Uskoro hrabro srce preodličan mi je film
Uskoro hrabro srce preodličan mi je film
Jel ti to igraš khm verzija bad company-ja u multiplayer-u?
igra sa oriđiđijem
Jel ti to igraš khm verzija bad company-ja u multiplayer-u?
igra sa oriđiđijem
Aha..ja sam mislio kad tolko zahvaljuje ta mu je šef sredio nešto..=)
Btw. jesam i ja nepristojan - dobra večer. ;)
Zdravo ljudi, evo ja novi korisnik ovdje, pa reko da krenem od kako sam čuo najzabavnijeg podforuma! Pozdrav svima!
ala neznam sto da ti napisem, uglavnom nisam sreo vecu budaletinu koja radi acc za accountom i tako dan za danom.
isuse mislio sam da je najzabavniji al nisam imao pojma da takve uvrede se ovdje daju
Daj se opali necim tvrdim....
Zdravo ljudi, evo ja novi korisnik ovdje, pa reko da krenem od kako sam čuo najzabavnijeg podforuma! Pozdrav svima!
ala neznam sto da ti napisem, uglavnom nisam sreo vecu budaletinu koja radi acc za accountom i tako dan za danom.
isuse mislio sam da je najzabavniji al nisam imao pojma da takve uvrede se ovdje daju
da i ja sam baltazar.
Nice one BORG...a ja bi mogao biti Majstor Fantač
Daj se opali necim tvrdim....
Po mogućnosti šleperom pun veš-mašina
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=282&jumpto=1010815&sort=asc&view=flat
samo se izbrisalo šefe
evo igrao sam na bug serveru
jednu rundu smo pobjedili,sad su me krenuli kokati nemilice
sad se još učim igrati i javljam dojmove,kad me krene onda ču cijeli dan visiti na serveru (ako uzmem original)
Ljudovi, evo kupio sam onaj xbox koji sam vam danas ranije govoria, radi se o Arcade modelu, ma radi k'o beba, došao mi je preko oglasa uz LEGO Batman, LEGO Indiana Jones (to oboje buraz odma navalio), CoD: WaW i Just Cause 2
evo igrao sam na bug serveru
jednu rundu smo pobjedili,sad su me krenuli kokati nemilice
sad se još učim igrati i javljam dojmove,kad me krene onda ču cijeli dan visiti na serveru (ako uzmem original)
Nego primjetio sam da vas razni trollovi napadaju s raznih strana i da se uspješno branite. Bravo! Obavjestite me kada će se situacija smiriti, jer neću ulaziti na bojni teritorij (birc) dok traju borbe
Ljudovi, evo kupio sam onaj xbox koji sam vam danas ranije govoria, radi se o Arcade modelu, ma radi k'o beba, došao mi je preko oglasa uz LEGO Batman, LEGO Indiana Jones (to oboje buraz odma navalio), CoD: WaW i Just Cause 2
E koja je razlika između arcada i onoga obićnoga!?
E koja je razlika između arcada i onoga obićnoga!?
Jer Arcade nema hard, dok ovaj ima :D
Nego primjetio sam da vas razni trollovi napadaju s raznih strana i da se uspješno branite. Bravo! Obavjestite me kada će se situacija smiriti, jer neću ulaziti na bojni teritorij (birc) dok traju borbe
nažalost nikad
@banned kako cura
nažalost nikad
@banned kako cura
sutra ćemo malo više razgovarati, ajmo u nespavalice, objasnim ti tamo, nema se vremena :D
LOCK
OPEN
dobro jutro....birc je otvoren a ja odo u školu
Dobro jutro ljudi,evo već moram u školu.
Odoh u školu.
dobar dan
ja ne idem u školu zbog temperature
dobar dan
ja ne idem u školu zbog temperature
ali ti temperatura ne smeta da dođeš na forum