The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ma to je sve zajebancija.

Stvar je u tome da kad sam ju prvi put vidio, pitao sam trenera(inače je malo mjesto, svi smo dobri u teretani) koje je godište ovo ono.

Nakon nekih par tjedana on to njoj kaže i onda je krenula ta zajebancija hahaha

Al to je ništa, nije moj život film pa da imam djevojku 7 godina stariju od mene hahahaha

14 godina
Re: The Friendzone Club
A fakat je Gorstak u pravu - decki svi kopije Bibera u skinny hlacicama, boje se vlastite sjene, seena na viberu i loseg komentara na fejsu. Jebote fejs - obrises profil ako te to toliko opterecuje i vozi dalje. Makar slusam i konje od 40+ kakk su pod stresom i tesko im je, a to tako banalne stvari. Ne da nisu musko, nisu ni babe... puzevi...
10 godina
The Friendzone Club

Long time no see....

Znaci radi se o onoj curi sto sam je javio u 11. mjescu. Jos nismo izasli na kavu (kolokviji, praznici, pa sad ispiti, iako to sam sebi lazem jer da je htjela, izisli bi mi) i evo bas danas smo dosli na neku temu i napise mi cura da ne misli davati nekom (decku) sansu i onda ga mrcvariti zbog toga sto ona nije nacisto sama sa sobom. Onaj primalni instinkt mi govori da treba nestati i ne komunicirati vise. Ovaj sekundarni iliti onaj sto dolazi iz srca, ali i glave (no puns intended) mi kaze da trebam ostati u kontaku sa curom, pa ce jednog dana biti cista sama sa sobom, gdje bi ja, kao neka vrsta supermana, trebao uletit. Cura mi se jako svida, kako fizicki, tako i mentalno (uz sve one klisejevske atribute: jako je pametna, slusamo skoro pa iste pjesme, slazemo se u puno pogleda itd itd. Svida mi se i to sto ima svoj neki stav i ne zeli biti u tom nekom, zenskom, kalupu).

Ne znam sta da radim...

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
17 godina
LLAMABOY kaže...

pa ce jednog dana biti cista sama sa sobom, gdje bi ja, kao neka vrsta supermana, trebao uletit.

Makaki, ta romantika se ili dogodi odmah ili ništa od toga. IMHO si previše fokusiran na nju, moj savjet ti je da doslovno probaš ju zaboravit na dva tjedna i samo gledat druge komade, vjerujem da bi ti prestala bit toliko napeta. Al' onda, meni se čini da si ti zapeo :)

Gledam te!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja bih joj bio rekao da dok se ona dobiva(sama sa sobom, šta već), da prilike prolaze i prestao se družiti sa njom.

Uglavnom ljudi ne kuže što imaju/mogu imati dok to ne izgube.

Meni je tako bilo drugi ili treći srednje, bila je jedna cura koja mi se sviđala, ja se zagrijao, a ona kao nezainteresirana. OK, nezainteresirana je, ja se okrenuo, šta ću kog boga i fino dva tjedna poslije ona mene pozdravlja, pa šta ima, pa ovo pa ono. E šta ima, ima da tebe nema.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
moderator
LLAMABOY kaže...

napise mi cura da ne misli davati nekom (decku) sansu i onda ga mrcvariti zbog toga sto ona nije nacisto sama sa sobom. 

Dakle klasično "neću sad s nikim u vezu/ne tražim sad dečka/moram se sama sa sobom dogovoriti", pa ju tjedan dana nakon te izjave neko drugi trpa...

Produži dalje kolega... 

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
10 godina
XXX-Man kaže...
LLAMABOY kaže...

napise mi cura da ne misli davati nekom (decku) sansu i onda ga mrcvariti zbog toga sto ona nije nacisto sama sa sobom. 

Dakle klasično "neću sad s nikim u vezu/ne tražim sad dečka/moram se sama sa sobom dogovoriti", pa ju tjedan dana nakon te izjave neko drugi trpa...

Produži dalje kolega... 

Inace to mi se vec dogodilo u jednom slucaju 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
moderator
LLAMABOY kaže...

Inace to mi se vec dogodilo u jednom slucaju 

Nije li se svima? 

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Long time no see....

Znaci radi se o onoj curi sto sam je javio u 11. mjescu. Jos nismo izasli na kavu (kolokviji, praznici, pa sad ispiti, iako to sam sebi lazem jer da je htjela, izisli bi mi) i evo bas danas smo dosli na neku temu i napise mi cura da ne misli davati nekom (decku) sansu i onda ga mrcvariti zbog toga sto ona nije nacisto sama sa sobom. Onaj primalni instinkt mi govori da treba nestati i ne komunicirati vise. Ovaj sekundarni iliti onaj sto dolazi iz srca, ali i glave (no puns intended) mi kaze da trebam ostati u kontaku sa curom, pa ce jednog dana biti cista sama sa sobom, gdje bi ja, kao neka vrsta supermana, trebao uletit. Cura mi se jako svida, kako fizicki, tako i mentalno (uz sve one klisejevske atribute: jako je pametna, slusamo skoro pa iste pjesme, slazemo se u puno pogleda itd itd. Svida mi se i to sto ima svoj neki stav i ne zeli biti u tom nekom, zenskom, kalupu).

Ne znam sta da radim...

Vidi se da ti se sviđa, ali mislim da se ti njoj i ne sviđaš u tom pogledu. Vidi se razlika u ponašanju kad se curi sviđaš u romantičnom pogledu a kad ne. Da joj se sviđaš ona ne bi govorila da nije načisto nego bi se potrudila biti što bolja i privući te, ovako kao da traži neki razlog da te ne povrijedi. Možeš upitat direktno, a možeš i otići. Što se duže vučeš u tome više će biti da ti nećeš bit načisto sam sa sobom, a ne ona. Naravno, mogu biti i u krivu, no meni se tako čini. 

10 godina
The Friendzone Club

Kaze da joj se cinim jako dragim deckom i da bi se volila druziti sa mnom, ali da mi ne zeli davati lazne nade jer sam to vec prosao... Napiso sam da je to lijepo od nje, jer uisitinu mislim tako (da ne bih pisao u dogledno vrijeme kako su sve zene kurve haha). Da...cura mi je jako svidjela, neke razloge sam naveo, ima ih puno jos. Iskreno, nebi mi bio problem "cekati".....cekati da znam da cu ja na kraju zavrsiti s njom, ali nitko nije savrsen i znam da ima puno momaka koji su privlacniji, u fizickom i intelektualnom smislu, od mene i sad da se ja, nazovi, cuvam za nesta, a uopce ne znam hoce li to "biti moje".

A nista onda....nek joj je sretno 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo "druzila bih se s tobom, ali mi nisi privlačan me uvijek podsjeti na ovo" 

Al sta, fino ti je rekla i dosta. Ti nastavi za svojim poslom, a ak njoj dodje iz dupeta u glavu, dodje, dotle ces ti tamburati po drugoj koja ce biti 12 puta bolja samo jer joj je stalo. 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Mene te spike podsjećaju na ovo na slici. 

11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Za to ste si sami krivi. Sve dok ima muških teleka koji su u stanju načekavati "savršenu" ženu i plesati oko nje čim ova pucne prstima, pa makar kraj njih prošlo desetak drugih koje su zainteresirane, dotle će si i takve "savršene" davati za pravo da imaju uza sebe tutleka koji im služi kao rezerva ako si ne nađu nekog boljeg.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
footballer kaže...

Za to ste si sami krivi. Sve dok ima muških teleka koji su u stanju načekavati "savršenu" ženu i plesati oko nje čim ova pucne prstima, pa makar kraj njih prošlo desetak drugih koje su zainteresirane, dotle će si i takve "savršene" davati za pravo da imaju uza sebe tutleka koji im služi kao rezerva ako si ne nađu nekog boljeg.

Baš to. Imam osjećaj da je većina tih problema prouzročena idealizacijom "savršene", a bome i ove ženske koje skuže da im partner popušta svaki dan pomiču granice, do tog da frend ne ide na kavu mjesecima jer "mora nešto ić do cure". 

Neki put imam osjećaj da je, u bilo kojem slučaju, pretjerano druženje s curom i odgađanje viđenja s prijateljima zbog cure, negativno za budućnost. Recimo da prekineš s njom, s kim ćeš se družit, tko će bit wingman da se vratiš nazad u akciju ako si sve prijatelje redovito odjebavao zbog nje. Čak i da idemo u drugu krajnjost, da se vjenčaš za tu curu. Sada znaš da postoji ogromna šansa da ćeš ju viđati svaki dan do kraja života. Da li ćeš, kad za 2-5-10-20 godina vidiš fotografiju prijatelja, zažaliti za time što si prijatelje svaki put odjebavao samo zato da se što više vidiš s curom, a na kraju si vjenčan s njom i svejedno se vidiš s njom svaki dan, barem par sati na dan? Mogao si malo više vremena posvetiti i prijateljima, možda ne bi njih mogao vidjeti samo na fotografiji, nego i u kafiću, kod njih ili tebe. To malo zvuči sivo, s obzirom na moju perspektivu prema braku. Ne osjećam da želim biti sam zauvijek, no ne želim život podrediti jednoj osobi, bez obzira da li imali djecu ili ne (u tom slučaju život podrediti ženi i djetetu/djeci). Imam osjećaj da je ono što govore stariji "živi dok si mlad" znači da prođeš svašta s ljudima kojima je stalo do tebe, a to ne uključuje samo obitelj. 

11 godina
The Friendzone Club

@footballer ovo sta si napisao se deslio mom drustvu raspalo se zbog cura...ne mozes vjerovat kak se covjek promjeni hh

8 godina
protjeran
The Friendzone Club

sve moje cure mi nisu valjale...jedna zbog jedne stvari, druga zbog druge, ali uglavnom su valjale svima ostalima...mislim da za niti jednu od cura koje sam imao ne bih stavio ruku u vatru da me nece privarit...u biti, sad mi se cini da vjerojatno takve nema na cilom planetu, osim pod uvjetom da je zeru zaostala...

14 godina
odjavljen

S kim ćeš popit pivo ak sve frendove odbijaš zbog nje? 🤔🙄

14 godina
odjavljen
toma20 kaže...

@footballer ovo sta si napisao se deslio mom drustvu raspalo se zbog cura...ne mozes vjerovat kak se covjek promjeni hh

Samo je problem to što takve stvari dolaze kao da su normalne; uvijek bude "da, draga" i druge spike. Žene su napola krive jer se ponašaju vrlo bezobrazno i djetinjasto. Pod time smatram onaj klasični stav prekriženih ruku i silent treatment, nešto što svakom iole normalnom muškarcu prouzroči kuhanje krvi. Onda tu ova preostala polovica krivice ide na momke jer oni su onda ti koji šalju poruke, zovu, pokušavaju pričat, a ženska samo šuti i to joj puni ego. I onda dolazi do tog da ona kontrolira momka takvim ponašanjem jer je to skužila, a on, idiot, počinje paziti što govori, kako se ponaša itd. I onda se to sve pretvori u naviku, a ne vezu, a najbitniji faktor bude tolerancija. Mada je počelo kao veza, a najbitniji faktori ljubav, poštovanje i povjerenje. 

Društvo se najviše raspadne jer ženama nešto smeta pa krenu to kontrolirat, a kad bude obrnuto onda bude svađa, ništa drugo. Ono klasično "da, idi van s dečkima, slobodno" popraćeno nadrkanim pogledom dignutog nosa dok mijenja kanal na televiziji. I onda u 1 ujutro dobiješ poruku koja počinje "znaš, razmišljala sam...". 

Doslovno svaki izlazak kojem sam prisustvovao u kojem je bio jedan par je uništen. Ne pretjerujem, stvarno je istina. Znate i sam razlog tomu, opisao sam ga gore. 

Gorstak79 kaže...

sve moje cure mi nisu valjale...jedna zbog jedne stvari, druga zbog druge, ali uglavnom su valjale svima ostalima...mislim da za niti jednu od cura koje sam imao ne bih stavio ruku u vatru da me nece privarit...u biti, sad mi se cini da vjerojatno takve nema na cilom planetu, osim pod uvjetom da je zeru zaostala...

Ja sam nekako prešao preko tog da ni jedna ne valja, jer nije baš da sam ja savršen. No, opet, iskreno sam bio premlad za ikakve ozbiljne stvari. Pamtim lijepe trenutke i ne "mrzim" ni jednu, niti imam razlog za to. Bilo pa prošlo, radim na sebi i što bude bit će. 

Dex.pwn kaže...

Tko ti je rekao da smiješ popiti pivo 

14 godina
odjavljen

Nije fora pit sam, a cura ti garant ne pije pivo. Frendova nemaš jer si ih odjebo zbog nje haha

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Nije fora pit sam, a cura ti garant ne pije pivo. Frendova nemaš jer si ih odjebo zbog nje haha

Šta pije ako nepije pivu, bokju nedo??

Ljude koji ne piju pivu svejedno nemaš u životu jer ti ta negativa ne treba, a samim time ili imaš curu koja pije pivu sa ekipom ili nemaš curu!

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kakve vi to aždaje hvatate...

What could possibly go wrong?
12 godina
footballer kaže...
toma20 kaže...

Samo je problem to što takve stvari dolaze kao da su normalne; uvijek bude "da, draga" i druge spike. Žene su napola krive jer se ponašaju vrlo bezobrazno i djetinjasto. Pod time smatram onaj klasični stav prekriženih ruku i silent treatment, nešto što svakom iole normalnom muškarcu prouzroči kuhanje krvi. Onda tu ova preostala polovica krivice ide na momke jer oni su onda ti koji šalju poruke, zovu, pokušavaju pričat, a ženska samo šuti i to joj puni ego. I onda dolazi do tog da ona kontrolira momka takvim ponašanjem jer je to skužila, a on, idiot, počinje paziti što govori, kako se ponaša itd. I onda se to sve pretvori u naviku, a ne vezu, a najbitniji faktor bude tolerancija. Mada je počelo kao veza, a najbitniji faktori ljubav, poštovanje i povjerenje. 

Društvo se najviše raspadne jer ženama nešto smeta pa krenu to kontrolirat, a kad bude obrnuto onda bude svađa, ništa drugo. Ono klasično "da, idi van s dečkima, slobodno" popraćeno nadrkanim pogledom dignutog nosa dok mijenja kanal na televiziji. I onda u 1 ujutro dobiješ poruku koja počinje "znaš, razmišljala sam...". 

Doslovno svaki izlazak kojem sam prisustvovao u kojem je bio jedan par je uništen. Ne pretjerujem, stvarno je istina. Znate i sam razlog tomu, opisao sam ga gore. 

Gorstak79 kaže...

Ja sam nekako prešao preko tog da ni jedna ne valja, jer nije baš da sam ja savršen. No, opet, iskreno sam bio premlad za ikakve ozbiljne stvari. Pamtim lijepe trenutke i ne "mrzim" ni jednu, niti imam razlog za to. Bilo pa prošlo, radim na sebi i što bude bit će. 

Dex.pwn kaže...

Tko ti je rekao da smiješ popiti pivo 

ovo mi je malo previse filmski, ali vjerujem da je to tako zbog samih debilnih ljubavnih filmova i izdrkotina od članaka po novinama koji imaju utjecaj na debile koji puše takve stvari pa se onda tako počnu i ponašat

15 godina
neaktivan

I još kada se upari netko dobar i sretan što ima partnera i pokušava ga zadržati sa nekim govnetom koje je svjesno da ga mota oko malog prsta, e onda je veselo.

Onda ga govno jebe sve u šesnajst, a dobrica trpi da ne izgubi to govno(koje najčešće izgleda ful dobro).

Što prije svatko shvati da je većina ljudi govno, tim prije će njemu biti ljepše. No to ne znači da treba postati govno, ostaneš kakav jesi i em nećeš dugo imati posla s govnima, em ćeš s onime tko je zaslužio da budeš dobar, biti dobar.

Ljudi su sebični i samo sebi gledaju da ugode, neki to rade na lijep način, a neki na ružan. Rijetki su oni s kojima će biti harmonija(ponekad ako se malo porječkate nije bitno).

Zato uvijek treba biti svoj, tako ćeš naći i prave prijatelje i pravog partnera(curu). Ovako kad si ti njunju njunju od početka da joj se svidiš, svaku normalnu ćeš odbiti. Fino budeš svoj i ako joj se takav svidiš, odlično, a ako ne, a jebiga, ima ih još(makar nemreš biti debil i čuditi se što te neće, a svoj si, a na prvom dejtu se okrećeš za curama, psuješ i šutaš štence).

14 godina
odjavljen

Nedavno sam doživio da cura s kojom sam ušo u vezu iz zezancije napisala da me je prevarila, čisto da vidi kako ću reagirat.

16 godina
Dex.pwn kaže...

Nedavno sam doživio da cura s kojom sam ušo u vezu iz zezancije napisala da me je prevarila, čisto da vidi kako ću reagirat.

šta ste u nekoj social network vezi 

8 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

Ja bih joj rekao da ne brka zabunu sa batinama :D

14 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...
Dex.pwn kaže...

šta ste u nekoj social network vezi 

Praznici su bili, a nije odakle i ja, i nemam položeno.

14 godina
odjavljen
Gorstak79 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ja bih joj rekao da ne brka zabunu sa batinama :D

Dobila je blok, sutra dan se javila nekako i rekla da se šalila, i da joj je žao.

8 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Dobila je blok, sutra dan se javila nekako i rekla da se šalila, i da joj je žao.

Tuka. Vjerojatno mlada...ima potencijala ako ima bar nekakav smisao za humor...mozda bude nes od nje kad odraste...

14 godina
odjavljen
Gorstak79 kaže...
Dex.pwn kaže...

Tuka. Vjerojatno mlada...ima potencijala ako ima bar nekakav smisao za humor...mozda bude nes od nje kad odraste...

Ma de, aj da ima loš smisao za humor, al ima glup totalno.

Il ajd da je prvi April il da snima za YT pa radi kao neki prank.

Sam je moj problem što ima sladak osmjeh. 

Neke stvari me jednostavno pokose.

Al nije jedina :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice