I opet me netko u snu naganjao... skoro uvijek me naganjaju...
Od cega ja to bjezim?

Challenge, ne želiš da dobijem para na klađi?
ne, jer se zakonski nebi smio kladiti
Lol, odakle ti to? Znači sve kladionice rade na crnjaka? SUPERLOL
da, sve rade, da sam te vidio, prijavio bih te, ne tebe nego bilo koga, ja bih zabranio klađenje i odraslima, ne samo vama, jer je kockanje općenito jedno veliko zlo
Hahahah, da nisu trollovi?
Hahahah, da nisu trollovi?
Ma nema Mate Ivanovca.
da, sve rade, da sam te vidio, prijavio bih te, ne tebe nego bilo koga, ja bih zabranio klađenje i odraslima, ne samo vama, jer je kockanje općenito jedno veliko zlo
Kladionica nije loša ako si umjeren.
Oke, idealista, da prekinem ovu raspravu u korijenu, u pravu si, eto slažem se s tobom, zapravo ajmo ja i ti zapalit sve kladionice u HR? Može? A? Šta kažeš? Jeli? Ajde!
xxx men dej mi te slike od motora!!!!
Ako netko ima SD RAM-e, a da mu ne trebaju nek mi javi na PP.
Decki zna neko kompleksne brojeve?
paket ti je poslan
Ajde, nemam nastave sutra pa cu nekako izdrzati ovaj dan :D
...ako niste znali, točno je 12.00...btw seneki sam dao TD zbog "naprednih misli", a Borg je
izgleda stvarno negdje zalutao... ostalo idem pročitati...
i s tim se još hvališ?
sram te bilo konzervo
ja ću uskoro završit bit gladan
dan, uhhh prvi put da san vozia blok sat,
umra san i prvi put san iša u split..
jbte gledaj vamo gledaj tamo-..
...kad si već tol'ko napredan evo ti mali poklon
baš ovih dana čitam ponovno njegove "zločeste misli",genijalac,zatvor ga je uništio ..
...kad si već tol'ko napredan evo ti mali poklon
baš ovih dana čitam ponovno njegove "zločeste misli",genijalac,zatvor ga je uništio ..
da pročitaš moje, ne bi se više s menom družili
...ma treba njih sve u zatvor ili najprije klistir pa onda obična eutanazija...
...ma treba njih sve u zatvor ili najprije klistir pa onda obična eutanazija...
ma da,pa da čitamo mudre izreke neke pijane hetero seljačine iz druge polovice 19 stoljeća
"...jedan je kineski pisac ustvrdio da jednorog, zbog svoje neobičnosti, može proći nezapažen,
oči vide ono što su navikle vidjeti"...
"...jedan je kineski pisac ustvrdio da jednorog, zbog svoje neobičnosti, može proći nezapažen,
oči vide ono što su navikle vidjeti"...
ma te zaguljene i zatrabuljene metafore mi idu na živce,misao mora biti jasna i nedvosmislena "da ju i magarac može razumijeti"
koji je velikan to rekao?
moram ić čitat tutorijal od smooth operatora o sigurnosnom softveru
...heh, vidim da si vidio one TU koje je dobio...
...heh, vidim da si vidio one TU koje je dobio...
od tebe? vidio sam nešto..ma ok je tip,ali ponekad uletava onako podcjenjivački,s visoka,pa mi je digao tlak
od tebe? vidio sam nešto..ma ok je tip,ali ponekad uletava onako podcjenjivački,s visoka,pa mi je digao tlak
...kad ste dosadni sa tim "zaštitama"...ja ne koristim ništa osim windows firewall-a, a nikad nisam
dobio nikakav virus, niti trojanca...magarca ne može spasiti nikakav antivirusni program...