Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.296.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
Dosta mi je danas motora.

Još jedan dečko je danas stravično poginuo u Moto2 seriji:(

1.ne radi ti video

2.evo i jedna dobra vijest

CRNA GORA-RUMUNJSKA 9-9

sada imamo veće šanse da izbjegnemo srbiju ili prođemo direktno dalje

16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

ekipa umalo sam se ubio...opo sam pri 80 na sat s motora, ruljio još desetak metara po asvaltu i sav se zgrebo, sca sreća da sam imo kacigu jer neznam kak bi bilo

Kaciga glavu čuva!

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
rambox kaže...
Zeppelin kaže...

ekipa umalo sam se ubio...opo sam pri 80 na sat s motora, ruljio još desetak metara po asvaltu i sav se zgrebo, sca sreća da sam imo kacigu jer neznam kak bi bilo

Pa kog si to boga radil na motoru da si tak opal, ili nisi prilagodil brzinu cesti znaci bilo je sklisko ili si precjenil svoje mogucnosti ili motora loše gume druge nema osim ak te neko drugio nije zeznul.NevinašceIznenađen

loše gume (jaki loše) i nisam prilagodio brzinu zavoju i jako lošoj cesti

17 godina
protjeran
Kora kaže...
doxy kaže...

Bok svima. Kak ste kaj...

Ja sam danas zadovoljan, proveo fin vikend, uspjeh na kladionici...uspjeh na blogu...nadam se da će ljudi počet posjećivat. Nekak cca 170 posjetitelja u 2 dana mi PREMALO, al pošto je tek 2 dana star možda je u redu toliko.

Kaj se dela?

napiši malo podrobnije o klađi, šta si igrao, kolika je dobit itd Namigiva

Sve ti je kaj moraš znat na blogu koji je u potpisu mom.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ja eto stavljam neke PS1 igre na Desire... Malo se vratit u mladost i završit onaj Crash Team RacingOsmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
doxy kaže...
Kora kaže...
doxy kaže...

Bok svima. Kak ste kaj...

Ja sam danas zadovoljan, proveo fin vikend, uspjeh na kladionici...uspjeh na blogu...nadam se da će ljudi počet posjećivat. Nekak cca 170 posjetitelja u 2 dana mi PREMALO, al pošto je tek 2 dana star možda je u redu toliko.

Kaj se dela?

napiši malo podrobnije o klađi, šta si igrao, kolika je dobit itd Namigiva

Sve ti je kaj moraš znat na blogu koji je u potpisu mom.

Doxy prije bih se složio da je Francuska-Bjelorusia fail dana u petak bio lol, ili možda ne? (s obzirom na posrnulu Francusku)

Dinamo živi vječno
17 godina
Zeppelin kaže...
rambox kaže...
Zeppelin kaže...

Pa kog si to boga radil na motoru da si tak opal, ili nisi prilagodil brzinu cesti znaci bilo je sklisko ili si precjenil svoje mogucnosti ili motora loše gume druge nema osim ak te neko drugio nije zeznul.NevinašceIznenađen

loše gume (jaki loše) i nisam prilagodio brzinu zavoju i jako lošoj cesti

Onda bolje da se ne vozis više na motoru, gume su najbitnije jer se po njima vozis one te drže kaj ceš sam si kriv nazalost cista klasika.Nevinašce

15 godina
protjeran
Zeppelin kaže...

Cool

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
rambox kaže...

Onda bolje da se ne vozis više na motoru, gume su najbitnije jer se po njima vozis one te drže kaj ceš sam si kriv nazalost cista klasika.Nevinašce

ma joj još ovi kotai na skuteru su veliki ko ovi na taćkama....da sam si kupio motor na kojem normalno sjedim nebi se to dogodlo...i koj ima normalne kotaće...na ovom isusu nesmiješ po ravnom kamen pogodit

15 godina
protjeran

Aaaa zato Šef još malo ide na vozački, sad će 18 da napuni......

Dinamo živi vječno
16 godina
moderator

večer jazavci Cool

kaj se radi?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

Zdravo ljudi!

Bio sam na nogometu malo da se izigram prije no što počne nastava.

Šta se kod vas radi?

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT
15 godina
Tomislav95 kaže...

Zdravo ljudi!

Bio sam na nogometu malo da se izigram prije no što počne nastava.

Šta se kod vas radi?

zašt ja nisam išo na nogomet......aaaa peće me koljeno i leđa i utrno mi palac na ljevoj ruki

17 godina
protjeran
Kora kaže...

Doxy prije bih se složio da je Francuska-Bjelorusia fail dana u petak bio lol, ili možda ne? (s obzirom na posrnulu Francusku)

Pričam za subotu. A di veći fail od autogola i na oko pijanih igrača.

15 godina
protjeran
doxy kaže...
Kora kaže...

hahahh, pa je da, zato se ipak dvoumim.....neznam razmišljam da otvorim temu ovdi na forumu i svakodnevno sastavljam listić i postam ga u otj temi, onak samo za one koji žele savjete, sa objašnjenjima zašto kako gdje itd itd

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 19:52 (Kora).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

večer jazavci Cool

kaj se radi?

Oooooo. Večer i tebi. Pa di si ti meni?Osmijeh

Nenad
16 godina
moderator
Nello kaže...

Oooooo. Večer i tebi. Pa di si ti meni?Osmijeh

evo oporavljam se od prekomjerne količine alkohola jučer :))

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
protjeran
Kora kaže...
doxy kaže...
Kora kaže...

hahahh, pa je da, zato se ipak dvoumim.....neznam razmišljam da otvorim temu ovdi na forumu i svakodnevno sastavljam listić i postam ga u otj temi, onak samo za one koji žele savjete, sa objašnjenjima zašto kako gdje itd itd

Ima takvih tema već, u jednoj si i postao maloprije. U njoj moreš stavljat svoja "razmišljanja" i listiće. A i na mom blogu svaku večer padaju parovi za drugi dan.

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim birtašima, ovaj tip stvarno nema srece izgleda da je je totalni pehist fuckaj ga.Nevinašce

http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/mladozenja-25-na-svadbi-nabo-penis-na-stari-cavao/189553/

o my fucking god! 

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
15 godina
protjeran
doxy kaže...
Kora kaže...
doxy kaže...
Kora kaže...

Ima takvih tema već, u jednoj si i postao maloprije. U njoj moreš stavljat svoja "razmišljanja" i listiće. A i na mom blogu svaku večer padaju parovi za drugi dan.

Da jesam, ali sam mislio više ono, svoj osobni topic, pa stavim svoj listić dana i objašnjenja a ostali nek postavljaju pitanja ak žele.

edit- vidiš npr, sad me Yankeesi hebu gube 0:4, no ajd dobro to je ipak baseball lako se okrene a i ima još puno do kraja pa sam optimist, dok Fyrstenberg i Matkowsky brzo klize prema pobjedi, tu zaista ne vidim što ih može zaustavit, ovi protivnici sigurno ne, već su im uzeli 2 ili 3 breaka

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 20:01 (Kora).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

evo oporavljam se od prekomjerne količine alkohola jučer :))

Bio si na svatovima? Osmijeh A ja razgledam nešto o lapu.Smijeh

Nenad
16 godina
neaktivan

Smanjite citat malo

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT
16 godina

tomislave jel vam pocelo prvenstvo?

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
17 godina

Dobri su ti reviewi, al na jetra mi ide kad svi pisu "review by ...", ko da se ne vidi tko je autor teme i prvog posta... :/

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
moderator
Nello kaže...

Bio si na svatovima? Osmijeh A ja razgledam nešto o lapu.Smijeh

da, odlično bilo Smijeh

16 godina
neaktivan

x-man daj stavi te slike vec jednom il si opet kod cure pa ona gleda romantiku? :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
16 godina

na šta sve neću naići danas

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
odjavljen
One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
moderator
luka_cro kaže...

x-man daj stavi te slike vec jednom il si opet kod cure pa ona gleda romantiku? :)

a jebiga svake večeri sam kod nje...sama je doma pa ju strah NevinasceCoolBelji se

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

da, odlično bilo Smijeh

Bar si lijepo proveo.OsmijehSmijeh

luka_cro kaže...

Bolje da ostave avatara da može cure njemu privuče.Osmijeh

Nenad
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice