Jutro
@Stef() ako imas windows7 odi u Control Panel-Network and Internet-Network and Sharing center i odi na Troubleshoot,meni pomogne kad mi se nece spojit,bude nekakav dns error pa samo stisnem fix i spoji se,uglavnom probaj pa javi
Jutro
@Stef() ako imas windows7 odi u Control Panel-Network and Internet-Network and Sharing center i odi na Troubleshoot,meni pomogne kad mi se nece spojit,bude nekakav dns error pa samo stisnem fix i spoji se,uglavnom probaj pa javi
Dajte... Piz.dim...
što reći u ovom slučaju, probaj napraviti novu konekciju? očigledno je problem do tvog laptopa. provjeri da li su mrežne postavke dobro postavljene, ako ti je postavljano na statički ip pokušaj promijeniti na dinamički..
Novu konekciju sam probao napravit, ali neće, jer je to wireless... Resetirao routher i AP desetak puta, napravio system restore 2 puta i neće... A druga dva kompjutera su spojeni, i ovo pišem s drugog kompjutera...
Jutro
Ma 'ubijam probleme' cili dan, ali neće
Jutro
Ma 'ubijam probleme' cili dan, ali neće
E ako je tako Stef,ostaje ti samo da instaliras Linux i probas,ako radi Reinstaliraj Winse,ako ne,neznam sta onda
...jutro svima...lijepo vreme pa žurim van...Šefe, jesi ispraznio Prefetch folder...
Provjeri dal ti se nekim cudom nisu IP postavke shebale na laptopu
šefe, da li možeš ući u mrežne postavke u control panelu i vidjeti kako ti je podešena ip i dns?
...jutro svima...lijepo vreme pa žurim van...Šefe, jesi ispraznio Prefetch folder...
Ke?
DNS mi je postavljen, samo gornji okvir, a IP je stavljen na automatic
probaj staviti na statičnu ip adresu, start-run-cmd-ip config i vidi koji ti je ip pa ga ručno upiši.
jesi poskenrao pc, da vidi ima li kakvih gamadi?
probaj staviti na statičnu ip adresu, start-run-cmd-ip config i vidi koji ti je ip pa ga ručno upiši.
jesi poskenrao pc, da vidi ima li kakvih gamadi?
Stavio na Malwarebytes na full scan maloprije, a sad idem napravit ovo gore....
Šefe gdje je zapelo ?
evo me u zagrebu, dođi i ti !
xD
Šefe gdje je zapelo ?
Da znam di je zapelo, nebi bilo zapeto...
imaš pp pa da ne zaborviš pročitati.
moram ići van, pa ćemo kasnije nastaviti ako u međuvemenu ne riješiš problem.
Šefe gdje je zapelo ?
Kakve su ti sad postavke u mrežnim svojstvima jesi stavio da ti automatski pribavi ip adresu ,jesi probao kod svog laptopa u postavkama unijeti default gateway od tvog ap i šta si stavio pod dns kod svog laptopa.
Radi! Radi! Radi!
Hvala svima
Sorry Robi za ono...
Mislim da je Windows Fixao problem s onim njegovim troubleshootingom, jer sad je IP adresa pod Ipv4 drukčija od one koju sam dobio pod ipconfig u cmdu....
Nešto treće?
jel su bile otvorene registracije na BCG ?
sad ima link signup ali je broken
wassup? evo me opet iz internet cafea
5. dolazim doma
u onom internet cafeu
sad iam 40 minuta
WIN
neke butre pokraj mene
5. dolazim doma
Nemoj
na moru u primostenu... u cafeu
bkt
Nemoj
ne seri
5. dolazim doma
Nemoj
Šefe, mislis na "zrcalne" Ray Ban-ke ? Ima takvih i sa srebrnim okvirom
oj ljudi sanjo sam da sam popusio crnog i da su mi lance svezali, i da nemogu vise na forum
......... sta ima kod vas :S?