The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Mi ne znamo okolnosti, 4 godine veze se ne mogu docarati u poruci i nas savjet nema smisla.

Losing all hope was freedom
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Ranko Kukumar kaže...
lGRACINA kaže...

Ti da znas ista o psihologiji emotivnoh odnosa između muske i zenske osobe i unutar osobe, onda bi znao da tu logika nije primjeniva, zato ju nemoj uzimati kao mjerodavnu i navodit ju.

Tvrdnja-Dokaz

Molim link koji ima vjerodostojan izvor toga da principi logike ne vrijede u jednoj grani psihologije.

Ne razumijes me. Ne bih raspravljao. Ovo teoretiziranje nema smisla.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 20:35 (lGRACINA).
17 godina
piksic kaže...

Mi ne znamo okolnosti, 4 godine veze se ne mogu docarati u poruci i nas savjet nema smisla.

Prva valjana premisa.

Druga valjana premisa: Ona ga je ostavila nakon 4 godine.

Treća: Ljudi ne prekidaju kao da mjenjaju čarape.

4. On ju jako cijeni i voli i ima visoko mišljenje o njoj.

5. Ako ju poštuje, zašto ne poštuje da je ona zbilja dobro promislila?

6. Bi li osoba koju 4 godine voliš preko noći postala bezosjećajna i bezrazložno prekinula?

Općenito:

1. Ljudi ne žele biti bezosjećajni s ljudima prema kojima su imali/imaju jake osjećaje.

2. To stvara konflikt interesa (bluntly said) pa su mugoća migoljenja, indirektnost, maskiranje, ili čak nesvjesno ugađanje iako je cilj totalno suprotan.

3. Ljudi okolišaju jer ni sami ponekad ne znaju - osjećaju se loše, nisu na sigurnom i sl.

4. Ne možeš sa 20 godina (a ni kasnije, još manje prije jer si prije 20 znanstveno neuračunljiv emocionalno) očekivati da ćeš uvijek primjetiti partnerovu istinsku volju, ni raspoloženje.

5. Interesi se mjenjaju, a time i ambicije, želje, ugodnost, volja.

6. Nisi ničiji gospodar.

7. Godine su bitne zbog iskustva. Općenito dobro za ljude iako ima i onih koji znaju i prije, a i kasnije kako balansirati želje i moguće. I što je najvažnije kako balansirati razočaranje kad se želja ne ispuni, te kako iz toga izvući optimalni nastavak. (Koji može biti i drastična, ali i minorna promjena)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

wyks nije da ja ne poštujem njenu želju ja samo se nadam dobit neki odgovor na pitanje zasto? zasto je do prije mjesec dana bilo sve super doslovno do pocetka desetog mjeseca je bilo ok a onda u nepuna 2 se sve strmoglavilo... nista vise nista manje ne može mi niko rec da se covjek moze potpuno prominit u misec ipo jer ta mala je bila luda 4 godine za mnom i nikad ali bas nikad ne bi reka da ce ona prekinut sa mnom uvik san ja misli kako cu bit to ja koji ce to napravit...

I btw palačinke su bile prosle su ok definirali smo nesto posto smo nas dvoje uvik bili fer i korektni jedno prema drugom ostat cemo u kontaktu ali to je manje vise to ... Do veceras sam se nada a mozda je to falila mozda joj treba samo prostor malo da bude sama sto je ispalo sve u potpunosti netocno. Jednostavno nije to vise to za nju i sad znam na cemu san i  koji mi je kurs... Prvi kurs je probat sve to ostavit iza sebe i polako ic naprid jer jbg sto ces sad nemogu bit ubediran zauvijek.. pa tako bit ce bolje osjeca se bolje nego prije nakon ove spoznaje jer mi ne hrani laznu nadu da ce sve bit u redu s vremenom i da cemo mi opet bit skupa...

16 godina
odjavljen
Horatio_Hornblower kaže...

wyks nije da ja ne poštujem njenu želju ja samo se nadam dobit neki odgovor na pitanje zasto? zasto je do prije mjesec dana bilo sve super doslovno do pocetka desetog mjeseca je bilo ok a onda u nepuna 2 se sve strmoglavilo... nista vise nista manje ne može mi niko rec da se covjek moze potpuno prominit u misec ipo jer ta mala je bila luda 4 godine za mnom i nikad ali bas nikad ne bi reka da ce ona prekinut sa mnom uvik san ja misli kako cu bit to ja koji ce to napravit...

I btw palačinke su bile prosle su ok definirali smo nesto posto smo nas dvoje uvik bili fer i korektni jedno prema drugom ostat cemo u kontaktu ali to je manje vise to ... Do veceras sam se nada a mozda je to falila mozda joj treba samo prostor malo da bude sama sto je ispalo sve u potpunosti netocno. Jednostavno nije to vise to za nju i sad znam na cemu san i  koji mi je kurs... Prvi kurs je probat sve to ostavit iza sebe i polako ic naprid jer jbg sto ces sad nemogu bit ubediran zauvijek.. pa tako bit ce bolje osjeca se bolje nego prije nakon ove spoznaje jer mi ne hrani laznu nadu da ce sve bit u redu s vremenom i da cemo mi opet bit skupa...

Ne razmijem, what is big deal'io? Ljudi si od početka postavljaju pitanja zašto? Bez pitanja bi naš životni vijek bio, pa ..dosadan. Vezano za temu, očito da više ne osjeća ništa prema tebi, možda si joj dosadan, možda ti smrde noge, možda imaš pretanak novčanik, možda za njen ukus imaš malčice prestar auto, ili ga uopće nemaš, možda uopće nisi njen tip frajera, a ona se boji reći ti da te ne povrijedi što je stvarni razlog. Get over it {#}

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi pomagajte. Na svom totalno cool faksu na kome se osoba zenskog spola vidi svakog prestupnog cetvrtka sam napokon nasao curu koja me osvojila na prvi pogled. Sta reci, pametna za mense, fina, konzervativna, ne pije, izlazi svakih par mjeseci, uci dok ne zaspe, znate tip.

Znamo se nekih dve sedmice, uzicmo ponekad zajedno i dogovorili smo kavu ovaj petak. E sada... jel bih ja njoj trebao sta reci taj petak? Da mi se svidja i to? Ili je prerano? Ustvari sta bih joj uopste trebao reci? 

16 godina
Arxi kaže...

Ljudi pomagajte. Na svom totalno cool faksu na kome se osoba zenskog spola vidi svakog prestupnog cetvrtka sam napokon nasao curu koja me osvojila na prvi pogled. Sta reci, pametna za mense, fina, konzervativna, ne pije, izlazi svakih par mjeseci, uci dok ne zaspe, znate tip.

Znamo se nekih dve sedmice, uzicmo ponekad zajedno i dogovorili smo kavu ovaj petak. E sada... jel bih ja njoj trebao sta reci taj petak? Da mi se svidja i to? Ili je prerano? Ustvari sta bih joj uopste trebao reci? 

Ne znam iskreno na kojoj ste razini, to bi ti trebao najbolje prepoznati..

Budući da je 2 tjedna tek prošlo , Pričekaj još malo , pozovi ju i idući put na kavu ili neku subotu ju odvedi u kino, nikud ti se ne žuri. 
Ukoliko ti se stvarno toliko sviđa, gradi lagano prijateljski odnos, dok to izgladiš objasni joj kako uživaš u njezinom društvu, kako bi želio da se vidite češće.

Samo polako, bez panike, sve ide ok. 

17 godina
neaktivan
matekws kaže...

...gradi lagano prijateljski odnos...

I onda joj ladno prije friendzone-a kažeš da ti se sviđa i da želiš nešto s njom. Dođeš do tog stupnja da se i ona zapita jesi li ti za nju, ali ne i do onog "kako mi je on dobar prijatelj". Sviđa mi se kako kolega @matekws razmišlja

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
dark_wizz kaže...
matekws kaže...

...gradi lagano prijateljski odnos...

I onda joj ladno prije friendzone-a kažeš da ti se sviđa i da želiš nešto s njom. Dođeš do tog stupnja da se i ona zapita jesi li ti za nju, ali ne i do onog "kako mi je on dobar prijatelj". Sviđa mi se kako kolega @matekws razmišlja

Moj savjete u ovoj temi nebi bilo loše poslušati, imam iskustva sa prilaskom ženama, neću lagati.. Ali problem je kod mene zadržavanje, za to se neću baš obraćati ljudima.  

Puno mi je draže kad pročitam da se netko trudi oko neke povučenije cure, ne naviknute na partijanje i ubijanje u cugi svaki vikend, većina takvih cura su i iskrenije i toplije osobe (nisam rekao sve).  

Eto i trenutne situacije ; ovaj vikend sam otišao do frenda u Zg malo da se maknem iz monotonije gradića u kojem znam svaki kutak.. Otišli mi van , upoznao grupicu zabavnih cura, one otišle u neki birc sa cajkama , a mi jednostavno otišli do pivnice.. Neda mi se to.. I krenem u nedjelju prema doma, čekam vlak na glavnom i ugledam predivnu curu kako s torbom skoro većom od nje pokušava ući u vlak. Pokraj stoje 2 lika i nebi prstom mignuli (vjerojatno jer je nedjelja). Ja sam uskočio sa pitanjem dal treba pomoć, ona mi sva presretna zahvaljuje 3 puta. Na kraju mi priznala da ima problema s rukom, da uopće ne zna kako bi ušla s torbom u vlak ^^ I tako u vlaku se upoznali , zafrkavali, vrijeme mi je ultra brzo prošlo.. Cura je iz Vukovara, išla na poslovna predavanja u Zagorje (kojih 30 km od mene). Našli smo se već i na kavi par puta kad je bila tu i samo sam 15 puta prekleo tu kilometarnu razliku jer je cura i više nego savršena, od identičnog razmišljanja sve do gotovo istog smisla za humor. 
Ostali smo u kontaktu, čujemo se skoro svaki dan i kombiniram svim silama da dođe ovdje barem preko vikenda da je upoznam malo sa Zagorjem :)

Ako ne dođe ; Nema veze, idemo dalje. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I jel' ti sad drago da joj oni nisu pomogli oko torbe?  ;D{#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
godo kaže...

I jel' ti sad drago da joj oni nisu pomogli oko torbe?  ;D{#}

A to definitivno je, bez obzira na daljinu. Tko zna što život nosi , pustolov sam {#} A spomenuo sam da smo dosta slične osobe tak da.. Tko zna što bude. Ova tema mi je interesantna i definitivno se javim ukoliko dođe do promjene.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam u friendzone i jbg, tako je :D {#}

12 godina
The Friendzone Club

Respect za palog brata^^

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ima žena ima i frendzone :) 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Otpor je uzaludan hahah :D Ma nije to, reko da vas pozdravim sve i kažem da suosjecam s vama ;) 

13 godina
matekws kaže...

I krenem u nedjelju prema doma, čekam vlak na glavnom i ugledam predivnu curu kako s torbom skoro većom od nje pokušava ući u vlak. Pokraj stoje 2 lika i nebi prstom mignuli (vjerojatno jer je nedjelja). Ja sam uskočio sa pitanjem dal treba pomoć, ona mi sva presretna zahvaljuje 3 puta. Na kraju mi priznala da ima problema s rukom, da uopće ne zna kako bi ušla s torbom u vlak ^^ I tako u vlaku se upoznali , zafrkavali, vrijeme mi je ultra brzo prošlo..

Bi li joj pomogao da ti je bila neprivlačna? Ako da, onda si baš školski primjer kavalira. Svaka čast, bez zayebancije. {#}

Ne znaš što bi me natjeralo da si bezveze lomim kičmu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Što se više prakticira kod zafrkavanja prema curi , verbalne ili neverbalne?

16 godina
pr0n_addict kaže...
matekws kaže...

I krenem u nedjelju prema doma, čekam vlak na glavnom i ugledam predivnu curu kako s torbom skoro većom od nje pokušava ući u vlak. Pokraj stoje 2 lika i nebi prstom mignuli (vjerojatno jer je nedjelja). Ja sam uskočio sa pitanjem dal treba pomoć, ona mi sva presretna zahvaljuje 3 puta. Na kraju mi priznala da ima problema s rukom, da uopće ne zna kako bi ušla s torbom u vlak ^^ I tako u vlaku se upoznali , zafrkavali, vrijeme mi je ultra brzo prošlo..

Bi li joj pomogao da ti je bila neprivlačna? Ako da, onda si baš školski primjer kavalira. Svaka čast, bez zayebancije. {#}

Ne znaš što bi me natjeralo da si bezveze lomim kičmu.

Normalno da bi, meni 2 sekunde vremena oduzme, ne vidim problem {#} 

12 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Što se više prakticira kod zafrkavanja prema curi , verbalne ili neverbalne?

Dobro pitanje, neverbalno naravno.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kako bi reagirali da vam najbolji frend  kojeg znate dok još ni u osnovnu školu niste krenuli počne izlaziti sa bivšom curom?

13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Kako bi reagirali da vam najbolji frend  kojeg znate dok još ni u osnovnu školu niste krenuli počne izlaziti sa bivšom curom?

Ooooooj.

Zašto ljudi tome pridaju značaj?! On je slobodan čovjek, ti više nemaš veze s njom.

16 godina
Phantom_RI kaže...

normalno, ko da izlazi s bilokojom curom.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Opet s druge strane ako ste vas dva tako dobri i ako prekid nije bio jako davno...

{#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A isto ja nikad ne bi izlazio sa bilokojom bivsom od mog najboljeg prijatelja... Ako nije nego samo prijatelj i poznanik jbg ne vidim ništa čudno ako se to desi... I btw moja bivša mi se stalno javlja di si kako si a evo proslo 8 dana... Što tu napravit i bit pametan?

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pa ako ste ostali u prijateljskim odnosima odgovaraj lijepo ali daj joj do znanja da ne želiš ništa više od prijateljstva s njom. Kažu da, ako nakon prekida osobe ostanu prijatelji, ili nije bilo ljubavi ili se još uvijek vole.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
lGRACINA kaže...

Inace cure vole izravnost i pristup sa stavom, dakle obavi to ko pravi muskarac nebitno da li to jesi ili nisi, postat ces ako se budes tako ponasao, dakle razmisli sto ces joj reci, razmisli na koji nacin ces joj to reci i onda to obavi kako spada, reci joj to konkretno izravno i najbitnije budi iskren, izgledaj dobro i budi fin, cure to vole i uspjet ces. Necu ti pisati sretno jer sreca ti nije potrebna, samo to obavi i to je to.

Igračina, vidi se da si iskusan čovjek, trebaš pomoći i meni. 

Iskreno, familija sumnja u mene i stalno pričaju kako ćemo ići na paradu u Split. Postoji li način da se uspostavi razgovor bilo gdje osim u lokalnom narko-folk klubu?

Neću sada zaustavljati nekog u prolazu. Napomena, otkako sam banovan na Fejsu, nemam Fejsa. 

Citat je samo reminder da je Mentalistu bio rođendan 19.11. 

I još nema Fejs.

/kappa

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moj red da plačem spermu i ejakuliram suze, not. Stavite kanister sa gorivom pored monitora, this will be a long ride.

Zapravo, ovo će biti moja verzija onoga "što ne biti", u vezi, jel, da vam naopako pomognem, ili makar pokušam.

Kako ću vam pokušati pomoći? Tako što ću vam napisati što sam radio kroz vezu, ili bolje rečeno što nisam, zato što sam odlučio da neću dopustiti da norme vladaju mnome, one za koje je ona (uostalom i sasvim tipična i klasična žena) smatrala neophodnim da veza kao veza opstane. Pojednostavljeno - ja sam bio i dalje ja, kad se njoj nešto htjelo, meni se nije, jednostavno zato što nije, bez da zbog toga pomislim: "OMF%GĐ WHATEFUX IZ THIZ A BREAKUP; NO HOT COFFEE WTFFFf"

Prije točno jednu godinu i 12 dana sam se magnetizirao za Y djevojku. Ona je u osmom razredu nosila lance, katance sa natpisima "Yebesh drzhawu, woli anarhyu" - doslovno. Imala je prijatelje iz grada preko rijeke koja je dijelila njen, i grad iz kojih su dolazili ti momci - sasvim logično.

Ona je bila pank, ali nije znala što to znači biti pank, u onom krajnje kontradiktorno svijetlom dijelu "panka". Ja sam bio plovio u 4chan svijetu posmatrajući ih kao neku kvazi internet braću (lol) koja to nisu, sprdao ih, smijao se sa njima, držao tek kupljenu električnu gitaru u ćošku prašnjave i sobe pune paučine, a nisam imao pojačalo, na osnovu klimavog braka između oca i majke učio šta, kako, i zašto, zašto ne, no i dalje znao da su oni samo oni, i da oni nisu nužno i drugi. Ljubav je d3ad and un3xisting, zaključih.

Na Bajram sam odlučio jer sam ju otprije poznavao iz viđenja otići preko puta kafića u koji odem samo zato što ima najjeftiniju, a najbolju kafu, do njene kuće, pozvoniti, i ne znam ni sam šta napraviti. Volim vidjeti reakciju i manipulirati okolinom, pasvino ili aktivno, sruši kartu i smij se u kutu. Zagrlio sam ju, rekao da je Bajram mrtav i da će sve biti u redu. Glupi prijatelj koji je bio sa mnom ju je pitao želi li nam se pridružiti, ona je uz kratku šutnju i preispitivanje pogledom pristala (valjda zato što sam po nekom socijalno-konvencionalnom standardu ono što plebovi nazivaju prljavom metalikom).

Otišli smo u već spomenuti kafić koji se zove Matrix (puštaju tehno pjesme, a između svake Jelenu Rozgu i Lidiju Bačić) te sam ja bio prilično pasivan, dok je moj prijatelj prosipao svoj loš humor koji se bazirao na dvosmislenosti. Jedini spotlight koji sam uradio je bilo ubacivanje pakovanja sa Cedevitom (isto greška, što sma to naručio) direktno u vodu, bez skidanja omota, na što se ona smijala. Otišli smo u drugi kafić. Moj kišobran je na putu do tog kafića umro jer je puhao jak vjetar, a ona me je držala pod ruku. Nisam obraćao pažnju na tu njenu odlučnost nakon šutnje u prethodnom kafiću. Pitala me je o meni, ja sam pričao o sebi, pritom naglasivši da to općenito tako ciljano ne volim, nemam običaj, te ili ću nešto preuveličati ili nečemu dati premalen značaj (nismo pričali o dimenzijama mog spolnog organa). Svejedno je slušala i rekla da mi nikada ne bismo mogli biti zajedno. Nakon 3 dana, dopisivali smo se na Fejsu, čisto onako bezveze, iz dosade. Ona se predstavljala kao open source kod žena - bez nekog iskrivljenog morala, bez tripova kakvi se dobivaju od baze muško-ženskih klasičnih odnosa, itd. itd.

Tu noć sam trebao ostati kod kuće, vježbati za svirku s bendom, a svirka je bila u susjednoj državi (o čemu sam također šutio, pa čak ni moji ukućani ne znaju da imam bend, samo znaju da mi očajnički treba oprema), igrati DotA-u s nekim virtualnim ghost prijateljima, i zaspati gledajući kroz zid. Ipak nisam, te sam otišao sa njima na naspu. Mojih prijatelja je bilo nekoliko, dok je ona došla sa svojom prijateljicom, koja je uvijek bila nekako tajanstvena, te je jako voljela krečiti kosu u razno razne boje, a svejedno zadržati izgled ozbiljne djevojke neozbiljnog smisla za humor. Nakon noći lajfanja, zagrlila me i rekla da želi i da sutra dođem. Vjerojatno joj se svidjelo to što sam tu noć bio odjeven neuobičajeno za svoj stil odjevanja, ako takav imam. Imao sam neku classy majicu, cipele, hlače i kaput. Uz dugu kosu, podsjećao sam vjerojatno na Raskoljnikova, a ona je Zločin i kaznu stvarno voljela. Moš si mislit.

Sutradan sam došao, pričali smo, ona je vidjela da sam ja /free bird, i vjerojatno već tad znala da će me moći izvitoperiti. Tu sam se debelo sfuckao, jer to nije u potpunosti bilo točno. Kvazi joj je bilo hladno, we kissed, i tako je počelo. Ni iz čega. Oboje znamo da je to bilo tek neko mini sviđanje, ni zaljubljenost.

Sve je teklo kao heroin kroz već ofucanu i izrešetanu venu. Obično su nam se sastajanja sadržala od toga da ja dođem njoj kući, i odem svojoj kući uz poneke šetnje. Ona je slušala Bijelo Dugme, govorila kako su najkvalitetniji bend, ne samo po njenom mišljenju, nego je to bila činjenica. Rekao sam joj da je retardirano da to misli i da to uzima kao činjenicu, prije toga se našalivši jer sam mislio da se i ona šali. Počelo je klasično "šta ti znaš, to je moje mišljenje, ja imam pravo na svoje mišljenje". Prvi assault na osnovu ničega. Treba li napomenuti da sam u suštini dobro zakamuflirani flegmatik? Vremenom je htjela da izađemo u noćne izlaske, jer je smatrala to ključnom stvari za našu vezu. Rekao sam joj da ne želim slušati lošu glazbu, i ispijati alkohol s namjerom opijanja. Nemojte to nikad uraditi, pustite ju da se napije, slušajte Cecu, i uvečer joj penisom poderite donji veš i ono što se ispod njega nalazi. To bi pravi muškarac učinio. Ja samo dođem kući i pustim od Pink Floyda "Animals", i tako zaspim sit od vrelih kifli i Nutelle u 2 ujutro. Kad sam to počeo odbijati, rekla je da mi nije stalo do njenih potreba. Potreba je otići na WC, potreba je jesti, potreba je disati, otići u izlazak radi opstanka nije potreba. Rekla mi je da sam glup. Glup sam što živim bez izlazaka.

Ona je patološki ljubomorna, te je to dovelo do toga da meni neke djevojke ne smiju ni prići. Ne da im ja ne dopustim, nego su one jednostavno odlazile iz mog društva, koliko god im ono navodno odgovaralo, zato što su znale nju. Nemojte ju razuvjeravati da ne bude ljubomorna, učinite sve da umre za vama dok vam grebe najnovije kožne cipele, samo da ne odete u šetnju sa nekom od ženskih osoba. Pošto je njena ljubomora sezala do toga što su joj smetali lajkovi nekih djevojaka na moje Fejs slike, i tu sam zakočio. Rate of fire slika na Fejsu sam smanjio. Nemojte ni to raditi, postavljajte svoje polugole slike, 3 mjeseca gledajte u slike bodibildera i postanite jedan, objavljujte i objavljujte dok god ona postane životinjski nemoćna pred vama. "Budite alpha".

Počelo je iz njenih usta izlaziti: "Ti nisi ono što bi momak trebao biti". Uslijedilo je to nakon što sam ju jednom dok smo bili u vezi odbio zato što je došla u izlasku meni za stol i tražila poljubac, dok su joj pritom alkohol i dim cigarete smrdili iz duše. Navodno, po njenom mišljenju - pravi momak nikada ne odbije svoju djevojku, nego ju uzme odmah za stolom, bez obzira na dvonožne zombije oko vas.

Moj bend je prilično napredovao, i već smo odradili nekoliko svirki uz pozitivne kritike, ali jedina negativna je dolazila od nje - NIKADA NISI TU. NIKADA. NISI. TU. A odlazio sam tek jednom mjesečno. Tek jednom mjesečno. JEDNOM. MJESEČNO. Sam. Zahtjevala je da se viđamo češće, ne samo vikendom uvečer i/ili na raznoraznim okupljanjima. Nekako sam i to ispoštovao, ali sam zaključio da mi sve što je nužna obaveza ne odgovara, prekinuti, i svesti dolaske na minimum. Tako smo se udaljili, postepeno. Do te mjere da joj se po nekoliko dana nisam javljao. Jedini način na koji sam ostao povezan sa njom je bio fizički, te smo zato jednom bili prekinuli na jedan kratak period, da bismo danas okončali to nešto zauvijek. Valjda joj u glavi nikad neće biti "the first one", jer bi to bilo nadmoronski, a ja samo potvrdio svoju tezu nestabilne djeve s kojom bijah.

/ostatak "nije ti stalo do mene koliko je crno pod noktom" faze.

Don't be a pussy, don't live your life, become one. /YES SIR; YEA RIGHT

P.S. njena misteriozna prijateljica je ušla u vezu sa mojim prijateljem s lošim dvosmislenim humorom s početka priče koji je krucijalnu noć bio sa mnom, te su ljubavno živi 1 godinu i 2 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 20:58 (4ucker).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

1.) Pišeš U Mentalistovom stilu.

To može samo On!

2.) Jesi li ju ili ne - jer se čini kao da je ona bila spremna, i to više puta tjedno!

3.) Koliko vi djeco zapravo imate godina?

4.) Ne znam kakav je odgovor pod 2, ali ako ne želiš provoditi vrijeme sa njom, onda ispada da si žilio samo pod 2 i to vikendom!

5.) Hm, dakle točke 2 i 3...

6.) Cura je kriva što si joj se svidio i što je htjela provoditi vijeme sa tobom (tko je došao po koga i to doslovno), ne znam, možda i je...

{#} {#} {#}{#} {#}{#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa ta tvoja podsjeća na ženu sa dugom kosom koja u slobodno vrime jaše metlu...

17 godina
4ucker kaže...

Navodno, po njenom mišljenju - pravi momak nikada ne odbije svoju djevojku, nego ju uzme odmah za stolom, bez obzira na dvonožne zombije oko vas.

Zapravo, u krivu je samo utoliko što pravi momak jednostavno - uzme djevojku odmah za stolom, bez obzira na dvonožne zombije oko njih.

Inače, jedan od najnapornijih postova koje sam u životu pročitao. Ne znam je li to samo zato što je dug ili i zato što je isforsiran.

Stvarno, baš Mentalist wannabe style, samo loše. Nije to lako, čak ni Onjeginu to baš ne ide uvijek :D

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice