Dobro jutro!
Odoh sad popit čaj, nešto me grlo boli. Izgleda previše ledo sladoleda
Dobro jutro!
Dobro jutro!
Pa kud nasilu pojedeš sladoleda? Neće ti nitko krast. Jel kupuješ one u kutijice od 2 L? Te se jeftinije.
Dobro jutro!
Pa kud nasilu pojedeš sladoleda? Neće ti nitko krast. Jel kupuješ one u kutijice od 2 L? Te se jeftinije.
Ma mahno sam quattro, kako su dobri ovi iz leda. Prave extra sladolede kojima je jako teško oduprijeti se.
Ledo rules
nemojte se zezat,možda nas sve promaknu u moderatore pa ste nayebali
Dobro jutro svima:)
Pa kaj je to, seneka?
Nije mala stvar izgubit 5 punih,sećam se k'o danas kad je bilo kad su mi ukrali pol petokrake,
a zamisli...još sem bil mali črveni pionir-debil....pa,osečal sem se kak da su mi srce izčupali vun XD
To je neka urota,moramo pod hitne reagirat:
Dobro jutro svima:)
Pa kaj je to, seneka?
si vidio stari,na spavanju su me okrali,oprosti moram odbit piće da budem pri punoj svijesti
a sinoć sam ionako pretjerao s gemištima
Jutro svima.
Dan narode, doso iz skole, 4 iz fizike ce biti zakluceno, 5 iz hvatskoga, dvije ocjene za srednju :)
Ja se mučim da hdd-om SATA za laptop u nabavci za povoljne cijene. Ti?
pozdrav svima :)
vratili su mi zvjezdice
pozdrav svima :)
vratili su mi zvjezdice
Eto vidiš da su vratili vajda su bile prazne pa su napunili. Hehe.
razbijam glavom o zid jer cu proc sa 4.93 a hj mi je jedina cetvorka bas je glupaca i onda se jos uda ovaj tjedan pa je nema da mogu odg za pet
Nabit cu ja nju
razbijam glavom o zid jer cu proc sa 4.93 a hj mi je jedina cetvorka bas je glupaca i onda se jos uda ovaj tjedan pa je nema da mogu odg za pet
Nabit cu ja nju
Ako prođeš sa 4,93 to znači da češ proči sa odličnim
A ako recimo 4,48 to znači da prođe sa 4.
tako bar mislim.
Evo i meni neradi skype a jutros radila
Možda u serveru neka greška.
sve mu je isto... 4.9 - 5.0 srednja je i drzavna matura tako da to nije toliko bitno...
sve mu je isto... 4.9 - 5.0 srednja je i drzavna matura tako da to nije toliko bitno...
hj se boduje za upis, a meni ce onda to zeznut upis u mioc ili v. gimnaziju, al dobro dobijem jos 2 boda za glazbenu, bod za uzorno vladanje i vjerojatno koji sa natjecanja
hj se boduje za upis, a meni ce onda to zeznut upis u mioc ili v. gimnaziju, al dobro dobijem jos 2 boda za glazbenu, bod za uzorno vladanje i vjerojatno koji sa natjecanja
a cek ti jos nisi srednja... e hebiga onda je zaheb.. ja mislijo da si 1.
i cek koji bod za uzorno vladanje.. al toga ima... u moje vrime toga nije bilo...
a cek ti jos nisi srednja... e hebiga onda je zaheb.. ja mislijo da si 1.
i cek koji bod za uzorno vladanje.. al toga ima... u moje vrime toga nije bilo...
to ti je novo.
ja sam 7. r. al zeljno molim boga da uvedu malu drzavnu maturu
A vidim... to mi je glupost zesca.
Takoder ove osnovne su za ku rac, svi izlaze sa 60 bodova, to nije normalno... nama su bile ogromne razlike prije onog smeca od hnosa..
A vidim... to mi je glupost zesca.
Takoder ove osnovne su za ku rac, svi izlaze sa 60 bodova, to nije normalno... nama su bile ogromne razlike prije onog smeca od hnosa..
ma znam, moja osnovna ti je strasno teska i stroga, nesmijes imat hlace krace od koljena, ako nemas slape onda moras ic doma po njih i takve stvari...
doselio se jedan frajer iz splita kod mene u raz, tamo je prolazio sa 4.7 ovdje ce past razred (doslovno, jedinice iz hj, mat i pov)
ma znam, moja osnovna ti je strasno teska i stroga, nesmijes imat hlace krace od koljena, ako nemas slape onda moras ic doma po njih i takve stvari...
doselio se jedan frajer iz splita kod mene u raz, tamo je prolazio sa 4.7 ovdje ce past razred (doslovno, jedinice iz hj, mat i pov)
AAAAaaaaaAAAAAA sječam se i ja tog a profa me pitala gdje su knjižnice? Ja reko doma kad sam zabopravio, a ona mene pošalje kući po teku i morao vratit u školu. Tako da otišlo tih 45min.
A zašt dečko doselio a tam bolje škola i vidi se da tam bolje prošao sve dok se nije doselio vamo a prek karj školske godiner padne razred. Očito da mu nije nitko pomogao da se prebrodi novo useljenje i u učenju.
dobro to se ne smije nigdje bas... pogotovo ne u gimnazijama...
Sve ti ovisi iz koje je skole... kao i koja je srednja... U Marulicu moj prijatelj ima 5 eng, a ne zna 2 rici, a ja 4 u svojoj i na drzavnoj mat sam bio 87. u hrvatskoj bez ikakvih priprema za sastave i sve... Zato jer su tamo profesori namjestali da svi produ s 5 da se ne kvari prosjek razreda... on je samo ima srice.
dobro to se ne smije nigdje bas... pogotovo ne u gimnazijama...
Sve ti ovisi iz koje je skole... kao i koja je srednja... U Marulicu moj prijatelj ima 5 eng, a ne zna 2 rici, a ja 4 u svojoj i na drzavnoj mat sam bio 87. u hrvatskoj bez ikakvih priprema za sastave i sve... Zato jer su tamo profesori namjestali da svi produ s 5 da se ne kvari prosjek razreda... on je samo ima srice.
Marulić je najlakša gimnazija, skupa sa drugon jezičnon, barem tako čujen po pričama od prijatelja.