tnx šefe na obavijesti..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tnx šefe na obavijesti..
?
Eto stigla majca sa nagradne igre nabava.net
prijavio ja cijelo obitelj i mama dobila majicu
sta radite? ja evo dosadujem se i tako
ovo me natrag...je da je vani vruće al bolje i to neg da pada kiša
Kad igram Crysis pojavi mi se BSOD SYSTEM SERVICE EXCEPTION i onda se komp restarta. Zna netko u čemu je problem? Druge igre rade, samo u crysisu je to. Reinstall drivera za GPU možda?
edit: dosad je i crysis radio
kupi si novu grafičku,ova 5850 je smeće
i ja sam sinoć imao problem s gridom,boga pitaj jesam li ga rješio
tnx šefe na obavijesti..
?
ovo za aktivne teme,nisam ni skužio..
lijen si,ajd ja ću ti složit jedan pa ga ti postaj ..reci samo o čemu?
...pa napravi jedan o podobnosti, sluganstvu, prepisivanju sa interneta, a sve zamo zbog toga da bi se dodvorili
modovima i dobili nekakvu beznačajnu zvjezdicu...
pretjeruješ,al dobro..bacam se na posao
nasloviću ga "user jurra - vječni disident" :))
Pozdrav!Vratio sam se s tekme iz Karlovca(nk Ilovac),pobijedili smo 3:2.Sad ovisi o drugima hoćemo li biti 2. ili 3.
Šta se kod vas radi?
Pozdrav!Vratio sam se s tekme iz Karlovca(nk Ilovac),pobijedili smo 3:2.Sad ovisi o drugima hoćemo li biti 2. ili 3.
Šta se kod vas radi?
veseli zalasku sunca
Šta se kod vas radi?
veseli zalasku sunca
Koji zalazak,Sheldone?
evo kod mene se oblaci skupili pa ću brzo ić proslaviti
5850 smeće, moš meni dat pls...
idem ja na kupanje a vi guštajte
Kad igram Crysis pojavi mi se BSOD SYSTEM SERVICE EXCEPTION i onda se komp restarta. Zna netko u čemu je problem? Druge igre rade, samo u crysisu je to. Reinstall drivera za GPU možda?
CPU je 100% stabilan? Biti će da je neka greška u softveru
Evo i mene.............
Opet............
Pozdrav!
Tražim admine za abandonware games site.Tko hoće neka se registrira,ali ako ćete biti aktivni i ako imate interes za stare igre
Count on me..........

još samo 2 tjedna
Zar i subotom..........
@Ivane,sad kad si se registrirao,tek sad možeš vidit sav sadržaj sajta
Postavit ću te za admina,da možeš uređivati sadržaj,postavke ne diraj
još samo 2 tjedna
kako ko :D ja cu npr morat malo duze ;P
još samo 2 tjedna
kako ko :D ja cu npr morat malo duze ;P
pohvali se
kupi si novu grafičku,ova 5850 je smeće
a ja sam je baš mislio tebi darovat sad kad uzmem 5970 CF. A ništa onda ide u smeće kad je nećeš
CPU je 100% stabilan? Biti će da je neka greška u softveru
neznam na što misliš za CPU ali mislim da je sve ok. jedino se malo jače grije zbog clocka na stock cooleru
je li moguće da je do c*acka?
Probat ću reinstall drivera kasnjije navečer pa vam javim
a ja sam je baš mislio tebi darovat sad kad uzmem 5970 CF. A ništa onda ide u smeće kad je nećeš
ma daj je ti meni,lijepo će poslužiti za stari komp
Pisao sam ja tako danas skoro 3 sata probnu maturu iz matiše i onako mogu reć da nisam baš zadovoljan napisanim i da moram puno još vježbat a rezultate i greške ću valjda vidit negdje ;)
koju si razinu pisao ??
Pisao sam višu!