The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidim evo malo ko aktivna tema.. pa da i ja šta napišem još od pridruzenja 2013-te u hebt zar je vec toliko proslo. Sve u svemu, da pređem na stvar odmah, znaci mogao bih filozofirati sad kako nije bila tipicna fz i ovo i ono al u temelju je fz tako da cu ostati na tome.. dakle bio sam u hebenom fz-u i nakon neka 3 mjeseca sam ju pozvao na kafu i lijepo joj puko sve e taka i taka stvar. Tad eto kao nismo bili spremni za prekid odnosa oboje (jesam bio glup ocam) pa smo se jos navlacili (da je bar to sto mislite) pola godine otprilike i onda sam ja saznao da je zapravo zaljubljena u drugog tipa i stjerao ju u 3 lijepe doslovno, blokirao, obrisao na sve moguca mjesta i čvrsto donio odluku da nema više ni riječi sa njom. I tako je i bilo, prošlo je evo godinaa i negdje 5 mjeseci, ne znam tacno, samo jednim povodom smo popricali ,mislim da je bila matura , i formalno je bilo ono sretno ti u zivotu dalje itd. nista spešl. A za taj period ja ne mogu reci da se nisam trudio bas da se saberem , jesam, bilo je par neozbiljnih stvari neki, bio sam u vezi sa prijateljicom koja je navodno bila zaljubljena u mene cijelo vrijeme dok sam ja u tu prvu , ma sve u svemu televisa presenta, ali to nije islo sa njom , nakon 2 mjeseca smo prekinuli, za to vrijeme ja nisam bas nesto previse mislio na ovu prvu niti sam mogao smisliti da ja nju volim ili nesto.. i tako prodje vrijeme prodje sve, i evo mene danas budim se nakon burne noći i shvatam da ja nju (prvu) jos uvijek volim, da bih opet bio sa njom ma koliko to glupo zvucalo i koliko god sebi govorim da to nije pametno , jednostavno me nesto vuce i ne znam koji mi je k. Javljati joj se necu niti cu sta poduzeti povodom toga , ja sam odlucio da ona mora proci i proci ce valjda jednom, ali eto zanima me zasto traje ovoliko , stvarno sam se trudio da ju sto manje spominjem, da je jednostavno zaboravim i to je to idemo dalje , mislim , zivim ja "normalno" ne hodam sjeban, ne pomisljam o tome da ju pozovem ili posaljem poruke kad se napijem sa drustvom pa se svi pocnu okretati svojim ljubimicama, cinim se normalan i sebi samom ovako, al u meni negdje je tu , i nikako da se rijesim toga , ne znam da li bi javljanje mozda pomoglo, iako je to zadnje sta zelim (kad razmisljam glavom) ,ali eto ne znam, na to sve ona je kad smo "prekidali" na moju inicijativu kao zadnje riječi njoj koje su bile da poduzme nesto u vezi tog lika , poduzela,  rekla mu kako se osjeca, i evo i dan danas su zajedno, haha koji sam ja.. uglavnom eto dečki stanje je takvo , za svakakva mišljenja sam otvoren , a i ako vam je  mrsko čitati nea veze

TL; DR - Nakon godinu i pol (otprilike) dana nisam ju zaboravio? 

21.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 0:01 (Deep).
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Deep kaže...

Vidim evo malo ko aktivna tema.. pa da i ja šta napišem još od pridruzenja 2013-te u hebt zar je vec toliko proslo. Sve u svemu, da pređem na stvar odmah, znaci mogao bih filozofirati sad kako nije bila tipicna fz i ovo i ono al u temelju je fz tako da cu ostati na tome.. dakle bio sam u hebenom fz-u i nakon neka 3 mjeseca sam ju pozvao na kafu i lijepo joj puko sve e taka i taka stvar. Tad eto kao nismo bili spremni za prekid odnosa oboje (jesam bio glup ocam) pa smo se jos navlacili (da je bar to sto mislite) pola godine otprilike i onda sam ja saznao da je zapravo zaljubljena u drugog tipa i stjerao ju u 3 lijepe doslovno, blokirao, obrisao na sve moguca mjesta i čvrsto donio odluku da nema više ni riječi sa njom. I tako je i bilo, prošlo je evo godinaa i negdje 5 mjeseci, ne znam tacno, samo jednim povodom smo popricali ,mislim da je bila matura , i formalno je bilo ono sretno ti u zivotu dalje itd. nista spešl. A za taj period ja ne mogu reci da se nisam trudio bas da se saberem , jesam, bilo je par neozbiljnih stvari neki, bio sam u vezi sa prijateljicom koja je navodno bila zaljubljena u mene cijelo vrijeme dok sam ja u tu prvu , ma sve u svemu televisa presenta, ali to nije islo sa njom , nakon 2 mjeseca smo prekinuli, za to vrijeme ja nisam bas nesto previse mislio na ovu prvu niti sam mogao smisliti da ja nju volim ili nesto.. i tako prodje vrijeme prodje sve, i evo mene danas budim se nakon burne noći i shvatam da ja nju (prvu) jos uvijek volim, da bih opet bio sa njom ma koliko to glupo zvucalo i koliko god sebi govorim da to nije pametno , jednostavno me nesto vuce i ne znam koji mi je k. Javljati joj se necu niti cu sta poduzeti povodom toga , ja sam odlucio da ona mora proci i proci ce valjda jednom, ali eto zanima me zasto traje ovoliko , stvarno sam se trudio da ju sto manje spominjem, da je jednostavno zaboravim i to je to idemo dalje , mislim , zivim ja "normalno" ne hodam sjeban, ne pomisljam o tome da ju pozovem ili posaljem poruke kad se napijem sa drustvom pa se svi pocnu okretati svojim ljubimicama, cinim se normalan i sebi samom ovako, al u meni negdje je tu , i nikako da se rijesim toga , ne znam da li bi javljanje mozda pomoglo, iako je to zadnje sta zelim (kad razmisljam glavom) ,ali eto ne znam, na to sve ona je kad smo "prekidali" na moju inicijativu kao zadnje riječi njoj koje su bile da poduzme nesto u vezi tog lika , poduzela,  rekla mu kako se osjeca, i evo i dan danas su zajedno, haha koji sam ja.. uglavnom eto dečki stanje je takvo , za svakakva mišljenja sam otvoren , a i ako vam je  mrsko čitati nea veze

TL; DR - Nakon godinu i pol (otprilike) dana nisam ju zaboravio? 

Neznam kako je u obrnutoj situaciji, ali kad muškarac uđe u friendzone to je to. Ima više nego dovoljno primjera za to. Istina da postoji koji izuzetak, ali to se dogodi skoro nikad. Ključ je da kad ti se neko svidi djeluješ na prvu i nema puno čekanja. Jednom kad si u friendzone 95% da više ne ideš od tamo. A za sve ove koji su se već "uvalili" odite s društvom van, družite se, radite, itd. Nemojte da vam pada na pamet glumiti pacijenta koji ju zivka, šalje poruke, spijunira fb/twitter i ostala mijesta, ide na mjesta na koja i onda itd. Izbacite je i idete dalje. Nekad treba dan, nekad mjesec, nekad godina. Ali uvijek je samo pitanje vremena i novih ljudi koje ste upoznali.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa dobro sad znam sve kako i zašto i zbog čega je došlo do toga, to nije problem, al eto fakat sam ju bio znaci izbacio iz sveg moguceg oko sebe taman sam i zavrsio srednju bio pa se nismo ni vidjali skoro nikako i eto prodje jedno ljeto , i evo sad ce i drugo skoro al eto .. Valjda sam takav tip jednostavno ko ce znati jbg , sinoc sam bas upoznao jednu djevojku na nekom koncertu ,prisao joj hladno upoznali se, pitam ju da li bi kad htjela otici na kafu , kaze da bi,dala mi broj i sve super al eto preko noci te snadje svasta haha. Iako , iskreno nije prvi put da mi je ovako pala na pamet, al jednostavno nisam pridavao paznju tome, kontam ebi ga uspomene ko uspomene dodje sve ponekad al kako sam se osjecao ranije bas nije bilo onako samo ko kad se sjetis neceg zaboravljenog, nego kao nesto sto je tu

21.
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne gubite nadu nikad,ljudi...Ja sam se našao s onom od nekidan,dođem u park,pitam ju hoćemo li izać na piće koje smo dogovorili,ona je odgovorila u smislu ''neka,hvala,dobro mi je i ovdje'',i vidno odheban,otišao sam kući i nakon nekih sat vremena dobio poziv da dođem do nje(jer je ovaj put bila sama)..istina,nije bilo nikakvog kontakta,al bar smo popričali,malčice se upoznali i na kraju krajeva zabavili.Ja sam ipak u boljoj situaciji od 90% vas,zato što nisam baš lud za njom,pa da previše patim,ali ono,šta bude bit će 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svaka čast bro, slobodno daj neki savjet kako ti je to uspjelo, kako se postaviti, ponašati itd

14 godina
CyberPlague kaže...

Ne gubite nadu nikad,ljudi...Ja sam se našao s onom od nekidan,dođem u park,pitam ju hoćemo li izać na piće koje smo dogovorili,ona je odgovorila u smislu ''neka,hvala,dobro mi je i ovdje'',i vidno odheban,otišao sam kući i nakon nekih sat vremena dobio poziv da dođem do nje(jer je ovaj put bila sama)..istina,nije bilo nikakvog kontakta,al bar smo popričali,malčice se upoznali i na kraju krajeva zabavili.Ja sam ipak u boljoj situaciji od 90% vas,zato što nisam baš lud za njom,pa da previše patim,ali ono,šta bude bit će 

Mala te voza oko malog prsta stari moj

Niko nema meda
10 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...
CyberPlague kaže...

Sumnjam da bi dogovorila dejt ona samnom još jednom bez razloga....
A i uvijek se ona meni prva javi,nikad obratno,jednostavno ne želim bit dosadan i da ispadne da letim za njom(i da se općenito vežem za nju nenormalno)

P.S. njena frendica mi je rekla da joj je pričala kako joj je samnom bilo lijepo,tako da,ono.

14 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...
Toxic1337 kaže...
CyberPlague kaže...

Sumnjam da bi dogovorila dejt ona samnom još jednom bez razloga....
A i uvijek se ona meni prva javi,nikad obratno,jednostavno ne želim bit dosadan i da ispadne da letim za njom(i da se općenito vežem za nju nenormalno)

P.S. njena frendica mi je rekla da joj je pričala kako joj je samnom bilo lijepo,tako da,ono.

Mislim da bi to bio sažetak.

15 godina
The Friendzone Club

Jos je mlad naucit ce 

Nitko ne umire kao djevac,jer život svakoga izj*be.
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Plot twist : Drugi put kad te pozove tako, reci joj da ne možeš i smisli izgovor tipa na kavi sam sa jednom curom...Ako imaš auto/motor kažeš vozim se sa jednom curom malo i nisam u gradu..

Ja sam isto imao svega i svačega, prekinuo sam s jednom curom s kojom sam bio u vezi nekih godinu i pol negdje početkom travnja, i od onda se na svašta naišlo...

Studentice, konobarice, maturantice ( srednjoškolke ofc lol ), teško je danas na neku relativno oke curu naići.  Zato samo strpljenja, šarma, i humora...

Znam,  lako je napisati a uživo je teže, ja baš sad planiram jednoj curi uletiti, na putu do posla ima jedna plantaža i tamo prodaje krumpir, breskve i tako te sitnice....

Jučer sam stao kod nje, ali je bila neka užasno dosadna bakica iza mene, i još neki tamo lik od 50 +, pa čekam sljedeću priliku.... :D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Lako je reći vrti te, ali pripazi!

Dobro, možda je cura imala neki razlog da tada bude neko vrijeme sama, ali razmisli o količini tog toplo-hladno između vas!

Sve u svemu probaj, samo pazi ako kod nje hladno ne, za par sati postano toplo da!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
The Friendzone Club

Da i ja podijelim svoju pricu...

Imam najbolju prijateljicu vec dosta dugo i uvijek je sve bilo friendly, nikad nisam ni pomislja na to da mi se svida u nekom vecem smislu ali nedavno je prekinula sa momkom i od tad se bas puno druzimo, po cijele dane se dopisujemo uglavnom jos vise smo se zblizili. Eh sad problem je sta mi se cini da se zaljubljujem u nju a ne znam sto mi je ciniti, bojim se njoj priznati da je ne bi izgubio, isto tako se bojim da ne bude sa nekim drugim, uglavnom zbunjen sam

13 godina
neaktivan

U takvim situacijama najbolje ti je djelovati čim prije i direktno, ako se vec zaljubljujes i nema drugog izlaza. Znaci na tome ostati kako je sad ne smije jer najcesce nece ici na bolje , osim ako budes dovoljno sretan da ona bude htjela s tobom nesto ,ali vjeruj nakon prekida naci ce 101 razlog zašto da ne bude ako ne želi, i naravno ono "nije do tebe" ti si divan bajan krasan, nisam sad spremna itd. Ali naravno nisi nam rekao kako je ona , kako se ponasa povodom prekida, da li ga spominje i tako to ,detalje neke.

p.s. - kako ti tako "star" trazis savjet :p ?

21.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 0:07 (Deep).
15 godina
The Friendzone Club

Hvala na rijecima, A ono jedno vrijeme je tugovala za njim, kako vec ide i to, spominjala ga cesto al u zadnje vrijeme rijetko

Njena obitelj je zeza stalno jer misle kao da smo skupa ili sta vec i cini se da to dobro podnosi, ako ista znaci naravno

P.s. i ja sam mlad :P

13 godina
neaktivan

Hmm, a vidim 5 godina si vec tu ,a i onom gore pišeš "mlad je naučit će" kontam da si ipak malo stariji haha. 

Pa sta da ti kazem, nista tu nije 100% ali svakako mislim da što prije počneš nešto poduzimati bit će bolje. 

21.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Udvaraj(postoji bolja riječ, sad nije vrijeme za razmišljanje) joj se na relativno duhovit način i ponašaj se kao njen dečko, ali sve sa dozom humora i šale da ne pomisli da si šonjo, a da joj ipak natukneš da želiš više.

Ne znam kako točno da to opišem, ali recimo da kad ona kaže da je vrijeme usrano, reci da je baš za ležanje i razgovaranje i nasmiješi joj se i tak te stvari.

Ja sam takav s curama i uglavnom ishod bude dobar 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
The Friendzone Club

Amo rec da se na neki nacin tako i ponasam sa njom

Ne bih htio pozurivat stvari mozda je bolje da polako sama pocne hvatat konce i dok to sa bivsim jos malo zaboravi, da jlj tad sve priznam il sta vec?

Jos sam zaboravio spomenit da znam da se dopisuje sa nekim tipom koji joj je kao dobar sta vec

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako ja gledam, dok ona pohvata tvoje konce, neki drugi će hvatati nju.
Ako ti je stalo, pomozi joj s hvatanjem konaca. :)

15 godina
The Friendzone Club

A i meni se cini al nekako me strah njene reakcije kad joj direktno kazem stvari

10 godina
neaktivan
Grom kaže...

Ne bih htio pozurivat stvari mozda je bolje da polako sama pocne hvatat konce i dok to sa bivsim jos malo zaboravi, da jlj tad sve priznam il sta vec?

Jos sam zaboravio spomenit da znam da se dopisuje sa nekim tipom koji joj je kao dobar sta vec

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:29 (CyberPlague).
15 godina
The Friendzone Club

Dok je bila u vezi sa tim likom, ja i ona nismo toliko bili bliski i kada sam joj prije par dana rekao par lijepih stvari rekla je kao pa od koga sam se ja udaljila radi budale, ne znam, probat cu skupit hrabrosti pa sta bude

17 godina

Svi smo to prošli i samo se namučili ako ne bi napravili jedinu stvar koja se može (i mora) - reć curi što je na stvari.

Nemaš što skupljat i nemaš što probat: il' ćete bit skupa il' nećete. Čak i ako završite skupa, ne znači da će vam bit dobro zajedno, a čak i ako vam bude dobro zajedno, mladi ste, nećete se ženit... Tako da bolje to riješit prije, nego kasnije. Pregrizi govno sad, da bi ti sljedeći put bilo lakše. Ako te odbije, bar znaš na čemu si.

I sretno, naravno :) 

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Deep kaže...

U takvim situacijama najbolje ti je djelovati čim prije i direktno, ako se vec zaljubljujes i nema drugog izlaza. Znaci na tome ostati kako je sad ne smije jer najcesce nece ici na bolje , osim ako budes dovoljno sretan da ona bude htjela s tobom nesto ,ali vjeruj nakon prekida naci ce 101 razlog zašto da ne bude ako ne želi, i naravno ono "nije do tebe" ti si divan bajan krasan, nisam sad spremna itd. Ali naravno nisi nam rekao kako je ona , kako se ponasa povodom prekida, da li ga spominje i tako to ,detalje neke.

p.s. - kako ti tako "star" trazis savjet :p ?

^Učini kako ti je ovaj ingeniozni kolega savjetovao ako želiš da tokom seksa ona uzdahne njegovo ime dok je tvoj spolni organ u njoj.

13 godina
The Friendzone Club

Ne možeš vjerovati, odaberem gotovo isključivo mušku struku i opet u firmi ima barem deset brutalno zgodnih djevojaka (još je i ljeto, omfg).

Naravno, sponsor level - Roman Abramovič. Ne budu se te vozile ZET-om poput mene klošara, hehe.

Moja čet'ri zida su mi ipak najdraža, da barem mogu od doma nešto raditi. Pas mater.

Nadam se kako godine budu odmicale da će libido polako, ali sigurno odumrijeti. Yebačka smetnja.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
neaktivan
Grom kaže...

Srećo vrijeme ti je da joj malo pomogneš da pohvata končiće ili će ti ovaj drugi maznut tortu pred nosom.

Žensko ima samo tri razloga da spomene kako joj je neki lik dobar: A)Zanimaš ju ali si *ebeno spor i ne kužiš pa te hoće isprovocirat

B)Lik ju stvarno zanima i ako ne reagiraš ode baba s kolačima

C) smatra te svojom najboljom prijateljicom

U svakom slučaju ni jedan od razloga nije za čekanje jer ili ćeš ostat bez cure ili ćeš krojit u glavi mogućnosti a ona uopće nije zainteresiranan za tebe.

pr0n_addict kaže...

Ne možeš vjerovati, odaberem gotovo isključivo mušku struku i opet u firmi ima barem deset brutalno zgodnih djevojaka (još je i ljeto, omfg).

Naravno, sponsor level - Roman Abramovič. Ne budu se te vozile ZET-om poput mene klošara, hehe.

Moja čet'ri zida su mi ipak najdraža, da barem mogu od doma nešto raditi. Pas mater.

Nadam se kako godine budu odmicale da će libido polako, ali sigurno odumrijeti. Yebačka smetnja.

kupi bicikl i lažnu Louis vuitton mušku torbu pa ćeš bit fancy earthfriendly ili kako već danas zovu one pi*deke a ne šonjo sa ZETovim pokazom

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 17:14 (ddarknessfairyy).
15 godina
The Friendzone Club

Ne znam jel netko već stavio... 

EUNE: Ferritin
15 godina
ddarknessfairyy kaže...
Grom kaže...

Srećo vrijeme ti je da joj malo pomogneš da pohvata končiće ili će ti ovaj drugi maznut tortu pred nosom.

Žensko ima samo tri razloga da spomene kako joj je neki lik dobar: A)Zanimaš ju ali si *ebeno spor i ne kužiš pa te hoće isprovocirat

U svakom slučaju ni jedan od razloga nije za čekanje jer ili ćeš ostat bez cure ili ćeš krojit u glavi mogućnosti a ona uopće nije zainteresiranan za tebe.

pr0n_addict kaže...

kupi bicikl i lažnu Louis vuitton mušku torbu pa ćeš bit fancy earthfriendly ili kako već danas zovu one pi*deke a ne šonjo sa ZETovim pokazom

Znaci trebao bih izaci sa njom i reci joj sve sta osjecam? 
Uh uvijek je lakse rec nego napravit :D

15 godina
neaktivan
Grom kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Grom kaže...

pr0n_addict kaže...

Drugog načina nema :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 19:53 (chutac).
16 godina
neaktivan
Grom kaže...

Prvi veliki kiks. Ne govori "osjećam". Najgori mogući termin, govori "znam da..", "mislim da..", "siguran sam da.." itd.

Osjećam je tako labilno promjenjivo i neuvjerljivo.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

moj nestručni savjet ti je da ne govoriš o osječajima uopće (to ovisi o tome kolko godina imate i kako dobro se poznajete,no generalno preskoči to), reci joj da ti je zgodna i slično,ali nemoj forsirat neke osječaje, do osječaja se dolazi polako i ono što ti sada osječaš ne treba biti ljubav/zaljubljenost, zato do kad ne budeš i sam siguran u to što osječaš (a vjeruj mi za to treba dosta vremena) nemoj o tome uopće ni govoriti, što se tiče toga nek zna da si zainteresiran za nju i da bi htio vezu ali osječaje izostavi.

--------------------------------------------------------------------------------------------
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice