- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di ste ljudovi... :D
Di ste ljudovi... :D
Vajda dremaju, i ja sam pospan.......
Daniman tus smo..
Daniman tus smo..
Nisam ja Daniman ja sam Danijel :D
nismo spamali 45 minuta
nismo spamali 45 minuta
kad ce novi tutorijal?
nismo spamali 45 minuta
kad ce novi tutorijal?
sutra
sutra
Tako kasno? Ja sam mislio da ce prije.
bok, ima li ko serial number za game cam V2 ???
yoooooooooooooooooooooooo ekipaaaaaaaaaaaaaaaa neam vremena chatat i spamat.....kad dođem onda pročitam vaše gluposti....odo na plažu jbt more toplo ko pišalo :D odo se kupat do nekih 5-6 možda i 7 navečer.
VRATIO SE MATO, gdje je bija ?
Bija je na lađenju :D
yoooooooooooooooooooooooo ekipaaaaaaaaaaaaaaaa neam vremena chatat i spamat.....kad dođem onda pročitam vaše gluposti....odo na plažu jbt more toplo ko pišalo :D odo se kupat do nekih 5-6 možda i 7 navečer.
Wasup dawg.....jesi napravio išta od one wifi antene
Ma de zaboravio sam na to od kako sam na visu...brate mili uživancija odmor jbt šta su dobre stranjkinje majko moja jaoooo ja bi tu odma omastio brke samo da mi ih je na 2 noći.
ja odvozio 16 km oko maksimira, a vi još niste napisali cijelu stranu ?
sutra
Tako kasno? Ja sam mislio da ce prije.
možda do navečer
e hebiga ode nam kanta!
Kod mene nevrime
Kod mene nevrime
Unda će doć i u mene (split).
Kod mene nevrime
i u mene (split)... izgr di si u ovom gradu nasem...
Kod mene nevrime
i u mene (split)... izgr di si u ovom gradu nasem...
Trstenik.Prima je blizu,plaža na žnjanu 10min odavde,uz probijanje kroz bodljikavu žicu i ograde(ona ispod radisona,bivši kamp),al od nedavno idem uz ne-tako čisti potok.
Trstenik.Prima je blizu,plaža na žnjanu 10min odavde,uz probijanje kroz bodljikavu žicu i ograde(ona ispod radisona,bivši kamp),al od nedavno idem uz ne-tako čisti potok.
Opa na trsteniku.. meni je prababa tu
Baš sam jucer bio na žnjanu... a uz taj potočić redovito prolazimo sa znatnim količinama alkohola
TD bellum?
Volo znjan moror solvo pro everyone.I operor non reputo znjan ero solvo ut hotel est constructum
Dobar dan narode ala sam se navozaooo
TD bellum?
Volo znjan moror solvo pro everyone.I operor non reputo znjan ero solvo ut hotel est constructum
A?!
TD bellum?
A?!
aha! Ajde pogodite koji je to jezik!
TD bellum?
A?!
To je nešto izmiješano...
TD bellum?
A?!
To je nešto izmiješano...
Bravo!Latinsko-engleski jer me hebe translator!
Pozdrav društvo