sva sreca pa sam sinoc screen grabao :)
Pucaj....
Pucaj....
Istina umirem
zasad je ovaj najbolji
Istina umirem
zasad je ovaj najbolji
Eh idem ja, lijep pozdrav svima.
Ljudi možete pomoći? http://www.bug.hr/forum/topic/linux/debian-wlan-problem/73006.aspx
da vidim mogu li pisati,,ograničena sam porukama,,,neznam zašto...znate li vi
nadam se da si u pravu...
Znam da jesam :)
bed mi je bilo što pisati jer možda poruka ne ode...od jutra mi tako.....ima tko čokse da se liječim...
Evo ja sastavljam playlistu
Hmm ako sam registriran u protisu na moje ime i hoću nešto naručiti na svoje ime, a mama bi platila u gotovini preko neke banke kako to ide? u banci dam samo žiro račun, poziv na broj i iznos i to je to?
zakon.....al onaj koji sam stavio SS je preyeben
Hmm ako sam registriran u protisu na moje ime i hoću nešto naručiti na svoje ime, a mama bi platila u gotovini preko neke banke kako to ide? u banci dam samo žiro račun, poziv na broj i iznos i to je to?
U memo se piše broj narudžbe mislim...
Uzmes opcu uplatnicu i ispuniš sve kako ti piše u uputama i to je to...
U memo se piše broj narudžbe mislim...
Uzmes opcu uplatnicu i ispuniš sve kako ti piše u uputama i to je to...
aha ok :D tnx idem tu narudžbu napraviti... što prije dođe prije ću na bug staviti slike :P
Spavaj, slušaj mjuzu, odradi neku tjelovježbu, nazovi dragu i pričaj s njom........bubam jbg
Spavaj, slušaj mjuzu, odradi neku tjelovježbu, nazovi dragu i pričaj s njom........bubam jbg
Pomozi meni :P
Da... jesam spomenuo da mi je u stanu mama od moje drage???
I da ostaje još neko vrijeme?
da vidim mogu li pisati,,ograničena sam porukama,,,neznam zašto...znate li vi
Zato jer si nova i mozes minimum 5poruka na dankad prode mjesec onda ces imati neograniceno
IDK, lspci ga prikazuje, a kad odem u knetwork menager dobijem "no active devices". možda pomogne i to da se to pojavilo poslje prvog reboota nakon upgradea kernela.
Atheros AR5BXB63
Uspio sam. Instalirao sam madwifi. Dobiješ 5X Hvala od mene :D