Jutro narode.....evo danas provjerio za ljekarski ( za vozački)....jbt treba donijet 450 kn "samo" za liječnički pregle i psiho-test
em neradiš em još nema ni vozaćku....pa mislim dećko kag ti vraga ćekaš
ni oženio se još nije...
Jutro narode.....evo danas provjerio za ljekarski ( za vozački)....jbt treba donijet 450 kn "samo" za liječnički pregle i psiho-test
ni oženio se još nije...
Sutra počinje HELL
Koja ironija ja Hell imam svaki dan
Sutra počinje HELL
meni pričaš...
pa radit ću tek nakon vozačkog -.-"""
a nije to ni jeftino....nisam ja krcat parama da
ni oženio se još nije...
kud sad to pade na pamet......pa treba i to platit......jbt vi sve nešt ajmo bacat pare
joooooj nedelju ti mladu
Sutra počinje HELL
meni pričaš...
mah cura mi se zove (preziva) Hell
Sutra počinje HELL
meni pričaš...
mah cura mi se zove (preziva) Hell
baš nemaš sreće :D
Mitsi....jel to ko onaj vic sa Pericom i Verandom
prvo doručak...pa na (V)verandu...pa tak do ručka, pa ručak, pa onda opet na (V)verandu
Ode na njemacki.
a jebiga sta cu, mogu samo sjedit i plakat... ili jednostavno se pomirit s time i uzivat
a jebiga sta cu, mogu samo sjedit i plakat... ili jednostavno se pomirit s time i uzivat
ajde barem ti nije hladno :D
prvo doručak...pa na (V)verandu...pa tak do ručka, pa ručak, pa onda opet na (V)verandu
a vjerojatno tako nekako, najjace mi je kad mi neko kaze go to hell ili rott in hell hahaha
ajde barem ti nije hladno :D
a i to sta kazes
a vjerojatno tako nekako, najjace mi je kad mi neko kaze go to hell ili rott in hell hahaha
go to hell
ili
go to hell
bi ja rado, ali uci sada :P... cek ti jos nisi vozacki upisao? ja taman polazem, jos nekih 10-ak sati voznje odradit
I excuse myself
I'm used to my little cell
I amuse myself
In my very own private hell
More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/a/alice_in_chains/#share
bi ja rado, ali uci sada :P... cek ti jos nisi vozacki upisao? ja taman polazem, jos nekih 10-ak sati voznje odradit
heheh
ma tek sutra idem na liječnički ispit i onaj psiho-test.....taj psiho-test mi je nešt najčudnije što sam čuo....kažu mi prijatelji da nikad gluplju stvar nisu vidjeli
heheh
ma tek sutra idem na liječnički ispit i onaj psiho-test.....taj psiho-test mi je nešt najčudnije što sam čuo....kažu mi prijatelji da nikad gluplju stvar nisu vidjeli
ja sam to u skoli na psihologiji pisao i imao 47/48 najbolji u zadnje 4 godine xD... uglavnom teža glupost je, imaš prvo neko ka logicko povezivanje pa neka glupa pitanja (jesi li suicidalan, jel pomisljas na ubijanje ljudi dok setas i tako to) ugl vecinom zaokruzujes samo NE
heheh
ja sam to u skoli na psihologiji pisao i imao 47/48 najbolji u zadnje 4 godine xD... uglavnom teža glupost je, imaš prvo neko ka logicko povezivanje pa neka glupa pitanja (jesi li suicidalan, jel pomisljas na ubijanje ljudi dok setas i tako to) ugl vecinom zaokruzujes samo NE
haha jedva ćekam da to vidim..još godinu dana...toćnije do 9 mjeseca 2011
heheh
Dan svima, Psiho test to ti je zapravo pisanje testova, koncetracija crte, oni to tako rade da vide da nemaš neki poremećaj i onda češ dobit lijećničku potvrdu da si sposoban za polaganje vozačkog ispita.. Ja sam isto tako prošao liječnički za vozače i psiho test. Nemoj se bojat. Dan danas vozim auto. Svog Fiat Punto.
EDIT: Evo, Mitshuka tako veli.
i mislio sam da je tako nešto
da oću past (iz zayebancije) sve zaokružio ne
BTW imam neke ispitne knjige s neta...onon za prvu pomoć i oni ispiti sa onim raskrižjima i tak to...ma znaš već
warez.hr
BTW imam neke ispitne knjige s neta...onon za prvu pomoć i oni ispiti sa onim raskrižjima i tak to...ma znaš već
warez.hr
ne gledaj tu, u autoskoli ce ti dat user i pass za jednu stranicu di ti to sve pise, i tu su aktualni ispiti, a ionako ce ti te testove davat i u askoli za vjezbu. sve je to isto
trave i dima
warez.hr
Moraš jako dobro naučiti iz prometne. Ja sam učio i uspio proč samo jedna pitanja pogrešno odgovorio ali sam prošao. Ja sam prije 14g polagao za motor i prije 3 g sam polagao za auto i moram reči da je kod predmeta iz prometne bitno promjenilo i da moraš dobro naučiš. Ali imaš pravo na pomoć kod profesorice ako nešto nerazumiješ kod prometne. Ja sam dobio knjigu i doma učio i ako nisam razumio i došao pred školu i dala test na probu da uvjerim dali sam dobro naučio sve dok nisam odlučio polagat iz prometne. Nisam pohađao na nastavi jer sam nagluh. Zato u autoškoli važno da se sve može dogovorit.
warez.hr
Moraš jako dobro naučiti iz prometne. Ja sam učio i uspio proč samo jedna pitanja pogrešno odgovorio ali sam prošao. Ja sam prije 14g polagao za motor i prije 3 g sam polagao za auto i moram reči da je kod predmeta iz prometne bitno promjenilo i da moraš dobro naučiš. Ali imaš pravo na pomoć kod profesorice ako nešto nerazumiješ kod prometne. Ja sam dobio knjigu i doma učio i ako nisam razumio i došao pred školu i dala test na probu da uvjerim dali sam dobro naučio sve dok nisam odlučio polagat iz prometne. Nisam pohađao na nastavi jer sam nagluh. Zato u autoškoli važno da se sve može dogovorit.
ja dok sam bio u autoskoli i kad sam vidio kakvi ljudi mogu polozit vozacki... to je tragedija, sad svaki debil to moze proc bez problema, trebalo bi malo postrozit cijeli postupak i psiho testove.
trave i dima
u ova što neki kažu " secesijska" vremena to je luksuz... e kad sam ja pušio bilo je ultrajeftino, dobro pa sam presto ko bi me "naranio" (nahranio)
jutar...idem sobu sredit
ne gledaj tu, u autoskoli ce ti dat user i pass za jednu stranicu di ti to sve pise, i tu su aktualni ispiti, a ionako ce ti te testove davat i u askoli za vjezbu. sve je to isto
a-ha....a dor svejedno ak ne daju onda imaju uvijek na CD-u najnovije ispite
kako god okreneš...I'm ready
ma znam....svejedno išao sam u prometnu za bicikl (ne pitaj -.- ) i već sve živo znam jer uvijek pratim promet kad se vozim s nekim,,,,skretanja, prednost, pravilo desne strane, ograničenje brzine, znakovi....ma sve živo pratim
trave i dima
u ova što neki kažu " secesijska" vremena to je luksuz... e kad sam ja pušio bilo je ultrajeftino, dobro pa sam presto ko bi me "naranio" (nahranio)
ma najvise se isplati sam uzgajat hahahaha :D