Ej ostali BUGovci kakvi su vam ovo likovi ovaj patch i jebšašu il kak već se zovu? Pa to se meni čini neki nesigurni u sebe likovi, koji traže izvannastavnu pažnju - get a life
baš za moj komentar poviše
Ej ostali BUGovci kakvi su vam ovo likovi ovaj patch i jebšašu il kak već se zovu? Pa to se meni čini neki nesigurni u sebe likovi, koji traže izvannastavnu pažnju - get a life
baš za moj komentar poviše
mislim da bi ti trebala/trebao get a life zato sto cijeli dan piljis u taj monitor i pravis multi accove da je to strasno
razljutili smo ga
još malo pa će otkriti svoje pravo lice
inače je sasvim obično da se netko registrira na forum i odmah pronađe nespavalice i birc ko da je ovdje 10 godina
0 dana regana i provociras okolo i spamas.
smiri malo hormone ili ce crni pa otvaraj novi account.
još ga podržavaš
Potvrda mojih up-komentara......(zadnja 2 posta ove dvojice)
hhmm, ja nikog nisam vrjeđala, pitajte sve osim ovih dvoje likova patcha i jebšuša, neznam za kaj žuti.....
Izgleda da ti usidjelice nemaju pametnijeg posla, ili su ljubomorni, ili zavidni pa prijavljuje prve čiji im se postovi ne svide
mene ovo podsjeca na onu Vane i njezino Grčko putovanje :)
ha cuj ne bunim se.
sve ide kak treba.
malo po malo i bit ce ko prije
Evo otvaram mapu na kompu svih trolova koji su bili na forumu sa ss nihovih profila
pa tako ako znate nekoga šaljite na pp link do profila
Potvrda mojih up-komentara......(zadnja 2 posta ove dvojice)
hhmm, ja nikog nisam vrjeđala, pitajte sve osim ovih dvoje likova patcha i jebšuša, neznam za kaj žuti.....
Nina očemo se naći pa da utvrdimo dali si lijepšega spola
LUXX: Kakvo je vrijeme u njemačkoj, koji si ti grad, ja dolazim u švabiju za par dana
Evo otvaram mapu na kompu svih trolova koji su bili na forumu sa ss nihovih profila
hahahaha
odlična ideja
idemo napraviti kolekciju
btw,ovo je jako neprimjetno
registrirao se na forum u 1 sat i otišao u nespavalice KLIK
ili je htio da ga uhvatimo ili stvarno ne razmišlja
LUXX: Kakvo je vrijeme u njemačkoj, koji si ti grad, ja dolazim u švabiju za par dana
grad je giengen
oko 60 km od ulma
Ajde ja radim kolekciju i kad sve završimo otvorit ću temu u kojoj će biti peticija da bug kontaktira njihov ISP da im bloka spajanje na forum
Jeb. želim si nabavit novi monitor pod hitno i sad neznam neki čovjek mi je govorio za utičnicu/kabel nekakav za monitor koji valja i ne mogu se sjetit šta je to bilo.
Jeb. želim si nabavit novi monitor pod hitno i sad neznam neki čovjek mi je govorio za utičnicu/kabel nekakav za monitor koji valja i ne mogu se sjetit šta je to bilo.
dobijes sa monitorom.
DVI je to o cemu je govorio
gledaj da monitor ima taj prikljucak na grafu
hahahaha
odlična ideja
idemo napraviti kolekciju
btw,ovo je jako neprimjetno
registrirao se na forum u 1 sat i otišao u nespavalice KLIK
ili je htio da ga uhvatimo ili stvarno ne razmišlja
Daj fuuuuuuj da nije ona ''ono'' fuuuuj
E trebate pomoć oko kolekcije
Da kao što vidim ova dvojica su još uvijek zapeli za mene, ili su ljubomorni na moj izgled ili vole provocirati......hmmm, mislim da je prvo
Povoljne, vjeruj mi
Da kao što vidim ova dvojica su još uvijek zapeli za mene, ili su ljubomorni na moj izgled ili vole provocirati......hmmm, mislim da je prvo
ha cuj vec je dosta cesto doslo do iste stvari ko sa tobom.
"navodna" cura se prijavi na forum i vuce decke za nos i spama i onda se otkrije da je trol ili lazljivac ili obadvoje
E trebate pomoć oko kolekcije
da svaka pomoć je dobro došla
Vane dušo! Jes´l to ti?
Pozdrav Luxx. Dugo te nije bilo na forumu...
pogledaj na mindfactory.de
ili alternate.de
tamo uvijek kupujem i cijene su super
Povoljne, vjeruj mi
jepp.
isplati se napravit izlet u svabiju samo ako mislis kupit skupe dijelove ili cijeli komp.
i uspijes ga presvercat prek grane bez da te carinici ganjaju
broj postova po danu u zadnjih 6 mjeseci(ili koliko je dugo već netko regan):
patch - 25,34
Šef - 32,18
paki - 28,13
F1-IVO - 14,70
seneka - 12.07
BORG - 8.57 (jesam li dobro izračunao ??,čini mi se više)
Oly - 18.91
Vane dušo! Jes´l to ti?
Lako moguće
tko je van