The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Vapor kaže...

Mater i stari su prohodali u sličnoj situaciji, on 23 ona 16.

Vjenčali se 4 godine nakon i nedavno 20ta godišnjica braka, ne vidim problem u tome.

Stara ti se udala s 20 godina.

Vidiš, nisam na takav način razmišljao. Ja dijete sa 20 godina zamišljam nečim problematičnim, a netko jedva dočeka to dijete. Pa unuci s 36, praunuci s 55, prapraunuci sa 75. Dočekaš nekih 30 svojih potomaka.

A moj jadni dedo sa 80 godina još treba da dočeka trećeg unuka.

Ne znam, nekako dok fakultet pa seljenje iz države pa posao pa dok se malo ustališ pa zabavljanje. S pozicije neperspektivnog života prokreacija je jedina opcija.

I još za onu curu od 18 godina s prošle strane, niska, kratkonoga, izgleda kao kila salame na pizzi promjera 7 cm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 13:41 (Onjegin).
16 godina
The Friendzone Club

djecu prije 30-te ne mislim imat, jednostavno imam neke druge prioritete, npr fakultet, karijera. mislim s 20 godina sam ja jos dijete a dijete nebi trebalo imat dijete.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne brini, raz.ebat ces ti te prioritete. Ne namjerno, ofc..

The only thing I put before me is do re.
16 godina
VirtUoso kaže...

Ne brini, raz.ebat ces ti te prioritete. Ne namjerno, ofc..

ne brini, necu. zenidba je drugo, to ovisi sto ce nam zivot donjet ali za djecu sam siguran.

17 godina
The Friendzone Club

Malo tko to planira, al' opet se desi, just sayin'... {#}

"nothing is certain except for death and taxes"

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
17 godina
The Friendzone Club

koja kuja ! {#}{#}

16 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Sad niko nemre rec da friendzona ne postoji xD

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

koja bruka, žao mi je lika {#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
12 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
sk0ls kaže...

može....piksic....

13 godina
sk0ls kaže...

Teško za pogledati...

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
The Friendzone Club

najgore ce bit ako on nakon ovog poprica opet s njom. bar je bio hrabar i probo.

15 godina
odjavljen
kivic15 kaže...
zerocool12 kaže...
sk0ls kaže...

može....piksic....

jesi bijeda, ali ako baš hoćeš, normalni ljudi to zovu odjeb.

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Vapor kaže...

Mater i stari su prohodali u sličnoj situaciji, on 23 ona 16.

Vjenčali se 4 godine nakon i nedavno 20ta godišnjica braka, ne vidim problem u tome.

Stara ti se udala s 20 godina.

Vidiš, nisam na takav način razmišljao. Ja dijete sa 20 godina zamišljam nečim problematičnim, a netko jedva dočeka to dijete. Pa unuci s 36, praunuci s 55, prapraunuci sa 75. Dočekaš nekih 30 svojih potomaka.

A moj jadni dedo sa 80 godina još treba da dočeka trećeg unuka.

Ne znam, nekako dok fakultet pa seljenje iz države pa posao pa dok se malo ustališ pa zabavljanje. S pozicije neperspektivnog života prokreacija je jedina opcija.

I još za onu curu od 18 godina s prošle strane, niska, kratkonoga, izgleda kao kila salame na pizzi promjera 7 cm.

Well, vjenčali se, dvi godine stabilizirali financijsko i stambeno pitanje i onda sam ja doša na red.

Sad joj je 40, unuka/unuku neće dobit u narednih 10 godina, tako da se nema šta trest.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

a možda joj se lik ne sviđa? mogu oni ići van, može on biti super dobar prema njoj, može i pokušati sve, ali ako se ON NJOJ ne sviđa, gotovo, kraj. To nije friendzone, stvar je samo da on nju ne privlači i to je to. Ne vrijedi ni siliti takvu vezu.

Btw, jednom u nizu postova u ovoj temi, netko je napisao otprilike ovako 'kad ti žensko kaže NE, to je to, ona se neće predomisliti'. Odnosno, treba loviti neku drugu, ovu više nema smisla

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina
neaktivan
kakapo kaže...
sk0ls kaže...

a možda joj se lik ne sviđa? mogu oni ići van, može on biti super dobar prema njoj, može i pokušati sve, ali ako se ON NJOJ ne sviđa, gotovo, kraj. To nije friendzone, stvar je samo da on nju ne privlači i to je to. Ne vrijedi ni siliti takvu vezu.

Btw, jednom u nizu postova u ovoj temi, netko je napisao otprilike ovako 'kad ti žensko kaže NE, to je to, ona se neće predomisliti'. Odnosno, treba loviti neku drugu, ovu više nema smisla

{#}{#}

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za doček nove godine spremam feštu u kleti u goricama. Bilo bi oko 11 ljudi. Među njima bi bila jedna cura za koju mi je zapelo oko već duže vrijeme, ali i frend koji kad popije se lovi baš za tu curu. Sad me zanima koji su vaši načini za cockblock?

Axtross_Hr - Origin
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

nedaj mu piti, ili mu daj puno noje i ne bude mogao osvajati. a najbolje bi bilo da budeš bolji od njega, pa bude ga cura ošamarila i tebe si uzela.

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Za doček nove godine spremam feštu u kleti u goricama. Bilo bi oko 11 ljudi. Među njima bi bila jedna cura za koju mi je zapelo oko već duže vrijeme, ali i frend koji kad popije se lovi baš za tu curu. Sad me zanima koji su vaši načini za cockblock?

10 muških, 1 cura.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Tinča14 kaže...

10 muških, 1 cura.

Haha 5,6 cura bi trebalo biti :)

Axtross_Hr - Origin
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Bio sam prosli tjedan u jednom kaficu i za stolom do nas je sjedio jedan moj prijatelj sa svojim prijateljom i prijateljicom (koju nisam poznavao). I tak smo mi svi zajedno prici i upoznali se. Par dana poslje sam pito tu curu ocemo na kavu, rekla je moze :) I sad sam joj se javio da potvrdim i pita me ko ce sve ici -.- Sad neznam sta da odgovorim ( jel ocito misli da zelim biti prijatelj s njom). Dali da to provucemo kroz šalu kao: hahahah pa mislio sam samo nas dvoje :D Ili da joj otkazem jel nemam želju biti u friendzoni
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Sorry, krivo pročitah...

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
cuspajz kaže...
Bio sam prosli tjedan u jednom kaficu i za stolom do nas je sjedio jedan moj prijatelj sa svojim prijateljom i prijateljicom (koju nisam poznavao). I tak smo mi svi zajedno prici i upoznali se. Par dana poslje sam pito tu curu ocemo na kavu, rekla je moze :) I sad sam joj se javio da potvrdim i pita me ko ce sve ici -.- Sad neznam sta da odgovorim ( jel ocito misli da zelim biti prijatelj s njom). Dali da to provucemo kroz šalu kao: hahahah pa mislio sam samo nas dvoje :D Ili da joj otkazem jel nemam želju biti u friendzoni

prvo kroz salu, ako ustraje u svojoj namjeri odustani

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
protjeran
cuspajz kaže...
 I sad sam joj se javio da potvrdim i pita me ko ce sve ici 

Hahaha, reci joj fino "ti i ja, ko drugi"?!

Ajde, baš me zanima kaj bi joj ti odgovoril?

16 godina
The Friendzone Club

to me vise cura pitalo, nemoj to odma shvatit da ona zeli bit prijateljica s tobom nego mozda provjerava koje su ti namjere i sto da ocekuje, jer ako joj kazes ma bit ce i moj frend onda ce znat da ju zelis za frendicu a ako kazes pa ti i ja, onda ce skuzit da ju zelis na onaj drugi nacin.

15 godina

Da se ja opet javim..

Imate moj originalni post na "nadporuka".

Uglavnom, poslušao sam savjete iz ove teme i jednostavno se isključio na neko vrijeme tj. nisam komunicirao sa tom curom.. I nakon tjedan-dva, ona se prva javila. Poruka tipa "boook, šta se radi? :)"

Ili se sama sjetila, ili sam ja to potaknuo sa lajkom na FB-u. A još su veće šanse da joj je u to vrijeme jednostavno bilo dosadno.

Sad opet ne znam što da mislim. Cura mi se sviđa, bar ja tako mislim. Al opet, možda je to ona zatreskanost koja će proći za kratko vrijeme. Više imam osjećaj da je samo pristojna i da eventualno želi prijateljstvo. Al tko zna..

Jedino što mi pada na pamet je pozvati je na piće. Ako odma izravno odgovori kad, onda su pretpostavljam šanse veće.. Ako napiše nešto u stilu: "čut ćemo se" i sl., onda nastaviti dalje. Šta drugo?

Oprostite na možda glupom postu i glupim pitanjima, ali jednostavno nemam nekog ozbiljnog iskustva u tim stvarima. A i nisam jedan od onih koji mijenja curu svaku mjesec i zaboli ga hoće li ga koja odbiti ili ne..

Baš ova slika koju sam već stavio, predočava moju situaciju. {#}

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Nemam pojma... Ovo sam slago da nemogu. Iduci tjedan cu je opet pitat, pa ako opet pita ko ce ic onda mi je jasno na cemu sam.
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 22:09 (cuspajz).
14 godina
odjavljen
Tinča14 kaže...
dombak1608 kaže...
Tinča14 kaže...

10 muških, 1 cura.

A da onda guidaš cock negdje drugdje umjesto da cockblockaš frenda :D

16 godina
cuspajz kaže...
Nemam pojma... Ovo sam slago da nemogu. Iduci tjedan cu je opet pitat, pa ako opet pita ko ce ic onda mi je jasno na cemu sam.

zasto si odma napiso da nemozes?

13 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Trebal si to odraditi kak spada, a ne ovak...

Sljedeći put neće biti lakše ako to misliš (osim ak se ne napiješ). Ovakva pitanja s njezine strane su vjerojatno zbog nesigurnosti, a ti ak se ne izboriš za to kaj hočeš, bude ona našla nekoga ko ima muda, kužiš?!

Za taj frendzone su krivi isključivo muškarci, a ne žene.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice