The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
Goddish kaže...

Sad nakon ovih svih komentara unazad par strana, i odnosenja jednih forumasa prema drugima.
Ne znam uslijed cega ste isfrustrirani, niti cemu je uopce potrebno na takav nacin se odnosit prema drugim ljudima (pogotovo u ovoj temi) a po nacinu na koj pisete jedni drugima  da se zakljucit da ste isfrustrirani (i to jako)  i neodgojeni. 
@velikibrat jesi ti stvarno iso googlat sliku da bi je mogo stavit tu? :D
i cemu prepucavanje s  Arendelle? kolko godina imate pa da se svadate? Cak i tu na forumu..

Ne znam zasto si isao traziti ozbiljan savjet ovdje i ne znam zasto si ocekivao ista drugo od onoga sto si dobio. Za ozbiljan savjet u vezi dilema kakvih imas se prvo posavjetujes dobro sa samim sobom a onda sa nekim bliznjim ili s profesionalcem (ne mislim na asstro show etc).

Raspravljas se s likom koji je kopao jamu za smak svijeta, par vrhunskih alpha male jebaca, jednom i/ili dvije mazohistice, "forum masterom 3000" itd. Osobno, kao i vjerovatno vecina  koji ovo samo citaju, ignoriram "pametne" savjete i citam ono sto je meni smjesno/zabavno. Isto preporucujem i tebi .

Zivio!

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Problem je što je on njoj kupio 2, 3 ogrlice i potpuno ju zapostavio. Da mu je imalo stalo do nje malo bi se potrudio, a njemu je svejedno što ona već traži drugoga...

16 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Ne znam zasto si isao traziti ozbiljan savjet ovdje i ne znam zasto si ocekivao ista drugo od onoga sto si dobio. Za ozbiljan savjet u vezi dilema kakvih imas se prvo posavjetujes dobro sa samim sobom a onda sa nekim bliznjim ili s profesionalcem (ne mislim na asstro show etc).

Raspravljas se s likom koji je kopao jamu za smak svijeta, par vrhunskih alpha male jebaca, jednom i/ili dvije mazohistice, "forum masterom 3000" itd. Osobno, kao i vjerovatno vecina  koji ovo samo citaju, ignoriram "pametne" savjete i citam ono sto je meni smjesno/zabavno. Isto preporucujem i tebi .

Zivio!

Hvala bogu da se netko sjeća mog ingenioznog plana. Sad ga iznajmljujem forumskih gmazovima kao friendzone shelter.

14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Problem je što je on njoj kupio 2, 3 ogrlice i potpuno ju zapostavio. Da mu je imalo stalo do nje malo bi se potrudio, a njemu je svejedno što ona već traži drugoga...

Nit je stvar u poklonima, niti u zapostavljanju. ulazio bi u detalje sad ali necu jer imam 21985190251 primjera koje bi ti mogao dat u moju korist, mozda par ( i to ako) koji bi isli u njenu korist, tako da ni u tome nije problem.. nego vjerovatno u nezrelost nje, a i mene ocito

12 godina
The Friendzone Club

svijet je i dalje ružičast, a ona si i dalje pravi masnice na vratu usisavačem

16 godina
Onjegin kaže...
footballer kaže...
Sve je dobro dok ne shvatiš da nitko nije sretan, da je tvoj hobi glupa izmišljotina kojom forsiraš sebe da ne razmišljaš o tome koliko si nesretan, da je sva glazba stvorena sa zaradom u prvom planu i da se ne možeš poistovjetiti s glazbenicima jer uživaju u svojoj strasti bez da shvaćaju njenu ispraznost, da tvoj faks ne vrijedi ništa i da je polje u kojem ćeš raditi ispunjeno autistima i da nikad nisi želio biti to što ćeš postati... 

Ti se samo jako trudiš da uvjeriš sebe da si sretan. 

Samo još za arendelle: Spominje neku psihologiju i onda navede daning-krigerov efekt, efekt dvojice likova kojih se najčešće može vidjeti kako pišu gluposti na www.reddit.com

A u čemu je razlika? Sreća nije nešto konkretno i opipljivo već stanje uma. Ako netko "misli" da je sretan, onda vjerojatno i jeste sretan. 

Ako si ti depresivan i ciničan to ne mora nužno značiti da svi ostali glume i da nitko na svijetu nije zadovoljan svojim životom.

13 godina
The Friendzone Club

prije par dana ranije sam se vratio s posla, usput svrativsi u xyz po burberry šal koji je bio 2500kn na snizenju da razveselim dragu jer joj ide uz burberry kaput koji sam joj takoder kupio za samo 11000kn. onako sav pun entuzijazma uletim u kucu i jedva cekam pokazat poklon i bacit se na peglanje istog.. kad ono imam sta vidit, sused pero i postar ivica uz neartikulirane zvukove unakrsno svojim ljubavnim udovima mlate/miluju moju dragu po licu.

kad su me spazili svi se mahom trznuse na moj gromoglasni uzvik "STA JE OVO" .. no da ne duljim ugl. doslo je do nesporazuma.. mojoj dragoj upala je velika cestica prasine u oko a kako su peri i ivici ruke bile prljave to je bio jedini nacin da se mojoj jedinoj spasi vid. kasnije smo se svi dobro nasmijali na anegdotu te sam ispratio gospodu i dao im koju kunu za piće. no dobro sad kad smo rascistili da me draga ne vara i da joj nisu bitne materijalne stvari, moje pitanje je sljedece: "da li sam ja peder ako volim prst u guzu dok se seksamo?"

e sad kad sam se ispucao dragi moj goddish, ovako otprilike izgleda tvoj post "normalnim" osobama.

dat cu ti samo par natuknica, s obzirom da si vjerojatno prosao pubertet s tom curom i ne znas kako bi zapravo veza trebala izgledati jer dosad drugu nisi pretpostavljam ni imao

- opustenost, to ti je prva i najbitnija stavka veze.. nema tog kompromisa, svade, isprike bla bla koji to moze nadomjestit. znaci kratko i jasno, ako se treses svaki put kad cura ode u trafiku po zvake da se nebi spotakla i pala na neciju palicu kreni dalje

- zrelost/vrijeme/iskustvo, e vidis tu nema pomoci.. ne mozes preskocit faze odrastanja.. moras zajebat i bit zajeban, prevarit i bit prevaren, iskusit loše da bi poceo cijenit dobro itd. kad to sve pohvatas na pravom si putu do one opustenosti iz prve stavke. ne mozes imat vezu kao covjek od 35 godina, a tek si frisko izasao iz srednje i ne znas kud bi sa sobom.

- ljubav, e vidis to je jako zajebana a opet jako jednostavna stvar. konkretno na mom primjeru, u dugogodisnjoj sam sretnoj vezi a kako je krenulo mozda cak i u braku ubrzo. odlicno mi je i nemam niti jedan od navedenih problema u ovoj temi, a recept je prejednostavan ( ljubav i postovanje ). znaci i kad sam u krivu a znam da ce se draga ohladit nakon 2 - 3 dana svejedno nastojim ispravit svoju pogresku jer je volim i ne zelim da se osjeca lose, a isto to radi i ona za mene. a da ne govorim o tome da ne dolazimo iz grada razdrljane kosulje sa tragovima ruza na kragni ili podrapane suknje i iscuclanih vratova. ono za ljubav je potrebno dvoje..

e sad tvoj slucaj:

tebi nedostaju sve tri navedene osnovne stavke za vezu. nisi opusten jer imas feeling da ti neko turne ruku curi u gace cim trepnes malo dulje. dode ti sa tablom "varam te" na vratu a ti to ignoriras i muce te kao druge stvari.

kazes nije stvar u poklonima al si fino naveo listu stvarcica, a to ubiti znaci da je itekako stvar u poklonima i nabio si joj to na nos u prvoj svadi. gle ja nemam 15 i nemos' mi prodavat te fore "vidi me kak sam dobar jadan" i hranit se nekom kvazi podrskom na forumu. stovise nebi me cudilo nakon ovoga da joj dodes sa spikom decki su rekli da si u qrcu ili joj cak mozda i pokazes post "joj vidi kolko je ljudi na mojoj strani". ali ovime te ne napadam nego ti samo zelim rec da tu nema ljubavi majstore. stvar je u tome da si ti zaljubljen do usiju i neces pustit makar te ona zveknula nogom u dupe i kresnula se s drugim ispred tebe, vec ces samo padat na jos nize grane nebi li sebi opravdao neku sansu za vezu.

to nije ljubav, niste kliknuli, oboje ste krenuli u vezu kao djeca i jos ste djeca.. cura samo hoce jos prozivit u zivotu vjerojatno i vidit ces kad naleti neko u kog ce se zaljubit kako ces dobit instant nogu. jedina joj je zamjerka sta te iskoristava dok je s tobom iz navike ili nekog sazaljenja.

vidit ces za koju godinu kad se malo izdivljas pa naleti prava s kojom kliknes i shvatis kak to treba izgledat, bit ce te sram sjetit se svega. da se razumijemo i ja sam kupovao mobitele i placao pretplate od 2000kn iz "ljubavi" kad sam imao 20. to ti je ova druga stavka ( vrijeme/zrelost/iskustvo ) ne mozes to preskocit. a vjeruj mi ovo nije cura s kojom ces ti ostvarit ikakvu buducnost osim eventualno ove kakvu sam naveo iz sprda na pocetku.

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Da sumiram i ja sve ovo iz osobnog iskustva ( imam 23 godine ) tako da sam i ja prošao kroz dosta toga.

I ja sam imao sličnu curu, bio joj je rođendan i sječam se da je gledala jednu srebrnu narukvicum, doduše i nije bila nešto skupa, taman je uletio i 50 posto popust na srebro pa sam nekih 250 kuna dao za to. Bio sam glup, mlad, i naivan.

Ista ta cura je imala neku svoju foru, kupovala je sama na mamin račun samo fine stvari, šminku, parfeme itd... Tako da poslije te narukvice od mene nije dobila ništa više osim eventualnog pića - dva kad smo išli van. Nije tražila od mene ništa nikad osim te narukvice

ali opet vidio sam da neće odmah skakati po meni s tim jer je poslala frendici poruku i sliku toga, i napisala joj je vidi šta mi je budala kupila, mogao je i bolje. A ta njezina frendica i ja se znamo vjerojatno duplo duže nego one. Međutim, poslala je meni ona njenu poruku

i onda sam ja prešao na mračnu stranu.. Kupio sam lopatu, našao prigodno mjesto, iskopao jamu i... šalim se!  Vidio sam koliko cijeni takav poklon, makar doduše u to vrijeme sam bio DJ petkom i subotom, imao sam prosječnu plaću + 2500 kn dodatnih prihoda od DJ 

gaža itd...Tako da mi nije bio to toliki problem u novcima, koliko u tome šta bilokoja cura mora pokazati neki respekt prema tebi, prema poklonu, i pod respekt ne mislim da ti da pichke, nego da i ona tebi nešto kupi, da te sljedeći put kad se vidi iznenadi večerom koju je skuhala

ili bar naručila i platila. Nije bilo nikakvog respekta, pa nisam ni  ja imao više respekta prema njoj, tretirao sam ju kao govno, hebao kad god je bila prilika i poslije joj lijepo rekao kad me jednom prilikom počela vrijeđati, izlazi van iz auta i drugi put neka ti budala kupi bar malo skuplju

narukvicu. Pustio sam ju nekih 15 km od njezine kuće, imala je od tamo prijevoz vlakom, samo je morala čekati bar 2-3 sata na vlak, jer je bila nedjelja i nema često te linije nedjeljom. I od onda smo se čuli par puta, ali rekao sam joj nema više ništa, niti karanja niti viđanja, ja sam sebi

našao drugu curu a ona neka se snalazi. Isti savjet imam za tebe,  pusti ju, ima cura. 

Pisao sam već tu o curi s kojom sam trebao useliti u kuću, pošto sam se preselio sa stare adrese na novu, cura nikad nije ništa tražila od mene, ponašala se super, malo djetinjasto ali na sladak način, bio sam joj prvi, upoznali smo si obitelj i sve to i sve je propalo kad je došla s mojima kod mene u stan za vikend. Moji su ju uzeli iz dobre volje a ona je pred njima rekla jer je bila ljuta na mene iz petog razloga da nije došla ovdje da bude s mojima nego sa mnom. Opet, respekta ni trunke, a do tog vikenda je sve bilo super. Često se sve čini bajno i sjajno ali nije, treba provesti tako par dana, tjedana zajedno pod istim krovom pa se onda sve vidi. Neznam, generalno je teško naći slobodnu curu i da je emocionalno bar donekle dozrijela za normalno ponašanje. Eto imam 23 godine, bio sam i sa starijom curom od sebe, ali ona isto ne želi ništa ozbiljno a ne želi se maknuti od mene, odnosno nije htijela. Grlila me, mazila, kad sam ju vozio kući doslovno je rekla još jednu pusu pa idem, pa poslije te puse još jedna i tako smo pola sata samo sjedili i ljubili se. Sve se puno puta čini savršeno, ali nije. Prije nje sam bio s jednom curom, dečki moji, savršenstvo, prekrasne krupne oći, punašne usnice, tijelo za poželjeti ( popunjena lagano točno gdje treba, ne volim mršavice LOL ) a u krevetu, sve za poželjeti.  I upravo te 2 cure zadnje su s kojima sam bio, zadnje s kojima sam spavoa, zadnje koje sam poljubio. Tako da eto, od kolovoza prošle godine suša, i znate kaj? Nemam se na kaj požaliti, ako naletim na neku ok slobodnu curu super, a ako ne hebiga, budem kad tad. Krenuo sam u teretanu, manje visim  na kompu, više se posvečujem samom sebi, psihički i fizički. Bolje da je suša nego da opet idem iz promašaja u promašaj, a taman se ponadaš da bude to bilo ok i uvijek nešto. Ne kažem da je uvijek bilo do cure zbog prekida, i do mene je, makar imam 23 godine još uvijek moram na nekim stvarima poraditi na sebi, samo stvar je da si to često ne želimo priznati. Ali sve to dovodi do nekog iskustva, morate proći kroz dosta promašaja da bi pogodili na onu pravu, jer rijetki pogode na pravu iz prvih 3-5-10 pokušaja.

Zbog toga glavu gore, ne dajte se vući za nos, poradite na sebi ako mislite da trebate i bude već nešto došlo, kad tad. 

13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

...upoznali smo si obitelj i sve to i sve je propalo kad je došla s mojima kod mene u stan za vikend. Moji su ju uzeli iz dobre volje a ona je pred njima rekla jer je bila ljuta na mene iz petog razloga da nije došla ovdje da bude s mojima nego sa mnom. ...

Sve mi je jasno osim ovog dijela.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
13 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
Phantom_RI kaže...

...upoznali smo si obitelj i sve to i sve je propalo kad je došla s mojima kod mene u stan za vikend. Moji su ju uzeli iz dobre volje a ona je pred njima rekla jer je bila ljuta na mene iz petog razloga da nije došla ovdje da bude s mojima nego sa mnom. ...

Sve mi je jasno osim ovog dijela.

Duga priča, ako baš želiš da ti ispričam pošalji PP. Mislim da sam i tu napisao o čem se radi ali neznam kad je to bilo.

14 godina
odjavljen
Onjegin, nemoj bit tako brutalno negativan, prerast će to u suicidalne misli itd.

Ako netko misli da je sretan, onda je sretan.

A ako misliš da ćeš curu nać gledajući stvari na takav način, krivo misliš. Naravno, tvoj život, tvoje odluke. Sretno s tim
13 godina
neaktivan
footballer kaže...
Onjegin, nemoj bit tako brutalno negativan, prerast će to u suicidalne misli itd.

Oh, ne. 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
12 godina
protjeran
Arendelle kaže...
Del_Boy97 kaže...

ponekad se pitam jesi li ti ljudsko biće?

Ja se ponekad pitam zašto sam toliko blesava da se uvlačim u raspravu (sic!) s lomiteljima kralježnice i inima. Hvala što si mi pomogao da shvatim svoju besmisao na ovoj temi. :)

Ja se ponekad pitam zasto si manjina u ovoj temi , il zasto si uopce u ovoj temi . NHF

Nemoj se prkosit gravitaciji .
13 godina
The Friendzone Club

Jedna prigodna...

...makar osobno više ločem whisky. Živili!

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 22:52 (pr0n_addict).
11 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
pr0n_addict kaže...

Da, počastit ću se Glenlivet-om. Ipak je to poseban dan, ne?.

Inače mi je svakodnevni izbor Vat 69, solidan za te novce.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Da, počastit ću se Glenlivet-om. Ipak je to poseban dan, ne?.

Inače mi je svakodnevni izbor Vat 69, solidan za te novce.

Mislim ovaj mogao bi malo počastit i ekipu ovdje  

Ja preferiram irski viski, lakše klizne niz grlo, ali dobar Glenlivet ne odbijam, pogotovo ako je onaj malo stariji 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja to niti ne raspoznajem..

Deder pive i bok'stobom.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
...

Mislim ovaj mogao bi malo počastit i ekipu ovdje  

Ja preferiram irski viski, lakše klizne niz grlo, ali dobar Glenlivet ne odbijam, pogotovo ako je onaj malo stariji 

Pff, jedva imam za sebe - pola plaće mi ode na cugu.

Od irskih može Bushmills (iako je protestanski, ali dobro) ili eventualno Tullamore (makar realno bio jeftikaner no u redu je) dok mi Jameson nikada nije baš "sjeo".

EDIT: Pivo rokam ljeti, uglavnom Paulaner pšenično i Nikšičko lager (ni nema drugo koliko znam).

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 23:41 (pr0n_addict).
11 godina
protjeran
Ajde ljudi tko ima iskustva koji parfem je dobar a ciljam na neke jeftinije...I što žene kažu na to?
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da namirišeš sebe ili da kupiš njoj?

U početku očekuju da lijepo mirišeš. A njih parfem uvijek razveseli dok god se ne vidi sastrugano "tester" na bočici.

11 godina
protjeran
Za sebe logično...Opće je poznato da to žene vole...Imate li koju preporuku osim Armani code i One millione?
This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Od irskih može Bushmills (iako je protestanski, ali dobro) ili eventualno Tullamore (makar realno bio jeftikaner no u redu je) dok mi Jameson nikada nije baš "sjeo".

EDIT: Pivo rokam ljeti, uglavnom Paulaner pšenično i Nikšičko lager (ni nema drugo koliko znam).

Vidim ima se stila , za izlazak kombinacija nikša i neki dupli viski kojeg imaju, uz cigarelos (za one koji žele s okusom onda s okusom kave)... reko bi čovjek,bolje od (električnog) orgazma....

Odi u DM i kupi neki mris koji ti pašecjenovno i koji ti ne smrdi...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 0:01 (zerocool12).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja parfem imam neki hugo boss u crvenoj staklenci. Našpricao ga za maturalnu i za jedan izlazak s curom i od tada skuplja prašinu.

A od piva mi je najbolja Staročeško, ali Nikšičko je blizu.

Kad sam bio u Nizozemskoj probao sam ih dosta, ali malo ih je dobro kao naše. Sve su slatkaste i čini se da "pretjeruju". Ove dvije naše su gorke i imaju miris pive!

11 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Bushmills je dobar, Tullamore mi ostavlja čudan okus u ustima, zemljast ajmo reć. Redbreast mi je bolji. 

Pivo ne pijem, ne paše mi.

Boixus Nois PS kaže...
Ajde ljudi tko ima iskustva koji parfem je dobar a ciljam na neke jeftinije...I što žene kažu na to?

Cccc to je ko da pitaš muško koji losion poslije brijanja je najbolji.

Svaka žena voli drugačije mirise. Neke vole cvjetne, neke slatkaste, neke kiselkaste, neke osvježavajuće. Probaj u DM-u ili Kozmu nać neki neutralniji miris da baš ne zaglibiš. Od jeftinijih su ti ovi koji se zovu po raznim pevaljkama(stranim jel), Bruno Banani, Adidas, Esprit. Tu možeš proć ispod 200kn. Ako moraš birat između više sa istom cijenom onda uzmi neki sa lijepom flašicom. Žene ti vole skupljat prazne flašice 

14 godina
The Friendzone Club

nikšićko nije ni sjena pivi kakvo je bilo pred 4-5 godina. da to povečanje proizvodnje toliko može srozat kvalitetu meni nije jasno.

od naših domaćih donekle raširenih jedino dobro pivo je velebitsko tamno/kasačko/svijetlo, osim kad idem u zg - onda crna kraljica ili grička vještica, samo jbg oni su ograničeni na svoje pivnice i eventualno tu i tamo pošalju gajbu-dve u trgovačke centre i to još nabiju cijenu na 13 kn po boci. razbojnici.

Hello, Mr. Bond! CYKA BLYAT!
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

od nikšićke odustao, tu i tamo drmnem neku zidarsku ala pan/karlovačka, žuju bacim negdje sa strane da pokupi muhe... po vani uglavnom rokam vodku, a za po doma sam uzeo 30 litara crnog domaćeg iz istre - za moj ukus perfektno.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jaooo bogci dragi, kakvi parfemi. niste na biologiji učili da je muški odor prirodni afrodizijak za žene? 

stick, jesi provjerio jel ti narasla vagina od tog vina?

Ke?!
14 godina
The Friendzone Club

uskoro će početi pljesnive sireve jesti i plackati jezikom nakon svakog zalogaja. barbieri goli kuki za njega.

.

Hello, Mr. Bond! CYKA BLYAT!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

malo bolji aftershave ili dezodorans imaju trajniji miris od tih banana parfema, čemu bacate pare na to

Layla, you've got me on my knees.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice