- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Plače mi se
Špricnulo je ostavio ženu/curu?
Reko sam vam ja da će nas sad hebati da mu se plače!
Plače mi se
Špricnulo je ostavio ženu/curu?
Reko sam vam ja da će nas sad hebati da mu se plače!
ne diraj mi sina
ma sutra imam dva testa, fizika i matiš :S
Plače mi se
One day...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
LOCK
Ajde budite dobre duše pa mi skinite ovu sliku. Meni neda carnetov sistem u školi. Treba mi za wallpaper.
Ajde budite dobre duše pa mi skinite ovu sliku. Meni neda carnetov sistem u školi. Treba mi za wallpaper.
Sredio sam Carnetovu zaštitu! Išao sam preko help topicsa na internet!
Sredio sam Carnetovu zaštitu! Išao sam preko help topicsa na internet!
de podijeli sa ostalima
i pogledajte speedtest sadašnji rezultat
Mogu se preselit kod tebe?
jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bas to, sta ti vrijedi duplo toliki ul/dl , kada ga nemozes iskoristit

samo pazi da te ne uhvate
Pozdrav, imam jedno pitanje imam neki dogovor da zamijenim PSP (1004, modificiran, usb, 1gb) za xbox 360 (jasper, napajenje, bez joistica i kbabela za tv), dali se to isplati, čisto po cijeni, pošto PSP nisam jako dugo palio.
Nezna lik dali ima HDD(), a kaže da ju nije nikada palio, dobio na poklon.
Idali preko pošte ide ono da je njemu pošaljem, a on poštaru da konzolu (u kutiji), ili to preko city expresa, ili neki treči način, nikada nisam radio pa pitam.
evo novosti, znam da je ovo odavno no eto dugo smo se bavili ovim pa evo raspleta situacije,valjda
nece odgovarati!

Good moaning
Ta priča mi je malo previše isfurana, kada vide smimak da sew bacaju psići u vodu cijela hajka, a kada ubijaju ljude u ime neke ljeve pravde u nekih drugih stvari onda su to samo statistike, očajno je današnje čovječanstvo.
Najviše me nerviraju ovi iz PETA, kada nemogu ništa protiv velikih kompanija, hvataju zjavu i idu tamo neke male ljude da kazne da pokažu da nešto rade, stvarno očajno.

Prodajem iPhone 3GS 16gb, garancija, bez ogrebotine, 2400kn.
Dobar dan.
Evo uvrstio sam u ponudu microsd kartice od 32gb. Upravo sam ih testiral i sve sljaka bez greske.
Brzina je odlicna - 5,5 MB/s
Jurluce, pogledaj Mikronis...