Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.206.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
robisierra92 kaže...

pozz ekipa, evo jedan tema ako nekome bude od koristi, ili ima još nešto za dodati ao sam ja nešto izostavio

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/subtitle-edit-uredivanje-titlova-how-to/63517.aspx?page=0&jumpto=1158246&sort=asc&view=flat

O Robi :)

Evo ja kao pravi "prijatel" tebi kliknul Fala i TU :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

O Robi :)

Evo ja kao pravi "prijatel" tebi kliknul Fala i TU :)

thx legendo Osmijeh znam da dosta ljudi dolazi potražiti pomoć ovdje na forum po tom pitanju, i ima dosta tih tema gdje ljudi ne znaju kako bi podesili titlove, i te teme su razbacne na sve strane, pa se nadam da će im ovo pomoći.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

thx legendo Osmijeh znam da dosta ljudi dolazi potražiti pomoć ovdje na forum po tom pitanju, i ima dosta tih tema gdje ljudi ne znaju kako bi podesili titlove, i te teme su razbacne na sve strane, pa se nadam da će im ovo pomoći.

Naravno sve najbolje. Osmijeh

Nenad
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

pozz ekipa, evo jedan tema ako nekome bude od koristi, ili ima još nešto za dodati ao sam ja nešto izostavio

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/subtitle-edit-uredivanje-titlova-how-to/63517.aspx?page=0&jumpto=1158246&sort=asc&view=flat

Robi evo i od mene si dobio TU i Hvala .

RIDER-What color is your life ... :D
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Poljubac

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Zove mene sad stara da je došo neki majstor za optički kabel postavljat iz t-scuma (ja u splitu oni u puli) .I pita me on dal sam ja mjenjao šifru od rutera (onu za pristup ruteru).Ja kažem da jesam.Kažem da je xxxxxx (neću vam je reć).Utipka on to (trebalo mu je oko 15 sec za 8 slova -.-) i kaže da nije točna šifra.Ja se mislim i kažem mu još 2 kombinacije.On utipka i kaže isto da nije i da će on zvat zagreb (???).Nakon 5 min zove mene stara da je riješio da je zvao zagreb i da su mu rekli šifru.Pitam ja koja je sada i koja je bila.Ona mi izdiktira ŠIFRU ZA PRISTUP INTERNETU,ne šifru za pristup ruteru!Taj debilni majstor je tražio šifru od pristupa internetu ne onu za pristup ruteru!Dala mi ga je na telefon ja sam mu reko nek se goni u tri ..... (ma znate več). Koje ljude oni zapošljavaju majku im... Viče

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
15 godina
neaktivan

A neznam jesu li napravili tutorijal kada netko ima na računalu instaliran Windows XP SP2 i kada već odavno prestala podrška za tu SP2 Znam da bila objavljena na časopisu. Trebalo bi napravit tutorijal kako sa WIN XP SP2 pretvorit u botabilan Win Xp SP3. Znam ja sam već llani napravio.Osmijeh

Nenad
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
rider15 kaže...

Poljubac

Nema potrebe za poljubcima NevinašceSmijeh

16 godina
neaktivan
Nello kaže...

A neznam jesu li napravili tutorijal kada netko ima na računalu instaliran Windows XP SP2 i kada već odavno prestala podrška za tu SP2 Znam da bila objavljena na časopisu. Trebalo bi napravit tutorijal kako sa WIN XP SP2 pretvorit u botabilan Win Xp SP3. Znam ja sam već llani napravio.Osmijeh

Ja sam napravio kako na Windows XP CD dodat SP3.Imašovdje

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
17 godina
Tomislav95 kaže...

fino fino, eno ti + iz zalaganja.

teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Odlićno, znači postoji tutorijal. A jel još postoji tutorijal Vistu Ultimate SP1 na SP2? Imam Vistu Ultimate SP1 ali trenutno ne koristim zbog zauzete tj da netko koristi moj ključ pa moram nazvati microsoftovu da mi da drugi ključ, a ja nemogu nazvat jer sam gluh ko top. Osmijeh

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Tomislav95 kaže...

Odlićno, znači postoji tutorijal. A jel još postoji tutorijal Vistu Ultimate SP1 na SP2? Imam Vistu Ultimate SP1 ali trenutno ne koristim zbog zauzete tj da netko koristi moj ključ pa moram nazvati microsoftovu da mi da drugi ključ, a ja nemogu nazvat jer sam gluh ko top. Osmijeh

Pa neznam,uguglaj neštoNeodlučan.Al vjerojatno je postupak isti.Za Windows 7 NLite ne koristi

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Pa neznam,uguglaj neštoNeodlučan.Al vjerojatno je postupak isti.Za Windows 7 NLite ne koristi

Znam taj ide na Vlite programom. Gugla ću da vidim jer još nisam čuo da još postoji Windows Vista Ultimate SP2. A moj SP1 odlićno radio nikad pravio probleme sve dok nije crkla matićna. A kad sam instalirao ključ nevažeći.Nevinašce

EDIT: Postoji service Pack 2 za vistu ultimate pa je postupak sličan kao i XP ali s programom Vlite-a. Namigiva

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 14:02 (Nello).
16 godina
Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan

Ovako, jučer sam vidio nekakvu temu gdje je tip pitao kako može naći teme iz viste da stavi na windows 7 to, i netko mu je odgovorio da je to skriveno na kompjutoru, e sad je problem kaj se ja ne sjećam di je to skriveno... jel netko vidio tu temu možda?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ostavi se toga, je*eš zvjezdice Belji se

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Nema potrebe za poljubcima NevinašceSmijeh

Smijeh

torrente kaže...

fino fino, eno ti + iz zalaganja.

baci pogled na onaj mali tut što sam napravio, pa ako imaš još kakav prijedlog, s obzirom da si ti aktivan u tim "vodama" http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/subtitle-edit-uredivanje-titlova-how-to/63517.aspx

Mitch kaže...

evo, sad ću ti ja dati pa ćeš imati 3 pet (5). hepi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 14:18 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo, sad ću ti ja dati pa ćeš imati 3. hepi?

Imat će 4, ja sam mu dao 1 Belji se

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina

Jos malo i imat cu i ja 100 hvala u jednom postu (prvom) u temi za konfiguracije :)

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jos malo i imat cu i ja 100 hvala u jednom postu (prvom) u temi za konfiguracije :)

Eto ti i moj doprinos Smijeh

17 godina

Jos 6 kom :)

16 godina
Batista kaže...

evo dao sam i ja

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Još 3 otkud tebi 6 kom :) Belji se

16 godina
rider15 kaže...
Batista kaže...

Još 3 otkud tebi 6 kom :) Belji se

pa bilo je, ali smo ti ja i još neko dali

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Dao sam i tebi TU i Hvala u onoj temi CoolBelji se

16 godina
rider15 kaže...
Mitch kaže...

Dao sam i tebi TU i Hvala u onoj temi CoolBelji se

HVALA

15 godina
Batista kaže...

Još 2 Cool

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ovako, jučer sam vidio nekakvu temu gdje je tip pitao kako može naći teme iz viste da stavi na windows 7 to, i netko mu je odgovorio da je to skriveno na kompjutoru, e sad je problem kaj se ja ne sjećam di je to skriveno... jel netko vidio tu temu možda?

"bump"

I sjećam se da je bilo nešto u C:\Windows\System....

I moral sam uključit View hidden folders/files/drives...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
rider15 kaže...

Poljubac

Od mene nisi dobio ništa

Poljubac

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice