- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

dobar dan
ja ne idem u školu zbog temperature
ali ti temperatura ne smeta da dođeš na forum
de na msn
jurra zaschto tebe nema preko vikenda,schta to znači?
...dobro jutro...
ti si se uplaschio onog simpatichnog trola?
...nisam vidio nikakvog trola...provider mi je u subotu otišao na doček nekakvog vilibalda i nije ga bilo cjeli
vikend...žalio bi se ali ne znam kome... btw kakvo ti je to idiotsko pismo "uplaschio onog simpatichnog"

...nisam vidio nikakvog trola...provider mi je u subotu otišao na doček nekakvog vilibalda i nije ga bilo cjeli
vikend...žalio bi se ali ne znam kome... btw kakvo ti je to idiotsko pismo "uplaschio onog simpatichnog"
a to je znachi?
nije nikakvo idiot pismo,nego mi se ne da koristit vishe dijakritichki znakovi,i ovako je vische fensi..
a to je znachi?
nije nikakvo idiot pismo,nego mi se ne da koristit vishe dijakritichki znakovi,i ovako je vische idiotski..
...kužim kad to rade oni koji ne razlikuju "c" i "c", ali jel ti nije lakše lupati samo "c"...meko i tvrdo "s",za tvoju
informaciju,ne postoji...
nije nikakvo idiot pismo,nego mi se ne da koristit vishe dijakritichki znakovi,i ovako je vische fensi..
Ma to je vishe gejevski i fejsbukski.
a to je znachi?
nije nikakvo idiot pismo,nego mi se ne da koristit vishe dijakritichki znakovi,i ovako je vische idiotski..
...kužim kad to rade oni koji ne razlikuju "c" i "c", ali jel ti nije lakše lupati samo "c"...meko i tvrdo "s",za tvoju informaciju,
ne postoji...
ma schta ti znasch..
ivo nemoj da ti ja dam td
uz trend novih avatara na forumu,ja isto pokuschavam stvoriti gej-friendly okruzhenje

uz trend novih avatara na forumu,ja isto pokuschavam stvoriti gej-friendly okruzhenje
Nemoj matere ti! To će ostavit dubok trag na mom egu:)
ajd onda nechu..
Dobro jutro narode ili dobar dan kako tko
Šta ima aktualnog na forumu
...seneka vrbuje nove članove...ako sam dobro razumio, osniva nekakav g.f. forum ili temu...
...seneka vrbuje nove članove...ako sam dobro razumio, osniva nekakav g.f. forum ili temu...
baš me zanima kako će to ispast
NO SHIT!!!! I did not know that
Ivo, što je sa onim trollom? Danas ga nema...

Ivano još spava
avirini uptatei preko vikenda..
...ma iznervirala me avira pa sam ju deinstall...sad nemam nikakvu zaštitu osim windows firewall-a...
avirini uptatei preko vikenda..
...ma iznervirala me avira pa sam ju deinstall...sad nemam nikakvu zaštitu osim windows firewall-a...
pa schta ne schtavisch clam?