The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Aaa budi kao Amer. Prvo izrešetaj broj, pa tek onda postavi pitanja 😆
Sad u busu ima neka cura, plavuša, lijepa, reko bi čovjek da ima oko 17-18 godina. Dođe kontrolor za karte, cura značku izvadi 😭
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Evo ti pa biraj:

Samo 3 minute ti je trebalo za odgovor?? Priznaj, tražio si brojeve za sebe 

Evo da vam uljepšam dan: Manekenki ispala sisa na reviji 

Nego jel se to meni čini ili joj uz sisu i nožne prste pomalo i brada probija van? 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina

Dobro da nešto drugo nije ispalo van

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Evo ti pa biraj:

Samo 3 minute ti je trebalo za odgovor?? Priznaj, tražio si brojeve za sebe 

Ne, ove sve već imam u imeniku pod njihovim "umjetničkim" imenima. 

Premda me ekipa u bircu čudno gledala dok sam mahnito rasturao 24 sata u potrazi za tom stranicom. 

Ali više se ni ne čude kad se histerično smijem sam sebi i smišljam spačke i "idealne " odgovore. 

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Premda me ekipa u bircu čudno gledala dok sam mahnito rasturao 24 sata u potrazi za tom stranicom. 

Ali više se ni ne čude kad se histerično smijem sam sebi i smišljam spačke i "idealne " odgovore. 

Bože dragi, kao da čitam samog sebe... :|

Awkward!

9 godina
neaktivan
vito79 kaže...
fer-de-lance kaže...

Awkward!

Baš smo zakon.

Kruha i igala...
12 godina
The Friendzone Club

onaj lik od jucer, genericka poruka frendici hahahahaahahahah

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kada sam pročitao, pao mi je na pamet citat Brkova "Oj kako si glupa čitav svijet se čudi, jadan je onaj tko se s tobom budi".

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Momci u Americi se uči zanat

Duza verzija

https://vimeo.com/110663538

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 14:16 (vito79).
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Bilo bi kul kad bi Ognješina odgovorio na moju porukicu

10 godina
The Friendzone Club

Need yo help guys, nije fz ali...

Znaci posalje cura zahtjev sinoc,nikad zensku vidio, prijatelj kaze odakle je, ja prihvatim i javi se ona. Problem nastaje jer sam ja mislio da to ona ne pise jer je bila u drustvu susjeda, njegove cure i sestre njegove cure i jos neke random cure.

Poznam ih dosta,ovo troje, pa sam bio uvjeren 100 % da oni pisu, radi zafrkancije iil ne ne znam. Jos "veci" problem nastaje kad ona pocinje tvrditi da je dosla kuci. ja sam jos u gradu (oko 1 sat), 3 pivo vec pocelo uzimat danak (da, nisam navikao piti, 17 i po god imam :) ).

Nisam siguran sta da kazem, evo zadnje dvije poruke, u 2:00

Ja: "kao rano se dize a jos budna....nevalja to"(spomenila je da se sutra,odnosno danas rano dize)

Ona: "ma nema veze"

Inace curi sam lice (izuzmi fb)jedva vidio u gradu jer sam konstatno bio ledima okrenut, ali cura je jako lijepa, sto se za mene bas i nemoze rec (u prijevodu, najbolja prilika u zivotu)

e sad....posto nemam nikakvih iskustava u dopisivanju (preferima eye contact jer sam slobodniji, opusteniji, dokazano u par slucajeva) trebam savjet. jel da pokusam sta jos ili ne? ako da s cim da pocnem? Ne znam jel ima decka, mozda je bila pripita....

Pomozite iskusni bugovci

Zahvaljujem se

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
16 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
vito79 kaže...
fer-de-lance kaže...

Awkward!

Baš smo zakon.

Upoznajte se i pustite da sve teče svojim tokom.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sanjao sam da silujem Arandelle.

9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Need yo help guys, nije fz ali...

Znaci posalje cura zahtjev sinoc,nikad zensku vidio, prijatelj kaze odakle je, ja prihvatim i javi se ona. Problem nastaje jer sam ja mislio da to ona ne pise jer je bila u drustvu susjeda, njegove cure i sestre njegove cure i jos neke random cure.

Poznam ih dosta,ovo troje, pa sam bio uvjeren 100 % da oni pisu, radi zafrkancije iil ne ne znam. Jos "veci" problem nastaje kad ona pocinje tvrditi da je dosla kuci. ja sam jos u gradu (oko 1 sat), 3 pivo vec pocelo uzimat danak (da, nisam navikao piti, 17 i po god imam :) ).

Nisam siguran sta da kazem, evo zadnje dvije poruke, u 2:00

Ja: "kao rano se dize a jos budna....nevalja to"(spomenila je da se sutra,odnosno danas rano dize)

Ona: "ma nema veze"

Inace curi sam lice (izuzmi fb)jedva vidio u gradu jer sam konstatno bio ledima okrenut, ali cura je jako lijepa, sto se za mene bas i nemoze rec (u prijevodu, najbolja prilika u zivotu)

e sad....posto nemam nikakvih iskustava u dopisivanju (preferima eye contact jer sam slobodniji, opusteniji, dokazano u par slucajeva) trebam savjet. jel da pokusam sta jos ili ne? ako da s cim da pocnem? Ne znam jel ima decka, mozda je bila pripita....

Pomozite iskusni bugovci

Zahvaljujem se

Bolje se ti nadi negdje s njom i odmah pitaj: mala, bil ti malo krmetine?

Al onda poslije obavezno zarokčeš, ali prvo uvježbaj doma da zvučiš baš kao prava svinja.

Naravno, šalim se. 

Uglavnom, čim duže čekaš, veća je šansa da joj drugi uleti. 

Zato navali. 

Počni neki nepreobavezni razgovor, samo da vidiš jel te bude odmah odjebala. 

Ako bude, nema veze, ako ne super. 

A i ak ima momka, ne daj da te to obeshrabri. 

Tak je jedan frend neki dan zbario trebu na njezinom 18. rodendanu, al nije uspio umočit, jer joj bilo bed da joj dečko ne uleti. 

Ali, sad ide s njom i njenim dečkom na more, jer njezin dečko ide radit, a njoj bi bilo dosadno samoj dok njega nema. 

Tak da....

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kaj je, momak, Lepanex popustio?

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
4ucker kaže...

Kaj je, momak, Lepanex popustio?

Samo sam ljubomoran.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Aha, krivo sam pretpostavio, jer ja kad sam se skidao s horsa, prvo su me šopali Metadonima, ali kad su mi ih ukinuli, jedino sam mogao do Lepanexa na crno, bio je ok. 

Uglavnom, bili su slični simptomi. 

Al bar su mi sad vene ok...

Kruha i igala...
10 godina
The Friendzone Club

Mislim da sam odlucio. Cekam subotu iducu, poslat cu joj poruku " i jel se vidimo u gradu". Ako kaze da, pitat gdje ce bit, probat se nac, platit pice, malo popricat.

Sta mislite o ovom? Sta ako kaze ne? I ako plan prode, nakon par pića, pitat izravno: mala os mi bit cura, jesi za vezu, iskoristit neki ulet s bug foruma ()  ili kako.

Edit: nisam siguran da bi me odjebala, ipak se ona prva javila. o cemu razgovor? 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 21:41 (LLAMABOY).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja uvijek kažem, nemoj tak odmah. 

Dok pijete cugu, budi nonšalantan i ne forsiraj, bitno je samo da se ugodno osjeća i kad vidiš da se smješka, onda znaš da dobro odraduješ. 

Malo po malo, i ona bude sama krenula poduzimat poteze. 

Jedino ak si totalni trut, onda bude pobjegla glavom bez obzira, ali ne činiš mi se takav. 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Mislim da sam odlucio. Cekam subotu iducu, poslat cu joj poruku " i jel se vidimo u gradu". Ako kaze da, pitat gdje ce bit, probat se nac, platit pice, malo popricat.

Sta mislite o ovom? Sta ako kaze ne? I ako plan prode, nakon par pića, pitat izravno: mala os mi bit cura, jesi za vezu, iskoristit neki ulet s bug foruma ()  ili kako.

Ja ne bih čekao do subote, nego bih joj se danas, sutra javio i zvao ju van.

A nakon par pića ti je definitivno najbolje pitati ju hoće li ti biti cura. Tj. pitat malu oćel t bit cura. Šetnju, držanje za ruke, poljubac, to preskoči, pitanje je zagarantiran uspjeh.

10 godina
chutac kaže...
LLAMABOY kaže...

Ja ne bih čekao do subote, nego bih joj se danas, sutra javio i zvao ju van.

A nakon par pića ti je definitivno najbolje pitati ju hoće li ti biti cura. Tj. pitat malu oćel t bit cura. Šetnju, držanje za ruke, poljubac, to preskoči, pitanje je zagarantiran uspjeh.

Jedan od boljih prijatelja imao curu, prekinuli. Nakon pola god ona njega zove na rođ. Lik mi nekih sat vremena pricao, ponovno poceli setat, rute ko za maraton, par puta ga je poljubila, par puta kad je on krenio odje*ala ga ladno. Lik ludi.

Ne zelim bi taj lik (baki ako citas ovo, zbari nesto na moru sad). 

Sto se tice tema, o cemu zenske vole pricati, cesto sam u drustvu cura, ali rijetko sam, a i u tim slucajevima poznam curu preko 3 godina pa imamo tema, u najgorem slucaju prisjecati se starih dana.

Edit: evo prijatelj sad javlja da je cura 2000 godiste (1mjesec). Brine me njezina zrelost, ali dobro, vidjet cemo. Ja sam dosta zreliji za svoje godine (mada mozda to i ne pokazujem na forumu) Osmijehnit ce se i meni sreca nekad......

Momci hvala, ako imate jos sta pametno samo pisite, svaka pomoc je dobro dosla. Inace vec sam digao ruke od trazenja cure jer zivim u okolici manjeg grada pa se dosta zna kakve su koje zenske a.k.a kredibilitet,  cekao sam da na faks odem. Ovo me pogodilo kao vlak sada.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 22:00 (LLAMABOY).
9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Jedan od boljih prijatelja imao curu, prekinuli. Nakon pola god ona njega zove na rođ. Lik mi nekih sat vremena pricao, ponovno poceli setat, rute ko za maraton, par puta ga je poljubila, par puta kad je on krenio odje*ala ga ladno. Lik ludi.

Sto se tice tema, o cemu zenske vole pricati, cesto sam u drustvu cura, ali rijetko sam, a i u tim slucajevima poznam curu preko 3 godina pa imamo tema, u najgorem slucaju prisjecati se starih dana.

To je tak kad je idiot. 

Nikad si nemoj dopuatiti da te tak ženska navlači. 

Odjebeš ju, i onda je prisiljena birat, jer joj je očito zanimljiv. 

Ovak budete svi papučari. 

Najbitnije je shvatit da muškarac uvijek mora biti muško u vezi. 

Drugačije ne funkcionira.

Treba biti grub kad krenu s takvim ponašanjem(na riječima, naravno).

A kaj se tiče tvog slučaja, žene definitivno ne žele pričati o istim stvarima kao i ti. 

Tak da moraš osmislit neku glupu temu kaj nema veze s ničim, samo da ispadneš zanimljiv. 

I formiraj muški stav, a ne ove tetkaste spike. 

Doslovno se sam tjeraš u friendzone. 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Edit: evo prijatelj sad javlja da je cura 2000 godiste (1mjesec). Brine me njezina zrelost, ali dobro, vidjet cemo. Ja sam dosta zreliji za svoje godine (mada mozda to i ne pokazujem na forumu) Osmijehnit ce se i meni sreca nekad......

Momci hvala, ako imate jos sta pametno samo pisite, svaka pomoc je dobro dosla. Inace vec sam digao ruke od trazenja cure jer zivim u okolici manjeg grada pa se dosta zna kakve su koje zenske a.k.a kredibilitet,  cekao sam da na faks odem. Ovo me pogodilo kao vlak sada.

Zajebavao sam se, nemoj ju direktno pitati "Oš mi bit cura", pogotovo ne na prvom spoju. Još ako ju ne zoveš samu van, nego ćete se naći u gradu, mislit će da ju zajebavaš, a kad shvati bit će ono "Aha, ummm, hehehe, moram ić  hehehe".

A teme dolaze same od sebe. Kreni sa nečime tipa, jel uživaš u praznicima, čime se baviš bla bla. Ako budete imali o čemu pričati, teme će same dolaziti.

A za ovo sa 2000. godištem, šta ja znam, meni to još uvjek zvuči kao osnovna škola, makar je to 16, skoro 17 godina.

Svejedno ne tražiš ženu, zovi ju van, nemaš što za izgubiti.

15 godina
The Friendzone Club

čuj 2000, o jbt jesam ostario, još malo doći će vrijeme da se meće i u 2003e

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Možeš i sad, ali joj poslije moraš roknut pedobear seal of approval prek čela:

Deja vu, mislim da smo ovo nedavno raspravili....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

čuj 2000, o jbt jesam ostario, još malo doći će vrijeme da se meće i u 2003e

Moj frend 3. Srednje hvata male iz 6. Razreda..kaze treba ih iskoristit i odjebat ih..

Ja zaribao neki dan haha..vidio neki curu na bazenima i skenjao se i nisam prisao..sad ispitujem sve tamo,al niko ne zna..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina
chutac kaže...
LLAMABOY kaže...

Zajebavao sam se, nemoj ju direktno pitati "Oš mi bit cura", pogotovo ne na prvom spoju. Još ako ju ne zoveš samu van, nego ćete se naći u gradu, mislit će da ju zajebavaš, a kad shvati bit će ono "Aha, ummm, hehehe, moram ić  hehehe".

A teme dolaze same od sebe. Kreni sa nečime tipa, jel uživaš u praznicima, čime se baviš bla bla. Ako budete imali o čemu pričati, teme će same dolaziti.

A za ovo sa 2000. godištem, šta ja znam, meni to još uvjek zvuči kao osnovna škola, makar je to 16, skoro 17 godina.

Svejedno ne tražiš ženu, zovi ju van, nemaš što za izgubiti.

Podrazumijeva se, naravno. Kaze prijatelj da ce sad 2. god srednje skole. Ako nista, skola se na udaljenosti od 100m pa cu je vidat. Poznam curu koja ima, ako sam dobro shvatio, decka od 22 god a ona 17(ne polazem neke nadu u tu vezu, samo cekam da cujem kako su prekinuli da prijatelju javim, ozbiljno se interesira )

Moji naj frendovi se ne slazu bas s ovim a kad ih pitam sta i kako opet neznaju. Fuc*ed up man....

15 godina
fer-de-lance kaže...

Možeš i sad, ali joj poslije moraš roknut pedobear seal of approval prek čela:

Deja vu, mislim da smo ovo nedavno raspravili....

Kasno mi je sad za to godište 

drakula789 kaže...

Moj frend 3. Srednje hvata male iz 6. Razreda..kaze treba ih iskoristit i odjebat ih..

Ja zaribao neki dan haha..vidio neki curu na bazenima i skenjao se i nisam prisao..sad ispitujem sve tamo,al niko ne zna..

jel uhvatio kakvu...prijavu haha 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan

Pa svi ga sprdaju za to..Cak su mu i u skoli rekli da ne smije dolazit kod osnovne..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Llamaboy.

Fucked up na tvoj pokušaj, ili?

Gle, ak je preklapača, nemoj se previše bojati. 

A ak nije, sveejdno, moraš postati xxPussyDestroyerxx 

Šalim se,ali vjeruj mi, premlad si da uopće razmišljaš tak, zapravo da uopće razmišljaš. 

Bitno je samo da ak ne da, hladnokrvo ju odjebeš i pičiš dalje, neka bude dala. 

Pa ne ženiš se, bogte....

Da si u staroj Grčkoj, pisao bi Ilijadu umjesto Homera 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 23:02 (fer-de-lance).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice