Još jedan dečko je danas stravično poginuo u Moto2 seriji:(
1.ne radi ti video
2.evo i jedna dobra vijest
CRNA GORA-RUMUNJSKA 9-9
sada imamo veće šanse da izbjegnemo srbiju ili prođemo direktno dalje
Još jedan dečko je danas stravično poginuo u Moto2 seriji:(
1.ne radi ti video
2.evo i jedna dobra vijest
CRNA GORA-RUMUNJSKA 9-9
sada imamo veće šanse da izbjegnemo srbiju ili prođemo direktno dalje
ekipa umalo sam se ubio...opo sam pri 80 na sat s motora, ruljio još desetak metara po asvaltu i sav se zgrebo, sca sreća da sam imo kacigu jer neznam kak bi bilo
Kaciga glavu čuva!
ekipa umalo sam se ubio...opo sam pri 80 na sat s motora, ruljio još desetak metara po asvaltu i sav se zgrebo, sca sreća da sam imo kacigu jer neznam kak bi bilo
Pa kog si to boga radil na motoru da si tak opal, ili nisi prilagodil brzinu cesti znaci bilo je sklisko ili si precjenil svoje mogucnosti ili motora loše gume druge nema osim ak te neko drugio nije zeznul.
loše gume (jaki loše) i nisam prilagodio brzinu zavoju i jako lošoj cesti
Bok svima. Kak ste kaj...
Ja sam danas zadovoljan, proveo fin vikend, uspjeh na kladionici...uspjeh na blogu...nadam se da će ljudi počet posjećivat. Nekak cca 170 posjetitelja u 2 dana mi PREMALO, al pošto je tek 2 dana star možda je u redu toliko.
Kaj se dela?
napiši malo podrobnije o klađi, šta si igrao, kolika je dobit itd
Sve ti je kaj moraš znat na blogu koji je u potpisu mom.
Ja eto stavljam neke PS1 igre na Desire... Malo se vratit u mladost i završit onaj Crash Team Racing
Bok svima. Kak ste kaj...
Ja sam danas zadovoljan, proveo fin vikend, uspjeh na kladionici...uspjeh na blogu...nadam se da će ljudi počet posjećivat. Nekak cca 170 posjetitelja u 2 dana mi PREMALO, al pošto je tek 2 dana star možda je u redu toliko.
Kaj se dela?
napiši malo podrobnije o klađi, šta si igrao, kolika je dobit itd
Sve ti je kaj moraš znat na blogu koji je u potpisu mom.
Doxy prije bih se složio da je Francuska-Bjelorusia fail dana u petak bio lol, ili možda ne? (s obzirom na posrnulu Francusku)
Pa kog si to boga radil na motoru da si tak opal, ili nisi prilagodil brzinu cesti znaci bilo je sklisko ili si precjenil svoje mogucnosti ili motora loše gume druge nema osim ak te neko drugio nije zeznul.
loše gume (jaki loše) i nisam prilagodio brzinu zavoju i jako lošoj cesti
Onda bolje da se ne vozis više na motoru, gume su najbitnije jer se po njima vozis one te drže kaj ceš sam si kriv nazalost cista klasika.
Cool
Onda bolje da se ne vozis više na motoru, gume su najbitnije jer se po njima vozis one te drže kaj ceš sam si kriv nazalost cista klasika.
ma joj još ovi kotai na skuteru su veliki ko ovi na taćkama....da sam si kupio motor na kojem normalno sjedim nebi se to dogodlo...i koj ima normalne kotaće...na ovom isusu nesmiješ po ravnom kamen pogodit
Aaaa zato Šef još malo ide na vozački, sad će 18 da napuni......
večer jazavci
kaj se radi?
Zdravo ljudi!
Bio sam na nogometu malo da se izigram prije no što počne nastava.
Šta se kod vas radi?
Zdravo ljudi!
Bio sam na nogometu malo da se izigram prije no što počne nastava.
Šta se kod vas radi?
zašt ja nisam išo na nogomet......aaaa peće me koljeno i leđa i utrno mi palac na ljevoj ruki
Doxy prije bih se složio da je Francuska-Bjelorusia fail dana u petak bio lol, ili možda ne? (s obzirom na posrnulu Francusku)
Pričam za subotu. A di veći fail od autogola i na oko pijanih igrača.
hahahh, pa je da, zato se ipak dvoumim.....neznam razmišljam da otvorim temu ovdi na forumu i svakodnevno sastavljam listić i postam ga u otj temi, onak samo za one koji žele savjete, sa objašnjenjima zašto kako gdje itd itd
večer jazavci
kaj se radi?
Oooooo. Večer i tebi. Pa di si ti meni?
Oooooo. Večer i tebi. Pa di si ti meni?
evo oporavljam se od prekomjerne količine alkohola jučer :))
hahahh, pa je da, zato se ipak dvoumim.....neznam razmišljam da otvorim temu ovdi na forumu i svakodnevno sastavljam listić i postam ga u otj temi, onak samo za one koji žele savjete, sa objašnjenjima zašto kako gdje itd itd
Ima takvih tema već, u jednoj si i postao maloprije. U njoj moreš stavljat svoja "razmišljanja" i listiće. A i na mom blogu svaku večer padaju parovi za drugi dan.
Bok svim birtašima, ovaj tip stvarno nema srece izgleda da je je totalni pehist fuckaj ga.
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/mladozenja-25-na-svadbi-nabo-penis-na-stari-cavao/189553/
o my fucking god!
Ima takvih tema već, u jednoj si i postao maloprije. U njoj moreš stavljat svoja "razmišljanja" i listiće. A i na mom blogu svaku večer padaju parovi za drugi dan.
Da jesam, ali sam mislio više ono, svoj osobni topic, pa stavim svoj listić dana i objašnjenja a ostali nek postavljaju pitanja ak žele.
edit- vidiš npr, sad me Yankeesi hebu gube 0:4, no ajd dobro to je ipak baseball lako se okrene a i ima još puno do kraja pa sam optimist, dok Fyrstenberg i Matkowsky brzo klize prema pobjedi, tu zaista ne vidim što ih može zaustavit, ovi protivnici sigurno ne, već su im uzeli 2 ili 3 breaka
evo oporavljam se od prekomjerne količine alkohola jučer :))
Bio si na svatovima? A ja razgledam nešto o lapu.
Smanjite citat malo
tomislave jel vam pocelo prvenstvo?
Dobri su ti reviewi, al na jetra mi ide kad svi pisu "review by ...", ko da se ne vidi tko je autor teme i prvog posta... :/
Bio si na svatovima? A ja razgledam nešto o lapu.
da, odlično bilo
x-man daj stavi te slike vec jednom il si opet kod cure pa ona gleda romantiku? :)
x-man daj stavi te slike vec jednom il si opet kod cure pa ona gleda romantiku? :)
a jebiga svake večeri sam kod nje...sama je doma pa ju strah
da, odlično bilo
Bar si lijepo proveo.
Bolje da ostave avatara da može cure njemu privuče.