Zdravo "the mask"!Radiš multi acc,znaš da je to zabranjeno?
kak znaš da je to on
kak znaš da je to on
zdravo ljudi šta se radi?
???
zdravo ljudi šta se radi?
Čoeče tomislav pravi si Sherlock Sad ćemo vidjet, u laži su kratke noge
Aha skužio već si vrijeđao Za-gor...
ima čip
kak znaš da je to on
Detektivska posla.............
ajmo ekipa šta je ovo...il je neka greška kod mene il se birc tek sad otvara.......dooooobroooo jutrooooo
Pjesma je prilagođena za po njima boljeg kandidata!
Opet ista stvar jedna koja pjeva "ljubiće" a drugi je roker!
Ajde mi objasnite kako da Villi pjeva neko "..... blago"?
ma nema veze dog god mi nastavljamo spamat
Dobro jutro.
Dobro jutro ljudine... ...ali kako kome! Meni je sada laku noć, stoga spamajte, chillajte, a ja odoh hrkat'!
Dobro jutro
oho..dobro jutro...dugo spavaš
Dobro jutro
ovaj lijevi espresso je predug
Dobro jutro
oho..dobro jutro...dugo spavaš
eto uzeja slobodno par sati pa produžija
Dobro jutro
onda ga nemoj pit
Dobro jutro
Oćeš da ti ja skuham jedan?
onda ga nemoj pit
ni neću,i slaba pjena..
Oćeš da ti ja skuham jedan?
ajd šefe
onda ga nemoj pit
ni neću,i slaba pjena..
nemoj ti letit iz birca, budi zadovoljan sa onim šta dobiješ
daj ljudi je li moze neko pomoc.... na netbooku sam zaboravio pass za paljenje os je xp....je li ima neki način da to zaobiđem....i da, nemam opciju guest jer onu foru preko cmda znam......pomoć?
daj ljudi je li moze neko pomoc.... na netbooku sam zaboravio pass za paljenje os je xp....je li ima neki način da to zaobiđem....i da, nemam opciju guest jer onu foru preko cmda znam......pomoć?
Ima programa koji skinu tu šifru... ali neznam kako se zovu...
Vidio sam po googlu al sve ih triba na cd spržit....al ovdje je riječ o netbooku... :/
Eh,šefe da bar je.. :( ...
Ček, ti nisi skužio da ništa od toga...pa već pišem to jako dugo,da ništa od njega..
Xbox 360 stiže, pošto je 6x jeftiniji a i šta će mi macbook, pošto cijelo mjesto ima PC ja ću imat Mac,ma bježi!
A box mi se čini dobra stvar za te pare 220 € sa 2 igrice!
Ček, ti nisi skužio da ništa od toga...pa već pišem to jako dugo,da ništa od njega..
Xbox 360 stiže, pošto je 6x jeftiniji a i šta će mi macbook, pošto cijelo mjesto ima PC ja ću imat Mac,ma bježi!
A box mi se čini dobra stvar za te pare 220 € sa 2 igrice!
Nisam nigdje vidio da ništa od toga... A baš si se veselio...
P.S. Trebao si uzet PS3
Vidio sam po googlu al sve ih triba na cd spržit....al ovdje je riječ o netbooku... :/
A ono da stisneš dvaput Ctrl+Alt+Del kad upisivaš šifru? Pa ti se pojavi da se logiraš u Administratora...
Kupiš Mac ,napraviš sistem image ,formatiraš hdd i instaliraš Windowse!