Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.319.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
kizo2703 kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Eh,šefe da bar je.. :( ...

Ček, ti nisi skužio da ništa od toga...pa već pišem to jako dugo,da ništa od njega..

Xbox 360 stiže, pošto je 6x jeftiniji a i šta će mi macbook, pošto cijelo mjesto ima PC ja ću imat Mac,ma bježi!

Kupiš Mac ,napraviš sistem image ,formatiraš hdd i instaliraš Windowse! Namigiva

Da to stoji,ali..

Za 8000 kuna mogu dobiti laptop koji je daleko ispred MacBooka i na njega jednostavno staviti OS X i zaljepiti Apple naljepnicu koju sam dobio uz iPhone!

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
15 godina
Šef kaže...
SwaggerBeast kaže...
Šef kaže...
SwaggerBeast kaže...

daj ljudi je li moze neko pomoc.... na netbooku sam zaboravio pass za paljenje os je xp....je li ima neki način da to zaobiđem....i da, nemam opciju guest jer onu foru preko cmda znam......pomoć?

Ima programa koji skinu tu šifru... ali neznam kako se zovu...Neodlučan

Vidio sam po googlu al sve ih triba na cd spržit....al ovdje je riječ o netbooku... :/

A ono da stisneš dvaput Ctrl+Alt+Del kad upisivaš  šifru? Pa ti se pojavi da se logiraš u Administratora...

Mislim da znam u čemu je problem ali ga ne mogu baš riješit.....sinoc kad sam mijenjao lozinku jezik je bio na hr i u lozinku sam stavio palatal Š....i sad kad mi se pali piše mi en što znači da je engleska tipkovnica a na njoj nema š......kako da promijenim jezik? :/

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

I moram još i ovo reći!

Po meni Apple skupo napraćuje j***** OS X i njihov dizajn!

Iako bih volio raditi u Appleu nakon fakulteta (to je još daaaallleeeekooo), u nekim stvarima pretjeruju!

17 godina
SwaggerBeast kaže...
Šef kaže...
SwaggerBeast kaže...

daj ljudi je li moze neko pomoc.... na netbooku sam zaboravio pass za paljenje os je xp....je li ima neki način da to zaobiđem....i da, nemam opciju guest jer onu foru preko cmda znam......pomoć?

Odi u safe mode, zatim uđi u administratorski račun i tamo u control panelu obrisi sifru od tog accounta od kojeg neznas sifru.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan

Kada je WWDC?

15 godina
protjeran

E jel tko ide na mobitelu na bug jel košta mislim koliko cucla prometa m.bug.hr Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
protjeran
Evo ja sam baš trenutno na mobu. Vip mreža. Ukljucis si surf 20 paket za 15 kn mjesecno i dobis 20 mb. m.bug i facebok ti ne trose uopce megabajte
Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
kanta kaže...
Evo ja sam baš trenutno na mobu. Vip mreža. Ukljucis si surf 20 paket za 15 kn mjesecno i dobis 20 mb. m.bug i facebok ti ne trose uopce megabajte

imate na t mobile-u, 20kn =100mb (jedan mjesec traje kada aktiviras)

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 11:16 (BORG).
15 godina
protjeran
Da al trosi mb
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
kanta kaže...

Kako to aktiviraš?

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
protjeran
U vipu il t comu
17 godina
Oly_E3 kaže...
BORG kaže...
kanta kaže...

Kako to aktiviraš?

posalji praznu poruku na 3636 i dobit ces izbornik.

100mb ti simpa w'n'walk M paket, S je onaj manji

15 godina
protjeran
BORG kaže...
kanta kaže...

Super, sada sam novi na t-mobilu pa sam si aktivirao za 1kn 20mb. Naći da m.bug ne troši puno megabajta!

17 godina
Daniman123 kaže...
BORG kaže...
kanta kaže...

Super, sada sam novi na t-mobilu pa sam si aktivirao za 1kn 20mb. Naći da m.bug ne troši puno megabajta!

ne trosi puno, ma sjećam se nisam jedan mjesec imao adsl pa sam isao preko mobitela, skurio sam 70mb ali sam stalno visio po netu (nije bio samo m.bug)

16 godina

jutar, jbni bager me probudia, ne sad malo ranije, al eto

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
SwaggerBeast kaže...

Mislim da znam u čemu je problem ali ga ne mogu baš riješit.....sinoc kad sam mijenjao lozinku jezik je bio na hr i u lozinku sam stavio palatal Š....i sad kad mi se pali piše mi en što znači da je engleska tipkovnica a na njoj nema š......kako da promijenim jezik? :/

omg....nikako da rješim ovaj problem

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan

Jutro, sinoć sam zaradio pljesku Izlanuo se Svađa nije prošla ...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina

Ljudi jeste li možda primijetili moderatora sa jednom i pol zvjezdicomIzlanuo se

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-scythe-mugen-2/57102.aspx?page=0&jumpto=1000346&sort=asc&view=flat
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Ljudi jeste li možda primijetili moderatora sa jednom i pol zvjezdicomIzlanuo se

Ima jedan i sa jednom, ima i neaktivnog, mnogo je njih koji su moderatori a nedolaze preko godinu Namigiva

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

pi*ka mu materina a ja se ubijam

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
protjeran
Haha uzalud ti trud
17 godina
P4k1 kaže...
luckyluke kaže...

rofl

17 godina
BORG kaže...
P4k1 kaže...
luckyluke kaže...

rofl

Ddd, tko zna, mozda je i jedan od "pravih" modova zapravo fake... :D

Upravo sam ocistio radionu... Majka mila kolko nereda se nakupi...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
luckyluke kaže...

Neki jednostavno raspolažu sa više pršuta Belji se

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
neaktivan

Oly di si ti?

MA dignit ću im ja servere u zrak pa će vidit oni moderatora kad svi dobiju ban

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
neaktivan

i na kraju kim pobjedila

nikad od nje zvijezde,može pjevat najbolje na svijetu ali ako nema karizmu gotova je..

ko da thompson,severina i ostatak naše estrade pjeva dobro pa su opet zvijezde

17 godina
patch123 kaže...

i na kraju kim pobjedila

nikad od nje zvijezde,može pjevat najbolje na svijetu ali ako nema karizmu gotova je..

ko da thompson,severina i ostatak naše estrade pjeva dobro pa su opet zvijezde

wtf?

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

To je Toni Drabik.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan
BORG kaže...
wtf?

kažem da ona lijepo pjeva ali da neće biti zvijezda

16 godina
F1-IVO kaže...

Aha,to je neki Bugovac.

Prvi put čujem za njega pa nisam znao.Osmijeh

Death has a thousand faces,evil only one.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice