Yo narode.....sorry što nisam mogao se sinoć javit malo više komp mi malo kenjao pa sam jutros friško instalirao 7-icu na čisti disk bez dual boot-a
i ne mrdam od toga
Inače šta ima kod vas?
Inače zbog čega se ti ispričavaš?
Yo narode.....sorry što nisam mogao se sinoć javit malo više komp mi malo kenjao pa sam jutros friško instalirao 7-icu na čisti disk bez dual boot-a
i ne mrdam od toga
Inače šta ima kod vas?
i ne mrdam od toga
Inače šta ima kod vas?
Ma javio se u Nespavalicama jer sam bio na moru ovaj tjedan i odjednom mi komp uspori prebaci se izgled na win 98 i restartira i onda učitava XP nekih pola sata i onda sve se syebalo....u biti sad je to riješeno
uh što sam ga pretjero
to je za mene ?
rođendanski poklon
uh što sam ga pretjero
A jbg sad 24 GB rama
Nisi normalan... Ali je ipak mašina iz snova.. Je*eš ferarija kad možeš to imat'
uh što sam ga pretjero
Gdje je neko jače napajanje? Gdje je još 1 Blu-ray pržilica? Neko vodeno na CPU i GPU? Bar 3-4 SSD-a u RAID 0?
Loše je to. :P
Ma javio se u Nespavalicama jer sam bio na moru ovaj tjedan i odjednom mi komp uspori prebaci se izgled na win 98 i restartira i onda učitava XP nekih pola sata i onda sve se syebalo....u biti sad je to riješeno
Ti danas na fb
E ljudi aj čujemo se kasnije jer imam update-ova za instalirat i još gomilu drivera i software-a
uh što sam ga pretjero
Gdje je neko jače napajanje? Gdje je još 1 Blu-ray pržilica? Neko vodeno na CPU i GPU? Bar 3-4 SSD-a u RAID 0?
Loše je to. :P
ajde da vidimo tvoju konfu snova :D. Onda je najbolje bez hard diska. Složit po cijelom kućištu i dnu ssdove i napravit svoje kaveze :D
ajde da vidimo tvoju konfu snova :D. Onda je najbolje bez hard diska. Složit po cijelom kućištu i dnu ssdove i napravit svoje kaveze :D
Ja sam zadovoljan s ovim šta imam.
Tiho je, hladno, efikasno. Još mi fali jedan SSD, al dok cijene padnu ja stavljam još jedan F3 500GB u RAID 0. ;)
Pozz, jel ima neka dobra duša da me rega na BCG kad se registracije otvore jer idem na more a vraćam se tek početkom osmog, pa ću vam se javljat sa moba
podatke za reganje pošaljem na pp
Kad se otvaraju registracije? Dobro bi mi došo jedan tracker s igrama.
Upravo dobio G9, predobra misonja. Ja nisam gamer, al volim ovakav lepi hardwer :)
Upravo dobio G9, predobra misonja. Ja nisam gamer, al volim ovakav lepi hardwer :)
Pictures or didn't happen.
Dobro jutro ljudi sta se radi @Mentalist moze link od videa LoL
Ja sam zadovoljan s ovim šta imam.
Tiho je, hladno, efikasno. Još mi fali jedan SSD, al dok cijene padnu ja stavljam još jedan F3 500GB u RAID 0. ;)
dobro ali mi sastavljamo konfu koju ću možda imat tek za 10 godina haha
Pictures or didn't happen.
Mozda danas, mozda sutra. Nisam stigel ulovit postara koji mi je trebal donest Ballistixe. Sutra budem onda u komadu poslao slike...
Mislis na Crucial-e?
Dobar dan.
Mislis na Crucial-e?
Je
Gdje si se domogao novca?
Gdje si se domogao novca?
Red, rad i disciplina :)
Uskoro ćemo ga vidjeti u oglasniku!
Uskoro ćemo ga vidjeti u oglasniku!
bogami necemo... :)
Odo se okupati.
Covjek mora biti cist kad kupuje novu gitaru.
Jesi ti vidio bebicu forda.. očevog?
uh što sam ga pretjero
čemu 8 gb rama kod triple channel kontrolera?
...kojeg...
uh što sam ga pretjero
čemu 8 gb rama kod triple channel kontrolera?
Zar je vazno kakva je memorija?
U kit-u dodju 2 plocice, "kupio" je 3 kit-a, popunio sve utore na ploci.