Jutro... ja mislim da ono najgore o čemu mentalist govori je prodaja svoje nokie c5 i svo kompa ;) mora platiti nekome iphone ili nešto tako :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutar.... evo kupia sd karticu klase 6 od 16gb
To je ona s eBaya? Ja san ipak kupia Class4..
A i Oly se tu sulja...
evo ovu sam uzea, samo čekan da prijatelj uplati pare na karticu,
da i to riješim i onda se šalje....
Jutro... ja mislim da ono najgore o čemu mentalist govori je prodaja svoje nokie c5 i svo kompa ;) mora platiti nekome iphone ili nešto tako :S
Meni se isto čini da će morati prodati komp,mob i ostale stvari da otplati iPhone. Ček zaš ga uopćće mora plaćati?
A možda se i ubije... Već je radio neke suicidalne pokuse tako da se ne čudim.
Meni se isto čini da će morati prodati komp,mob i ostale stvari da otplati iPhone. Ček zaš ga uopćće mora plaćati?
A možda se i ubije... Već je radio neke suicidalne pokuse tako da se ne čudim.
'Ko zna... bila je neka tema prelazak sa iOS 3 na 4.0.1 ili nešto sl. i onda je napisao da mora platiti :D
klinac jebbbeno želi pažnju, niti u školi
ni drugdi nije baš omiljen, doma nenormalni starci
pa onda nije ni on normalan...
Dobro jutro ljudi.
Jutro ljudi
Ja iz škole sa trećeg sata
Muka mi neka
Povratio sam
Ne znam šta je
Jutro ljudi
Muka mi neka
Povratio sam
Ne znam šta je
Da nije od ljubavne muke?
Dobro jutro ljudi.
Jutr svima ili Dan kako kome sta se raadi prijatelju?
Jutro ljudi
Muka mi neka
Povratio sam
Ne znam šta je
Da nije od ljubavne muke?
Ma nije smiješno...
Jutro i tebi, samo nemoj opalit rafal po nama. Evo, mašem bijelu zastavu...
Dobro jutro ljudi.
Zurim u download traku i nadam se da će moj pogled natjerati da ide brže
Ovaj datum sam zaokružio na kalendaru i tu stvar čekam više od ičega. Ma i da mi se ukaže isus krist poslao bi ga u 3pm zato što me ometa.
Ako baš želite znati razlog mog fanatizma:
Jutro ljudi
Muka mi neka
Povratio sam
Ne znam šta je
Kaj si imo školu danas ?
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jeste-ulazak-hr-eu/74289.aspx?jumpto=1400873&sort=asc&view=flat Evo Danny moderator mi je stavio TD treci post od vrha!
Jutro ljudi
Muka mi neka
Povratio sam
Ne znam šta je
Kaj si imo školu danas ?
Da?
Kaj si imo školu danas ?
Pa on je iz Bosne pa tam nije praznik nego kod nas je praznik, tj Blagdan. Razlika u državi.
Hambrle, dal imaš temperaturu? Možda imaš virozu. Bolje odi kod doktor i što prije izliječiš.
Da?
Kak to....................
Kaj si imo školu danas ?
Pa on je iz Bosne pa tam nije praznik nego kod nas je praznik, tj Blagdan. Razlika u državi.
Hambrle, dal imaš temperaturu? Možda imaš virozu. Bolje odi kod doktor i što prije izliječiš.
Tak je Nello, e nek' si im reko Temperaturu nemam.... valjda...... samo mi je bila muka, hvala na brizi
Ja sam zabrijo da je on iz Bjelovara
Hahahahaah sad sam malo promijenio post idite pa pogledajte
Tak je Nello, e nek' si im reko Temperaturu nemam.... valjda...... samo mi je bila muka, hvala na brizi
Nema na čemu. Možda si pojeo od pokvarenog sendvića. Tko zna... Testirao DVB-T nehvata Bosanske strane ali analogni da, dosad ulovio Ftv, CPTV, OBN, PINK, još ga testiram.
Ja sam zabrijo da je on iz Bjelovara
Sinko, ja jesam iz Bjelovara.
voZdra marvo
Nema na čemu. Možda si pojeo od pokvarenog sendvića. Tko zna... Testirao DVB-T nehvata Bosanske strane ali analogni da, dosad ulovio Ftv, CPTV, OBN, PINK, još ga testiram.
Ma nije do sendviča, sigurno sam prehladio, sinoć se istuširao a bilo hladno u kući....
Šta nisi uhvatio bht1 i tvsa?
podne dobro komadi...kako ste mi...
evo radno, ti?
Umorno
što sve čovjek neće naći na ovom forumu: link
evo radno, ti?
pa što radiš....ja završila ručak.klopali sad gledaju ice age3 po 100-ti put pa ćemo na groblje malo na jugo da još više poludim
@krešo od čega si ti umoran
evo radno, ti?
pa što radiš....ja završila ručak.klopali sad gledaju ice age3 po 100-ti put pa ćemo na groblje malo na jugo da još više poludim
eto hodam po grobljima, dosadilo mi već, ali eto sada sam nakratko kući, imam još ''posla''