Marulić je najlakša gimnazija, skupa sa drugon jezičnon, barem tako čujen po pričama od prijatelja.
sve ti ovisi o profesorima koje dobijes ali u principu marulic, a 2. jezicna i ne bas. ali sve ovisi o prof
Marulić je najlakša gimnazija, skupa sa drugon jezičnon, barem tako čujen po pričama od prijatelja.
sve ti ovisi o profesorima koje dobijes ali u principu marulic, a 2. jezicna i ne bas. ali sve ovisi o prof
ma znam, moja osnovna ti je strasno teska i stroga, nesmijes imat hlace krace od koljena, ako nemas slape onda moras ic doma po njih i takve stvari...
doselio se jedan frajer iz splita kod mene u raz, tamo je prolazio sa 4.7 ovdje ce past razred (doslovno, jedinice iz hj, mat i pov)
AAAAaaaaaAAAAAA sječam se i ja tog a profa me pitala gdje su knjižnice? Ja reko doma kad sam zabopravio, a ona mene pošalje kući po teku i morao vratit u školu. Tako da otišlo tih 45min.
A zašt dečko doselio a tam bolje škola i vidi se da tam bolje prošao sve dok se nije doselio vamo a prek karj školske godiner padne razred. Očito da mu nije nitko pomogao da se prebrodi novo useljenje i u učenju.
mama mu dobila u zg poso i preselio se u 7. mj prosle godine, pricam ja sa njim stalno, samo ima problem, dnevno je 6h na kompu (ko ja :D) ali samo igra black ops i cod...istina je da je pro gamer, ali to mu nis ne znaci, ja sam 6-7h na kompu ili na mobu ali samo na forumu i na fb-u, tu i tamo zaigram plantsvszombies...
on je isao u osnovnu Split III, a po njemu ovo je najteza skola u HR (moja) jer je vec promijenio pet splitsko-dalmatinskih...ja mislim da je njemu problem to sto su oni tamo samo bubali napamet 5 pitanja za odgovaranje i to je to, u mojoj skoli ak ne pratis na nastavi nema sanse da ces imat vise od 2.
Službena prisega svih moderatora na BOL forumu.
Ne znam samo tko je to pustio u opticaj obzirom da se radi o strogo čuvanoj tajni klase A.
Morat ćemo provesti internu istragu.
Brate, mene MIOC satra!
Nadan se da će se isplatit
Brate, mene MIOC satra!
Hoce vjeruj mi... a i nije MIOC toliko tezak... koja si smjena?
Brate, mene MIOC satra!
Hoce vjeruj mi... a i nije MIOC toliko tezak... koja si smjena?
B
B
Znas li Pakao?
Ne kužin, možeš malo pojasnit :D
mmmm baka radila finu pitu od visanja.
evo i vama malo, ako vam nije fina onda je zbog toga sto je slikano defyem :D
Pozdrav za baku, ruke joj se pozlatile. Kako je dobra pita mljac
Mi splićani ti volimo malo žicat
tu sam ja...
hvala na RF :) jos jednom
Dobrodošao! Ja sam tu...
Ja pomažem nekome koji imaju problema. Ako ti se spavaodi da se naspavaš pa se svratiš osvježeni. :) Uh ubija me taj hdd svako malo javlja problem...
Samo nemoj pod sunce da ti ne zagori koža, Stavi neki slamnati šešir i onda si COOL.
Dobro jutro svima:)
Pa kaj je to, seneka?
Nije mala stvar izgubit 5 punih,sećam se k'o danas kad je bilo kad su mi ukrali pol petokrake,
a zamisli...još sem bil mali črveni pionir-debil....pa,osečal sem se kak da su mi srce izčupali vun XD
To je neka urota,moramo pod hitne reagirat:
Bok svim birtašima, kaj to skriva ova platenica na fotki neki vrhunski "Delanec" ili možda "Premium Betonac" jel.
Zdravo drugovi i drugarice
Zdravo drugovi i drugarice
zdravo druže, zove te kolega na čašu razgovora x)
koji je dobar program za mirit brzinu vanjskog HD-a?
koji je dobar program za mirit brzinu vanjskog HD-a?
HD Tune? A jel tu F1-IVO tu? Trebao bih, da ga nešt upitam...
HD Tune? A jel tu F1-IVO tu? Trebao bih, da ga nešt upitam...
pozdravi ga kad ga vidis x)