The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

U jebote. Dobro si ga izgrebao.
Ajde, drago mi je da se isplatilo :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Re: The Friendzone Club
systemize kaže...
chutac kaže...

Jeste poderali straznju klupu ili si drapio u zidic? 

Bodljikava ograda, horor zivi

bolje ovo nego friendzone 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Napokon skupim ovo malo muda što imam,dogovorim kafu,sve prođe OK i onda mi maloprije javi da se prebaciva u drugi grad u školu.

Da imam vreću para,ja bi iz nje qurac izvuko kakve sam sreće.

Odoh joj se istovarit na kućni prag,nema mi druge.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Toliko si ju šarmirao da je pobjegla iz grada.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

Napokon skupim ovo malo muda što imam,dogovorim kafu,sve prođe OK i onda mi maloprije javi da se prebaciva u drugi grad u školu.

Da imam vreću para,ja bi iz nje qurac izvuko kakve sam sreće.

Odoh joj se istovarit na kućni prag,nema mi druge.

Ti si bar uspio skupit muda,neki od nas još to trebaju napraviti...

10 godina
neaktivan
chutac kaže...

Toliko si ju šarmirao da je pobjegla iz grada.

i da se rugaš...

čak nisam siguran jel uopce imam muda,sistematski je tek za dva dana

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Anyway,već preboljena ova,rokamo dalje.

Znam jednu s kojom nemam zajedničkih frendova(imao sam par,al se posvađah s njima i mogli bi predstavljat problem) i koja naravno mene niti ne zna(a i nemamo priliku viđat se),ali ja nju znam iz viđenja,i ajde dodam na fb,lajkam zadnje 2 slike(nisam htio više da ne ispadnem stalker),lajka i ona meni neke statuse/slike i tu zapnem,ne znam kako da joj uletim(osim zguza s kloroformom)

15 godina
CyberPlague kaže...

Znam jednu s kojom nemam zajedničkih frendova(imao sam par,al se posvađah s njima i mogli bi predstavljat problem) i koja naravno mene niti ne zna(a i nemamo priliku viđat se),ali ja nju znam iz viđenja,i ajde dodam na fb,lajkam zadnje 2 slike(nisam htio više da ne ispadnem stalker),lajka i ona meni neke statuse/slike i tu zapnem,ne znam kako da joj uletim(osim zguza s kloroformom)

evo ovako, ne koristim one klasicne ulete "ej kako si, sta ima, sta radis" jer vjerujte mi, takvih poruka prosjecna cura dobije brdo, nemate pojma koliko se oni 30godisnjaci javljaju tako, normalno da nikom ne odgovaraju, a necete bas ni uletit sa "potrosio bi te ko..." jer ces dobit seen posto je isfurano do bola i isto tako ekipa ulijece misleci da ispadaju face a zapravo ispadnu kreteni u ocima cure, jos ta ista to okolo salje pa ne da gubite samo sanse kod nje nego kod jos 20 koji nju poznaju 

nesto kreativno, neviđeno, ubacite humor i ako dobijete pozitivan odgovor(to cak moze bit i "hahahha") onda ste probili led i obavili vecinu posla te ste definitivno dobili njenu paznju posto u inboxu ima vjerovatno preko 20 aktivnih chatova(uvjerio se sam, vise puta), dalje se trudite samo ostati prirodni, ne ostavljat dojam nekog grca, vodite razgovor i to je to

evo jedan primjer moje poruke, nista posebno, bitno da je uspjelo :D trenutno u fazi dogovaranja "kava" nazovimo to tako 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
CyberPlague kaže...

evo ovako, ne koristim one klasicne ulete "ej kako si, sta ima, sta radis" jer vjerujte mi, takvih poruka prosjecna cura dobije brdo, nemate pojma koliko se oni 30godisnjaci javljaju tako, normalno da nikom ne odgovaraju, a necete bas ni uletit sa "potrosio bi te ko..." jer ces dobit seen posto je isfurano do bola i isto tako ekipa ulijece misleci da ispadaju face a zapravo ispadnu kreteni u ocima cure, jos ta ista to okolo salje pa ne da gubite samo sanse kod nje nego kod jos 20 koji nju poznaju 

nesto kreativno, neviđeno, ubacite humor i ako dobijete pozitivan odgovor(to cak moze bit i "hahahha") onda ste probili led i obavili vecinu posla te ste definitivno dobili njenu paznju posto u inboxu ima vjerovatno preko 20 aktivnih chatova(uvjerio se sam, vise puta), dalje se trudite samo ostati prirodni, ne ostavljat dojam nekog grca, vodite razgovor i to je to

evo jedan primjer moje poruke, nista posebno, bitno da je uspjelo :D trenutno u fazi dogovaranja "kava" nazovimo to tako 

Eeee fabricije,ko te ne zna skupo bi te platija 

P.S.2 Jel malo čudno poslat joj buket il nešto slično?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:22 (CyberPlague).
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Boldano je točno, znam po sestrinom mobu... Ali ovo s 20 aktivnih chatova, to su većinom one cure s HIV, Hep i ostalim stvarčicama. 

Ne znam što da ti kažem, ali "Nešto kreativno, neviđeno, ubacite humor" je najbolji način da pokažeš da si nekreativan, viđen i nehumorističan (pretjerano tryhardanje).

CyberPlague kaže... 

P.S.2 Jel malo čudno poslat joj buket il nešto slično?

Ako želiš ispasti jadnik, usamljenik, apsolutni luzer i autista, uvijek joj možeš poslati buket.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upravo to ne želim,odoh kopat po katastru i imeniku,možda nađem adresu 

15 godina
Onjegin kaže...

Boldano je točno, znam po sestrinom mobu... Ali ovo s 20 aktivnih chatova, to su većinom one cure s HIV, Hep i ostalim stvarčicama. 

Ne znam što da ti kažem, ali "Nešto kreativno, neviđeno, ubacite humor" je najbolji način da pokažeš da si nekreativan, viđen i nehumorističan (pretjerano tryhardanje).

one i onako nista ne kuze, bitno se istaknut medju tim porukama, al to nes postic na klasican nacin, imam pristup 2-3 fejsa od cura, unutra ima po 99+ poruka, pogotovo u ostalim, sve su na istu foru, normalno da im nece odgovorit

CyberPlague kaže...

Upravo to ne želim,odoh kopat po katastru i imeniku,možda nađem adresu 

odes u akord, pronadjes kucu, na njezinoj parceli pronadji broj katastarske cestice, odi na e-izvadak.hr upisi ime mjesta i tu cesticu i dobit ces svi njene informacije, od hipoteke, imena banke, iznosa, vrijeme otplate, povrsinu zemljista, stanje na DM-ovoj kartici, bonus bodovi u konzumu, visinu njene mladje sestre, broj racuna, itd  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bas se pitam tko li te to naucio,mamicu ti tvoju :D

15 godina
CyberPlague kaže...

prepozno sam te odma haha zato sam i napiso

nego da ne idemo u off topic, odi joj poslat poruku pa nam javi kako si proso

edit: jedno pitanje usput, da li si sestre pokazuju poruke od deckiju, jer planiram se javit jednim trizankama kod jedne bi moralo proci, osim ako si medjusobno ne podijele to da sam se javio, onda nista od svega a ne zna se koja je ljepsa 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 23:20 (win4crazzy).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:22 (CyberPlague).
12 godina
win4crazzy kaže...
CyberPlague kaže...

edit: jedno pitanje usput, da li si sestre pokazuju poruke od deckiju, jer planiram se javit jednim trizankama kod jedne bi moralo proci, osim ako si medjusobno ne podijele to da sam se javio, onda nista od svega a ne zna se koja je ljepsa 

mislim da ne isprve jer ako im se javlja više dečki onda im bude monotono pa nemaju razlog da pokazuju, ali problem će bit ako ćeš ih svo troje nasmijat i onda će im bit zanimljivo pa će pokazat sestrama i onda dolje znaš što bi išlo

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
CyberPlague kaže...

Ovisi kak su bliske, npr. moja cura (natrag smo skupa) ima blizanku i kolko god da se mrzile znaju si međusobno poruke i sve. Nekad ne znaš s kim se dopisuješ, doduše eto sad to više nije tak malo su počele paziti si na lozinke itd. ali od početka nisam znao tko je na fb-u (dok nismo razmjenili više poruka pa onda skužiš po pisanju). Tak da, probavaj ali u različitim vremenskim razmacima (znači prvo jednoj,ali lagano pa potom za nekih 2 tjedna drugoj itd.)

--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
CyberPlague kaže...

narucit cu cvijece i anonimno poslat,onda cu je 2-3 dana drzat u neizvjesnosti i upitat jel joj se svidja,ako ovo ne uspije,secem kitu

Budi orginalniji, ako te i odbije da te bar upamti cijeli zivot, odvedi je u napusteno selo da gledate horor film, i kad se upisa od straha svakako ce morati skinuti gacice a ti iskoristi priliku :P

Sad ozbiljno, evo jedan gratis orginalan ulet. Ako cura voli zezanciju, kod mene je upalilo. Prvi kontakt je bitan i bilo bi bolje da bude ostvaren uzivo nego preko fejsa. Zato joj posalji na fejsu neku skroz bezveznu poruku, da ti ostavi seen, vjerujem da si sposoban sastaviti takvu poruku. Nakon toga pridji joj u gradu i pruzi ruku da se pozdravite, nasmijesi se i samo otidji. Prilikom pozdravljanja ostavi joj papiric u ruci, kad ti odes ona ce sigurno iz znatizelje htjeti vidjeti sta je to, mislit ce da je broj ili tako nesto. A kad otvori papiric neka pise samo Seen. Bar meni nakon toga se ta cura javila na fejsu, tipa hahaha, nisi normalan, nasmijao si i mene i cjelio moje drustvo. Ti joj odovori da ne volis nikom ostati duzan i da vjerujes da ne dobiva cesto seen, pogotovo ne uzivo i dalje neka de prirodnim tokom :) 

10 godina
neaktivan
systemize kaže...
CyberPlague kaže...

Budi orginalniji, ako te i odbije da te bar upamti cijeli zivot, odvedi je u napusteno selo da gledate horor film, i kad se upisa od straha svakako ce morati skinuti gacice a ti iskoristi priliku :P

Sad ozbiljno, evo jedan gratis orginalan ulet. Ako cura voli zezanciju, kod mene je upalilo. Prvi kontakt je bitan i bilo bi bolje da bude ostvaren uzivo nego preko fejsa. Zato joj posalji na fejsu neku skroz bezveznu poruku, da ti ostavi seen, vjerujem da si sposoban sastaviti takvu poruku. Nakon toga pridji joj u gradu i pruzi ruku da se pozdravite, nasmijesi se i samo otidji. Prilikom pozdravljanja ostavi joj papiric u ruci, kad ti odes ona ce sigurno iz znatizelje htjeti vidjeti sta je to, mislit ce da je broj ili tako nesto. A kad otvori papiric neka pise samo Seen. Bar meni nakon toga se ta cura javila na fejsu, tipa hahaha, nisi normalan, nasmijao si i mene i cjelio moje drustvo. Ti joj odovori da ne volis nikom ostati duzan i da vjerujes da ne dobiva cesto seen, pogotovo ne uzivo i dalje neka de prirodnim tokom :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:24 (CyberPlague).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam mislio da tih igrica ima samo u filmovima, ali sad tu na temi vidim jedan papirice ostavlja, drugi je vodi u napusteno selo gledati horor, treci anonimno salje cvijece... i onda meni vele da kompliciram :) Al dobro nadam se da ce se trud isplatiti

Al koliko sam ja primjetio, il hoce il nece, ne znam kakvo bi to cvijece moralo biti da je nagovori.. isto tak dok baris curu il hoce il nece, sto god da kazes glupo i dalje ce htjeti ako je do sad htjela, odnosno sto god da kazes pametno i dalje nece htjeti ako nije ni do sad..

Sto se tice ove moje, malo je sad kompliciranija situacija bila al ok kroz tjedan-dva javim na cemu sam.

Extra wurst
10 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Ja sam mislio da tih igrica ima samo u filmovima, ali sad tu na temi vidim jedan papirice ostavlja, drugi je vodi u napusteno selo gledati horor, treci anonimno salje cvijece... i onda meni vele da kompliciram :) Al dobro nadam se da ce se trud isplatiti

Al koliko sam ja primjetio, il hoce il nece, ne znam kakvo bi to cvijece moralo biti da je nagovori.. isto tak dok baris curu il hoce il nece, sto god da kazes glupo i dalje ce htjeti ako je do sad htjela, odnosno sto god da kazes pametno i dalje nece htjeti ako nije ni do sad..

Sto se tice ove moje, malo je sad kompliciranija situacija bila al ok kroz tjedan-dva javim na cemu sam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:23 (CyberPlague).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Let's go to cinema bitches :D

15 godina
CyberPlague kaže...

Pozvao si je i prihvatila je?

10 godina
neaktivan
Grom kaže...
CyberPlague kaže...

Pozvao si je i prihvatila je?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:16 (CyberPlague).
17 godina

LOL, pa da si joj pčelicu maju predložio ako ima  :)

Daj zovi ju i izvuci ju van, željezo se kuje dok je vruće...

Gledam te!
10 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

LOL, pa da si joj pčelicu maju predložio ako ima  :)

Daj zovi ju i izvuci ju van, željezo se kuje dok je vruće...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2019 1:16 (CyberPlague).
17 godina

Ovih dana... Samo ti čekaj, žene najvole strpljive momke i prvi seks prve bračne noći nakon deset godina "hodanja".

Misliš li da ona hoće van s tobom zato jer si želi frendaća?

Pomaziš ju malo (to ne znači da odma zgrabiš sisu umjesto bok/zdravo) kad nisi siguran jel bi trebao ili ne bi trebao - trebao bi. Po ruci, licu, vratu, može i noga, ali to ćeš sigurno napraviti tako da ispadne da ju šlataš pred svima ko neki seksualni manijak, pa se radije drži od struka naviše.

Kažeš joj da je slatka, iako je ista ko i svaka druga.

Komplimentiraš joj kosu/ruke/nakit, nešto na što ima utjecaja, da misli kako ima ukusa, jer se eto samo ona sjetila staviti onaj plastični prsten iz Cosma...

Malo ju i zajebaješ, ako ima one poderane traperice, ponudi se da ćeš s njom otić u dućan pomoć joj kupit nove. Ako sve ide dobro i smije se i onim tvojim šalama koje su i tebi bezveze, reci joj da ćeš joj pomoć te stare traperice podrapat kod nje doma (ili kod tebe, gdje je već veća vjerojatnost da će vam upast nečiji starci/braća/sestre i sve ujebat).

Govori joj sugestivne, ali dvosmislene stvari, kao kad ju zagrliš, ona ti kaže da joj je vruće, a ti njoj natrag ispališ da se skine.

Ili nedvosmislene, kao kad ti kaže da ti je samo do seksa, a ti se ne kreneš izvlačit i opravdavat ko zadnji papak, nego joj vratiš da ako ona može smislit neku stvar bolju od seksa, da ćete to radit umjesto seksa i daš joj pet minuta da nešto smisli. A onda joj ne daš mislit, nego ju ispituješ o glupostima i skrećeš teme, paralelno štopajući vrijeme i ignorirajući njene djetinjaste prijedloge o tome kako bi mogli puhat mjehuriće u kolu i onda to pit kroz nos.

Kad prođeš sve te prepreke koje će ti ona postavljati da te testira na odlučnost, doći će vrijeme za poljubac. Moraš shvatiti da je to nešto što žene stvarno vole, to ljubljenje, nitko nema pojma zašto... Ako se osjećaš pjesnički, pričaj joj o očima ogledalu duše, sudbinama i miru u svijetu. Ako se osjećaš zabavno i in-d-zoun reci joj da ima nešto jako fino na usnama (i naravno, nonšalantno to "skupiš" svojim usnama - možeš i jezikom, ako si to u stanju izvesti seksi, a ne ko neki labrador). Ako se osjećaš frajerski, samo ju poljubi, a ako se osjećaš izgubljeno reci joj da ćeš ju poljubiti čim skupiš hrabrosti, ali ju skupi u nekom kratkom roku - i onda joj to reci, pa ju kreneš slinit.

Što god radiš, NEMOJ BITI SVOJ!

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 1:41 (Veliki Brat).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

So yeah...to sum up... 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
10 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
a ako se osjećaš izgubljeno reci joj da ćeš ju poljubiti čim skupiš hrabrosti, ali ju skupi u nekom kratkom roku - i onda joj to reci, pa ju kreneš slinit.

Casanova, nije loš post ali ovo je presmiješno i kontradiktorno.

17 godina
ks95hr kaže...
Veliki Brat kaže...
a ako se osjećaš izgubljeno reci joj da ćeš ju poljubiti čim skupiš hrabrosti, ali ju skupi u nekom kratkom roku - i onda joj to reci, pa ju kreneš slinit.

Casanova, nije loš post ali ovo je presmiješno i kontradiktorno.

Uzmi je na foru, nespremnu i ranjivu. Pitaj je jesu li joj to umjetne trepavice, kad kaze da nisu, reci da ne vjerjes da nije moguce da su prave i da zazmiri  da vidis. Kad zazmiri zazvalji je.

Samo sam 3 samara dobio zbog ove fore sto je zanemrivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 19:32 (systemize).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice