jedino je jurra zaovoljan :))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne svidja mi se ovo sa zvjezdicama....juce sam imao jednu i pol i bio na trecoj strani najboljih autora,sada imam dvije a nema me u prvih 10 stranica...
Igraj Zadre volim te, igraj Zadre volim te!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam neki pesimist ali mislim da ce Zadar izgubit od Cibone veceras.
Lol, 2 dana zaredom pričate o je*enim zvjezdicama, dabogda nemali nijednu
...heh...pozlatile ti se riječi...ja se žalim, jer imam više nego prije...
Ništa od zvjezdica.
jedino je jurra zaovoljan :))
...opet ti nekakve dvosmislice ili besmislice ili novogovor...
...a šef piše poruke kao da je zaposlen u ministarstvu istine...

...orwel 1984...

kod tebe je više manje ..
gle taj sistem je zamišljenu dobroj namjeri,ali valjda nitko nije mogao pretpostaviti da će u se u praksi pretvoriti u pravu katastrofu..
ja da sam admin priznao bi grešku i pomeo te zvjezduljke,ali oni to neće učiniti zbog taštine valjda

Zdravo ljudi!
Vidim da su nam vratili zvjezdice.Bolje bi bilo da nisu,previše ljudi ima 5 zvjezdica
Šta se radi?
Pozdrav ljudi..vidim zvjezde opet divljaju..-.-..bilo je najbolje dok se nije ništa diralo..
Ima netko kakvu preporuku za program za razgovor preko neta, a da nema onih hostova, IP-ova i hrpu gluposti..?

...opet mi nekakv virus u obliku duha opsjeda comp...
to ti je od vrućine
Zaboravio sam napisat da sam jučer napravio ponovnu instalaciju Windowsa.Sad moram instalirat SP i programe,a obrisat stari Win i program filese.
šefe ajd chat riješi...
EDIT: vidim da si na mobu :P
jedino mi je drago da je rambox dobio 5 komada..
Obje su super, možda bi rađe odabrao 2., jer ima manje stajaće teksture
to ti je od vrućine
...heh...kod mene nikad nije vruće, nego sad me ova stara slika podsjetila na jedan stari idiotić pa sam
se sjetio velike greške koju sam napravio u temi o fotografiji...morat ću to ispraviti ili da citiram velikog
seneku: "...moraceš,al nema potrebe..."
Obje su super, možda bi rađe odabrao 2., jer ima manje stajaće teksture
thanx! da bas sam alienwareu sad na pp reko da izgleda treš i seljački s tim dolje lokvicama... jbga vuče me kić, hehe
Ma prevruce je...iden kupit sladoled.
Definitivno neću nikad kupit ajfon..grrr
Da opet napišem?
@Ivo hahaha...

moraš!
onda nisi pravi "tip koji zna na kompjutor"
:D
moraš!
onda nisi pravi "tip koji zna na kompjutor"
:D
Nokia 3100 FTW:)
Sve živo sam probao da ga izvadim iz loopa i štanga. Probao sa svim mogućim alatima i ništa. Ostaje nada u jedan custom firmware koji skidam pa ću vidjet.
IVO to nemaš love za iphone ili ne želiš uzet?
đeste zvezdaši
IVO to nemaš love za iphone ili ne želiš uzet?
Love imam ali nemam:) (posudio sam frendu) ali i ne želim. Neznam ali mene jednostavno nije očarao.