- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čeka me kolonoskopija drugi put
uuuu
to moja stara radi
Ma ne znam eterna....
Desire ima veci ekran od iPhonea i iPoda, a meni je to malo...
Osobno nikad nebih uzeo iPhone ili iPod, ali iPad je dobar. eh, sad 10" ti moze biti puno za nosanje, ali zato uzmes onu torbu (a la Indiana Jones) pa nosas.
Opet, ako ti je i puno za to izvadit na stol pa koristit (a mislim da ga moras s 2 ruke drzat, ali nisam siguran), onda uzmi Galaxy Tab ili Dell Streak.
Dell ti ima logic, pitaj ga malo o tome, on ce ti objektivno reci kakav je. Ima i X10, a probao je dosta raznih uredjaja...
iskreno ja bi najradije od svega tu na iPod touch. Ne bih uzimao mob veci od Desirea. Sama X10 mi je prevelika. A i sto ce ti veci ekran, pa to je mobitel. Za surfanje internetom mi je dovoljno. Cak mi je i 3.2'' bilo dosta na 5800. Mislim da ti ne treba ekran veci od 3.5''.
igra sam tesdrive unlimited 2. Sviđa mi se šta ima priču i to, ali kontrola katastrofa
e ljudi gdje mogu otvoriti temu novi iPod vs. iPhone 3Gs... možete i vi ovdje, razmišljam o kupnji i kažu mi ako uzmem iPod sam ću se navući pa ću htjeti iPhone... a razmišljam i iPadu... neam pojma, hoću nešto za surfanje i mail a ne bih netbook...
Ja sam kupio proslo ljeto Ipod Touch 3G,sve super radi,stalno surfam,a jedini minus je:danas zelim 4 generaciju Touch-a
Sad zapravo: minus kod Ipod Touch-a je kratka baterija kada se malo igras na njemu pogotovo u 3D igrama,brzo se izgrebe pozadina i ne dobivas sa njim punjac za uticnicu nego samo USB kabel.Pa ako zelis Ipod uzmi u obzir jos 255kn taj adapter ako hoces ga punit iz normalne uticnice.
Ja spremim stvari i lagano na folklor, a spava mi se uzasno :), nema me do 10, nisam upalio stalkera, nisam ni uprzio igru, ali sam instalirao.
Cujemo se kasnije narode, budite pozdravljeni.
Ma ne znam eterna....
Desire ima veci ekran od iPhonea i iPoda, a meni je to malo...
Osobno nikad nebih uzeo iPhone ili iPod, ali iPad je dobar. eh, sad 10" ti moze biti puno za nosanje, ali zato uzmes onu torbu (a la Indiana Jones) pa nosas.
Opet, ako ti je i puno za to izvadit na stol pa koristit (a mislim da ga moras s 2 ruke drzat, ali nisam siguran), onda uzmi Galaxy Tab ili Dell Streak.
Dell ti ima logic, pitaj ga malo o tome, on ce ti objektivno reci kakav je. Ima i X10, a probao je dosta raznih uredjaja...
iskreno ja bi najradije od svega tu na iPod touch. Ne bih uzimao mob veci od Desirea. Sama X10 mi je prevelika. A i sto ce ti veci ekran, pa to je mobitel. Za surfanje internetom mi je dovoljno. Cak mi je i 3.2'' bilo dosta na 5800. Mislim da ti ne treba ekran veci od 3.5''.
E... najbolje da sam vidi za sebe, ali ako je moguce na par dana...
Jer ovako svatko govori o svom iskustvu i svojim preferencijama.

Večer svima :)
Aj mi nabacite neku strategiju tipa War Leaders Clash of Nations, znači modernije vrijeme, povlačenje poteza i RTS elementi...
nešto ste tihi
nešto ste tihi
nije nam do spamma (barem meni)
di je EP, kakvo njegovo stanje??
živ je, a kako mu je neznam, mislim da mu je danas bila operacija
Bez pozdrava ulijeces... :P

što je EP-u?
što je EP-u?
limfom
što je EP-u?
limfom
O jebe*ti nadam se da ce sve biti u redu.
Šta sam propustio i šta se dešava?
Upravo završio s igrom crash bash i diablo1 na ps1
Gdje daj da ga malo zezam
Večer svima...
Večer svima...
Tko si ti?
Večer svima...
Tko si ti?
Zločesti vuk.
LOCK
Večer svima...
vecer