The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Deep kaže...
ddarknessfairyy kaže...
Deep kaže...

Hahah.. veoma lijepo rečeno , rekao sam joj to 3 put već , znači treća sreća nije upalila, idem na četvrtu sutra/prekosutra .. samo jedno pitanje , pošto to sa riječima neće ici , ja cu nju lijepo da poljubim pravo onako , da padne s nogu , i onda nakon toga,jel ima šta da bih mogao reći ,a da već nisam ,čisto sumnjam,jer nema šta nisam rekao i uvjeravao i sve i svašta

Nema...prestani razmišljat šta da kažeš.

Ako te nakon poljupca pogleda tulavo s glupavim smiješkom onda si na konju i poljubiš ju opet,a ako te tresne il počne filozofirat od**bi to i točka.

Isss današnje generacije bi filozofirale u nedogled {#}

Razumijem *salutes*

{#}

Eto da vas obavijestim,uradio sam taako ii nakon 20-ak minuta neke priče ,nekako je jedva rekla "nece to ići" ovo ono..i onda mi kaže , možemo mi dalje preko fb pričat, na šta sam ja rekao da glupost, i da nema smisla,  i tako da sad ne pričamo nikako eto..

Semper Fidelis
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dajte neki savjet kak izbit onu curu iz glave koja me friendzonala?{#}

PSN - Axtross
15 godina
The Friendzone Club

Najbolje ćeš zaboraviti tako da nađeš drugu..

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
Tinča14 kaže...

učini ju odbojnom. Zamisli da ima penis i da se pere svaka tri mjeseca. Ima dlakava leđa.

Potpis!
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

i sva je posrana.

Losing all hope was freedom
13 godina
odjavljen
piksic kaže...

i sva je posrana.

Sad si ga zasrao.

17 godina
Tinča14 kaže...

Izdr*aj, kreni učiti i nađi neki hobi. Ako ju imaš na fejsu, neće škoditi ako ju makneš ako nisi blizak s njom.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo nemoj kao ja,početi pušiti ,osjećaj je fin,al znam da ce me sje*at s vremenom

Semper Fidelis
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 19:52 (Deep).
14 godina
neaktivan

Počeo sam pušit prošle godine u 7. mjesecu. Prošli tjedan sam rekao da prestajem, ali otkad se ovo dogodilo nema šanse. Pokušavam igrat PS4, ali nejde, nejde ova iz glave.

PSN - Axtross
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

dlakava leđa i posrana? koji qrac...

postoje 2 načina da preboliš curu ili kaj već je:

1. grad, ekipa, opijanje, pičoke supermodeli poslje jedan - ševa/barenje na jednu noć.

2. manje vjerojatno - ako imaš baš dobru prijateljicu sa kojom si igrao doktora ko klinci, objasniš situaciju i da ti da je rješiš. ako niš, bolje trljat glavom u sise nego zamišljat da je cura lički međed.

mani se ps-a i igrica, klin se klinom izbija.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nastavak moje sage sa stranice 121. Dogovorimo se ona i ja da ćemo otić jedan vikend negdje ono za vikend, samo nas dvoje. Ja uzeo slobodno, ona uzela slobodno, rezervirala ona vikend u Čatežu. Al hebite vi mene ako ja to smatram vikendom za dvoje, ja sam više za ono koliba na Velebitu, šuma, goli otok pi*de materine. Ono "srvajver" đir i tako to. I sad se bliži petak kad bi mi trebali krenuti za taj Čatež (raspitao sam se malo, kažu ljudi da je super tamo) a mene vata proljev od same pomisli na to spa njesra i te "nju ejdž" pi*darije. Al hebiga za pi*ke bi išo i bos do Orašja. Al nije poanta u tome. Počele se meni javljat na fejsu i dodavat me na skype neke (u nedostatku boljeg izraza) opajdare. Ko da su nanjušile da sam u vezi (piše da sam single, ovoj mojoj to kao smeta, al ko ga hebe) i sad bi one malo jelda. Al tako bude svaki puta! Dok nemaš curu ko žedan u pustinji. Čim nađeš curu odma ti se svaka baca u zagrljaj, da ne kažem na šta se baca. E sad među tima koje se meni javljaju ima i jedna mala (19 godina) otreso bi ju šljivu u jesen. A ja već kakav jesam ne bi ovu prevario ni za R290x i 4770k u kompletu. Ispričao sam ovo isto najboljem frendu - kumu i čovjek se jadan propio kad je čuo. Kaže on meni da bi on malu svakako otreso jer je čuo da se mrijesti ko štuka na Virovima a sovom sve na finjaka, možda je oženiš jednom. Nisam pametan, pati me to već par dana.

E sad ja sam to opisao onako slikovito, ali shvaćate šta mene muči. Tisućljetna dilema svakog muškarca koji ima priliku nakratko sjedit na dvije stolice.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam cega ste se vi svi napusili, ali ako mislite da ce sada ici j*bati sve sto hoda samo kako bi ju zaboravio - nece!

Jedini pravi, PRAVI, lijek za preboliti nekoga je vrijeme. Znam da je gadno to kad zelis nesto nedostizno, ali morat ces pretrpiti. Daj si vremena i proci ce i to {#} 

http://make-everything-ok.com/
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nemojte baš strogo slušat čika stickmena, to je lik koji je jednostavno nestao na maturalcu u pragu zadnju noć, raspršili se svi po gradu i tražili ga, a dječak fino kilometar niže hotela u striptiz klubu, sa osmjehom od uha do uha, a ona kučka iz turističke skoro konzulat zvala i prijavila nestanak {#}

al dobro, ovdje je u pravu, tinča naj si glavu morit oko gluposti, ima još cura.  tiha patnja za jednom ne vodi nikamo.

Ke?!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

slusajte stikmena. dok netko ne dodje sa pametnijim savjetom. ovdje ti ne treba savjet odrasle osobe.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
11 godina
neaktivan
Phill kaže...

Ne znam cega ste se vi svi napusili, ali ako mislite da ce sada ici j*bati sve sto hoda samo kako bi ju zaboravio - nece!

Jedini pravi, PRAVI, lijek za preboliti nekoga je vrijeme. Znam da je gadno to kad zelis nesto nedostizno, ali morat ces pretrpiti. Daj si vremena i proci ce i to {#} 

jedini pravi lijek za mladiće od 20-25, ovisi kako koji dozrije, je prestati se tako ponašati i živjeti život. ok, patiš i tuguješ, proklinješ bogove, režeš si žile tjedan - dva.

fino se nazove/nađe sa ženskom, karte na stol i ajmo - da ili ne.

kakva patanja i preboljavanje u tim godinama...

preboljava se žena sa kojom si živio mjesecima i godinama, viđao je i ljubio svaki dan, djelili račune za režije i hranu. ove stvari se odjebu samo tako, za što je dovoljno minuta razmišljanja.

edit - @čubaka - nemoj molim te, to je bio nesporazum za koji sam najmanje kriv, a i nisi se bunio kad si ostao. putreni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 20:37 (stickman1).
17 godina
neaktivan
stickman1 kaže...
2. manje vjerojatno - ako imaš baš dobru prijateljicu sa kojom si igrao doktora ko klinci, objasniš situaciju i da ti da je rješiš. ako niš, bolje trljat glavom u sise nego zamišljat da je cura lički međed.

Aj sad ti nađi takvu prijateljicu a da nije zakaparena ili (ne do bog puj puj) lezba, ali savjet ti je na mjestu, ono sidu liječi.

VirtUoso kaže...

ovdje ti ne treba savjet odrasle osobe.

Netko normalan (odrasla osoba) bi ga savjetovao da čeka, da se strpi i da će vrijeme to sve zaliječit. Oće qrac! iz iskustva znam da s vremenom postane još gore. Zato poslušat stickman-a i otrest prijateljicu/kolegicu iz škole/faks ali NIKAD, baoš ono NIKAD frendovu sestru. To stvara dodatne komplikacije

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
stickman1 kaže...

Aj sad ti nađi takvu prijateljicu a da nije zakaparena ili (ne do bog puj puj) lezba, ali savjet ti je na mjestu, ono sidu liječi.

e jbg, treba sklapat prijateljstva sa drugim spolom, u srednjoj to ide malo teže, ali faks je pravo vrijeme. osim mogućih beneficija, tu je ipak druženje, zajeban.cija i savjeti koje od mudonja ne bi dobio.

naravno, nemojte se zaljubit pa opet patit i čeznut

17 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

e jbg, treba sklapat prijateljstva sa drugim spolom, u srednjoj to ide malo teže, ali faks je pravo vrijeme. osim mogućih beneficija, tu je ipak druženje, zajeban.cija i savjeti koje od mudonja ne bi dobio.

naravno, nemojte se zaljubit pa opet patit i čeznut

Ja većinu prijateljstava sa suprotnim spolom vučem iz srednje. Ne strikno iz svoje srednje jer je kod mene omjer mužjaka i ženki bio 100:1 ali iz drugih srednjih, sa kava, bježanja sa satova, dana sporta i sličnih "manifestacija". Na faksu već počneš upoznavat ono što mi zovemo "ženturače", cure koje silom hoće bit žene ali i dalje bi se buvale za čupa čups. S takvima je lako stvoriti "prijateljstvo" (if u know what i mean) ali teško ga održati i zadržati. Ali ovo što si rekao za prijateljice iz djetinjstva, to je jako rijetko. prije bi popio šamar nego što bi pristala na tako šta, a ako kojim čudnim slučajem i imaš prijateljicu koja bi pristala na to, poslije toga bi je smatrao ozbiljnim kandidatom za buduću gospođu <insert your last name here>.

15 godina
The Friendzone Club

Kod mene je jedna pomalo čudna situacija..

Upoznao ovu curu prije par mjeseci, izašli 2-3 puta na kavu, razmjenili poruka na FB-u i sad nemam pojma što da mislim.

Jednom mislim da mi se stvarno sviđa, jer je cura stvarno normalna. Takve su danas rijetke.. Pametna, načitana, ne bace pare na gluposti, ne glumi nedodirljivu i slično. Jednostavno normalna..

Dok nekad mislim da mi se sviđa jer je to zapravo i prva ženska osoba sa kojoj sam ovoliko komunicirao. Naravno, bilo je i drugih, ali to je sve bilo ništa. U školske dane..

Hebiga, nisam bio tip koji ganja cure nego sam uglavnom bio u muškom društvu.. Ne volim ni sada uletavanje, krcate noćne klubove i sl.

Uglavnom, dosadilo mi je stalno biti taj koji se prvi javlja, koji poziva na kavu itd. Znam da je to muška dužnost, ali što nebi i cura to malo mogla potaknut ako joj se netko sviđa? Dati neki znak ili nešto? Ako sam je ja zvao 3 puta na kavu, što nebi mogla sad ona pozvati?

Nemam pojma ima li uopće smisla išta pokušavati.. Što zbog tog svega, što iz razloga što ćemo već sljedeće godine biti udaljeni cca. 100km?

Možda će sad netko reći da idem dalje, ali sve mi se čini je malo normalnih cura..

17 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Ne volim ni sada uletavanje, krcate noćne klubove i sl.

...što iz razloga što ćemo već sljedeće godine biti udaljeni cca. 100km...

Možda će sad netko reći da idem dalje, ali sve mi se čini je malo normalnih cura..

Ovo podebljano ti ne igra nikakvu ulogu kod "pronalaska" cure zato što ima cura koje ne vole isto to i izlaze na druga mjesta.

100km ti je nikakva udaljenost ako je veza prava, pa ja od svoje živim 50-60km pa se vidimo skoro svaki dan.

Moj ti je savjet da ako ne probaš nećeš znati, a šta te košta, ništa.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i kako se vas dvoje rješavate seksualne napetosti u tim prijateljstvima? imam 2 prijateljice, jedna je super, znamo se od 5. raz, al ova druga koju sam upoznao na faksu je isto odlična ženska, al nekad mi stvarno dođe da ju kresnem, ona isto nekad zna bit nemirna...

Layla, you've got me on my knees.
17 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

i kako se vas dvoje rješavate seksualne napetosti u tim prijateljstvima? imam 2 prijateljice, jedna je super, znamo se od 5. raz, al ova druga koju sam upoznao na faksu je isto odlična ženska, al nekad mi stvarno dođe da ju kresnem, ona isto nekad zna bit nemirna...

Znam da ćeš se sad odvalit smijat. SVE ali baš SVE moje prijateljice su od mene čule barem jednom da bi je kresnio. I to sam svaki puta izjavio kad sam bio pijan, onako suptilno "Je*o bi te pa kud puklo da puklo". Sutra dan bude male neugodnosti kad moraš objasnit da si bio pijan, ali sve to prođe. A meni se desilo da mi je frendica sjedila u krilu, pionir skočio ko '41-e prva partizanska a ona meni kaže (pijana): "Ajmo se kresnit, napaljena sam". I nisam išo, bio sam priseban. nekad to požalim, ali većinu vremena mislim kako je to spriječilo komplikacije i neugodnosti i da smo zato još ostali dobri.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 21:26 (dark_wizz).
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

moraš malo žrtvovat za dobro prijateljstvo. meni isto dođe tisuću puta u glavu da se odvalimo da ne možemo hodat, nekad ona inicira, al sve to na kraju svedemo na zafrkanciju. jbg, kontrola sa obe strane.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

valjda posjedujete neke yoda moći, mada isto pokušavam okrenut na šalu... samo moć volje slabi

Layla, you've got me on my knees.
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Tinča14 kaže...

učini ju odbojnom. Zamisli da ima penis i da se pere svaka tri mjeseca. Ima dlakava leđa.

''ja sam tebi vjerovao
da ti sebe često pereš
kad sam te pomirisao
znao sam da samo sereš''

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
11 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

I šta onda čekate?

Seksualne napetosti se rješavaju seksom. Uvijek treba imati jednu "posebnu" prijateljicu (il u mom slučaju) prijatelja. Uz normalnu zezanciju, druženje i prijateljstvo usput dobiš i osobu koja će bit tu kad ti zatreba dobar seks. Onako bez obaveza, bez očekivanja i bez kokodakanja detalja okolo (a nekima od vas muških je to jedna od dražih zanimacija). Sve to naravno pod uvjetom da se netko od vas ne zateleba jer onda sve skupa ode u Honduras. {#} 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

I šta onda čekate?

Seksualne napetosti se rješavaju seksom. Uvijek treba imati jednu "posebnu" prijateljicu (il u mom slučaju) prijatelja. Uz normalnu zezanciju, druženje i prijateljstvo usput dobiš i osobu koja će bit tu kad ti zatreba dobar seks. Onako bez obaveza, bez očekivanja i bez kokodakanja detalja okolo (a nekima od vas muških je to jedna od dražih zanimacija). Sve to naravno pod uvjetom da se netko od vas ne zateleba jer onda sve skupa ode u Honduras. {#} 

Nevjerovatno, zar ne?

Zamisli da u gradu imaš McDonalds udaljen 4km od tebe, PizzaHut udaljen 3km od tebe, ćevabdžincu udaljenu 2.5 km od tebe itd. i restoran u stanu pored tvoga koji pravi sva tvoja najdraža jela, uvijek spremna i daje ti ih džaba.

Gdje bi ti jela?

11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nevjerovatno, zar ne?

Zamisli da u gradu imaš McDonalds udaljen 4km od tebe, PizzaHut udaljen 3km od tebe, ćevabdžincu udaljenu 2.5 km od tebe itd. i restoran u stanu pored tvoga koji pravi sva tvoja najdraža jela, uvijek spremna i daje ti ih džaba.

Gdje bi ti jela?

Otišla bi na domaće čvarke i kulen Nevinašce

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
dark_wizz kaže...

Moj ti je savjet da ako ne probaš nećeš znati, a šta te košta, ništa.

Znam, da.. Jedino što se mogu osramotiti. Al meni to nije svejedno ko nekima.

Anyway, mislio sam se čak udaljiti na tjedan-dva. Jednostavno ne komunicirati. Pobogu, ako joj se imalo sviđam, onda bi ona mogla započeti neki razgovor ili pozvati na kavu? Znam muško sam blabla, ali nakon par izlazaka, može i žensko nešto započeti?

15 godina
stickman1 kaže...

moraš malo žrtvovat za dobro prijateljstvo. meni isto dođe tisuću puta u glavu da se odvalimo da ne možemo hodat, nekad ona inicira, al sve to na kraju svedemo na zafrkanciju. jbg, kontrola sa obe strane.

Valjda ona ne bi trebala hodat?

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice