Umrla Amy Winehouse

poruka: 101
|
čitano: 11.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Umrla Amy Winehouse
Godfahter kaže...

Kako siješ,tako češ i žnjati!

Ja prema takvim zvjezdama nemam niti trunke samilosti!

Jel se pucala drogom?          - JE!

Jeli pila alkohol?                          -JE!

Jel pusila?                                          -JE!

Jeli znala da joj to šteti?    -BOGME JE!

I sta sada,ja bi je trebao zaliti?Mos misliti!

Zao mi je svakoga tko umre,ali ona je zaista bila sprdnja od mlade djevojke i ne treba ju velicati!

ziiiiiiiiihhhhhhhhhhheeeeeeeer,ona je bila sprdnja,sva sreca pa mi zivimo u drzavi di niko ne pije i ne pusi.Jel ona tebi kako nastetila s time sto je pusila i pila????

Nemres tak pisat, jer je ne poznajes,sta ti znas zast se ona drogirala i dali se uopce drogirala,sta vidio si na televiziji kako se drogira i odmah je ona losa osoba,a dam se kladit da pol vas ne zna ni jednu njenu pjesmu.I ona je necije dijete pa kakvo god da bilo

15 godina
protjeran
cale kaže...
Godfahter kaže...

Kako siješ,tako češ i žnjati!

Ja prema takvim zvjezdama nemam niti trunke samilosti!

Jel se pucala drogom?      - JE!

Jeli pila alkohol?              -JE!

Jel pusila?                      -JE!

Jeli znala da joj to šteti?   -BOGME JE!

I sta sada,ja bi je trebao zaliti?Mos misliti!

Zao mi je svakoga tko umre,ali ona je zaista bila sprdnja od mlade djevojke i ne treba ju velicati!

ziiiiiiiiihhhhhhhhhhheeeeeeeer,ona je bila sprdnja,sva sreca pa mi zivimo u drzavi di niko ne pije i ne pusi.Jel ona tebi kako nastetila s time sto je pusila i pila????

Nemres tak pisat, jer je ne poznajes,sta ti znas zast se ona drogirala i dali se uopce drogirala,sta vidio si na televiziji kako se drogira i odmah je ona losa osoba,a dam se kladit da pol vas ne zna ni jednu njenu pjesmu.I ona je necije dijete pa kakvo god da bilo

Btw. pjesama, loše su.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
Umrla Amy Winehouse

a dobro,ak vi smatrate da je u redu tak pljuvat po osobama koje su umrle,onda u redu.

15 godina
protjeran
cale kaže...
Godfahter kaže...

Pusti vodu!
A ti si ju poznavo ?
Trebali bi znat njezine pjesme?
Lupas tu gluposti dok si tipko taj svoj post umrlo je 1000 ljudi sta je ona sad bolja od drugih?
Da nemas net nebi ni znao da je umrla

http://www.soundstream.com/
15 godina
protjeran
cale kaže...

a dobro,ak vi smatrate da je u redu tak pljuvat po osobama koje su umrle,onda u redu.

Ma ko pljuva?? ako su loše bile prije smrti loše su i poslje je*emu.

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
cale kaže...

Ma ko pljuva?? ako su loše bile prije smrti loše su i poslje je*emu.

Da, slažem se. Odjednom je ona draga, dobra to što se drogirala cijeli život, pa znaš može se desit svakome.{#}

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
17 godina
Umrla Amy Winehouse

pa dobro da je to tema jesu njene pjesme lose ili dobre:)

Kaj da velim ja sad na ove komentara,ja pisem gluposti aj mi reci di sam ja napiso da je ona bolja od 1000 ljudi.Kako si ti zakljucio da ja nju dizem u nebo,ona je za mene niko i nista,al necu sad pljuvat i ukazivat na njene mane.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 21:01 (cale).
14 godina
cale kaže...

Kaj da velim ja sad na ove komentara,ja pisem gluposti aj mi reci di sam ja napiso da je ona bolja od 1000 ljudi.Kako si ti zakljucio da ja nju dizem u nebo,ona je za mene niko i nista,al necu sad pljuvat i ukazivat na njene mane.

Gle, u pravu si i slažem se s tobom, ali kada djeca ne zrela i neodgojena predvladavaju u temi najbolje se maknuti.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
cale kaže...

Nemislim na tvoj post već opčenito. 
 ukazao bih ja i na neku dobru kad bih je našao :)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
cale kaže...

Gle, u pravu si i slažem se s tobom, ali kada djeca ne zrela i neodgojena predvladavaju u temi najbolje se maknuti.

WE RULES!!

Prevladavamo;)

15 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Koncert u Beogradu najveca parodija xD

Mislim koncert nije kostao 50kn sigurno a pogledajte xD

samo mali isjecak 

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
Meni se ne sviđa sex, droga i rock'n'roll, ..

Pa zar ni jedno od tih 3 stvari ??

Nema veze s tobom, ali jadan nam je prosjek normalnih ljudi. Ili ovi drugi imaju veću potrebu za gluparanjem? Svi su uvjereni da su neke veličine, bogom dani. Svaki pijanac kojeg murija zaustavi prvo pita, znaš ti 'ko sam ja? Em ti veličina.. Zamisli ja sam 2 posta na forumu napisao, pa šta je uopće Amy napravila? I odigrao sam 5 igrica. Katastrofa..

15 godina
gjurki kaže...
Ranko Kukumar kaže...
cale kaže...

WE RULES!!

Prevladavamo;)

Daj se {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
18 godina
neaktivan
bed kaže...
GigaGirl kaže...
Meni se ne sviđa sex, droga i rock'n'roll, ..

Pa zar ni jedno od tih 3 stvari ??

Nema veze s tobom, ali jadan nam je prosjek normalnih ljudi. Ili ovi drugi imaju veću potrebu za gluparanjem? Svi su uvjereni da su neke veličine, bogom dani. Svaki pijanac kojeg murija zaustavi prvo pita, znaš ti 'ko sam ja? Em ti veličina.. Zamisli ja sam 2 posta na forumu napisao, pa šta je uopće Amy napravila? I odigrao sam 5 igrica. Katastrofa..

odvjetnički komentar:

mislim da je željela reći da joj se ne sviđa životni stil "sex, dragz end rokenrol", a čuj možda joj se ipak ne sviđa ništa od toga, ima aseksualnih osoba pa čak i onih koji ne vole droge i headbangerse, u biti i mene interesira pa reko da prismrdim odvjetnički... {#}

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
18 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Ko prvo za dom spremni je bio pozdrav branitelja u domovinskom ratu i time se treba ponosit. ovo boldano ne kužim?!Ko to pjeva pjesme koje izjašnjavaju mržnju prema srbima?

Trollate i ti i nekolicina ovu temu. Drago ti je što je umrla određena osoba? OK, zadrži to za sebe.

A ovo dalje nemam volje komentirati s obzirom da je offtopic i iz tvojih postova se vidi da nemaš više od 15-16 godina.

Ko prvo ja nisam reko da mi je drago!! Da to razješimo, nisam takav kreten! reko sam da mi je svejedno!

O pozdravu čitaj! http://hr.wikipedia.org/wiki/Za_dom_spremni!

Ne vidim ništa loše u tom pozdravu, samo časni ljudi su ga koristili.

Za dom spremni je vojni poklik koji je "izumio" Ban Josip Jelačić, a ne nikakve ustaše ni nikakvi branitelji.Osnovna kultura i izobrazba osnovne škole - vrati se nazad u školsku klupu i možda nešto naučiš (zajedno s ovim koji je pisao taj članak)

A što se tiče Amy - šteta jer je imala odličan glas i potencijal da bude pjevačka diva, ali nažalost nije ispalo tako

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 22:36 (Paolo2612).
15 godina
protjeran
cale kaže...

-POsto je ona "zvijezda",znaci poznata je,na TV-u je-neciji je uzor!

Cim je nekome uzor,time steti samome njemu!Nece meni nastetiti,ja sam klipan od 31 god.samo Bog mi je uzor,a ne neka narkomanka!

Kvaka je u tome soto je ona uzor mladima,koji su nezreli,te joj se dive,kopiraju ju!

Imala je glascinu,kapa dolje!Nagrade je pokupila,kapa dolje!Mediji su je diglu i nebesa,samo zato sto je izvodila gluposti,a ne zato sto

lijepo pjeva!

To mediji rade,to raja trazi,vise nisu bitne pjesme,bitan je scenski nastup.Lady Gaga,mislis da je poznata zbog glasa ili pjesama,ma da-mos misliti!

Tko bi cuo za Marilyn Masona da ne izvodi gluposti?

Pa cak i Nirvana,mislis da bi bila toliko poznata da Kurt si nije "obogatio" mozak olovom?

Nije se drogirala?Mislim da nije isla u raznorazne klinike PROTIV ODVIKAVANjE OD DROGA zbog druzenja!

Ponavljam:Ne treba ju nikako vrijedati,ali niti hvaliti-sama je to htjela!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

bolje ona nego ja

Neću žvaku oću kusur
15 godina
cola777 kaže...

bolje ona nego ja

bravo

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

{#}  ne budite bukve, taj termin je svima poznat i nemojte me vuć' za jezik  {#}

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
17 godina
Godfahter kaže...
cale kaže...

-POsto je ona "zvijezda",znaci poznata je,na TV-u je-neciji je uzor!

Cim je nekome uzor,time steti samome njemu!Nece meni nastetiti,ja sam klipan od 31 god.samo Bog mi je uzor,a ne neka narkomanka!

Kvaka je u tome soto je ona uzor mladima,koji su nezreli,te joj se dive,kopiraju ju!

Imala je glascinu,kapa dolje!Nagrade je pokupila,kapa dolje!Mediji su je diglu i nebesa,samo zato sto je izvodila gluposti,a ne zato sto

lijepo pjeva!

To mediji rade,to raja trazi,vise nisu bitne pjesme,bitan je scenski nastup.Lady Gaga,mislis da je poznata zbog glasa ili pjesama,ma da-mos misliti!

Tko bi cuo za Marilyn Masona da ne izvodi gluposti?

Pa cak i Nirvana,mislis da bi bila toliko poznata da Kurt si nije "obogatio" mozak olovom?

Nije se drogirala?Mislim da nije isla u raznorazne klinike PROTIV ODVIKAVANjE OD DROGA zbog druzenja!

Ponavljam:Ne treba ju nikako vrijedati,ali niti hvaliti-sama je to htjela!

naravno slazem se sa svime,sto se tice televizije i utjecaja,niko od njih nije nista,al opet necu doci napisat RIP i kako je glupa,upropastila si je karijeru,rade nemoj nist napisat.Sad hoce ona utjecat na tvoje dijete,nije ni ona kriva toliko,ti ga trebas naucit kakav treba bit i sto valja a sto ne.Moji starci su me ostavili pred televizorom jer su morali radit i sve,kad su dosli doma bili su umorni i kaj posudili mi crtice batman,spiderman i ostale gluposti i onda se cude kaj hocu bit superjunak a ne biti dobar ucenik ili kaj god hoce od mene

16 godina
protjeran

Koliko osude u ovom topiku.

Ja pijem, ja pušim. Nikad se nisam drogirao jer travu ne smatram drogom nego opijatom.

Marihuana je biljka ne substanca.

Šta možete onda reći?

Don pije? DA

Don puši? DA

Puši travu? DA

I šta sad? Kad krepam, reći će te: "Bio je kreten, radio je to sve makar je znao da mu škodi."

Pa šta? Bit ću kreten, al umrijet ću slobodan. Umrijet ću da mali ljudi kao vi počnete gledati.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
odjavljen
Probaj prestat pusit, pa ces vidjet koliko si slobodan.
16 godina
protjeran
Jakovp kaže...
Probaj prestat pusit, pa ces vidjet koliko si slobodan.

Nisam zapalio travu već 3 godine, gdje je problem?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
odjavljen
@Don Kihoti: Mislio sam na cigarete, ne na travu.
16 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Ne pušenje difinira slobodu?

Otkad to?

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
Jakovp kaže...

Otkad to?

Na neki način i da! Jer ti moraš pušit kad si ovisnik, a kad nešto moraš znači da nisi slobodan, kolko tolko! Evo moji frendovi idemo van, frajeri potroše 50 kn na neke cigarete od kojih niš ne dobe, ja počastim neke cure, zbarim i ko bog, a oni puše svoje cigarete, to je samo jedan od primjera, ja imam 16 godina pa je tako to kod nas kad roditelji daju novce, vjerojatno vi stariji ljudi imate i za cigare i za počastit cure:)

16 godina
odjavljen
Odbijas shvatit.
Probaj ne zapalit pa ces vidjet da nisi slobodan, tj ovisnost te uzela i tjera te da ponovo zapalis.
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
  ...ja imam 16 godina...

Ovo objašnjava sve tvoje prethodne postove. Sad se ne mogu ljutiti na tebe :)

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...
gjurki kaže...
  ...ja imam 16 godina...

Ovo objašnjava sve tvoje prethodne postove. Sad se ne mogu ljutiti na tebe :)

89 posto foruma ima od 14-20 godina.

18 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Otkad to?

toliko sam proćerdao novaca na cigarete toliko sam o njima ovisan da uistinu ograničavaju slobodu, dakle što si ovisniji to si manje slobodan, vrlo logično

gjurki kaže...

89 posto foruma ima od 14-20 godina.

mladost ne opravdava besvest

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 0:31 ((s)izgoreo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice