Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.230.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

recite Domagoju, Ivi, Miri kog god vidite da mi djeli status protjeran ili neaktivan ili kreten ili jadan-forum-do-majke ili sta god

idem na PC-PLAY

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

Dobar dan,evo došao iz škole.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
I Am Alive kaže...

recite Domagoju, Ivi, Miri kog god vidite da mi djeli status protjeran ili neaktivan ili kreten ili jadan-forum-do-majke ili sta god

idem na PC-PLAY

facooo...di su moje pare?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...
I Am Alive kaže...

idem na PC-PLAY

Bježi,eh.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

bok evo i meni copili pola zvijezice ma i ne marim bas puno o njima,a domba koji je sad tebi?

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

on je ko navijaci rijeke...kad je lose svi odustaju :P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa što da je Paolo na 3 i po? Pa nije ni aktivan kao prije...

Istina da sam manje aktivan (i to puno), ali ionako meni te zvjezdice ništa ni ne znače. Odavno se zna da ima kvalitetnih autora koji imaju malo zvjezdica i onih koji imaju višr a ne zaslužuju ih

Iskreno da kažem izgubio sam i volju za pomaganjem. Prije bi nešto pokušao i objasniti u temama matematika itd. ,a a sada dođem doma umoran i nije mi na kraj pameti riješavati i objašnjavati zadatke u slobodno vrijeme (ma koliko god bilo plemenito pomoći nekome).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
šiloman kaže...
I Am Alive kaže...

idem na PC-PLAY

nema tvojih para faco, poplave, njive..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

bok evo i meni copili pola zvijezice ma i ne marim bas puno o njima,a domba koji je sad tebi?

Zvijezdice rade nervozu..

Respect!!
16 godina
neaktivan
Hahahah Domba, a što bi ti? Pa ti si valjao nemila sranja, a sad bi koliko zvijezdi? 2 zvijezdice?
Onaj tutorial što si 'napisao' je bio C/P... Budi sretan s tom što imaš... I već je objašnjeno zašto su ljudi ostali bez njih... Nisi jedini...
Npr. ja sam imao 50, a ti 20kn. Oba smo ízgubili 10, sad je opet isto...
Pozz Domba, vidimo se valjda na serveru... ;)

Šilomane, Stipe, igrate li vi BC2 online?
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

cek sam malo.. koji je sad meni?

brate tri, pazi tri tipkovnice sam mjenjo sve tri su crkle dok sam piso one tutoriale patio se, brate sad mi uzmu zvijezdicu..

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Šef kaže...
Pa što da je Paolo na 3 i po? Pa nije ni aktivan kao prije...

Istina da sam manje aktivan (i to puno), ali ionako meni te zvjezdice ništa ni ne znače. Odavno se zna da ima kvalitetnih autora koji imaju malo zvjezdica i onih koji imaju višr a ne zaslužuju ih

Iskreno da kažem izgubio sam i volju za pomaganjem. Prije bi nešto pokušao i objasniti u temama matematika itd. ,a a sada dođem doma umoran i nije mi na kraj pameti riješavati i objašnjavati zadatke u slobodno vrijeme (ma koliko god bilo plemenito pomoći nekome).

a znam da si mislio na mene al sta ces...niko nece hvala i TU lupit :)

domba nije moj problem :)

mene samo pare zanimaju a ne osobni problemi

15 godina

Pozdrav ljudi.

Taman se obradovao jučer da sam dobio još pola zvijezde, a sad opet qurac..:(

Btw. Šefe ti si gadno popljugao..=)

Šta se radi? Ja u školi (inf.)..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Jebasu123 kaže...

cek sam malo.. koji je sad meni?

brate tri, pazi tri tipkovnice sam mjenjo sve tri su crkle dok sam piso one tutoriale patio se, brate sad mi uzmu zvijezdicu..

Odi lijepo Oly-u napisati jedan sočni PM da uspori malo (ubaci koju random prijetnju) i da ti prestane više nabijati komplekse manje vrijednostiSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Znam Paolo, tako se i Jurluk zasitio, a bio je najbolji... Ja eto, napišem pokoji tutorial... 90 posto vremena sam na mobitelu pa mi se i neda pisat toliko, objašnjavat, linkove ne mogu stavljat itd...
15 godina

Neko ce se pobit zbog zvijezdica...

16 godina
neaktivan

šefe neigram ja jer sam kupio cod6 ali mi je u planu za preko ljeta mozda kupit ako naletim jeftino :)

16 godina
neaktivan

nisam ti bratNevinašce ah jbg prije si radio sranja po forumu pa budi sretan sto imas i ovo Belji se a o kakim se parama radi ako se smije znatNevinašce

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

nisam ti bratNevinašce ah jbg prije si radio sranja po forumu pa budi sretan sto imas i ovo Belji se a o kakim se parama radi ako se smije znatNevinašce

a duga prica :P

postarina ugl

15 godina
šiloman kaže...

šefe neigram ja jer sam kupio cod6 ali mi je u planu za preko ljeta mozda kupit ako naletim jeftino :)

Imas za 140kn kupit cd-key.

16 godina
neaktivan
@DamageHigh (ubuduće samo DH pa pazi :D)
Ma nisam ja toliko izgubio... Dok god je Paki losiji od mene, ja sretan... I Seneka također... :P

A i nisam se puno micao na listi najautora, pa je sve u redu... Paki je na drugoj strani, a bio íspred mene....
15 godina

Heh..ja zgubio zvjezdicu, ali napredovao na 2. stranicu..:)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Cijeli dan pričate o zvijezdama :$

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
mitchell kaže...
šiloman kaže...

Imas za 140kn kupit cd-key.

joj da sjetih se :)

hvala

ja sam nekako sa 18 na 8 str dospio ? :P

15 godina
neaktivan

I zato ću se ja ubit i napisat oproštajnu poruku da je za sve kriva redakcija buga

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina

Uuu P4k1 ti si najviše popljugao..:(

16 godina
neaktivan
Mitch je najviše popljugao... 4 pune... :P
15 godina
protjeran
šiloman kaže...

domba nije moj problem :)

mene samo pare zanimaju a ne osobni problemi

koda je moj tu se poplavile ulice, jedva idem u skolu, evo sunce sad 3 dana za redom, posta u Tenji se raspala

katastrofa..

jos mi tata u bolnici zavrsio pa nisam mogo do njega.. Neodlučan

16 godina
neaktivan

Ljudi, što vam se zbilo sa zvijezdicama? Da nije kakva greška u pitanju?Iznenađen

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

I zato ću se ja ubit i napisat oproštajnu poruku da je za sve kriva redakcija buga

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice