jednom ću i ja bit na prvoj str
Ak se bus na isti nacin i dalje vozil na motoru vrlo tesko.
meni je najjače kad me netko vani pita koliko ti gb ima kompjuter, ja ga pitam čega, harda, rama,..?? On se misli i onda me opet tlači s tim pitanjima..
Ili kad pitaju je li dvica, četvoka kompjuter? Nije mi jasno što pitaju time.
a ovo mi je najjače.. Pita me netko jel ti pc pokreće sve igre? Ja odgovorim naravno da je, a kad me pita a jel pokreće recimo fifu 2002
Kaže meni neki lik kao da će on nabavit GTA 4 za PC. POšto je zahtjevan,pitam ga ja kada je kupio komp (da ga pitam komponente gledao bi me ko da sam s marsa pao). Kaže on uffa ima jedno 5 godina. Ja mu kažem da se neće pokrenit nema šanse.Dođe lik oće oće bez brige,kasnije se ubaci moj frend i isto kaže da neće da je prestar komp. A onda ovaj tip izvali ma oće pokrenut će se jer sam prije mjesec dana kupio novu tipkonvicu.Mi u smijeh a ovaj bleji u nas koji qurac se smijemo.
el copraš???
Ja se za mjesec dana očekujem na prvoj strani
primamo te..
VETO!!!
:P
a dobro, moran prhvatit ipak je paolo malo starji član
čekamo seneku, borga, jurru, dambi-a znaju oni o kome pričam
Ma primamao ga
Ali moramo se prvo malo kurčiti s svojom pozicijom, statusom i moći, a i praviti se nedostupnom elitom
onda se moram potruditi da dobijem 5 zvjezdica jer sam već starosjedioc na forumu.(2 mjeseca nakon otvorenja sam se regao)
Oćete me primiti u 31337|_| ili moram imati 5 zvjezdica?
Srbija pobjedila Crnu Goru 6-5 i protiv nje ćemo igrati u polufinalu u četvrtak
čini se da ćemo ipak biti 3.
meni je najjače kad me netko vani pita koliko ti gb ima kompjuter, ja ga pitam čega, harda, rama,..?? On se misli i onda me opet tlači s tim pitanjima..
Ili kad pitaju je li dvica, četvoka kompjuter? Nije mi jasno što pitaju time.
a ovo mi je najjače.. Pita me netko jel ti pc pokreće sve igre? Ja odgovorim naravno da je, a kad me pita a jel pokreće recimo fifu 2002
Kaže meni neki lik kao da će on nabavit GTA 4 za PC. POšto je zahtjevan,pitam ga ja kada je kupio komp (da ga pitam komponente gledao bi me ko da sam s marsa pao). Kaže on uffa ima jedno 5 godina. Ja mu kažem da se neće pokrenit nema šanse.Dođe lik oće oće bez brige,kasnije se ubaci moj frend i isto kaže da neće da je prestar komp. A onda ovaj tip izvali ma oće pokrenut će se jer sam prije mjesec dana kupio novu tipkonvicu.Mi u smijeh a ovaj bleji u nas koji qurac se smijemo.
onda idem ja nabavit razer tipkovnicu da dobijem koji bod na 3dmarku
Paki nas i dalje prati al ne piše po forumu.
Srbija pobjedila Crnu Goru 6-5 i protiv nje ćemo igrati u polufinalu u četvrtak
čini se da ćemo ipak biti 3.
di si peć, kako škola?
Danas sam probio granicu od 3900MHz na CPU. Fino sam otvorio balkonska vrata i svjež zrak je još dodatno rashladio, uz Hyper 212+ naravno :D
Paki nas i dalje prati al ne piše po forumu.
da ćovjeće šta se s njim dogodilo sam je nesto
Danas sam probio granicu od 3900MHz na CPU. Fino sam otvorio balkonska vrata i svjež zrak je još dodatno rashladio, uz Hyper 212+ naravno :D
ma škola je ok,samo da mi budemo dobri u vaterpolu
opet me svi ignoriraju
Tko si sada pak ti?
ma škola je ok,samo da mi budemo dobri u vaterpolu
u posljednje vrijeme uglavnom gubimo od ovih najjačih (srbija, crna gora, mađarska). ne vjerujem da prolazimo.
Baš me zanima da li i dalje imam najviše posteva, ali nekako sumnjam...
Da - imaš!
bravo
- gotovo je poluvreme, ajte bok!
Jel se smije znat koliko ih je?
baš si me smirio
opet me svi ignoriraju
Tko si sada pak ti?
kanta
Da sam uvijek točan u prognozama, zaposlio bih se u astro show
opet me svi ignoriraju
Tko si sada pak ti?
mala ispravka
Da sam uvijek točan u prognozama, zaposlio bih se u astro show
Pitanje tvog statusa je naš najveći prioritet i biti će prva tema na sljedećoj sjednici okupljanja starosjedioca bug foruma.
opet me svi ignoriraju
Tko si sada pak ti?
Covjek je opal s motora i sav se natukel budi malo pazljiviji fuckaj ga.
LOCK!
Ajmo u nespavalice!
Istina. Ali najgore što i nova i RTL nude to copranje u isto vrijeme tako da nemaš šta pogledat navečer.
Bilo bi i vrijeme to ukinut više.
OPEN
dobro jutro
OPEN
dobro jutro
ćao
Jutro marvo
Još malo i ide na biro (again -.-") a neko savjetovanje...jbg obavezno j pa....
Dobro jutro svima.
Ledenica šumom šeće, procvijetalo ledom cvijeće ledenica kad te ljubi, cvokoću ti, trnu zubi, pogledaj im ruke, lica krcka škrgut LEDENICA..... Car Mrazomor kolo vrti, zlih vještica vojsku smrti Car Mrazomor hladan, svečan svud led sije i mir vječan leden zubom car ujeda, mjesto srca kocka leda ispred njega ko se trzne, Car Mrazomor (leda) dah mu smrzne