The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Koliko čujem od frendova(a vjerujem im), pali. Odakle tehnika - ne znam, nije ni bitno. Bitno je da pali.
14 godina
odjavljen
Prvo, nisu gole, pročitaj tekst.
Drugo, kakve veze ima nepromišljeni potez sa savjetovanjem? Objasni mi(ako može s nekom shemom). Hvala ☺
15 godina
Jer je otprilike isto ko da ja u temi za OC napišem post u kojem opisujem kako sam procesor htio overclockati na 17 GHz pa sam, logično, stavio napon na jedno 12V, pa se sad pitam zašto ne radi ni maticna ni procesor više, i kako da ih popravim, a onda na drugoj stranici savjetujem lika koji traži pomoć u overclockanju.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
Naravno, kad vidim da procesor više ne radi obraćam se Linksu na reklamaciju, koju mi ne uvažavaju, ali stani, sad ide najbolji dio: kao argument za priznavanje reklamacije šaljem im slike svojih postavki u BIOS-u i skurene matične (ovom se nisu nadali, ne samo da će mi zamjenit komponente, vjerojatno će me i zaposliti). I dalje savjetujem druge forumase, samo se ovaj put ukljucujem i u temu za priznavanje reklamacija, paralelno šaljem prijavu za posao u Intel korisničku službu.
11 godina
The Unforgiven kaže...
Jer je otprilike isto ko da ja u temi za OC napišem post u kojem opisujem kako sam procesor htio overclockati na 17 GHz pa sam, logično, stavio napon na jedno 12V, pa se sad pitam zašto ne radi ni maticna ni procesor više, i kako da ih popravim, a onda na drugoj stranici savjetujem lika koji traži pomoć u overclockanju.

haha umirem 

16 godina
neaktivan
Koji si ti kralj... Skidam kapu... I ovo, čuo od frendova koji su čuli od drugih frendova kojima su frendice rekle da to pali jer su vidile na filmovima. I meni rekli frendovi da buljenje u sise osigurava seks... Ustvari, ne sjećam se dobro je li bilo "sto posto jebeš" ili "sto posto najebeš". A sad nešto stvarno ozbiljno za sve srednjoškolce koji su beznadno zaljubljeni... Budite normalni, nemojte koristit filmove kao vodič. Pronađite svoj stil humora i upoznajte prvo sebe. I NIKAKO, ALI BAŠ NIKAKO KUPOVATI CVIJEĆE ILI ČOKOLADE osobi koju poznajete iz viđenja a sviđa vam se.
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
I NIKAKO, ALI BAŠ NIKAKO KUPOVATI CVIJEĆE ILI ČOKOLADE osobi koju poznajete iz viđenja a sviđa vam se.

Apsolutno ne iz viđenja. I ne kupujem ovako, već joj je rođendan.

16 godina
neaktivan
Opet... Ja te krstim, ti pucaš... Dajem ti savjet jer ,po tvojoj priči, sam nešto stariji od tebe i prošao malo više tih gluposti od tebe, al ok, kako hoćeš...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mi se svi lomimo da ti pomognemo, mislim da je krajnji rok da vidimo slike.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Najgore u svemu će bit ako mala i nije nešto...
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Opet... Ja te krstim, ti pucaš... Dajem ti savjet jer ,po tvojoj priči, sam nešto stariji od tebe i prošao malo više tih gluposti od tebe, al ok, kako hoćeš...

Pa ko je rekao da ću ja uzeti tu Milku? Mislim ono, to je bio moj prijedlog samome sebi, jer mi je sama rekla za rođendan. Meni je to više zvučalo ono poziv da se nekako iskupim nekim djelom, ne riječima. Naravno, znam da voli Oreo, a i Milku. 

chutac kaže...

Mi se svi lomimo da ti pomognemo, mislim da je krajnji rok da vidimo slike.

Nema ništa od slika, obrisao sam ih. A i u ostalom, ima ovdje ljudi koji imaju preko 30 godina. Ništa od toga, ne kopam po smeću zbog slika.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Manzi kaže...

Pa ko je rekao da ću ja uzeti tu Milku? Mislim ono, to je bio moj prijedlog samome sebi, jer mi je sama rekla za rođendan. Meni je to više zvučalo ono poziv da se nekako iskupim nekim djelom, ne riječima. Naravno, znam da voli Oreo, a i Milku. 

Danas cokolada, sutra BMW

14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Najgore u svemu će bit ako mala i nije nešto...

Meni odgovara, meni je lijepa. Za druga mišljenja o njezinom izgledu me zaboli, znaš već što. Neću lajat ovdje, malo prije sam crvenog skinuo s vrata.

Ako mislite da imate lijepšu, dajte da i mi ostali vidimo.

14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...
Manzi kaže...

Danas cokolada, sutra BMW

Može jedino R8 Audi dobit, al mali metalni iz Kauflanda. Pazi, metalni, može nekog gađat s time

16 godina
neaktivan
Žene su čudna i osjetljiva bića. Javila ti se jer je najvjerojatnije htjela da joj čestitaš rođendan. To si uspio obavit skoro dobro. Nije htjela nikakve poklone. Sad se smiri i ne shvaćaj sve osobno i kao napad. Naravno da ćemo te zezat. Kad dođeš u naše godine i ti ćeš umirat od smijeha kad ti netko ispriča priču kao ti nama. Tako to ide u životu...
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Žene su čudna i osjetljiva bića. Javila ti se jer je najvjerojatnije htjela da joj čestitaš rođendan. To si uspio obavit skoro dobro. Nije htjela nikakve poklone. Sad se smiri i ne shvaćaj sve osobno i kao napad. Naravno da ćemo te zezat. Kad dođeš u naše godine i ti ćeš umirat od smijeha kad ti netko ispriča priču kao ti nama. Tako to ide u životu...

Pa nisam znao da dijete može imati baš tako puno godina, kao vi.

Čestitao bi joj rođendan kad bi vidio da ima rođendan. Pošto me je rekla da ima rođendan sat vremena nakon novog dana, nisam imao druge.

I što skoro dobro? Što sam još trebao napravit da bude perfektno odrađeno?

16 godina
neaktivan
Upristoji se malo. I još jedna tajna, savršenstvo ne postoji XD
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Razmažen si i sada kada nisi odmah dobio igračku koju si htio si ljut i bezobrazan.

A BUUU

11 godina
protjeran
Žene su čudnovata bića koja bi za malo pažnje svašta napravile.

Ima 2 tjedna sam bio vani u BiH i bile su sa nama 3 ženske koje nisam znao.Jednu je odmah "uhvatio" frend i ostale su još dvije.
Budući da je većina bila zaintersirana za ajmo reći malo ljepšu jedna je bila zapostavljena.
Inače skroz OK izgleda ali opet ništa specijalno.

I primjetim ja da me gleda stalno,pleše kraj mene cijelo vrijeme.A u međuvremenu se ispostavi da ljepša ima momka,reko nije ovaj moj tip ali eto ,bolje išta nego ništa idem probat sa ovom.

Malo pomalo bolje se upoznali,plešemo zajedno,nema momka...Meni dojadilo sve to,nema od tog meni zabave i krenem je poljubit a ona oće pa neće...
Ja se maknem od nje kad evo ti nje ponovo oa opet ispocetka.
I nakon tog joj ja kažem da nemam vremena za gubljenje i da se dogovori sama sa sobom hoće li ili ne.

Nakon tog se ohladila da bi sutra saznao da ima momka,a mogao vidio sam da je bilo par lijepih mlađahnih curetaka.

Sve su spremne napraviti da osjete pažnju suprotnog spola.
Inače na skali ljepote sam na većoj brojci od nje,tako da sam ja zapravo bio prilika za nju.

Poanta je ne gubi vrijeme na neku koja te manta i "voza" nego odmah skoči na drugu curu po mogućnosti njezinu prijateljicu.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Žene su čudnovata bića koja bi za malo pažnje svašta napravile.

Ima 2 tjedna sam bio vani u BiH i bile su sa nama 3 ženske koje nisam znao.Jednu je odmah "uhvatio" frend i ostale su još dvije.
Budući da je većina bila zaintersirana za ajmo reći malo ljepšu jedna je bila zapostavljena.
Inače skroz OK izgleda ali opet ništa specijalno.

I primjetim ja da me gleda stalno,pleše kraj mene cijelo vrijeme.A u međuvremenu se ispostavi da ljepša ima momka,reko nije ovaj moj tip ali eto ,bolje išta nego ništa idem probat sa ovom.

Malo pomalo bolje se upoznali,plešemo zajedno,nema momka...Meni dojadilo sve to,nema od tog meni zabave i krenem je poljubit a ona oće pa neće...
Ja se maknem od nje kad evo ti nje ponovo oa opet ispocetka.
I nakon tog joj ja kažem da nemam vremena za gubljenje i da se dogovori sama sa sobom hoće li ili ne.

Nakon tog se ohladila da bi sutra saznao da ima momka,a mogao vidio sam da je bilo par lijepih mlađahnih curetaka.

Sve su spremne napraviti da osjete pažnju suprotnog spola.
Inače na skali ljepote sam na većoj brojci od nje,tako da sam ja zapravo bio prilika za nju.

Poanta je ne gubi vrijeme na neku koja te manta i "voza" nego odmah skoči na drugu curu po mogućnosti njezinu prijateljicu.

Evo jednog normalnog napokon.

Nisam inače takav tip koji bi skakao s jedne na drugu. Draže mi je imati jednu, pa makar na mjesec dana, nego skakati s jedne na drugu, pa gdje upali.

A ovo, ne znaš curu, i nakon pola sata(grubo rečeno) ideš se žvalit s njome meni nema logike. Ne volim to, nažalost.

11 godina
protjeran
Morao sam probati bila je takva situacija.Prvo neću je više nikad vidit a drugo dala mi je "znakove" u vidu plesu,hvatanja za guzicu itd...
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav drušvo novi sam u ovom djelu foruma. Trebao bih pod hitno nac neku zensku osijecam potrebu. Problem je sto nemam iskustva i ne usudim se javit/pric a ni nez kome, pala mi jedna na oko s predavanja od autoskole ali sumljam... 

Hmmmm kak da nadem gf da ne budem vise sam 

14 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Morao sam probati bila je takva situacija.Prvo neću je više nikad vidit a drugo dala mi je "znakove" u vidu plesu,hvatanja za guzicu itd...

Možda je htjela provjeriti dali u teretani radiš na spravi za zadnjicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 1:14 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan

Zovi ju da zajedno učite propise.

Ili joj poslije predavanja priđi, pitaj jel slobodna i kad pita zašto(ili kaže da je), pitaj ju jel za kavu.

11 godina
protjeran
Momak je pocetnik vjerovatno ce se zbuniti pogotovo ako ne budu imali zajednickih tema pa ih zahvati neugodni osjecaj tisine.
15 godina
Step 1: Prekini pisat "sumljam"
15 godina
The Unforgiven kaže...

The Unforgiven kaže...
Naravno, kad vidim da procesor više ne radi obraćam se Linksu na reklamaciju, koju mi ne uvažavaju, ali stani, sad ide najbolji dio: kao argument za priznavanje reklamacije šaljem im slike svojih postavki u BIOS-u i skurene matične (ovom se nisu nadali, ne samo da će mi zamjenit komponente, vjerojatno će me i zaposliti). I dalje savjetujem druge forumase, samo se ovaj put ukljucujem i u temu za priznavanje reklamacija, paralelno šaljem prijavu za posao u Intel korisničku službu.

ovo definitivno u arhivu haha, isplako sam se 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...

The Unforgiven kaže...

Sad, kakve veze ima CPU, Intel, MBO, i Links s ovom temom?!?!

Čovjek nije bio u dilemi dali da pošalje slike, ili ne.

16 godina
matekws kaže...

Nisam dugo pisao u ovoj temi, a u međuvremenu se skurvao ko mačor u 2. mjesecu.
Odselio u stan prije 4 mjeseca, lijepo solo , protok suprotnog spola porastao mnogo  Sad sam malo stopirao budući da sam naišao na stvarno super curu, izašla iz 5.godišnje veze i moram priznati da padam malo na ranjivost, točnije fasciniram se trudom žene.

Osvojila me, definitivno..

Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja  Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme 

Apdejt: 
Lud sam za tom ženom , viđamo se skoro svaki dan i nestao je onaj "macho" osjećaj po pitanju distanciranja. Vikendima skupa van, kroz tjedan filmovi kod mene, zajebancija kod frendova itd.. 

A jučer sam ju odveo na ručak, sve bilo super i ona meni kaže da joj je malo teško radi toga, ali mora pitati i da bi joj bilo jako jako drago da idem s njom na svadbu frendici idući vikend.. E sad je meni tu velika dilema. Podsvjesno znam da će biti provod odličan , ekipa s kojom se druži je ekipa s kojom sam provodio od 15. - 22. godine, svi smo u odličnim odnosima.. Prošli tjedan bili na festivalu u Orahovici svi skupa, 4 dana savršenosti :)
Al mene i dalje malo brine što je to za tjedan dana, nekako mi to brzo.  Imam do srijede vremena, eto prostora za savjete, malo me odriješite "vaganja" 

S njom se viđam sad 3 mjeseca , znam ju puno duže. Startalo je sve kao friends with benefits, niti jedan od nas nije očekivao da će to tako samo prerastati u stvarno predivnu romansu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 7:30 (matekws).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ako odes sa njom na vjenjcanje to ce joj biti znak da je TO-TO. nakon toga vise neces moci izbjegavati spikom hajduk, vardar, dinamo :)

[19xx]C3c1l
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice