Wait, what?
@Penryn, bas malo gledam tvoj pc - mugen ne treba vent na sebi opce :)
Heh, točno. Evo imašovdje slikica.
I nemam ja G11, bezveze sam nju stavio.
Heh, točno. Evo imašovdje slikica.
I nemam ja G11, bezveze sam nju stavio.
Sve mi je super, osim kucista... Prednja strana mi previse mirisi na kosturkasti izgled. Antec 300 mi je nekako puno ljepsi, izgleda poslovnije premda je naveden kao gaming kuciste.
Može pomoć? LINK zadnji post.
Sve mi je super, osim kucista... Prednja strana mi previse mirisi na kosturkasti izgled. Antec 300 mi je nekako puno ljepsi, izgleda poslovnije premda je naveden kao gaming kuciste.
Ma i meni je skoro pa bezvezan izgled. Al eto, uzeo sam ga jer je bio na sniženju i zbog solidno riješenog hlađenja te ladice za disk sprijeda.
A i trebalo mi je nešto novo, dosadio staro. Heh.
Ala ga razvaljujem na red bullu..=)
Odo još malo..:P
Jeste znali da možete provjeriti jeli vam Windows 7 original? Ja sada provjerio i prošao je.Evo slike.
moga si link stavit
valjda je to ovo http://www.microsoft.com/genuine/validate/DownloadValidationSupport.aspx?displaylang=hr&sGuid=8545442f-2552-4b4b-a0a6-9a77cffd7271
LINK Kliknite Provjeri Valjanost i onda će dati neki fajl skinite ga i otvorite i otvoriti će novi prozor i provjeriti,stavite sliku da vidimo.
ljudi kakvo je more.
Baš me zanima koliko nas ima originalan win 7 a koliko ne.
Ja imam orginalni Ubuntu
ja imam original, ali nisam dao ni kune za njega. napravio sam image original dvd-a od jedne firme, i sebi instalirao.
Ajmo ljudi!
Natjecanje u Overklokiranju Core2 procesora
Natjecanje u Overklokiranju Core i3,i5,i7 procesora
Prijavljujte se da teme ostaju žive!
Jeste znali da možete provjeriti jeli vam Windows 7 original? Ja sada provjerio i prošao je.Evo slike.
moga si link stavit
valjda je to ovo http://www.microsoft.com/genuine/validate/DownloadValidationSupport.aspx?displaylang=hr&sGuid=8545442f-2552-4b4b-a0a6-9a77cffd7271
idem probat6 makar nije orginal...i naravno nisam prošo
'Dan ljudi, upravo odigrao 2 runde dote sa curom bilo joj dosadno
ljudi kakvo je more.
Sa sigurnošću mogu reći da je mokro i slano, ali pitaj patcha, možda on ima drukčije mišljenje
idem probat6 makar nije orginal...i naravno nisam prošo
isprićajte me moram napravit system restore i riješit ovu pi*dariju
E ako nekog znate da prodaje E6300 2.80ghz javite mi,nemora imati garanciju niti hladnjak,samo mi treba gol CPU ali mora biti 100% ispravan.
E ako nekog znate da prodaje E6300 2.80ghz javite mi,nemora imati garanciju niti hladnjak,samo mi treba gol CPU ali mora biti 100% ispravan.
imam ja ali ti ga nedam!
Nadam se da me neće banati zbog onih natjecanja u klokanju! Usput prijavite se!
Nadam se da me neće banati zbog onih natjecanja u klokanju! Usput prijavite se!
zašto bi te banali? đabe da se prijavljujem kad pored našeg mate nemam šanse..