Đe ste!
Tu smo, iza zasjede, hehe.
Đe ste!
Tu smo, iza zasjede, hehe.
Šta ima kod vas? Cerina sve najbolje!
Ma ja pakiram paket za jednog forumaša. A ti?
Ma ja pakiram paket za jednog forumaša. A ti?
Ja se taman vratia iz grada, cura nakupovala robe, kupaći sad za lito. Vruće vanka samo tako.
Uf, je vruće je vani...
Ali nešto se kao naoblačilo u Paklenici, možda se spusti niže pa i kiša padne... :)
Sretan rođendan Cerina!
jel zna netko zašto je rambox suspendiran?
Zato jer je nekoga uvrijedio sa "mulci trofazni"
šališ se,pa kakva je to uvreda!?
Kakav ti to kondom šljem na glavi?
jel zna netko zašto je rambox suspendiran?
Zato jer je nekoga uvrijedio sa "mulci trofazni"
šališ se,pa kakva je to uvreda!?
Očito jako teška kad je se uputi modu.
Kakav ti to kondom šljem na glavi?
nemam pojma,a taj tvoj black avatar,niš se ne vidi
onda je valjda poludio
Ma vratiti će se rambo Dobio je samo dva dana hlađenja
Od sad u moj rječnik uvreda ide i "mulci trofazni" pa se vi samo probajte počet vrijeđat
Od sad u moj rječnik uvreda ide i "mulci trofazni" pa se vi samo probajte počet vrijeđat
Dan svima, Taj riječ opak. Moraš pazit da ne opali znaš kaj....
Dan svima, Taj riječ opak. Moraš pazit da ne opali znaš kaj....
Ma neće valjda
Koje nevrijeme u Zenici Bože sačuvaj. Pravi prolom oblaka, još kako je osuo grad, čitav balkon mi se bijelio kao da je pao snijeg.
Koje nevrijeme u Zenici Bože sačuvaj. Pravi prolom oblaka, još kako je osuo grad, čitav balkon mi se bijelio kao da je pao snijeg.
Aj onda sanjkaj do mile volje, hehe.
Aj onda sanjkaj do mile volje, hehe.
Misliš da nisam
Ode malo vecerati, pa si spremit kavu, sok i palim GW, naravno, moram ocistiti stol da mi bude mjesta :)
I kad se budem selio, moram si veci stol kupiti, jedva mi ovako stanu zvucnici i monitor :(
To je inače za neupućene uvreda na nacionalnoj(i vjerskoj) osnovi koliko je meni poznato
Tražim dobru dušu koja će mi preko Teamviewera instalirati "jogurt" verziju igre, konkretno trebat' će mu pola/jedan sat slobodnog vremena... :))
LJUDI, OPEN!
Sta nema nikoga?
LJUDI, OPEN!
Sta nema nikoga?
Jutro tebi, ima ima, asd sanm došo. Kako je i šta se radi?
ja bio na misi, i kad sam iso na misu, taman neki auto isprkiravao ispred pekare i BUM u motoristu! Ovaj jauce, iz kafica na cosku pozvali hitnu, pita mene zena koja radi tamo, koji je broj hitne? :D I onda sam otisao na misu.
ja bio na misi, i kad sam iso na misu, taman neki auto isprkiravao ispred pekare i BUM u motoristu! Ovaj jauce, iz kafica na cosku pozvali hitnu, pita mene zena koja radi tamo, koji je broj hitne? :D I onda sam otisao na misu.
Pic or it didn't happen...
Vrijedi ono i dalje... Tko je voljan i ima slobodnog vremena, nek' mi preko TViewera sredi nešto...
Vrijedi ono i dalje... Tko je voljan i ima slobodnog vremena, nek' mi preko TViewera sredi nešto...
Pic or didn't hapen, bas sam imao fotic ili mob kad sam na misu isao!
Pic or didn't hapen, bas sam imao fotic ili mob kad sam na misu isao!
To je bila šala... :))
welcomeback