Hrvatski 4chan

poruka: 11
|
čitano: 4.515
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hrvatski 4chan

Evo, otvoren  je prvi ex-yu(prvenstveno hrvatski chan) pa molim da navalite u sto vecem broju da napravimo zajednicu...

Imageboard je tek u ajmo reč Alphi, te ce se najvjerovatnije puno toga mjenjat, al za sad nema u opce sadržaja(site star 2 dana) pa vas molim da navalite i rasturite sajt

da to malo sve oživi i da se pokrene, te isto tako malo reklamirajte da se stvori prometa da i kod nas zaživi bar jedan dobar chan ....

4chan je OK, al fali onaj naš štih....

U glavnom link je http://www.crochan.tk/

Bacite pogled i posaljite mail sa prijedlozima za nove boardove i postajte jel je sve prazno ko Fallout New Vegas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvatski 4chan

Mogao si barem uložiti minimalna sredstva i kupiti pravu domenu, ovako mi izgleda totalno neozbiljno.

5 0 hvala 0
16 godina
RE: Hrvatski 4chan

odite na random i pogledajte post {#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
EpicFailGuy kaže...

Evo, otvoren  je prvi ex-yu(prvenstveno hrvatski chan) pa molim da navalite u sto vecem broju da napravimo zajednicu...

Imageboard je tek u ajmo reč Alphi, te ce se najvjerovatnije puno toga mjenjat, al za sad nema u opce sadržaja(site star 2 dana)  pa vas molim da navalite i rasturite sajt

da to malo sve oživi i da se pokrene, te isto tako malo reklamirajte da se stvori prometa da i kod nas zaživi bar jedan dobar chan  ....

4chan je OK, al fali onaj naš  štih....

U glavnom link je http://www.crochan.tk/

Bacite pogled i posaljite mail sa prijedlozima za nove boardove  i postajte jel je sve prazno ko Fallout New Vegas...

tvoj nick sve govori

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
Hrvatski 4chan

Stvarno si Epic Fail Guy.

A life? Cool! Where do I download one of those?

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Mogao si barem uložiti minimalna sredstva i kupiti pravu domenu, ovako mi izgleda totalno neozbiljno.

Paaa, nije mi cilj da izgleda ozbiljno .... Budem... Nije ovo gotovo....

Ovo je početak početka, a ti slobodno sponzoriraj pa cu vec to ja ucinit puno ozbiljnijim(sa dot com-om etc), no s obzirom da je ovo početak, mislim da je za sad čisto dobro....

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 12:36 (EpicFailGuy).
16 godina
Hrvatski 4chan

uostalom nitko osim 4chana ne o(p)staje dugo, najbolji primjer je Eurochan, koliko su oni o(p)stali mjesec dana?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

djecace, da bi mi dostigli 4chan, trebaju nam profesionalni strucnjaci, a ne hrvati.

edit: ovo je veci fail nego sam bio spreman podnjeti.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 13:05 (Bass).
17 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...
MatkoBB kaže...

Ovo je početak početka, a ti slobodno sponzoriraj pa cu vec to ja ucinit puno ozbiljnijim(sa dot com-om etc), no s obzirom da je ovo početak, mislim da je za sad čisto dobro....

Treba ti sponzor za domenu koja za godinu korištenja košta oko 70 kn? To ti je 20 lipa po danu... xD

Potpis ;)
16 godina
Danijel kaže...
EpicFailGuy kaže...
MatkoBB kaže...

Treba ti sponzor za domenu koja za godinu korištenja košta oko 70 kn? To ti je 20 lipa po danu... xD

Ili 100 kuna domena + hosting... Mislim, vidi se da se radi o velikom projektu i svaka pomoć sponzora u prikupljanju ovog izdašnog iznosa je dobrodošla.

14 godina
neaktivan
Bass kaže...

djecace, da bi mi dostigli 4chan, trebaju nam profesionalni strucnjaci, a ne hrvati.

edit: ovo je veci fail nego sam bio spreman podnjeti.

Hm...

Pod prvo ,ja ne pokusavam kopirat 4chan jel chanova ima kolko oces i to bi bilo bezveze...

Poanta je da se slozi chan koji je na nasem jeziku, a s vremenom cemo vidjet koji ce se boardovi zadrzat ,koji brisat a koji dodat...

A ak ti tolko smeta ono .tk umjesto neznam...org.... onda stvarno ne znam ...

Doci ce i to s vremenom....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice