Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.301.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
captain_soap_McTawish kaže...
mind_challenge kaže...

kod naše profe cijeli razred ima 5, bitno je samo da si redovan na satu

To je najlakše. No kad treba trčati i sakakati i ostale gluposti raditi, onda to tek postane problem.

Trebali bi uvesti neki drugi predmet umjesto toga.

a problem je, ali kažem ti kod naše profe nemoraš sve odraditi za 5 da bi imao 5, to je bitan predmet i potreban je u svim školama

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
mind_challenge kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
mind_challenge kaže...

kod naše profe cijeli razred ima 5, bitno je samo da si redovan na satu

To je najlakše. No kad treba trčati i sakakati i ostale gluposti raditi, onda to tek postane problem.

Trebali bi uvesti neki drugi predmet umjesto toga.

a problem je, ali kažem ti kod naše profe nemoraš sve odraditi za 5 da bi imao 5, to je bitan predmet i potreban je u svim školama

Po meni idiotski predment..iako nikad nisam imao problema sa ocjenama...

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
DamageHigh kaže...

Po meni idiotski predment..iako nikad nisam imao problema sa ocjenama...

Točno. Umjeesto njega mogu ubaciti neke još predmete. Jedva sam ga u osnovnoj preživio, a kako ću tek u gimnaziji.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jeli iko od vas zna kako napravit port forward na D-link DSL 2640r........ako znate nešto općenito za port forward aj pomažite Osmijeh

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Jeli iko od vas zna kako napravit port forward na D-link DSL 2640r........ako znate nešto općenito za port forward aj pomažite Osmijeh

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/torrent-tutorijal-port-forward/43260.aspx

samo slijedi upute, poslje odeš na onu stranicu nađeš svoj ruter i podesiš postavke, i to je to.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Krešo91 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/torrent-tutorijal-port-forward/43260.aspx

samo slijedi upute, poslje odeš na onu stranicu nađeš svoj ruter i podesiš postavke, i to je to.

TNX...taman i ja naš'o u tražilici Smijeh

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

mogao si odmah potražiti u tražilici Belji se

16 godina
neaktivan

Moj san da idem za Arhitektonskog tehnicara je propao, ali pokusavam svim snagama se prebaciti tamo...

Da sam upao za Arhitekta, s veseljem bi isao u skolu, ovako me grcevi hvataju i povraca mi se... Bas se osjecam jadno :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 16:34 (Dodge_167).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Krešo91 kaže...

mogao si odmah potražiti u tražilici Belji se

A jbg....baksuz sam šta ćešBelji se

16 godina

Pozdrav spameri...

Šta se radi?

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
16 godina
neaktivan

hvala ti jurra što svojim skromnim prilozima održavaš moju popunjenost
pozdrav od debelog

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 17:06 (seneka).
15 godina
Dodge_167 kaže...

Moj san da idem za Arhitektonskog tehnicara je propao, ali pokusavam svim snagama se prebaciti tamo...

Da sam upao za Arhitekta, s veseljem bi isao u skolu, ovako me grcevi hvataju i povraca mi se... Bas se osjecam jadno :S

U koju školu onda ideš?!

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Pozdrav spameri...

Šta se radi?

ZZ spameru Belji se...ja radim port forward....heben posao...dosadno u PM Izlanuo se

16 godina
Krešo91 kaže...

ZZ spameru Belji se...ja radim port forward....heben posao...dosadno u PM Izlanuo se

Smijeh

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
16 godina
neaktivan

Pozdrav :D ja sam Krešo uspio portforward xD jedva ali uspio :D mi je zelena kvačica u uTorrentu :D

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Pozdrav :D ja sam Krešo uspio portforward xD jedva ali uspio :D mi je zelena kvačica u uTorrentu :D

Ja ovo prvi put radim.....hehehe...jbg prvi put se regam na neki privatni tracker i na kraju mi slab upload zbog port forward-a...xD

15 godina
protjeran

PITANJE: Da li se može retrieveat u GMailu poruka koja je slučajno izbrisana? Da li se može igdje naći još u GMailu?

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Sta je ovo s youtube-om u zadnje vrijeme?

Brzina mi je normalna, samo youtube šteka...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

PITANJE: Da li se može retrieveat u GMailu poruka koja je slučajno izbrisana? Da li se može igdje naći još u GMailu?

Pogledaj u smeću...osim ako nisi potpuno obrisao poruku

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Ja ovo prvi put radim.....hehehe...jbg prvi put se regam na neki privatni tracker i na kraju mi slab upload zbog port forward-a...xD

gdje si se regao?

Kora kaže...

da - pod otpad.

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
Krešo91 kaže...

gdje si se regao?

Kora kaže...

da - pod otpad.

tenks

edit- ovo je dobro: Preko mobitela pročitam novi mail, prebacima telefon u drugu ruku i valjda sam slučajno obrisao poruku. Sad gledam po cijelom GMailu na kompu nigdje je nema, a relativno je važna, kao nekakav mail od Eurogamera gdje traže beta testere za novu FIFA MANAGER 2011, jbmt

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 17:26 (Kora).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Krešo91 kaže...

gdje si se regao?

Na PvTorrent....ovo od LUXX-ovog frenda...tamo ću samo UP-at dok ne dođe nešto meni korisno....jer inače skidam sa javnih tracker-a a ne žudim za nekim download brzinama Osmijeh a ovako na privatnim tracker-ima uvijek ima nešto što nema na javnim...tako da mi obostrano godi Smijeh

16 godina
neaktivan

da znaš samo da postoje i dobri pvt trackeri gdje nije potrebna pozivnica.. na kojima također možeš sve naći. pa ako te banaju zbog lošeg ratia, nećeš uvaliti nikoga u go*vna zbog pozivnice.

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

hvala ti jurra što svojim skromnim prilozima održavaš moju popunjenost
pozdrav od debelog

...nisam bio niti blizu compa...valjda opet onaj duhh...Neodlučan

...kaos...
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

da znaš samo da postoje i dobri pvt trackeri gdje nije potrebna pozivnica.. na kojima također možeš sve naći. pa ako te banaju zbog lošeg ratia, nećeš uvaliti nikoga u go*vna zbog pozivnice.

Ma dobro.....ne treba meni nešta posebno jer većinom skidam sa torrentz.com (to je tražilica javnih trackera) i što god trebam tamo nađem, a pošto nemam baš diskovnog prostora ne skidam baš nešta ovih dana....

15 godina
neaktivan

ne mogu da vjerujem da je sutra škola

tako brzo prošlo ljeto

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

ne mogu da vjerujem da je sutra škola

tako brzo prošlo ljeto

Ti "ne" jedva čekaš?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
patch123 
4ucker 

Koji smjer?

16 godina

Dobar dan Cool

17 godina

Bok svim birtašima, ovaj tip stvarno nema srece izgleda da je je totalni pehist fuckaj ga.Nevinašce

http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/mladozenja-25-na-svadbi-nabo-penis-na-stari-cavao/189553/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice