The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.491.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Extra protection kaže...

a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Neka te uvijek vodi dobra stara "Muško od godinu je starije od ženska od sto godina". Što je i istina. Ona će sigurno imati pokušaja da obuče pantalone u vašoj vezi, što joj ti ne bi trebao dozvoliti. Kao i u svakoj vezi:

• Možda će se nekada praviti da ti treba da platiš večeru. Podijelite.
  • Možda će nekada misliti da je u pravu. Nije.
  • Možda će nekada misliti da čita dobru knjigu. Ne čita.
  • Možda će nekada misliti da voli dobru muziku. Ne voli.
  • Možda će nekada misliti da se lijepo obukla. 2014. je.
  • Možda će nekada misliti da možete ući u sukob iz kojeg ona izlazi kao viktor. Neće.
  • Možda ona treba da vozi ovaj put. Ništa od toga.
  • Možda će nekada misliti da se smije dopisivati s drugim momcima na fejsu. Ne smije.
  • Možda će nekada misliti da ima muške prijatelje. Nema.
  • Možda će nekada misliti da je zaboravila popiti tabletu. Postoji druga.

Veza je iznimno delikatna stvar, još delikatnija ako si ti u toj vezi dijete. Ako imaš tu jednu, malenu predispoziciju da budeš inferioran. I da, ako si niži od nje kad je u štiklama... Bolje da ne kažem ništa.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Blago tom tipu koji uči od tebe. Ostao si Mentalist :P

Ako se postavljaš kao da si ti jedini glavni i da ona nema nikakvo pravo i nikad nije u pravu nemoj se iznenadit s rečenicom: "Ostavljam te, našla sam boljeg." Ok je to kad si mulac al ako imaš 20+ godina i dvije čiste nećeš dozvolit da ti ženska ima razlog da traži boljeg, a kamoli da ga nađeš.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Extra protection kaže...

a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Neka te uvijek vodi dobra stara "Muško od godinu je starije od ženska od sto godina". Što je i istina. Ona će sigurno imati pokušaja da obuče pantalone u vašoj vezi, što joj ti ne bi trebao dozvoliti. Kao i u svakoj vezi:

• Možda će se nekada praviti da ti treba da platiš večeru. Podijelite.
  • Možda će nekada misliti da je u pravu. Nije.
  • Možda će nekada misliti da čita dobru knjigu. Ne čita.
  • Možda će nekada misliti da voli dobru muziku. Ne voli.
  • Možda će nekada misliti da se lijepo obukla. 2014. je.
  • Možda će nekada misliti da možete ući u sukob iz kojeg ona izlazi kao viktor. Neće.
  • Možda ona treba da vozi ovaj put. Ništa od toga.
  • Možda će nekada misliti da se smije dopisivati s drugim momcima na fejsu. Ne smije.
  • Možda će nekada misliti da ima muške prijatelje. Nema.
  • Možda će nekada misliti da je zaboravila popiti tabletu. Postoji druga.

Veza je iznimno delikatna stvar, još delikatnija ako si ti u toj vezi dijete. Ako imaš tu jednu, malenu predispoziciju da budeš inferioran. I da, ako si niži od nje kad je u štiklama... Bolje da ne kažem ništa.

Ništa od te veze ako će po ovome gore. 7:0 je ipak previše,

Otić će ta mala jer si joj predaleko otišao sa ovih svojih 7 Ne, ako želiš da to funkcionira onda treba biti samo jedan korak ispred nje - tako će ona uvjek biti tu jer će imati osjećaj da te može stići, ali nesmije biti ispred tebe jer ćeš ju tada izgubit . 

Extra protection

Ove tvoje kalkulacije o tome koja ima koliko starijeg dečka je krivo, bidi dovoljno dobar i zrel za nju i imati ćeš ju. A da bi to postao prvi korak je da prestaneš sa ovakvim djetinjastim kalkulacijama. Briga te koliko godina imaju dečki njezinih frendica.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 21:07 (lGRACINA).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne njezinih nego mojih:D

Extra wurst
12 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Ne njezinih nego mojih:D

Neznam, nebitno - to sve stvarno nije bitno, shvati da je sve na tebi, nezivis ti njihov zivot niti oni tvoj. 

Dakle neoptreceuj se sa time jer su ti to sve psiholoske zapreke koje evo sam upravo pravis.

Svu energiju usmjeri na ostvarivanje cilja ! U tome je stvar. Tvoj život - tvoja stvar - tvoj izbor - tvoja odgovornost {#}.

11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Bok, ljudi, sviđa mi se jedna cura, htio bih će s njom češće izlaziti, nekoliko puta pitam tipa "kada ćemo se opet naći" ali da ne budem dosadan? Može odgovori, pomoć.

13 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Bok, ljudi, sviđa mi se jedna cura, htio bih će s njom češće izlaziti, nekoliko puta pitam tipa "kada ćemo se opet naći" ali da ne budem dosadan? Može odgovori, pomoć.

Pa makar nam reci koliko imaš godina, gdje je ona, a gdje si ti, šta ona radi i slično. Po dosadašnjim informacijama mogu ti reći nešto tipa, otiđi do njene kuće i reci njenoj mami da ti treba gospođica da radite kolače od blata.

15 godina
keyofdestiny13 kaže...

tvoje ime je keyofdestiny. ti nisi tu da postavljaš pitanja, ti daješ odgovore.

Potpis!
12 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Ne trebas pisati ove informacije koje je trazio ognjen jer je stvar vrlo jednostavana ako ti se ona sviđa.

Dakle, prvo kani se ovih fora "kad cemo se opet naci" i slicne neizravne fore koje ekipa cesto radi jer nezele da bude evidentno da im je bitno ili se boje odbijanja pa su neizravni i postavljaju pitanja kao usput.

Inace cure vole izravnost i pristup sa stavom, dakle obavi to ko pravi muskarac nebitno da li to jesi ili nisi, postat ces ako se budes tako ponasao, dakle razmisli sto ces joj reci, razmisli na koji nacin ces joj to reci i onda to obavi kako spada, reci joj to konkretno izravno i najbitnije budi iskren, izgledaj dobro i budi fin, cure to vole i uspjet ces. Necu ti pisati sretno jer sreca ti nije potrebna, samo to obavi i to je to.

11 godina
odjavljen
lGRACINA kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Ne trebas pisati ove informacije koje je trazio ognjen jer je stvar vrlo jednostavana ako ti se ona sviđa.

Dakle, prvo kani se ovih fora "kad cemo se opet naci" i slicne neizravne fore koje ekipa cesto radi jer nezele da bude evidentno da im je bitno ili se boje odbijanja pa su neizravni i postavljaju pitanja kao usput.

Inace cure vole izravnost i pristup sa stavom, dakle obavi to ko pravi muskarac nebitno da li to jesi ili nisi, postat ces ako se budes tako ponasao, dakle razmisli sto ces joj reci, razmisli na koji nacin ces joj to reci i onda to obavi kako spada, reci joj to konkretno izravno i najbitnije budi iskren, izgledaj dobro i budi fin, cure to vole i uspjet ces. Necu ti pisati sretno jer sreca ti nije potrebna, samo to obavi i to je to.

Htio bih joj reći da mi se sviđa, pošto se još nismo skroz upoznali, pa kako se onda ona reagirati, to ćemo vidit:)

11 godina
odjavljen
keyofdestiny13 kaže...
lGRACINA kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Htio bih joj reći da mi se sviđa, pošto se još nismo skroz upoznali, pa kako se onda ona reagirati, to ćemo vidit:), bez obzira što je npr  starija od mene 2 godine.

13 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...

Igračina, vidi se da si iskusan čovjek, trebaš pomoći i meni. 

Iskreno, familija sumnja u mene i stalno pričaju kako ćemo ići na paradu u Split. Postoji li način da se uspostavi razgovor bilo gdje osim u lokalnom narko-folk klubu?

Neću sada zaustavljati nekog u prolazu. Napomena, otkako sam banovan na Fejsu, nemam Fejsa. 

12 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...
lGRACINA kaže...

Htio bih joj reći da mi se sviđa, pošto se još nismo skroz upoznali, pa kako se onda ona reagirati, to ćemo vidit:)

Ok, preporučam ti da koristiš možda blaži izraz tipa da ti je privlačna i kažeš joj zašto ti je privlačna, to će u njoj izazvati određenu dozu povrejernja u tebe jer ćeš automatski pokazati i osobinu iskrenog prostupa sto je curama jako bitno.

Reći curi odmah da ti se sivđa je dosta ''jaka'' izjava za sto je potrebno i određeno poznavanje osobe sto si ti gore naveo da ju i nisi jos upoznao bas.

Kako god bilo nemoj brzati, sve lagano ali budi konkretan i odlucan, moras ostavljati dojam da znas sto radis i da si siguran u sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 23:54 (lGRACINA).
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
lGRACINA kaže...

Igračina, vidi se da si iskusan čovjek, trebaš pomoći i meni. 

Iskreno, familija sumnja u mene i stalno pričaju kako ćemo ići na paradu u Split. Postoji li način da se uspostavi razgovor bilo gdje osim u lokalnom narko-folk klubu?

Neću sada zaustavljati nekog u prolazu. Napomena, otkako sam banovan na Fejsu, nemam Fejsa. 

Folkeri se ne drogiraju, oni piju {#}.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pa još bolje. Bolje da joj to kažeš sada nego kad navikne da si joj frend itd. U slučaju odbijanja lakše će ti bit jer si je upoznao nedavno a i po meni, znat će što želiš, samo budi uvjeren i izravan i već ti puno toga ide u prilog :)

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Just be urself.

Ako si lijep, zgodan, preko 185cm, zračiš feromonima, imaš dobre zube i višak testosterona, mala pada 100%.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Just be urself.

Ako si lijep, zgodan, preko 185cm, zračiš feromonima, imaš dobre zube i višak testosterona, mala pada 100%.

{#} Ni sam to bolje nebi rekao.

15 godina
Onjegin kaže...

Just be urself.

ako ni to ne pomogne, gurneš je i pada milijun posto, osim ako nije neka koja je malo previše popunjena

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Bar sam višji od nje :) uprkos što je 2 godine starija od mene.

12 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Bar sam višji od nje :) uprkos što je 2 godine starija od mene.

Ma ovi se zezaju {#} Briga te koliko je starija - uspjet ćeš.

13 godina
Onjegin kaže...

Just be urself.

A što ako uz nabrojano nema prebijene pare? Mislim da to ne bu išlo, pajdo. Ma i da je "lep k'o greh" kako kažu komšije.

Nisu ženke danas tako naivne i kratkovidne, ekonomska računica je također vrlo bitna ako već ne najbitnija. Što je i razumljivo u neku ruku, ne radi se nužno o površnosti i plitkosti.

Teško da će gubiti dragocjeno vrijeme (do tridesete što jami, jamila je) na nekakve avanturice od kojih nema materijalne koristi ili barem ozbiljnog potencijala za ostvarenje iste u razumnom roku.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 3:57 (pr0n_addict).
11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jel dobro da se svaki tjedan jednom nađem sa curom, a opet da nisam dosadan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 11:39 (keyofdestiny13).
12 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Nemoj mislit da ćeš biti dosadan{#}, inace nema tu pravila koliko se često terbate nalazit, to ces kroz komunikaciju sa njom najbolje definirati, samo joj nemoj ovakve stvari spominajti tipa jesam li dosadan bla bla - ili se previse kritizirati - to je pokazatelj da nemas samopouzdanja - nemoj si dopustit da ona vodi glavnu rijec - mora biti uglavnom po tvom ili sporazumno, ako je sprazumno onda nek ona predlozi.

11 godina
odjavljen
lGRACINA kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Nemoj mislit da ćeš biti dosadan{#}, inace nema tu pravila koliko se često terbate nalazit, to ces kroz komunikaciju sa njom najbolje definirati, samo joj nemoj ovakve stvari spominajti tipa jesam li dosadan bla bla - ili se previse kritizirati - to je pokazatelj da nemas samopouzdanja - nemoj si dopustit da ona vodi glavnu rijec - mora biti uglavnom po tvom ili sporazumno, ako je sprazumno onda nek ona predlozi.

U nekom slučaju neka ona odlučuje  :) ,  a onda ja.

15 godina
keyofdestiny13 kaže...

nije. u pravilu sa curom se treba nalaziti svakih 9 dana. ako se ti sad s njom nalaziš češće dovoljno je da nakon 4 tjedna napraviš pauzu od 18 dana, pa opet nastaviš. da se cura ne pregrije i zakuha.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 13:43 (Ezio).
14 godina
Ezio kaže...
keyofdestiny13 kaže...

nije. u pravilu sa curom se treba nalaziti svakih 9 dana. ako se ti sad s njom nalaziš češće dovoljno je da nakon 4 tjedna napraviš pauzu od 18 dana, pa opet nastaviš. da se cura ne pregrije i zakuha.

Falija si temu .... humor je u ''ostalo''

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina

Hmm procitao sam dobar dio teme ali nemogu se  suociti sa 180+ strana da sve prolistam pa san odlucija pitat nekoliko pitanja jer vidin da tu ima iskusnih ljudi koj ice ovo skuzit.

Dakle ... moja prija i susjeda je zenska koja mi se sviđala..i proslo lito san je pita za vezu ali ona me skartala ..zasto ..pa neznan .. rekal je da me samo gleda kao prijatelja... na jesen ona je završila sa nekin svojin momkon koji je maka od menje tj nije mi se niakd javljala tj ono kao da nismo bili priajtelji .. a nekad bi se i vidili(nedjelja na misi)ali onda sam ja nju ignorirao jer sam mislio da je tako najbolje..i sad ovo ljeto je ona prekinila sa njime i posto se sad nema s kim druziti(jer sam ja jedini susjed)dosla je meni i mi smo si opet kao dobri .. i sad ovo ljeto smo često sijedili u praku vani sami .. i onda se nekako naslanjala na mene ...  često započimala čudne teme .. msm čudne za naš odnos ..pricala bi o upadima u vezu, kak otriba curu poljubit nakon 2-3 spoja i tako .. ugl sve neke slicne teme .. i nekidan zajedno gledali film a ona se doslovno naslonila na moja j**a ... i msm sta da radin sta ona oce kako ona misli... šta se dešava ...

ala nas j**u te žene ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sve si sam rekao.

Ova zenska nista nezeli sa tobom imati, nego te samo iskoristava jer je usamljena, zenske ce sve napravit samo da nebudu same, kako te jednom ostavila zbog onog tipa tako ce opet napravit kad dođe slijedeci.

A ti se sa njom deuzis zbog proslosti i svojih nadanja koja nisu prestala.

Pogreska je sto se uopce druzis sa njom jer su tvoje emocije prema njoj drukcije od onoga sto se između vas događa, dakle na neki nacin si lazan prema njoj a i ona je prema tebi.

Ono sto ti trebas napravit je slijedece:

Ako ti se sviđa pokusaj jos jednom, ali ne razgovorom jer ste se vec i previse ispricali - nego ju pozovi doma na cugu i poljubi ju i nastavi prema tome da ju odvedes u krevet, budi sa time izravan i konkretan, ako te odbije kulturno ju isprati na ulicu i tu Vaš odnos prestaje zauvjek.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dešava se, dešava, itekako... samo si ti izgleda odlučio preskočit...

...umočit...

{#}{#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
Ezio kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Sad vidim zašto se skroz dimi nešto... {#}

Moram po tvom

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice