recite Domagoju, Ivi, Miri kog god vidite da mi djeli status protjeran ili neaktivan ili kreten ili jadan-forum-do-majke ili sta god
idem na PC-PLAY
recite Domagoju, Ivi, Miri kog god vidite da mi djeli status protjeran ili neaktivan ili kreten ili jadan-forum-do-majke ili sta god
idem na PC-PLAY
Dobar dan,evo došao iz škole.
idem na PC-PLAY
facooo...di su moje pare?
idem na PC-PLAY
Bježi,eh.
bok evo i meni copili pola zvijezice ma i ne marim bas puno o njima,a domba koji je sad tebi?
on je ko navijaci rijeke...kad je lose svi odustaju :P
Istina da sam manje aktivan (i to puno), ali ionako meni te zvjezdice ništa ni ne znače. Odavno se zna da ima kvalitetnih autora koji imaju malo zvjezdica i onih koji imaju višr a ne zaslužuju ih
Iskreno da kažem izgubio sam i volju za pomaganjem. Prije bi nešto pokušao i objasniti u temama matematika itd. ,a a sada dođem doma umoran i nije mi na kraj pameti riješavati i objašnjavati zadatke u slobodno vrijeme (ma koliko god bilo plemenito pomoći nekome).
idem na PC-PLAY
nema tvojih para faco, poplave, njive..
bok evo i meni copili pola zvijezice ma i ne marim bas puno o njima,a domba koji je sad tebi?
Zvijezdice rade nervozu..
cek sam malo.. koji je sad meni?
brate tri, pazi tri tipkovnice sam mjenjo sve tri su crkle dok sam piso one tutoriale patio se, brate sad mi uzmu zvijezdicu..
Istina da sam manje aktivan (i to puno), ali ionako meni te zvjezdice ništa ni ne znače. Odavno se zna da ima kvalitetnih autora koji imaju malo zvjezdica i onih koji imaju višr a ne zaslužuju ih
Iskreno da kažem izgubio sam i volju za pomaganjem. Prije bi nešto pokušao i objasniti u temama matematika itd. ,a a sada dođem doma umoran i nije mi na kraj pameti riješavati i objašnjavati zadatke u slobodno vrijeme (ma koliko god bilo plemenito pomoći nekome).
a znam da si mislio na mene al sta ces...niko nece hvala i TU lupit :)
domba nije moj problem :)
mene samo pare zanimaju a ne osobni problemi
Pozdrav ljudi.
Taman se obradovao jučer da sam dobio još pola zvijezde, a sad opet qurac..:(
Btw. Šefe ti si gadno popljugao..=)
Šta se radi? Ja u školi (inf.)..
cek sam malo.. koji je sad meni?
brate tri, pazi tri tipkovnice sam mjenjo sve tri su crkle dok sam piso one tutoriale patio se, brate sad mi uzmu zvijezdicu..
Odi lijepo Oly-u napisati jedan sočni PM da uspori malo (ubaci koju random prijetnju) i da ti prestane više nabijati komplekse manje vrijednosti
Neko ce se pobit zbog zvijezdica...
šefe neigram ja jer sam kupio cod6 ali mi je u planu za preko ljeta mozda kupit ako naletim jeftino :)
nisam ti brat ah jbg prije si radio sranja po forumu pa budi sretan sto imas i ovo
a o kakim se parama radi ako se smije znat
nisam ti brat ah jbg prije si radio sranja po forumu pa budi sretan sto imas i ovo
a o kakim se parama radi ako se smije znat
a duga prica :P
postarina ugl
šefe neigram ja jer sam kupio cod6 ali mi je u planu za preko ljeta mozda kupit ako naletim jeftino :)
Imas za 140kn kupit cd-key.
Heh..ja zgubio zvjezdicu, ali napredovao na 2. stranicu..:)
Cijeli dan pričate o zvijezdama :$
Imas za 140kn kupit cd-key.
joj da sjetih se :)
hvala
ja sam nekako sa 18 na 8 str dospio ? :P
I zato ću se ja ubit i napisat oproštajnu poruku da je za sve kriva redakcija buga
Uuu P4k1 ti si najviše popljugao..:(
domba nije moj problem :)
mene samo pare zanimaju a ne osobni problemi
koda je moj tu se poplavile ulice, jedva idem u skolu, evo sunce sad 3 dana za redom, posta u Tenji se raspala
katastrofa..
jos mi tata u bolnici zavrsio pa nisam mogo do njega..
Ljudi, što vam se zbilo sa zvijezdicama? Da nije kakva greška u pitanju?