The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Friendzone Club
The Unforgiven kaže...
Step 1: Prekini pisat "sumljam"

Step 2: Prekini pisat "osijećam" 

Step 3: ????

Step 4 : Profit

If you have nothing to lose, try.
11 godina
neaktivan
matekws kaže...

A jučer sam ju odveo na ručak, sve bilo super i ona meni kaže da joj je malo teško radi toga, ali mora pitati i da bi joj bilo jako jako drago da idem s njom na svadbu frendici idući vikend.. E sad je meni tu velika dilema. Podsvjesno znam da će biti provod odličan , ekipa s kojom se druži je ekipa s kojom sam provodio od 15. - 22. godine, svi smo u odličnim odnosima.. Prošli tjedan bili na festivalu u Orahovici svi skupa, 4 dana savršenosti :)
Al mene i dalje malo brine što je to za tjedan dana, nekako mi to brzo.  Imam do srijede vremena, eto prostora za savjete, malo me odriješite "vaganja" 

S njom se viđam sad 3 mjeseca , znam ju puno duže. Startalo je sve kao friends with benefits, niti jedan od nas nije očekivao da će to tako samo prerastati u stvarno predivnu romansu 

Iiiih neš ti problema, pa ako ti se ide i sviđa ti se ekipa idi s njom.

Ne kužim zašto te to što je svadba za tjedan dana brine? Pa i sama ti je rekla da joj je bilo teško pitati. Kažeš da ste skupa 3 mjeseca a još prije par tjedana si baljezgao da ti se neda viđat s njom. Da te pitala prije 2 tjedna ti bi dobio napad panike na licu mjesta 

I ne mora značit da te odmah želi privezat lancima za sebe ako te zove na svadbu, vjerojatno je curi neugodno što mora ići sama. Znaš kako je na svadbi curama koje dođu same. Prvo će ju odred SSB-a(sveprisutnih seoskih baba) ispilat sa pitanjima zašto je sama i govorima kako je i ona na redu za udaju, a kad se dosta popije će je polupijane budale, kojih budimo realni ima na svakoj svadbi, zayebavat jer će je vidjet ko slobodnu robu. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
ddarknessfairyy kaže...
matekws kaže

Iiiih neš ti problema, pa ako ti se ide i sviđa ti se ekipa idi s njom.

Ne kužim zašto te to što je svadba za tjedan dana brine? Pa i sama ti je rekla da joj je bilo teško pitati. Kažeš da ste skupa 3 mjeseca a još prije par tjedana si baljezgao da ti se neda viđat s njom. Da te pitala prije 2 tjedna ti bi dobio napad panike na licu mjesta 

I ne mora značit da te odmah želi privezat lancima za sebe ako te zove na svadbu, vjerojatno je curi neugodno što mora ići sama. Znaš kako je na svadbi curama koje dođu same. Prvo će ju odred SSB-a(sveprisutnih seoskih baba) ispilat sa pitanjima zašto je sama i govorima kako je i ona na redu za udaju, a kad se dosta popije će je polupijane budale, kojih budimo realni ima na svakoj svadbi, zayebavat jer će je vidjet ko slobodnu robu. 

Šteta što nema hvala dugmić , ali puno hvala na odgovoru.
A gledaj, nebi dobio napad panike, više bi to bilo taktičko odmicanje od obaveza da je došlo do toga prije 3 tjedna recimo.. U pravu si definitivno i trebao bi ići, nema niti jedne loše strane u tome (osim plesa , ona obožava plesat i vidim ju punih 8 sati na plesnom podiju, a ja... Baš i ne) 

14 godina
odjavljen
C3c1l kaže...

ako odes sa njom na vjenjcanje to ce joj biti znak da je TO-TO. nakon toga vise neces moci izbjegavati spikom hajduk, vardar, dinamo :)

Previše opasno.

Što ako buket uhvati? Najebo je onda.

16 godina
Dex.pwn kaže...
C3c1l kaže...

ako odes sa njom na vjenjcanje to ce joj biti znak da je TO-TO. nakon toga vise neces moci izbjegavati spikom hajduk, vardar, dinamo :)

Previše opasno.

Past ću za domovinu.. 
Najbolja frendica joj se ženi, nišanske sprave budu garant namještene 

10 godina
neaktivan
Razmisljo sam da ju dodam na fbu al ak me ne prihvatio bilo bi mi cudno sjedit snjom. A uvijek je s frendicom. Pa nmh et tak pric
14 godina
odjavljen
matekws kaže...
Dex.pwn kaže...
C3c1l kaže...

Previše opasno.

Past ću za domovinu.. 
Najbolja frendica joj se ženi, nišanske sprave budu garant namještene 

Ako vidiš da će uhvatiti buket, gurni ju

11 godina
neaktivan
matekws kaže...

Šteta što nema hvala dugmić , ali puno hvala na odgovoru.
A gledaj, nebi dobio napad panike, više bi to bilo taktičko odmicanje od obaveza da je došlo do toga prije 3 tjedna recimo.. U pravu si definitivno i trebao bi ići, nema niti jedne loše strane u tome (osim plesa , ona obožava plesat i vidim ju punih 8 sati na plesnom podiju, a ja... Baš i ne) 

Zauzmi stratešku poziciju u nekom kutu gdje vidiš podij i nju i uživaj u besplatnoj cugi 

A ako joj se udaje najbolja prijateljica uhvatila bi ona buket bio ti tamo ili ne tako da ti je svejedno.  Cure obično ciljaju svoje najbolje prijateljice ili kume zato da bi kasnije godinama zajedno mogle piljit u taj kretenski buket i uzdisat prisjećajući se vjenčanja. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ako vidiš da će uhvatiti buket, gurni ju

Postajem Mutombo iste sekunde 

ddarknessfairyy kaže...

Zauzmi stratešku poziciju u nekom kutu gdje vidiš podij i nju i uživaj u besplatnoj cugi 

A ako joj se udaje najbolja prijateljica uhvatila bi ona buket bio ti tamo ili ne tako da ti je svejedno.  Cure obično ciljaju svoje najbolje prijateljice ili kume zato da bi kasnije godinama zajedno mogle piljit u taj kretenski buket i uzdisat prisjećajući se vjenčanja. 

Baš, mi muškarci smo drugačiji.... Pričamo o kvalitetnoj govedini na početku, kako smo strgali košulju i kak je frend zaspao s glavom u gulašu.. Simplicity 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 10:48 (matekws).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nemaš straha da će koja trčat za buketom. na zadnje 2 svadbe ni jedna nije htjela uhvatit buket (žemske tipa 25-30 god), samo se izmaknu iz putanje buketa. naravno, pošto sam klavir i barjaktar, uhvatio sam oba puta i tražio zastavu u razmjeni.

dok sa druge strane ekipa skače ala blanka samo da uhvate podvezicu. čudna vremena...

mkay?
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jednom prilikom sam bio barjaktar na svadbi od frenda.

Ubio sam se ko svinja.

I kad je trebao vadit podvezicu ustima,bilo mu neugodno,a svi ga bodre onak u krug.

Ja,mrtav pijan se bacim ispred njega da ću ja,i kak je ova  izmaknula nogu,ja drito glavom u  nogicu od stolca.

Stolac se skoro raspao,al je bar ovaj krenuo u napad

Uglavnom,poslije  sam zarigao cijeli parking i odfurali su me u  auto spavat,ukrali mi zastavu,i probudio sam se sa šljivom.

Ali su bili tak dobri da mi nisi uzeli Jack-ija,pa nisam  dehidrirao dok mi se nije vratila moć hoda.

Lijepo od njih

A  frend  na jednoj svadbi se zaletio i uhvatio buket,njegova žena tvrdi da se on osjeća ženstveno od tog dana

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
matekws kaže...

Baš, mi muškarci smo drugačiji.. Pričamo o kvalitetnoj govedini na početku, kako smo strgali košulju i kak je frend zaspao s glavom u gulašu.. Simplicity 

Hmmm....

Janjetiina,all the way...

Eventualno odojak.

Kruha i igala...
16 godina
fer-de-lance kaže...

Hmmm....

Janjetiina,all the way...

Eventualno odojak.

Slažem se za janjetinu , al meni je najbolja podloga govedina, svi se čuvaju na tome, čekaju glavno jelo, a ja se kupam u hrenu kombinirano 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Čuj govedo...

Samo janje na ražnju, ništa više ne treba (od jela).

Piće - sve, samo ne vino i pivo.

15 godina
The Friendzone Club

Rostilj, posebno cevapi :)

12 godina
The Friendzone Club

pa di ćeš tamanit ćevape na svadbi, di toga ima

14 godina
odjavljen
Ne bi me čudilo da vidim to jednom. Onako, na livadi, razbacit roštilj
10 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

pa di ćeš tamanit ćevape na svadbi, di toga ima

Bio sam na takvoj, bila je plata sa svime, a izmedu ostalog i cevapi... Tamo sam zaradio nadimak krava, naravno jer sam loko i prezivo kao doticna zivotinja haha... Prvo se davio u cevapima, a onda kasnije u sarmi aaaawwwwwwww... Ne moram spominjat enormu kolicinu pica koju sam tenkirao u sebe...

17 godina
protjeran
The Friendzone Club

Kad smo već u OT, jednom sam se izvagao prije (oko 12 sati) i poslije pira (oko 6 ujutro), razlika cca 5,5 kg više. Bio sam u treningu, a time i u strogom režimu prehrane skoro pola godine, tako da je malo reć da sam na tom piru otpustio kočnice.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kod mene suprotno, na zadnjoj svadbi skinuo skoro 2 kile... a cijelu noć prežderavanje gujdekom, pa iza ponoći lovački, skoro 5 litara pive + johnny, još torta od kokosa i maline. mislim da smo kum i ja sami slistili kat torte - ako tad nisam umro od prežderavanja... al jbg, vitlanje zastavom uzima danak 

a oni zajedljivi pogledi ženske ekipe drugo jutro kad sam stao na vagu... uf neprocjenjivo. 

mkay?
14 godina
odjavljen
Ja nju ne kužim. Prvo mi kaže da je ocu pozlilo, zbog visokog tlaka(180), onda sutra kaže da ide u bolnicu, otac ima poremećen centar za ravnotežu, sad se može okretati. Jel ima nekakav doktor ovdje?
12 godina
The Friendzone Club

ne treba ti doktor da ti kaze da te ona odjebala i ne zeli nista s tobom

11 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Ja nju ne kužim. Prvo mi kaže da je ocu pozlilo, zbog visokog tlaka(180), onda sutra kaže da ide u bolnicu, otac ima poremećen centar za ravnotežu, sad se može okretati. Jel ima nekakav doktor ovdje?

Sje*o si svoju šansu vidiš da je počela izmišljati bolesti da te odje*e.Može se predomisliti za tebe jedino ako dođeš sa Ferarijem ispred kuće a smunjam da ga imaš s obzirom da pišeš vamo po forumu.

A i nakon onogo što si napravio sa slikama,ucjenjuješ je pa se sad nadaš da će ti se vratiti.Ja joj se od srama nebi javio više nikad.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ta ženska je još gora od njega. Tko dovraga govori o zdravstvenim problemima u obitelji sa likom koji je "ukrao" njene privatne slike. Ili ga vuče za nos, ili je teško poremećena.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Brijem da ga vuče za nos. Valjda je skužila da nije opasan, samo malo mutav(NHF), pa ga zajebava.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Ja glasam za teško poremećena. Kao i sve to skupa... Moj savjet mu je da se ne javlja i ne gleda ju. Na ulici ju pozdravi i to je to. Jebi ga, zajebo je sa ovom, ima ih još.
14 godina
odjavljen
NHF?
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ukratko osobe sa kronično visokim tlakom obično imaju i arterosklerotske promjene na žilama. Ako su vrtane žile sužene manje kisika dolazi do mozga što može uzrokovati poremećaje centra za ravnotežu jer mali mozak regulira signale koje dobiva iz srednjeg uha.

11 godina
protjeran
The Friendzone Club

"No Hard Feelings"

This time next year we'll be millionaires
14 godina
odjavljen
Nema tu nikakvih zdravstvenih problema. Izmišlja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice