LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo u nespavalice dok nisam zapucao.......................
Dobro večer, evo pripremam se za gledanje Mrak film serijala, koji je vama najbolji dio?
8.
na ku*cu te nosam
8
Na qrcu te nosam...
Povišena koncentracija homića na forumu...
18 postova iznad tvojeg ti je dokaz
EDIT : LOCK
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Nevalja :)
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Sad ti ponovi
Dobro jutro!!
nisam navika na ovu promjenu vrimena pa se dižem rano lol
Bok ljudi kaj ima?ste bili gdje na kakvom halloween partyju?ka bute danas delali?pete kam na groblje?
lol šta spamate anketama
Ako ti se ne sviđa onda:
4 | Titicus Exposicus |
---|---|
0 | Or Getthefuckouticus |
dobro jutro...nekako mi se ćini da s novi smajlići donesli previše šarenila na forum....sve mi se više nesviđaju... ...
Super su! Pogotovo ovi koji nemaju smisla
Ne dirajte mi smajliće!
smajlići
7 | dodati još |
---|---|
8 | maknuti nove |
2 | ostaviti kako je |
evo ko ima vrimena nek pogleda ovaj zanimljivi dokumentarni film.
Evo jedan dokumentaraca od 1:30 o našem svijetu i ono sta smo napravili s njim u zadnjih par tisuca godina od njega....Jednostavno nevjerovatno...Unistili smo go da kraja i to je dokazano ovim video...sve opisano u detalj...samo morate znat engleski.... [Frown] [Frown]
(tekst je copy-paste)
Oprostite,ali ja sam ovdje nova! Pa trebam jednu pomoc!Ovo se ne tice ove teme,ali skinula sam s interneta jednu cool igricu koja se igra sa webcamerom zove se CamSpace.
Ja instaliram se dobro i kao imaju neke igrice i i igram za probu neku igru ali samo tu igru mogu da igram. Nađem igru sa kuglanjem to je sam kaO DEMO mogu je igrati pet minuta,dođem poslije opet da je igram nece da mi otvori!Nasla sam na internetu za download igre za taj program,ja sam ih skinula koliko te bog hoce! I ONE SU SVE DEMO MOGU IH IGRATI SAMO PET MINUTA!
Pise mi kao da trebam imati nekih bodova nes tako,neznam kako da ih skupim!Pa mi trazi da te bodove kupim sa karticom! PLS HELP ME!

jutar.... evo kupia sd karticu klase 6 od 16gb
Oprostite,ali ja sam ovdje nova! Pa trebam jednu pomoc!Ovo se ne tice ove teme,ali skinula sam s interneta jednu cool igricu koja se igra sa webcamerom zove se CamSpace.
Ja instaliram se dobro i kao imaju neke igrice i i igram za probu neku igru ali samo tu igru mogu da igram. Nađem igru sa kuglanjem to je sam kaO DEMO mogu je igrati pet minuta,dođem poslije opet da je igram nece da mi otvori!Nasla sam na internetu za download igre za taj program,ja sam ih skinula koliko te bog hoce! I ONE SU SVE DEMO MOGU IH IGRATI SAMO PET MINUTA!
Pise mi kao da trebam imati nekih bodova nes tako,neznam kako da ih skupim!Pa mi trazi da te bodove kupim sa karticom! PLS HELP ME!
A, eto, pise ti...5 minuta i to je to...
Moras kupit da bi igrala duze...

jutar.... evo kupia sd karticu klase 6 od 16gb
To je ona s eBaya? Ja san ipak kupia Class4..
A i Oly se tu sulja...

Dobro jutro (zijev)
Kao najnoviji član ovog foruma, želim
pozdraviti sve "stare forumaše"!!!
Lijepi pozdrav!!!
Kao najnoviji član ovog foruma, želim
pozdraviti sve "stare forumaše"!!!
Lijepi pozdrav!!!
Pozdrav i tebi
Hvala
Mrnaju! Jutro svima! Ev nešt riješavam....
Jutro momci eo mene s mise....................
Jutro
Baš su simpa ovi novi smajliji
Jutro!Kaj se dela ?Evo ja 10 mjeseci na forumu.
eto kaj
Pa neće valjda najgore ?
Pa neće valjda najgore ?
Tko zna kaj je najgore. Možda otkazivanje opretplate na BUG...(stari neda lol)
Slika mi se na monitoru stalno sužava i rasiruje-stalno plese sama od sebe,koji bi k moga biti?
Pa neće valjda najgore ?
Tko zna kaj je najgore. Možda otkazivanje opretplate na BUG...(stari neda lol)
...
EDIT:stari neta da kupuje vise zato sto je na onoj jednoj naslovnici pisalo FAQ-OFF
7 | Mozda ce se ubiti? |
---|---|
0 | Mozda ce trollati? |
7 | Mozda ce hackati bug? |
1 | Mozda ce nesto drugo uciniti? |