Umrla Amy Winehouse

poruka: 101
|
čitano: 11.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Umrla Amy Winehouse
gjurki kaže...
Diss kaže...
Hrpetina bezobraznika ovdje kojima je bitno da imaju najjaču grafičku karticu. Prije svega mislim da ovakvoj vijesti nije mjesto ovdje, na ovakvom forumu, a drugo imajte malo pristojnosti prema pokojnoj osobi! Sad nije važno je li narkoman ili nije, ona je MRTVA, i barem zaslužuje da ne dobi komentare poput ovih iznad, Užas. Dajte se rađe primite WOW-a ili CS-a

Mir ti u duginim bojama, svatko ima svoje mišljenje, zašto bi neko imo poštovanja prema njoj, kad ona nije imala sama prema sebi? Djete u Africi umre svakih 10 minuta i nikom niš, na te silne pare šta je dala u drogu i alkohol mogla je pol afrike nahranit. Nije da sam joj želio smrt, ali totalno mi svejedno živa ona ili mrtva. I da nikad neću imat poštovanja prema narkomanima.

Što bi ovo u prvoj rečenici trebalo značiti?!

Ako nemaš poštovanja prema njoj koliko je crno pod noktom onda bolje odi spamat po Apple temi bar ih ima!!! I već mi je zlo kak bi zvijezde trebale nahraniti Afriku, pa da trebale bi, recite im to, jesi ti možda kaj uplatio??? Bar 10 kn? Licimjeri.

Gay is OKAY
15 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Mislim da je bila vrlo talentirana (5 grammy-ja ako se ne varam), ali nažalost nije se uspjela izvući iz pakla droge. Proteklih nekoliko dana događale su se strašne stvari i ne sviđa mi se što je ova vijest uspjela zasjeniti neke tragične događaje. Svaki život i svaka smrt je bitna, radilo se o djetetu u Africi ili starici iz doma umirovljenika. A vi nezreli pametnjakovići sa manjkom poštovanja ne pišite gluposti, već se malo upustite u proučavanje tematike koja će doprinijeti vašoj općoj kulturi i naučiti vas kako se treba ponašati. Uvijek se lako skrivati, u ovom slučaju iza monitora, i izigravati idiota.

R.I.P.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
15 godina
Umrla Amy Winehouse

Bez obzira ne njene probleme sa alkoholom i drogama stvarno je umjetnik svoje vrste.

Bila je talentirana, a kao najvaznije razlikovala se od ostale garde u svojoj bransi.

Nema potrebe da ju vrjedate i omalovazavate. Zenska je odlicno radila ono cime se bavila i bila je cjenjena.

I zauvjek ce ostati zapamcena kao talent koji ju je prebrzo unistila slava.

No najvise mi zao kad nekolicina ide ovako vrjedati i spustati takvo ime kao sto je ona.

Bas mene zanima kada ce vas netko pamtiti kao vrjednost ili kada budete zaradili jedno 150 milijuna dolara.

Prvo sebe pogledajte pa onda pljujte dalje.

Steta talenta.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
protjeran
Umrla Amy Winehouse

Kako siješ,tako češ i žnjati!

Ja prema takvim zvjezdama nemam niti trunke samilosti!

Jel se pucala drogom?      - JE!

Jeli pila alkohol?              -JE!

Jel pusila?                      -JE!

Jeli znala da joj to šteti?   -BOGME JE!

I sta sada,ja bi je trebao zaliti?Mos misliti!

Zao mi je svakoga tko umre,ali ona je zaista bila sprdnja od mlade djevojke i ne treba ju velicati!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
17 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Boli me ku*++ac jel je umrla ili nije...

Al izgleda da je...{#}

Moš mislit velike umjetnice...{#}

Treba cijeniti ljude koji su doprinjeli nečemu, a ne tomu da si uzor klinkicama drogirajući se i opijajući da nemreš stajat na pozornici...

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 20:06 (angel of fire).
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
angel of fire kaže...

Boli me ku*++ac jel je umrla ili nije...

Al izgleda da je...{#}

Moš mislit velike umjetnice...{#}

1. Ako nešto ne znaš nemoj o tome pisati. Koji su tvoji argumenti za manjak talenta? Imaš kojeg Grammy-ja na polici?

2. Ovakva poruka je primjer primitivizma, nezrelog razmišljanja, uzimanja života zdravo za gotovo i upitnog IQ-a.

Msm, znam da je umrla, samo me ne tangira to previše...Zato je moja prva rečenica...

Imam 9 Grammy-ja na polici...

Br.2 : Ajd, nek si ti meni neprimitivna, zrelog razmišljanja, i neupitnog IQ-a...

Pusa, bok....{#}

Fan si inače? 

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 20:11 (angel of fire).
14 godina
Žao mi je Amy, nažalost se uvukla u taj pakao ovisnosti, da se barem malo kontrolirala danas bi bila živa, ali je stvarno pretjerivala.

Njezine pjesme su posebne i unikatne, imala je puno talenta i mogla je još puno toga ostvarit, ali nažalost je pretjerala u svojim "ludovanjima".

Imam brata koji je veliki fan Amy, evo još danas plače i u šoku je, tako da imajte razumijevanja i ne vrijeđajte, ima puno ljudi koji je vole bez obzira kakva bila.

R.I.P Amy
15 godina
protjeran
Umrla Amy Winehouse

???!! ja tebe vrijeđo? di? kad?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...2. Ovakva poruka je primjer primitivizma, nezrelog razmišljanja, uzimanja života zdravo za gotovo i upitnog IQ-a.

Giga,daj mi reci zasto tebe pogada toliko njen zivot,kada ga ona sama nije cjenila!?

Govorimo o osobi koja ima 27 god,nije balavica da ju je netko "navukao" na drogu

i sve ono sto je radila od sebe!

Imam maloga klinca,koji upija oko sebe sve i ono sto mu drustvo namece!Sada to drustvo

velica jednu Amy Winehouse?Ona ce postati uzor mome djetetu?

Ma daaj molim te!

Ne treba ju vrijedati-ali ju ne treba niti velicati!

Treba ju postaviti kao primjer:KAKAV NE TREBA BITI!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Msm, znam da je umrla, samo me ne tangira to previše...Zato je moja prva rečenica...

Imam 9 Grammy-ja na polici...

Br.2 : Ajd, nek si ti meni neprimitivna, zrelog razmišljanja, i neupitnog IQ-a...

Pusa, bok....{#}

Fan si inače?

Gle, stvar je u sljedećem: ne sjedim ni ja u stanu sa upaljenim lampionima i plačem. Da uspoređujem njenu smrt sa smrću drage mi osobe jednako tako bi rekla da je nevažno. Par postova prije sam napisala da mi se ne sviđa što se određenim životima pridaje više pažnje nego drugima. Ne možemo ni ja ni ti komentirati nečiji život jer nikada ne znamo kud će nas život odvesti (i ne, ne vjerujem u sudbinu), a pogotovo ne stvari za koje nismo stručnjaci.

Tvoj komentar mi je poslužio kao primjer onoga što mi smeta, a to je nepoštivanje tuđe osobnosti, tuđeg života i kategoriziranje. Nisam fan, ali recimo preslušala sam njen album Back To Black i sviđa mi se. Ali i da mi se ne sviđa nemam pravo reći nešto protiv njene glazbe osim da mi se ne sviđa jer nisam stručna da tako nešto komentiram.

15 godina
protjeran
Godfahter kaže...
GigaGirl kaže...2. Ovakva poruka je primjer primitivizma, nezrelog razmišljanja, uzimanja života zdravo za gotovo i upitnog IQ-a.

Giga,daj mi reci zasto tebe pogada toliko njen zivot,kada ga ona sama nije cjenila!?

Govorimo o osobi koja ima 27 god,nije balavica da ju je netko "navukao" na drogu

Imam maloga klinca,koji upija oko sebe sve i ono sto mu drustvo namece!Sada to drustvo

Ma daaj molim te!

Neznam kako bih se više složio s tobom!

16 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Iskreno nije mi niti malo žao. Niti jednu dobru osobinu nije imala niti je donijela kakva dobra u svojih 27 godina. Svaki članak o njoj je bio kako se nadrogirala ili napila. Nevidim razloga zbog kojeg se ona veliča ili hvali. Nije lijepo za čut ali malo mi je i drago da će se prestat o njoj više pisat i uzdizat je u nebesa.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
protjeran
malina22 kaže...

Sad sam primio poruku od prijatelja da je umrla Amy, a i na wikipediji su vec promijenili isto. Jel ovo neki prank ili je istina??

Koga boli ona stvar za tu ogavnu narkomanku ?

http://www.soundstream.com/
14 godina
Umrla Amy Winehouse

Tompson i 'rvatine prave vladaju temom!?

R.I.P to je sve što mogu reći - Njezin odabir da živi takav život, isto kao i nekada odlični Bon Scoot, svatko ima svoj odabir, mene to ne zanima, osobu NISAM poznavao osobno, tako da nemam pravo komentirati njezin privatni život, cjenim njen radi, i to je to.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Ma daaj molim te!

Ne pogađa me njen život, pogađa me razmišljanje moje generacije. Zašto ne bismo cjenili svaki život kakav god on bio? Meni se ne sviđa sex, droga i rock'n'roll, ne moram ja tako živjeti, ali ako se nekome sviđa nitko mu nema pravo prigovoriti zbog toga. To je put koji si je sama odabrala i to je put koji ja mogu prihvaćati ili odbijati, ali nemam prava njoj prigovarati zbog toga.

Naravno da ne treba veličati u smislu uzdizati na visinu koju nije zaslužila, ali svakako treba priznati dio koji je zaslužila. Ne slažem se sa ovim dijelom primjera: svakako se može dosta naučiti od jedne takve individue. Naravno selektivno upijati dobre stvari (talent, ljubav prema glazbi i individualnosti, vlastiti stil), a istovremeno učiti i na njenim pogreškama jer na svojima je preteško.

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
Godfahter kaže...

Ma daaj molim te!

Ne pogađa me njen život, pogađa me razmišljanje moje generacije. Zašto ne bismo cjenili svaki život kakav god on bio? Meni se ne sviđa sex, droga i rock'n'roll, ne moram ja tako živjeti, ali ako se nekome sviđa nitko mu nema pravo prigovoriti zbog toga. To je put koji si je sama odabrala i to je put koji ja mogu prihvaćati ili odbijati, ali nemam prava njoj prigovarati zbog toga.

Naravno da ne treba veličati u smislu uzdizati na visinu koju nije zaslužila, ali svakako treba priznati dio koji je zaslužila. Ne slažem se sa ovim dijelom primjera: svakako se može dosta naučiti od jedne takve individue. Naravno selektivno upijati dobre stvari (talent, ljubav prema glazbi i individualnosti, vlastiti stil), a istovremeno učiti i na njenim pogreškama jer na svojima je preteško.

Pleeeeaaaseee!!!...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 20:28 (angel of fire).
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Iskreno nije mi niti malo žao. Niti jednu dobru osobinu nije imala niti je donijela kakva dobra u svojih 27 godina. Svaki članak o njoj je bio kako se nadrogirala ili napila. Nevidim razloga zbog kojeg se ona veliča ili hvali. Nije lijepo za čut ali malo mi je i drago da će se prestat o njoj više pisat i uzdizat je u nebesa.

Stereotipi i strpavanje ljudi u kategorije -> dvije najgore osobine ljudi proizašle iz puno kompliciranijih procesa koje ne vrijedi objašnjavati onoj gore "kategoriji" od prije par postova.

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Tompson i 'rvatine prave vladaju temom!?

R.I.P to je sve što mogu reći - Njezin odabir da živi takav život, isto kao i nekada odlični Bon Scoot, svatko ima svoj odabir, mene to ne zanima, osobu NISAM poznavao osobno, tako da nemam pravo komentirati njezin privatni život, cjenim njen radi, i to je to.

Uvijek!:) Za dom!;)

17 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Ni prva ni zadnja zrtva droge. Steta, cura je imala talenta.

17 godina
neaktivan
Umrla Amy Winehouse

Giga je predobra za ovaj iskvareni svijet...{#} Inače...Giga, jesi to ti na avataru?

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 20:37 (angel of fire).
14 godina
gjurki kaže...

To si zadrži za sebe. Tvoj odabir glazbe je tvoj, i ništa više, isto kada bi ja sada došao sam nekim pjesmama koje volim pa da trollam po temama, to je neprimjerno, to ti ne treba i nećeš ništa pametno s time postići, ako želiš izraziti svoj glazbeni stil imaš temu Slušaona i tamo ti je sve.

BTW, na ovome forumu nisu svi ljudi iste nacjonalnosti, tako da to može biti velika uvreda pojedincima druge nacjonalnosti, tako da pazi što pišeš zbog nekog respekta prema ostalim.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
angel of fire kaže...

Giga je predobra za ovaj iskvareni svijet...{#}

Slažem se u potpunosti!

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

To si zadrži za sebe. Tvoj odabir glazbe je tvoj, i ništa više, isto kada bi ja sada došao sam nekim pjesmama koje volim pa da trollam po temama, to je neprimjerno, to ti ne treba i nećeš ništa pametno s time postići, ako želiš izraziti svoj glazbeni stil imaš temu Slušaona i tamo ti je sve.

BTW, na ovome forumu nisu svi ljudi iste nacjonalnosti, tako da to može biti velika uvreda pojedincima druge nacjonalnosti, tako da pazi što pišeš zbog nekog respekta prema ostalim.

Probo sam već 10 tema otvorit o domoljubnoj glazbi(jer ima o svim vrstama glazbe) i svaka ta tema zavrsi pod lockom jer neki debili pocnu spamat i trolat i onda se tema zagasi.

17 godina
Meni je baš žao. Imala je predivan glas i pjesme. Nažalost,droga je ozbiljna bolest iz koje se nije lako izvući.
Ne ulazim kakav je čovijek bila,nisam je poznavao osobno.Ne ulazim u živote ljudi koje i poznajem tako da podržavam samo komentare oko njene glazbe,znaci dio njenog zivota koji je bio javan.
Živi i pusti druge da zive je moj moto.
14 godina

Zato što nije mjesto takvim temama na forumu, i ne trollaju oni koji komentiraju to nego oni koji otvaraju. Domoljubna glazba je jedno (u kojoj izričeš svoju ljubav prema domovini), a drugi su pjesme koje u sebi izjašnjavaju jasno mržnju prema nekom narodu (najčešće srpskom), i to je jasno i otvoreno vrjeđanje članova ovog foruma i jasno se krši pravilnikom. Poruke poput "Za dom spremni" i sl. karakteriziraju vrlo mladu i nezrelu osobu, kao i postovi o tome " Ja sam rvatina!!", i sl. To dokazuje psihičku ne zrelost osobe i takvi postovi nisu dobro došli što si promjetio.

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Zato što nije mjesto takvim temama na forumu, i ne trollaju oni koji komentiraju to nego oni koji otvaraju. Domoljubna glazba je jedno (u kojoj izričeš svoju ljubav prema domovini), a drugi su pjesme koje u sebi izjašnjavaju jasno mržnju prema nekom narodu (najčešće srpskom), i to je jasno i otvoreno vrjeđanje članova ovog foruma i jasno se krši pravilnikom. Poruke poput "Za dom spremni" i sl. karakteriziraju vrlo mladu i nezrelu osobu, kao i postovi o tome " Ja sam rvatina!!", i sl. To dokazuje psihičku ne zrelost osobe i takvi postovi nisu dobro došli što si promjetio.

Ko prvo za dom spremni je bio pozdrav branitelja u domovinskom ratu i time se treba ponosit. ovo boldano ne kužim?!Ko to pjeva pjesme koje izjašnjavaju mržnju prema srbima?

15 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Giga je predobra za ovaj iskvareni svijet...{#}  Inače...Giga, jesi to ti na avataru?

Hvala :)

Ne, Anne Hathaway.

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
angel of fire kaže...

Giga je predobra za ovaj iskvareni svijet...{#}  Inače...Giga, jesi to ti na avataru?

Hvala :)

Ne, Anne Hathaway.

Ahaaa...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
gjurki kaže...

Ko prvo za dom spremni je bio pozdrav branitelja u domovinskom ratu i time se treba ponosit. ovo boldano ne kužim?!Ko to pjeva pjesme koje izjašnjavaju mržnju prema srbima?

Trollate i ti i nekolicina ovu temu. Drago ti je što je umrla određena osoba? OK, zadrži to za sebe.

A ovo dalje nemam volje komentirati s obzirom da je offtopic i iz tvojih postova se vidi da nemaš više od 15-16 godina.

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Trollate i ti i nekolicina ovu temu. Drago ti je što je umrla određena osoba? OK, zadrži to za sebe.

A ovo dalje nemam volje komentirati s obzirom da je offtopic i iz tvojih postova se vidi da nemaš više od 15-16 godina.

Ko prvo ja nisam reko da mi je drago!! Da to razješimo, nisam takav kreten! reko sam da mi je svejedno!

O pozdravu čitaj! http://hr.wikipedia.org/wiki/Za_dom_spremni!

Ne vidim ništa loše u tom pozdravu, samo časni ljudi su ga koristili.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice