Štedim za iPod touch
Ali neznam kako zaradit :/
Štedim za iPod touch
Ali neznam kako zaradit :/
"jutro jurra,jutro borg"..kako nježno i fensi
Dan svima, upravo vratih s berbe kukuruza.
opet!? jel se zaradi šta?
Plaća je u kokicama
Bude za prodaju. Mi sa sela ručno beremo kukuruza i spremamo na kukuruzani. Kad sedovoljno osuši i spremno rujiti kukuruz i čistimo sa sitom tj ostranjuje prašine i nakon spremamo u vreči i onda se važem i ljepim etiteke koliko ima kila i skladištim na paletama. Onda se uz natpis ta tabeli i stavljam uz cestu i tamo stoji do rasprodaje. Kod nas koštaju kukuruza kunu i pol kilogram.
zna li ko koji način da nemoram čekat na hotfile-u vrijeme za skindanje ???? i dobro jutro
zna li ko koji način da nemoram čekat na hotfile-u vrijeme za skindanje ???? i dobro jutro
Gid moaning
Resetiraj routerje najbolje rj. ili gledaj film/seriju dok se skida
Gid moaning
how will I do it..... a još mi samo fali da skinem sve fajlove (rar) pa da nevaljadu, onda ću se koknut
Gid moaning
Kakve kokice? Kokica su drukčija sorta sličan kao kukuruz. Vidiš kad jednu vreču napunim kukuruza i teži 65kg. Radimo vrlokvalitetni. Ove godine su odlične debeli su.
how will I do it..... a još mi samo fali da skinem sve fajlove (rar) pa da nevaljadu, onda ću se koknut
Pa ugasiš ga na onu tipku iza....pričekaj 1-2 sekunde i onda ga opet upališ
A za kvalitetu .rar file-ova nezz....jbg to ti je uvijek rizik
Kakve kokice? Kokica su drukčija sorta sličan kao kukuruz. Vidiš kad jednu vreču napunim kukuruza i teži 65kg. Radimo vrlokvalitetni. Ove godine su odlične debeli su.
Ma ja se zahebavam ....znam ja kakav je 'kuruz kokičar....brao sam ja kukuruz kod prijatelja prije par godina po ljeti....bemti kad sunce upekne
Jeli neka domaća sorta, dakle neka stara očuvana ili je neki kvalitetniji hibrid....pretpostavljam da je hibrid...aj bar se dobije na količini......jedino mi je žao što nigdje osim u BiH onoga bjelčića...osmoredac
Ma ja se zahebavam ....znam ja kakav je 'kuruz kokičar....brao sam ja kukuruz kod prijatelja prije par godina po ljeti....bemti kad sunce upekne
Jeli neka domaća sorta, dakle neka stara očuvana ili je neki kvalitetniji hibrid....pretpostavljam da je hibrid...aj bar se dobije na količini......jedino mi je žao što nigdje osim u BiH onoga bjelčića...osmoredac
Mislim da su hibridni. Budem ga kasnije uslikao. Sad kuham kavu i odem na berbi. Dođem kad uhvatim vremena ili navečer dođem pa ču još i pisati.
Gid moaning
Pogledaj moj tutorial za skidanje više fajlova od jedanput :)
Gid moaning
Daj link......btw...kako da gledam teme od nekog autora...npr. tebe
EDIT: našao sam
Dobar dan svima..................
Dobar dan svima..................
Đes ba....what has
Đes ba....what has
Đes komso, eo neradni dan pa da svratim malo i do foruma.....................
Đes ba....what has
Đes komso, eo neradni dan pa da svratim malo i do foruma.....................
Neka neka....ajmo onda jednu rundu
Gid moaning
daj link... plizz
Gid moaning
daj link... plizz
EDIT: našao, tnx
daj link... plizz
daj link... plizz
EDIT: našao, tnx
wtf??? dupli post a samo sam editirao... xD
"jutro jurra,jutro borg"..
...neznalico, a 'ko ti kriv kaj ne znaš švedski...
Evo i mene. brao sam kuruzu!!!!
svi nesto beru, jbga ja samo lezim
svi nesto beru, jbga ja samo lezim
ja ne berem, ja nabacujem garažu
Hehehe kupio sam futrolu i kabel za corby-a, obisao cijeli grad ali se isplatilo....................
Hehehe kupio sam futrolu i kabel za corby-a, obisao cijeli grad ali se isplatilo....................
E jesi vidio di je HG-šrot preselio?
E jesi vidio di je HG-šrot preselio?
Nisam, gdje?..................