Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sistem? zaključana tema

poruka: 276
|
čitano: 105.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sis
Bypass kaže...

Trolanje je zakon. Samo što vi smatrate pod pojmom trolanja nije uopće trolanje.

Trolanje je umjetnost {#}   Treba znati to kvalitetno raditi.

evo pa makar mi pucali po koljenu

Q-jel mogu teme tipa konfiguracija da x kn, koja grafička i slično imat određeno trajanje tipa 48-72 sata?

kod mene normalno radi.....
16 godina
cekpi kaže...

Q-jel mogu teme tipa konfiguracija da x kn, koja grafička i slično imat određeno trajanje tipa 48-72 sata?

.. kako ide ona nardona, ''bilo bi zgodno, ali...''. (itd) {#}

Ajd, pa nećemo sad sve popraviti, nije loše ni trenutno.

(ipak, svaki prijedlog vrijedna komisija uzima u razmatranje i nakon mudrovanja, dugotrajnog vijećanja, razmatranja svih konsekvenci i utjecaja na društvena zbivanja, okoliš kao i njujorkšku burzu, ... završi u recyclebinu...) -KOŠ!

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
ihush kaže...
Lazarus Long kaže...

Dobro zamišljeno i odavno sam htio nešto slično napravit a sad vidim da ću morat odvojit vremena i sve lijepo napisat, pojasnit, objasnit, ubacit slike (nešto kao teme o instalaciji OS-a).

Eto realizacija krenula.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 17:29 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Trolanje i ponasanje na forumu. Postroziti sistem?

postrožiti, obavezno.

16 godina
neaktivan

Bravo, samo naprijed. Sto se placanja tice, nisam za, a mislim da ce se mnogi sloziti sa mnom. Mnogi ukljucujuci i mene, su dosli na forum sa nekim problemom, upitom, a da se trebao placati nebih sde registrirao, vec bi potrazio drugi forum. Kada bi uveli placanje mislim da bi jako opao broj forumasa sto onih koji ce se registrirati, i onih koji su i sada tu, a ne zele placati. 

Kao sto su i mnogi rekli, mislim da bi forumu dobro dosao koji novi Moderator. Ovu trojicu sam predlozio jer su jako ljubazni, ima njih tu jos, al su mi oni sada pali na pamet. I Torrente-a bih stavio al on ne zeli nista bez para. {#}

Lazarus_Long

Rambox

Oly_e3

Go hard or go home ... Low life !
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto realizacija krenula.

Odlicno napisano i super sto si zakljucao temu. Ja bih umjesto onog FAQ napisao  Obavzeno Procitati  {#}

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Odlicno napisano i super sto si zakljucao temu. Ja bih umjesto onog FAQ napisao Obavzeno Procitati {#}

Ili "sadržaj za odrasle", tad bi garant bilo pročitano {#}

16 godina
neaktivan
@Gman
Torrente je rekao da nebi ni da mu plate... :)

A uz te tu, ja bih predlozio logica, bez obzira na zvjezdice... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan

Meni se ucinilo da je rekao da mu plate, da bi radio. {#}

Da, logic isto moze proc.

Go hard or go home ... Low life !
17 godina
protjeran
I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina

lik je pravi. inace salje mi neke nastrane porukice...odgovorio sam mu da sam i ja jako friki-nastran te se mozemo nac na razmjeni slicica.

15 godina
torrente kaže...

lik je pravi. inace salje mi neke nastrane porukice...odgovorio sam mu da sam i ja jako friki-nastran te se mozemo nac na razmjeni slicica.

I meni je isto poslao slične poruke. Neki luđak.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
torrente kaže...

Rodjen 03.08.1999.. sta drugo ocekivati nego da zeli biti moderator i skupljati slicice... {#}

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
17 godina
protjeran
torrente kaže...

čuvaj se ti infekcije HIV-om {#}

captain_soap_McTawish kaže...

ako dečko voli seks i malo je stidljiv, zašto je luđak ?

;)

"Kaži ljudima uvijek što je najbolje i šuti. Ako budeš ulazio u njihove beskonačne prepirke o tome što je bolje, uvijek ćeš se kajati."
15 godina
protjeran

BMK, trolanje je "OK", kad je dosadno...

A di je Mate nayebem mu se sarme?!? {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina

Ponukan otvorenom temom "Koje cajke slusate",ovim putem MOLIM moderatore da takva sr... odmah rezu u korijenu i lockaju temu,a onog koji ju je otvorio da se skine s foruma,jer sigurno da ako se korisnik tek registrirao i poceo sa takvom temom kao svojom POCETNOM temom,nema nikakve namjere doli da krati svoje glupo vrijeme,a ne da koristi ovaj forum cemu mu sluzi i svrha-rjesavanje,otklanjanje problema i svega ostalog vezanog uz kompjutore i ostalu tehniku.Nemojte dopustiti da se jedan po meni dosta kvalitetan forum ovako sroza.A mislim da nisam ni jedini koji je primjetio da u zadnje vrijeme je sve vise i vise novopecenih "pametnjakovica".Znam da je taj problem nemoguce skoro rjesiti,al eto,morao sam barem malo da skrenem paznju i na taj problem.Hvala{#}

17 godina
neaktivan

što se tiče master4gamesa, što mislite?

9 troll je, treba ga bannat
2 troll, netreba ga još bannat
4 nije troll
23 niti neznam tko je on
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan

Da sam ja mod, takvi bi odmah dobili ban. {#}

Ali nazalost nisam. {#}

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
15 godina
neaktivan
Zizo kaže...

Ponukan otvorenom temom "Koje cajke slusate",ovim putem MOLIM moderatore da takva sr... odmah rezu u korijenu i lockaju temu,a onog koji ju je otvorio da se skine s foruma,jer sigurno da ako se korisnik tek registrirao i poceo sa takvom temom kao svojom POCETNOM temom,nema nikakve namjere doli da krati svoje glupo vrijeme,a ne da koristi ovaj forum cemu mu sluzi i svrha-rjesavanje,otklanjanje problema i svega ostalog vezanog uz kompjutore i ostalu tehniku.Nemojte dopustiti da se jedan po meni dosta kvalitetan forum ovako sroza.A mislim da nisam ni jedini koji je primjetio da u zadnje vrijeme je sve vise i vise novopecenih "pametnjakovica".Znam da je taj problem nemoguce skoro rjesiti,al eto,morao sam barem malo da skrenem paznju i na taj problem.Hvala{#}

Cuj njegovo je pravo sta ce on slusat pa sta ako je pokrenuo temu,ja osobno neslusam cajke al ne osudjujem zato druge sto slusaju,po tvome bi se trebale zatvorit i ove teme posto nemaju veze sa hardverom i sl.. 1..2..3

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan

Ne osudjujes ti, ne osudjujem ni ja, al osudjuje 90% foruma. I kad se netko tek registrira i otvori temu "Koje CAJKE slusate?", mislim da tu ne treba mnogo razmisljanja.

15 godina
protjeran
nailer kaže...

Lik mi dize tlak u temi o xboxu.nadam se da nije trol vec da je samo 15-godisnjak koji ce uskoro(nadam se) dobit xbox pa postavlja glupasta pitanja.trpim i odgovaram ali neznam jos koliko cu
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 18:49 (Toni93).
15 godina
neaktivan

Ali da je se netko tek registrirao i otvorio temu -techno ili nest slicno to nebi bio problem.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
Toni93 kaže...
nailer kaže...

Lik mi dize tlak u temi o xboxu.nadam se da nije trol vec da je samo 15-godisnjak koji ce uskoro(nadam se) dobit xbox pa postavlja glupasta pitanja.trpim i odgovaram ali neznam jos koliko cu

Mislin da ne može nadmašit ovu temu. 

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina
neaktivan

Pa gledaj, ako cemo tako razmisljati, vise od pola Hrvatske MRZI, doslovno MRZI sve sto ima veze sa Srbijom i narodnom muzikom odnosno Cajkama, i to je sveopce poznato. 

A mislim da se to i ponajvise pokazuje na ovakvim forumima. Tako da ako netko otvori takvu temu ovdje, naravno da ce izbiti Flame War.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 18:52 (Gman).
15 godina
protjeran
Ima toga jos.uh nece ovaj daleko...al mislim da nije troll vec samo naporan
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Pa gledaj, ako cemo tako razmisljati, vise od pola Hrvatske MRZI, doslovno MRZI sve sto ima veze sa Srbijom i narodnom muzikom odnosno Cajkama, i to je sveopce poznato. 

A mislim da se to i ponajvise pokazuje na ovakvim forumima. Tako da ako netko otvori takvu temu ovdje, naravno da ce izbiti Flame War.

Bolje receno vise od pola Hrvatske slusa tu istu muziku.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina

Što se tiče mene :

(iskreno glasujte molim)

4 troll, BAN!
8 Tko si ti ?
0 troll, ne treba još ban
7 nije troll
Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8
16 godina
neaktivan

Potpisujem. Ali ovakve ajmo reci sredine, bas i ne podnoste tu glazbu.

16 godina
neaktivan

ok ljudi

kaj opče znači to kad kažete da netko trola (i nemojte  me slati na wikipediju jer sam vće vidio slike trolova i knjige onjia i naučio sve o skandinavksoj mitologiji:))

Sil
14 godina
Y2K2 kaže...
Zizo kaže...

Cuj njegovo je pravo sta ce on slusat pa sta ako je pokrenuo temu,ja osobno neslusam cajke al ne osudjujem zato druge sto slusaju,po tvome bi se trebale zatvorit i ove teme posto nemaju veze sa hardverom i sl.. 1..2..3

Citaj izmedju redaka.Ja nikog ne osudjujem sta on slusa,to je za neku drugu priliku i vrijeme,ali siguran sam da je tvoja prva otvorena tema bila bar usko vezana uz TEHNIKU sto je siroki pojam a tu ide i software,hardware.....kao sto sam rekao siroki pojam,no opet kazem to je moj stav i ja sam samo upozorio na problem NOVIH korisnika koji se dodju na ovaj forum zezat,i druge gnjavit svojim glupostima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice