...dobro jutro...čini mi se da je stiglo proljeće odnosno kao da ga i nije bilo, jer za dva tjedna će ljeto...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...dobro jutro...čini mi se da je stiglo proljeće odnosno kao da ga i nije bilo, jer za dva tjedna će ljeto...
jutro, točno proljeće više niti nepostoji, sa zime odmah skoči na ljeto.
Dan ljudovi! Sta se radi?
Svašta.Gleda se cura na tvom avataru.
Evo pa update-aj svoj avatar http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs305.snc3/28837_1297434516263_1242362550_30723907_3029666_n.jpg
Hehehehe i mislio sam da ces to napisat............
Odoh ja kosit travu ....................
Bome, ja cu to kasnije... Svaki tjedan gurat tu kosilicu... Vec mi dojadila... :/
evo za ne virovat, iden ucit i bager pocme lupat, tocnije nijh 3,
otidem na net tisina, nije da se izvlacim od knjige, al tako je
evo za ne virovat, iden ucit i bager pocme lupat, tocnije nijh 3,
otidem na net tisina, nije da se izvlacim od knjige, al tako je
hahaha ;)
zašto TD
jer imam svoje mišljenje?
eto kako ćemo mi u europu kad ljudi ne prihvaćaju drugaćijega od sebe
možda zato što taj gumb služi kako bi se izrazilo NESLAGANJE s nekim
ako se on ne slaže s tobom onda ima potpuno pravo dati TD,uostalom za to ovaj gumb i služi
zašto TD
jer imam svoje mišljenje?
eto kako ćemo mi u europu kad ljudi ne prihvaćaju drugaćijega od sebe
možda zato što taj gumb služi kako bi se izrazilo NESLAGANJE s nekim
ako se on ne slaže s tobom onda ima potpuno pravo dati TD,uostalom za to ovaj gumb i služi
Zaboravljamo da se to zove gumb ''ne slažem se'' a ne TD
kupi nove
is it me or when ever i come somewere svi nestanu i ušute
is it me or when ever i come somewere svi nestanu i ušute
izbjegavamo te
...a di je Ivan...pa matura je odavno prošla ili možda nije....za seneku "znam" da piše novi tutorial...
hahaha ;)
...a i ti bi se već mogao primiti nekakvog posla...tjedan dana nisi se pomaknul sa mjesta, stojiš mi pred nosom...
Ivan je (opet) pijan u nekom jarku, seneka se izgubio u kompleksnim rječima koje koristi u svojim tutorijalima
Ivan je (opet) pijan u nekom jarku, seneka se izgubio u kompleksnim rječima koje koristi u svojim tutorijalima
...ili u zarezima...
...a di je Ivan...pa matura je odavno prošla ili možda nije....za seneku "znam" da piše novi tutorial...
hahaha ;)
...a i ti bi se već mogao primiti nekakvog posla...tjedan dana nisi se pomaknul sa mjesta, stojiš mi pred nosom...
Mislim da je i ova riječ prekompleksna za njega...
Evo, poslušali su seneku i produžili aktivne teme...
Pisao sam ja tako danas skoro 3 sata probnu maturu iz matiše i onako mogu reć da nisam baš zadovoljan napisanim i da moram puno još vježbat a rezultate i greške ću valjda vidit negdje ;)
hahaha ;)
da,stvarno sam zauzet..
a ti jurra,ti si pametan dečko, zašto ne napraviš neki dobar i iscrpan tutorijal?
..čekaj ti se ono dobro kužiš u fotografiju ili tako nešto?
Pisao sam ja tako danas skoro 3 sata probnu maturu iz matiše i onako mogu reć da nisam baš zadovoljan napisanim i da moram puno još vježbat a rezultate i greške ću valjda vidit negdje ;)
koju si razinu pisao ??
Evo, poslušali su seneku i produžili aktivne teme...
ma to je premalo,al kaže admin da je to max,pa nema više smisla da se žalim..
šta je tu je..
idem mu lupit hvala bez tu-pa..
da,stvarno sam zauzet..
a ti jurra, zašto ne napraviš neki dobar i iscrpan tutorijal?
...heh...nikad se nisam trudio da budem podoban...
Kad igram Crysis pojavi mi se BSOD SYSTEM SERVICE EXCEPTION i onda se komp restarta. Zna netko u čemu je problem? Druge igre rade, samo u crysisu je to. Reinstall drivera za GPU možda?
edit: dosad je i crysis radio
da,stvarno sam zauzet..
a ti jurra, zašto ne napraviš neki dobar i iscrpan tutorijal?
...heh...nikad se nisam trudio da budem podoban...
lijen si,ajd ja ću ti složit jedan pa ga ti postaj ..reci samo o čemu?
niko me nebi tužia, kad bi bacia tetovažu..
republic of gamers
niko me nebi tužia, kad bi bacia tetovažu..
republic of gamers
Stavi radije Republic of Geeks