jutro, dan ili večer, svejedno...
Pravi mutikaša i spačkaroš prve klase, ja sam ga prijavil nadležnim organima pa kaj bude bit če.
i ja mislim da mulja,ja sam stavila TU i nema me na listi..eeeee jurra,jurra...
jutro, dan ili večer, svejedno...
Pravi mutikaša i spačkaroš prve klase, ja sam ga prijavil nadležnim organima pa kaj bude bit če.
i ja mislim da mulja,ja sam stavila TU i nema me na listi..eeeee jurra,jurra...
...sram te bilo.
Bome da pošteno su te kaznili, samo su malo prečerali kolko ja vidim nekome se ruka omaknula i eto turbo žutila.
Večer dobra....
Večer.
Mah gledala bih negdje filmove i animirane filmove. Zna tko takvu str? Osim Filmovizije? Oprostite ak je neka reklama sam zelim rec da za nju znam. Može sve u pp :)
...ja na žalost nemam pp... :(
...ja na žalost nemam pp... :(
Ma imaš sam treba uključit i to je to... Eh nlo je sletio u birc i sa se pije Caffe.
...sram te bilo nije mi zbog kartona, nego kaj sam izgubil i pola pentagrama... :'
lako ti ja to stavim u stvarno stanje
Ma imaš sam treba uključit i to je to... Eh nlo je sletio u birc i sa se pije Caffe.
...a gdje se to uključuje... :O
...a gdje se to uključuje... :O
uredi profil i stavi kvačicu :D
OPEN!!!!!!!!!!
Jutrek...ljudi kaj se radi?sad u skolu ccc -.-
Jutroooo :)
morgen :)
Ahoj
Dobro jutro svima!
Jutro
dan ljudi.kako ste jel pada snijeg gdje??
pao na sljemenu
a vidim da lika i ostatak nije puno bolje prosao :)
pao na sljemenu
a vidim da lika i ostatak nije puno bolje prosao :)
:) znači počelo je,tu kuša..sve se crni dojadilo više biti u kući...a zima tek počela....
Jutro :P
Samo ti uživaj...tako i treba,ja se već uplašila za tebe da nisi negdi u snigu u mečavi zapeo.. :)