OPEN
Evo slijedi okrsaj Lesnar-Velasquez!!!
Dobro jutroveoma uskoro laku noc
OPEN
Evo slijedi okrsaj Lesnar-Velasquez!!!
Dobro jutroveoma uskoro laku noc
gleda li itko F1 ?
jutar...
Dobro jutro
Najlipša fotografija na svijetu 2010 po izboru THE VEOLIA ENVIRONEMENT WILDLIFE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR
stvarno je prekrasna slika,,dobro jutro komadi...imal kofi u ovom bircu..tko muti???
ode se sam poslužuješ...
ode se sam poslužuješ...
ajde dobro..sama ću..a šta češ ti???ajde pričaj dok nije počelo
GET TO THE CHOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ode se sam poslužuješ...
hot chocolate
hot chocolate
najs..može mit šlag?
Dobro jutro! Danas mi je rođendan.
INCOMIIIIIIIIIIIIIIIING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro, sve najbolje Izgr...pa kaj si tu još tu? Kaj se nisi nedavno opraštao od nas idiota na forumu?
Jutro, sve najbolje Izgr...pa kaj si tu još tu? Kaj se nisi nedavno opraštao od nas idiota na forumu?
Hvala. Ekipa mi nije dala da odem.
Hvala!
nije uobičajeno, al može..
čemu služe ove zvjezdice???ja evo imam jednu...
Dobro jutro! Danas mi je rođendan.
sretan ti rođendan
Hvala!
Služe da pokazuju koliko je kvalitetan autor. Inače su jako loše smišljene zato što ne izračunavaju dobro kvalitetu.
Gle čuda,dobio sam za rođendan pola treće zvjezdice. Hvala Bug!
Služe da pokazuju koliko je kvalitetan autor. Inače su jako loše smišljene zato što ne izračunavaju dobro kvalitetu.
a to skripta sama radi...ak je tak onda ti vjerujem...
a to skripta sama radi...ak je tak onda ti vjerujem...
Je tak je!
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/zvjezdice-statusi-forumu/30831.aspx
a.k.a partizanke...
Večina koriste za svoj ego boost, ali trebaju služit kao reputacija na forumu....
lrzg Sretan Rođendan Sve najbolje...
aaaa tako...iskreno..s obzirom na neke koji su tu mjesecima mislim da ju ja i nezaslužujem,,,al dobro..nek stoji...
GET TO THE CHOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BTW Dobar dan svima
Sretan Rođendan Izgr!
Ma netreba ti uopce te zvjezdice ja da mogu dat nekom moju ja bih je dao kresijer dodem samo u teme veseli kutak i nespavalice i procitam nekad sta se prodaje ali cisto zezancija
tako da nefermam kad mi netko s pet zvjezdica i 1god je ovdje prica da ja nisam u pravu(primjer).
Ma netreba ti uopce te zvjezdice ja da mogu dat nekom moju ja bih je dao kresijer dodem samo u teme veseli kutak i nespavalice i procitam nekad sta se prodaje ali cisto zezancija
tako da nefermam kad mi netko s pet zvjezdica i 1god je ovdje prica da ja nisam u pravu(primjer).
ma ni meni ne treba...samo sam to primjetila,pitam..i naravno hvala na odg,,jako se ljubazni...
...jutro...heh da ne bi bilo zabune, morao sam stisnuti palac za citiram:"al dobro..nek stoji..."
jao,,kako se čita između redova..ae jesm nešto loše rekla?brijem da nisam...i dalje stojim ispred svoje izjave!!!!!