Je li i vas iritira kad neki umjesto riječi "Hakiranje" koriste riječ "hakanje"?
Svrseni ili nesvrseni oblik?!
Je li i vas iritira kad neki umjesto riječi "Hakiranje" koriste riječ "hakanje"?
Svrseni ili nesvrseni oblik?!
A u slučaju da mu se ništa ne da?
Ako mu se neda inda je lako otići na godišnji odmor.
Dobar dan svima..
Dan i tebi. Ja pijem Žuju.
Bok svim birtašima, tak znaci ok nema frke samo pokaži i onu drugu fotku di ležiš pod stolom pijan.
Bok svim birtašima, tak znaci ok nema frke samo pokaži i onu drugu fotku di ležiš pod stolom pijan.
A nema toga samo jednog popim a i sutra ću još jednog a sutra zna se moj imendan. Ipak si me nasmijao.
Eeeee predlažem da dignemo ovde krizni stožer ! One automatske poruke na facebooku što se automatski generiraju na zidovima prijatelja i na chatu su neizdržljive !!! HEBEM TI USRANI SPAM !!! Može li se kako stati tome na kraj ???
Eeeee predlažem da dignemo ovde krizni stožer ! One automatske poruke na facebooku što se automatski generiraju na zidovima prijatelja i na chatu su neizdržljive !!! HEBEM TI USRANI SPAM !!! Može li se kako stati tome na kraj ???
Deaktivacija profila pomaže.
obriši profil...
ili reci svojim "pametnim" frendovima da ne klikaju po tim govnima jer su oni krivi što to tebi dolazi...
Ma kakva deaktivacija imam tu stotine slika od 2005 godine pa nadalje...svi frendovi sve mi je tu.
Ma kakva deaktivacija imam tu stotine slika od 2005 godine pa nadalje...svi frendovi sve mi je tu.
Skini sve slike.
Pozz ekipa,kaj se dela ovog nedeljnog popodneva?
Kod mene cijeli dan tmurno,kišurina....
Bio bi red da popijemo jednu skupa,kaj velite?
Ma može!!!! Ajmo živjeli BUG Forum!!!!!!!!
Ljuddiiiiii! Evo me nazad iz Turske :). Bilo je predobro! Jos mi se vrti u glavi mal.
Ko si ti??
Ko si ti??
baba s kolacima
Večer!!!
Je bio ko jučer ovdje?
Samo jedan isječak njihovog ogromnog doprinosa.
"
Bitka koja je odlučila rat na Banovini
U malom, mjestu uz samu obalu rijeke Kupe, nedaleko Petrinje, Novom Farkašiću, obilježana je 18. obljetnica od presudne bitke koja se u Domovinskom ratu odigrala upravo na ovom području.
Naime, u drugoj polovici listopada, združene komunističko-fašističke velikosrpske snage u silovitoj ofenzivi u jednom trenutku izbile su na samu obalu rijeke Kupe, dok su druga područja još uvijek odoljevala brojnijem i daleko bolje naoružanom neprijatelju. Malobrojniji i za rat takvih razmjera nepripremljeni hrvatski branitelji odlučili su se na pomalo očajnički korak, organiziravši se u nekoliko manjih grupica te se rasporedivši u okolnim šumama dočekali su samouvjerenog neprijatelja u sjajno pripremljenoj zasjedi, nadmoćniji neprijatelj sa kolonom svojih oklopnih vozila, tenkova, kamiona, upao je u zasjedu hrvatskih snaga i doživio totalni poraz, tijekom prvih, udarnih minuta hrvatske protuofenzive neprijatelj je izgubio četrdesetak vojnika, tijekom bitke, neprijateljska vojska je pobijeđena, te odbačena od Kupe prema unutrašnjosti, te je tako došlo i do stabilizacije fronte i linije razdvajanja kod Glinske Poljane ( selo na Banovini ). Od tog trenutka neprijatelj nikada više nije osvojio ni pedlja hrvatskog teritorija na ovom prostoru Hrvatske."
Na žalost, premalo ljudi se sjeti...
Ko si ti??
baba s kolacima
Hhahahaha prijatelju nisam ni primjetio novi avatar lijepo-lijepo
Slab spam danas...
Pozdrav ljudi ^^
Slab spam danas...
Pa nedelja je sigurno pola njih leži i gleda tv(ljenčare) a ja sam malo poslje ručka odspavo...
imaš u postavkama opciju koja ti spremi sve informacije iz profila i slike u zip datoteku na komp...odnosno sve sa profila
Slab spam danas...
Pa nedelja je sigurno pola njih leži i gleda tv(ljenčare) a ja sam malo poslje ručka odspavo...
ja treniram 2 sporta :
plivanje i aktivno horizontalno ležanje.
ja i moj frend otvaramo klub aktivnog horizontalnog ležanja zagreb. (ahlz)
Slab spam danas...
ja treniram 2 sporta :
U ovoj drugom sam dosta dobar...
Nadam se da će biti kakvo natjecanju u istome...
Slab spam danas...
ja treniram 2 sporta :
U ovoj drugom sam dosta dobar...
Nadam se da će biti kakvo natjecanju u istome...
može, državno natjecanje. donacije za dormeo i podnice primam na paypal.
Treba li bug imati twitter?
10 | Da |
---|---|
4 | Ne |