The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
LLAMABOY kaže...

Slozio bi se i ja

Ali,  kad gledam s njezinog stajalista, cura stvarno moze birat. I sad sam siguran da se dopisuje s minimalno 2 decka, ali sta je tu je. Kako ispadne ispadne

Ovaj post me je podjestio na nešto što sam jučer čuo od frendova.

Komentiraju oni cure iz gimbe, došli do jedne, kaže jedan da ima dečka(i njegovo ime). Ostatak ekipe - s tim debelim?!?!

Ne kužim zašto sad cura(a ona je bomba) ne bi mogla biti s nekim tko je "debel"/"nije lijep" itd...?

------------------

To ako je ona "bog u ljepoti" za tebe ne znači da ne možeš biti s njome. Ne vidim zašto ne bi mogao, ako si dobar, pažljiv, itd... Nije sve u ljepoti. Otmi je toj dvojici+!

12 godina
Dex.pwn kaže...
LLAMABOY kaže...

Slozio bi se i ja

Ali,  kad gledam s njezinog stajalista, cura stvarno moze birat. I sad sam siguran da se dopisuje s minimalno 2 decka, ali sta je tu je. Kako ispadne ispadne

Ovaj post me je podjestio na nešto što sam jučer čuo od frendova.

Komentiraju oni cure iz gimbe, došli do jedne, kaže jedan da ima dečka(i njegovo ime). Ostatak ekipe - s tim debelim?!?!

Ne kužim zašto sad cura(a ona je bomba) ne bi mogla biti s nekim tko je "debel"/"nije lijep" itd...?

------------------

To ako je ona "bog u ljepoti" za tebe ne znači da ne možeš biti s njome. Ne vidim zašto ne bi mogao, ako si dobar, pažljiv, itd... Nije sve u ljepoti. Otmi je toj dvojici+!

oh my sweet summer child

kada bi to bilo bitno 95% cura nasih godina, ova tema bi imala puno manje stranica

14 godina
odjavljen

Nije baš da te kužim, al' ajd.

14 godina

Ženski mozak ti ne funkcionira tak sinek. Zašto da ima jednog dobrog i pažljivog pokraj sebe kad može imati svaki vikend drugu seljačinu.

Ex-girl she the female version of me
13 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Ženski mozak ti ne funkcionira tak sinek. Zašto da ima jednog dobrog i pažljivog pokraj sebe kad može imati svaki vikend drugu seljačinu.

Ostavi se tih ženomrzačkih floskula.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
13 godina
neaktivan

Mentalist je u pravu. Očekujete da ćete imati curu samo zato jer ste dobri i pažljivi? To su valjda osnovne osobine svih normalnih ljudi. Ako se nemate čim drugim pohvaliti, nemate ništa ni za očekivati. 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina
odjavljen
Medikus kaže...

Mentalist je u pravu. Očekujete da ćete imati curu samo zato jer ste dobri i pažljivi? To su valjda osnovne osobine svih normalnih ljudi. Ako se nemate čim drugim pohvaliti, nemate ništa ni za očekivati. 

Ne znam dal mislimo na isto(drugo bolano)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 23:10 (Dex.pwn).
14 godina
Medikus kaže...

Vjerujem da svaki lik za sebe misli da je on najbolji i najpažljiviji, no mislim da je najbitnije biti svoj i znati se postaviti prema ženskoj.

Ex-girl she the female version of me
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 23:26 (Toxic1337).
10 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...
Medikus kaže...

Vjerujem da svaki lik za sebe misli da je on najbolji i najpažljiviji, no mislim da je najbitnije biti svoj i znati se postaviti prema ženskoj.

Bitno je da si pasu karakteri, znate i sami kad ste kraj neke ljepotice zna vas gadno nervat i pitate se tko ju moze trpit, ali isto tako znate neku curu koja vas fizicki ne privlaci, a super si pasete i mozete pricat par sati... Ista takva stvar je i kod zena jer ako se samo fizicki privlacite, nece to biti dugog vijeka, dosadit ce vam kao sto bi vam dosadilo doruckovat, rucat i vecerat isto jelo svaki dan...

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

neki normalan ulet?

hvala :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

neki normalan ulet?

Mjesto? Atmosfera? Kakva je cura? Dali ju znaš od prije? Ne pali svaki ulet na svakom mjestu, u svako vrijeme i kod svake cure. Samo nemoj bit debil kao moj kum i vrtit ključeve od BMW-a na afteru poslije Marčelovog koncerta (ufurao se kao da je bio na koncertu Mile Kitića pa je miso pokupit neku curu sumnjivog morala i još sumnjivije povijesti bolesti) i sve će bit ok. Budi svoj yebo ga ti ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
odjavljen

Koji je BMW bio u pitanju?

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
drakula789 kaže...

neki normalan ulet?

Mjesto? Atmosfera? Kakva je cura? Dali ju znaš od prije? 

Pa sad sam curu spazio,ujutro idem u skolu pa iz gimbe.Bio odmor,pa pitao frenda kak se zove.

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jedna prikladna za temu haha

9gag

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

9gag

Hehehehe...

Baš to.

Poznam ja jednog lika kaj ga je ženska nakon kaj su bili skoro godinu dana zajedno ostavila samo zato jer je bio prevelika dobrica, pa joj je dosadio.

I onda je on poslije puknuo na živce, i našao je drugu žensku, poznanicu od ove, i istukao ju par puta.

I ova bivša se onda zaljubila u njega, i bili su ljubavnici, dok ih ova nije uhvatila, pa je prekinuo s tom trenutnom, i odmah ga je ova opet otkantala, zato jer joj više nije bilo uzbudljivo, tj. uzbzuđivalo ju je samo to kaj ovaj vara žensku s njom 

Ženski um je beskonačno izopačen, ponekad i mene začudi ta samoljubljivost i uživanje u osjećaju da su tak poželjne, a pogotovo njihova potreba da napakoste nekoj drugoj.

Praktički, čim si u vezi s nekom, bar jedna druga želi to razjebati....

Uglavnom, iz toga proizlazi recept za ispunjen seksualni život: ponižavajte ženske, tucite ih, i obavezno varajte.

Odmah budete tražena roba.

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
Shivi kaže...

9gag

Hehehehe...

Baš to.

Poznam ja jednog lika kaj ga je ženska nakon kaj su bili skoro godinu dana zajedno ostavila samo zato jer je bio prevelika dobrica, pa joj je dosadio.

I onda je on poslije puknuo na živce, i našao je drugu žensku, poznanicu od ove, i istukao ju par puta.

I ova bivša se onda zaljubila u njega, i bili su ljubavnici, dok ih ova nije uhvatila, pa je prekinuo s tom trenutnom, i odmah ga je ova opet otkantala, zato jer joj više nije bilo uzbudljivo, tj. uzbzuđivalo ju je samo to kaj ovaj vara žensku s njom 

Ženski um je beskonačno izopačen, ponekad i mene začudi ta samoljubljivost i uživanje u osjećaju da su tak poželjne, a pogotovo njihova potreba da napakoste nekoj drugoj.

Uglavnom, iz toga proizlazi recept za ispunjen seksualni život: ponižavajte ženske, tucite ih, i obavezno varajte.

Niti jedan muskarac ne moze zeni napakostit i napravit zlo koliko moze jedna zena drugoj...

I am over 9000!!!
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

M4 F82 2014.

fer-de-lance kaže...
Poznam ja jednog lika kaj ga je ženska nakon kaj su bili skoro godinu dana zajedno ostavila samo zato jer je bio prevelika dobrica, pa joj je dosadio...

Welcome to my world... Ja sam ekspert po tom pitanju već. Otkanta me zato što sam predobar i onda mi se počne javljat nakon nekog vremena jer shvati da sam predobar i da joj to ustvari treba. Sad to pomnožite sa 7 i dobijete moj love life :D

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ovaj

14 godina
odjavljen
Nešto mi nije poznato haha 🤓
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Jel se to meni čini ili smo malo ogorčeni? 

No no uvijek možeš nać neku koja preferira seksualna iskustva sa stranice kink.com pa nemaš straha da ćeš joj bit predobar ili pregrub 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ajde decki,ima netko ideje?

da pokusam doc do nje preko frenda ili kak je najbolje?

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Jel se to meni čini ili smo malo ogorčeni? 

No no uvijek možeš nać neku koja preferira seksualna iskustva sa stranice kink.com pa nemaš straha da ćeš joj bit predobar ili pregrub 

Nimalo ogorčen, bez brige.

Samo radim psihoanalize.

Takve stvari me uopće ni malo ne diraju u životu.

A, uostalom, bilo bi i dvolično od mene, jer sam ja i puno gori od ovih žena kaj sam naveo

Kruha i igala...
15 godina
drakula789 kaže...

ajde decki,ima netko ideje?

da pokusam doc do nje preko frenda ili kak je najbolje?

eo jedne, čak su cure pozitivno odreagirale, inače su skroz protiv takvih sličnih uleta

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mogao bi probat :D

11 godina
The Friendzone Club

Update:

Zenska prije 10 min posalje sliku razgovora nje i prijateljice (ta prijateljica je od kumove cure sestra).

"Ja mislim da bi se trebala udat za llamaboya . Al doslovno."

-Zasto?

"Pa lik slusa iste pjesme kao ja, donekle me razumije, jedemo skoro iste stvati, znaci lik je pljunuti ja. I jos je dobar i lijep decko."

E sad....mislim da sam, bio ona rezerva ili ne (75% da sam bio), u igri. Izgleda da je uzimanje leća bilo best thing evaaaaa

Ja sam joj reko da dijelimo isto misljenje. Moram isto napomenuti da se uopce nisam ni malo trudio zapoceti razgovor, uvijek je ona. Ili je shvatila sta sam i kakav sam, ili je je*acki popusila kod onog glavnoga, kojemu sam ja bio rezerva.

Zvao sam ju na veceru u subotu, kaze dogovorit cemo se jos. Iskreno ne ulijeva mi nadu, ali znam da ide u grad, a idem i ja, pa makar tamo porazgovarat u 4 oka

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Odnedavno pratim ovu temu i sad me zanima je li netko od vas uspio riješiti curu koja vas smatra za najboljeg frenda ili brata, ili tu nema nade?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

If you dont ask, answer will always be no

11 godina

Nisam iskusan (i ja sam relativno nov tu), ali mislim da se jos iz friendzona mozes nekako izvuc, ali iz familyzona.........zvuci neizvedivo. Sad......ovisi sta si.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ima priču da sam joj najbolji frend, par puta sam pokušao zapitati što misli o nama, ali kao ja sam joj najbolji frend...ne znam treba to odj*bat ili pričekat...Ako joj sve kažem u facu osramotit ću se kao nikada  Znam, znam pizda sam...

11 godina
The Friendzone Club

Moras odvagati, jel ti je teze pitat i MOZDA to prijateljstvo sje*at, ali ces makar znati ma cemu si ILI ces sutit, ostat ces joj najbolji frend, ali imat ces i dalje osjecaje prema njoj koje ce te jesti svakog dana. Moze ona naci decka, a mogu samo zamislit tu bol onda....jedna strana mora prevagnit a ti biraj koja ce. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice