The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.481.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
Ezio kaže...
Smucek kaže...

Sta ona zna sta je najbolje za tebe. Kazes joj, uredu, ne slazem se s tobom, ako tako mislis onda se moramo distancirati, jer ti ja ne mogu biti prijatelj. Kroz par mjeseci ima da ona za tobom puze.

Svasta. Pa ona zna sta je najbolje za nju,a to ne ukljucuje njega pa je prema tome i za njega najbolje da odustane.

Zene ne znaju sta je najbolje za njih. Tacka.

Zato smo mi tu da im pokazemo pravi put, da nije tako friendzona ne bi ni postojala.

You better run, you better take cover!
15 godina
Smucek kaže...

Zato smo mi tu da im pokazemo pravi put, da nije tako friendzona ne bi ni postojala.

I tako je Smucek završio u novinama s optužbom za silovanje...

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Smucek kaže...

Sta ona zna sta je najbolje za tebe. Kazes joj, uredu, ne slazem se s tobom, ako tako mislis onda se moramo distancirati, jer ti ja ne mogu biti prijatelj. Kroz par mjeseci ima da ona za tobom puze.

Svasta. Pa ona zna sta je najbolje za nju,a to ne ukljucuje njega pa je prema tome i za njega najbolje da odustane.

Smucek je potpuno upravu s ovim što je napisao. To je neka ženska "logika", dok je dostupan, dok zna da je tu, drži ga na hlađenju, a kad se on okrene ona se zapali i trči za njim. 

Da se razumijemo, to je čin nezrelih djevojaka. Tako da ti kasnije i ne bude žao što si se okrenuo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 20:19 (Gman).
15 godina
sirka666 kaže...
Smucek kaže...

I tako je Smucek završio u novinama s optužbom za silovanje...

Ja ne kontam odakle ti izvuce ovakvu "vijest" i kakve veze silovanje ima, svasta...

Kako vidim ovdje su sve raja mladja od 20 godina, manje vise neiskusna po pitanju dugih veza i musko-zenskih odnosa, a tad su djevojke pogotovo izgubljene i uglavnom im se ukus s godinama mijenja, sto su starije sve vise teze vezi s normalnim i finim momcima, a manje sa salabajzerima koji su im kul sa 16.

You better run, you better take cover!
15 godina
The Friendzone Club

Ajde da i ja nešto priupitam ovdje.. Nemam nekog ozbiljnog iskustva u ovim stvarima pa..

Upoznao prije nekih mjesec dana jednu curu. Išli na nekakav tečaj skupa, nebitno. Meni se cura baš svidjela. Nije umišljena niti glumi nedodirljivu. Svidjela mi se kako izgledom, tako i karakterom.

E sad, malo smo pričali uživo, ništa specijalno. Standardne teme o tom tečaju, školi itd..

I ja je dodam na FB-u. Tu se malo počeli dopisivati. Sad ne znam je li većina cura takva, ali u 90% slučajeva sam ja taj koji započinje razgovor, a ona ga završava. Nisam jedan od onih koji može pisati 100 bezveznih, neozbiljnih porukica bez smisla. I tako se malo dopisujemo i ja je pozovem na kavu jedan dan. Ona odgovori nešto kao "Može, naravno :) ". I zbog niza različitih okolnosti, morala je 2 puta otkazati kavu. Ali zbog stvarno opravdanih razloga. Nije ništa izmislila.

I napokon nakon tjedan-dva odemo na kavu. To prošlo ok. Samo je malo kratko trajalo jer smo bili u strci. Malo se dopisivali nakon toga i ja je nakon par dana pitam jel opet jedan dan za piće, onda odgovori nešto kao: "dogovorit ćemo se :)".

Sad više nisam pametan što da radim. Od te prve kave je prošlo nešto više od tjedan dana, a ja ne znam dal da je opet pitam isto ili da se jednostavno povučem. Ne želim biti dosadan niti forsirati nešto jer stvarno ne znam sviđam li joj se ili je samo ljubazna.. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ajde da i ja nešto priupitam ovdje.. Nemam nekog ozbiljnog iskustva u ovim stvarima pa..

Upoznao prije nekih mjesec dana jednu curu. Išli na nekakav tečaj skupa, nebitno. Meni se cura baš svidjela. Nije umišljena niti glumi nedodirljivu. Svidjela mi se kako izgledom, tako i karakterom.

E sad, malo smo pričali uživo, ništa specijalno. Standardne teme o tom tečaju, školi itd..

I ja je dodam na FB-u. Tu se malo počeli dopisivati. Sad ne znam je li većina cura takva, ali u 90% slučajeva sam ja taj koji započinje razgovor, a ona ga završava. Nisam jedan od onih koji može pisati 100 bezveznih, neozbiljnih porukica bez smisla. I tako se malo dopisujemo i ja je pozovem na kavu jedan dan. Ona odgovori nešto kao "Može, naravno :) ". I zbog niza različitih okolnosti, morala je 2 puta otkazati kavu. Ali zbog stvarno opravdanih razloga. Nije ništa izmislila.

I napokon nakon tjedan-dva odemo na kavu. To prošlo ok. Samo je malo kratko trajalo jer smo bili u strci. Malo se dopisivali nakon toga i ja je nakon par dana pitam jel opet jedan dan za piće, onda odgovori nešto kao: "dogovorit ćemo se :)".

Sad više nisam pametan što da radim. Od te prve kave je prošlo nešto više od tjedan dana, a ja ne znam dal da je opet pitam isto ili da se jednostavno povučem. Ne želim biti dosadan niti forsirati nešto jer stvarno ne znam sviđam li joj se ili je samo ljubazna.. 

zaboravi na nju neko vrijeme,ako joj je imalo stalo do tebe,javit ce ti se opet....

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sad je red da ona plati kavu?

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Nemoj joj se javljati nikako jedno vrijeme, čekaj da se ona tebe sjeti. Ako ti se ne javi kroz mjesec dana obriši je, jer je očito onda da i nije baš zainteresirana i kreni odmah dalje.

Dakle pričekaj da se ona javi i neka po mogućnosti ona prva pozove na kavu, ne moraš ti baš svaki put. 

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Poslusas li Rankin komentar nikad vise tu curu neces vidit. :-D 

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

"Nije ona jedina na svetu"

lol

15 godina
The Friendzone Club

Tako će vjerojatno i biti.. Isključit ću se na 2-3 tjedna pa viditi. Ako se javi, dobro, ako ne, onda jednostavno prekrižiti i nastaviti dalje..

Ne želim previše forsirati.

Jedna sličica {#}

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
Gman kaže...
Smucek je potpuno upravu s ovim što je napisao. To je neka ženska "logika", dok je dostupan, dok zna da je tu, drži ga na hlađenju, a kad se on okrene ona se zapali i trči za njim. 

Da se razumijemo, to je čin nezrelih djevojaka. Tako da ti kasnije i ne bude žao što si se okrenuo.

Vi znate da odgovorne djevojke postoje i sa 17, i sa 16 i sa 15 godina?

Sa debilnim ponašanjem privući ćeš samo one koji se ponašaju jednako.

Smucek kaže...
Kako vidim ovdje su sve raja mladja od 20 godina, manje vise neiskusna po pitanju dugih veza i musko-zenskih odnosa, a tad su djevojke pogotovo izgubljene i uglavnom im se ukus s godinama mijenja, sto su starije sve vise teze vezi s normalnim i finim momcima, a manje sa salabajzerima koji su im kul sa 16.

Jeste li ikada popričali sa djevojkom bez da ste razmišljali kako vam ga fafa?

Ustvari jeste li ikada pričali sa ženama? Uopće? Ikad!?

dv14 kaže...
Malo se dopisivali nakon toga i ja je nakon par dana pitam jel opet jedan dan za piće, onda odgovori nešto kao: "dogovorit ćemo se :)".

Ne želim biti dosadan niti forsirati nešto jer stvarno ne znam sviđam li joj se ili je samo ljubazna.. 

Pošali poruku ovog teksta: "Kava, Trg, četvrtak, 18h!"

Možeš umjesto trg reći neki pristojan Kafić, četvrtak je dobar jer vikendom ljudi imaju obaveze, možeš i nedjelju jer su tada ljudi opušteniji, a 18/19h je dobro vrijeme da nakon 2 sata priče uz kavu produžite izlazak u šetnju u kojoj je lakše reći što misliš.

Bili ste na kavi, nema razloga da budeš nesiguran. Bez okolišanja, jer ćeš samo tako dobiti direktan odgovor i biti će ti jasno da li te indirektno odj*ebava jer puno ljudi, uključujući mene, ne zna reći ne. Nakon toga nije bitno jesi li forsirao jer ako pristane nisi forsirao, a ako te odbije onda uopće nije bitno.

(Postoji slučaj da si dobio tvrd, neshvatljiv orah, pa ona i dalje odgovori sa nekom indirektnom porukom, tada kaži jasno "Javi onda kada želiš da odemo na kavu" i čekaj tjedan dana tj. jer će se u vrijeme kada ste trebali otići na kavu (četvrtak) sjetiti da ste trebali otići pa ako želi će te nazvati)

VirtUoso kaže...

Dva tjedna je jako puno vremena jer djevojka nema pojma da se sviđa nekome, pa u to vrijeme može upoznati nekog drugog.

Ovo je općenito svima:

Ljudski odnosi su dvosmjerni. Ispočetka postoji šansa da obje strane računaju na tipične, glupe i idiotske igrice i pravila tipa zvati nakon 3 dana, glumiti hard to get, okolišati dok netko jače ne zagrize. Zato treba biti direktan.

Možda ni tada neće biti odgovarajući odgovor, ali barem znaš da te odj*ebala.

A ponekad naletiš i na nekoga za koga ni na kraju svega ne znaš na čemu si, no od toga je bolje odustati jer svaka osoba koja drži imalo do sebe biti će direktna kada su odnosi u pitanju.

Vjerujte mi, normalni ljudi, a time i žene, nemaju 17 jebača u imeniku pa čekaju tko će prvi zvati, i ne organizraju natjecanja.

I one se nadaju upoznati tipa koji je vrijedan njihovog vremena.

Sve on što bi vi smatrali da je noramlno i to činite, postoje žene koje rade isto.

Ako pretpostaviš nešto sasvim idiotski, kao recimo ovaj što je rekao da žene nemaju mozga pa im mi muškarci trebam reći što da rade, e ti će upravo dobiti to - glupaču koja će te slušati dok ne dođe neki sa boljom glazbom.

Ako misliš da trebaš 3 tjedna ispipavati teren za zvanje na spoj, to ćeš i dobiti, a kasnije će morati za svaku stvar ispipavati 3 tjedna jer ona to očekuje.

A ako prepostaviš da je ona jedno razumno i normalno biće, možda dobiješ baš to, djevojku koja će ti jasno odgovoriti na sve tvoje upite, i uz koju se nećeš osjećati nesigurnim pa da moraš pitat pitanja u Friendzone Temi na Forumu. Takva razumna žena neće igrati igrice, i jako će joj smetati ako ih ti igraš jer su igrice za djecu.

Sve ovo ne vrijedi ako misliš sam kršiti normalnost, tj. ako ti je svaka žena samo objekt koji treba pofukat.

Onda laži, laži, laži i laži. Ljudi vjeruju svašta.

Ali onda nemoj pitat s*ranja ovdje jer tvoje pitanje ima samo jedan odgovor - laži i dalje.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

evo mene opet. xxx-man, bez veze radiš. moram priznati da mi je bilo malo dosadno ovaj tjedan bez vas. zadnja poruka mi je bila bla bla bla, nemojte kriviti cure za svoj neuspjeh, krivite sebe. poradite na sebi i možda drugi put bude bolje. bla bla bla. to vrijedi općenito u životu, nisu uvijek drugi krivi za sve. jako dobar savjet. a onda je došao xxx-man i obrisao ga, katastrofa. poradite na sebi.

"jučer sam bio pametan pa sam htio promijeniti svijet, danas sam mudar pa mijenjam sebe." to je rekao neki rudi iz perzije. pisalo je na jani koju sam si kupio neki dan. mislim da je to sudbina, i čim sam to pročitao sjetio sam se vas. rudi mi je rekao da nema smisla pokušavati mijenjati nekoga, i više me nije briga. dalje samo pišem što i kako napraviti u nekoj situaciji. odlučio sam se popraviti.

možda se nekome ne sviđa kako pišem. jer nema velikih slova. ili kaj govorim kaj. sorry. teško je ovdje dati savjet jer ne znam tko se skriva iza nadimka. ali ja uvijek dam ispravan savjet. bug forum nije reprezentativan uzorak. mene ne smeta ako mi date td. neki pišu samo za palac gore, i to su katastrofa poruke, to je spam, i to su loši savjeti. ja ne pišem tako, i nije me briga kako bude netko tko nema pojma reagirao. ja pišem iskreno, onako kako bi ja postupio u toj situaciji, a ja rijetko griješim. možda me netko ne voli jer sam umišljen. sorry. čovjek je čovjeku vuk. neki dan stojim u redu u menzi, na izlazu iz menze stoji čovjek i traži 1 kunu. samo jednu. a nitko mu nije htio dati, nisu ga htjeli ni pogledati. ja sam mu dao. ljudi su svinje. zato sam umišljen, jer znam da sam puno bolji od njih.

samo je jedan život. to sam isto shvatio ovaj tjedan. ljudi idu u školu, na faks i onda rade. a sve to da bi imali novce. a novci im trebaju da bi uživali. neki ljudi se u tome izgube, i cijeli život im prođe uzalud. a samo je jedan život, i tužno je ako ga ljudi ne prožive. život nije faks, nije posao, nije kompjuter, bla bla bla. život je ljubav i obitelj. to je ono kaj čovjeka čini sretnim. znate kako se osjećate kad ste bolesni, pogotovo ako je netko bio jako bolestan, ma sve bi dali samo da ozdravite. nije vam važno kaj imate u novčaniku, kakve imate ocjene bla bla bla. onda znate cijeniti ono kaj je bitno u životu. ne dajte da vam se život svede na gluposti.

jučer sam gledao film. the notebook. jako dobar film. jako emotivan. jako dobra ljubavna priča.

to sam sve napisao jer mi je bilo dosadno, i da se vratim u temu. još jednom, poradite na sebi. iskoristite svoj potencijal. maknite se od kompjutera, nađite si curu jer je to najljepše na svijetu. i uživajte, uživajte čim više jer život je jako kratak. to je zadnji put da vam dajem savjet takvog tipa, jer sam postao mudar.

Losing all hope was freedom
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ili jednostavno kad se sljedeci put nađu,neka nasere sta mu padne napamet i kaze tipa: znam da se sve ovo na brzinu dogodilo,ali ja bi htio nesto vise...bla,bla...

12 godina
neaktivan
piksic kaže...

evo mene opet. xxx-man, bez veze radiš. moram priznati da mi je bilo malo dosadno ovaj tjedan bez vas. zadnja poruka mi je bila bla bla bla, nemojte kriviti cure za svoj neuspjeh, krivite sebe. poradite na sebi i možda drugi put bude bolje. bla bla bla. to vrijedi općenito u životu, nisu uvijek drugi krivi za sve. jako dobar savjet. a onda je došao xxx-man i obrisao ga, katastrofa. poradite na sebi.

"jučer sam bio pametan pa sam htio promijeniti svijet, danas sam mudar pa mijenjam sebe." to je rekao neki rudi iz perzije. pisalo je na jani koju sam si kupio neki dan. mislim da je to sudbina, i čim sam to pročitao sjetio sam se vas. rudi mi je rekao da nema smisla pokušavati mijenjati nekoga, i više me nije briga. dalje samo pišem što i kako napraviti u nekoj situaciji. odlučio sam se popraviti.

možda se nekome ne sviđa kako pišem. jer nema velikih slova. ili kaj govorim kaj. sorry. teško je ovdje dati savjet jer ne znam tko se skriva iza nadimka. ali ja uvijek dam ispravan savjet. bug forum nije reprezentativan uzorak. mene ne smeta ako mi date td. neki pišu samo za palac gore, i to su katastrofa poruke, to je spam, i to su loši savjeti. ja ne pišem tako, i nije me briga kako bude netko tko nema pojma reagirao. ja pišem iskreno, onako kako bi ja postupio u toj situaciji, a ja rijetko griješim. možda me netko ne voli jer sam umišljen. sorry. čovjek je čovjeku vuk. neki dan stojim u redu u menzi, na izlazu iz menze stoji čovjek i traži 1 kunu. samo jednu. a nitko mu nije htio dati, nisu ga htjeli ni pogledati. ja sam mu dao. ljudi su svinje. zato sam umišljen, jer znam da sam puno bolji od njih.

samo je jedan život. to sam isto shvatio ovaj tjedan. ljudi idu u školu, na faks i onda rade. a sve to da bi imali novce. a novci im trebaju da bi uživali. neki ljudi se u tome izgube, i cijeli život im prođe uzalud. a samo je jedan život, i tužno je ako ga ljudi ne prožive. život nije faks, nije posao, nije kompjuter, bla bla bla. život je ljubav i obitelj. to je ono kaj čovjeka čini sretnim. znate kako se osjećate kad ste bolesni, pogotovo ako je netko bio jako bolestan, ma sve bi dali samo da ozdravite. nije vam važno kaj imate u novčaniku, kakve imate ocjene bla bla bla. onda znate cijeniti ono kaj je bitno u životu. ne dajte da vam se život svede na gluposti.

jučer sam gledao film. the notebook. jako dobar film. jako emotivan. jako dobra ljubavna priča.

to sam sve napisao jer mi je bilo dosadno, i da se vratim u temu. još jednom, poradite na sebi. iskoristite svoj potencijal. maknite se od kompjutera, nađite si curu jer je to najljepše na svijetu. i uživajte, uživajte čim više jer život je jako kratak. to je zadnji put da vam dajem savjet takvog tipa, jer sam postao mudar.

u ovom zelenom dijelu se slažem,a sebe ne treba mijenjat,budes onakav kakav jesi,bolje to negoli se pretvarat....ljudi,pa i cure su blago receno go*na..

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

pretvarati se ne treba. ali mijenjati na bolje se treba. ljudi uče cijeli život i nikad nije kasno poraditi na sebi i ispraviti greške koje smo nekad radili.

13 godina
odjavljen
piksic kaže...

pretvarati se ne treba. ali mijenjati na bolje se treba. ljudi uče cijeli život i nikad nije kasno poraditi na sebi i ispraviti greške koje smo nekad radili.

Piksicu kraljino, svi te mi u ovoj temi volimo.

13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Da li je to tako? Ja se ne skrivam iza avatara, ja sam ja. 

Ja sam bio jako bolestan, sve bih dao samo da ozdravim. Imao sam i loše ocjene, sve bih dao samo da imam bolje. Imao sam i loš računar, sve bih dao da imam bolji. Život je sve!

Život je propadanje jednog bića koji se bori protiv svoje sudbine kao da se pokušava ispraviti ispod slapa. Red poriva skrivenih u našem genetskom kodu i red mana koje samo čekaju da se ispolje. Borba protiv istine koju nosiš u sebi. 

Ja sam životinja. Lav.

Na vrhu lanca, ali ne i na čelu čopora. Ne mogu se promijeniti.Sanjam o budućnosti u kojoj sam pročitao sve knjige i pogledao sve filmove. Već sam zakasnio.

Ne piše mi se mnogo, ali ne mogu ti tako lako povjerovati. Za izlizanu parola koju si citirao: Cijeli život govorim ljudima da ne piju iz flaše, ni ja nikad nisam pio. Danas sam bio sam u kući i popio sam. Slomljen duh, a teško da koga drugog čeka drugačije.

15 godina
The Friendzone Club

napisi knjigu mentalist, proslavi se, zaradi pare, i radi sta hoces 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen

za neke je život propadanje, borba. oni ne znaju uživati u životu. materijalno ne daje ljepotu životu. neki to shvate prije, neki kasnije. na samrti čovjek ne mari kakav mu je auto u garaži, kakav kompjuter ima, bitno mu je samo da ga se netko sjeća i dođe mu 01.11. zapaliti svijeću. kad to shvatiš, tek onda živiš. do onda si samo lav kojemu život prolazi ispred očiju.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zar nisi malo mlad za razmišljanje o bitku postojanja?

15 godina
piksic kaže...

za neke je život propadanje, borba. oni ne znaju uživati u životu. materijalno ne daje ljepotu životu. neki to shvate prije, neki kasnije. na samrti čovjek ne mari kakav mu je auto u garaži, kakav kompjuter ima, bitno mu je samo da ga se netko sjeća i dođe mu 01.11. zapaliti svijeću. kad to shvatiš, tek onda živiš. do onda si samo lav kojemu život prolazi ispred očiju.

Zato mi je u neku ruku drago sta su me kroz srednju skolu konstantno (mojim greskama) masivno friendzoneale cure u koje sam bio intenzivno zaljubljen. Jer nekako kroz sve to povezes da je bilo sta materjalno jernostavno toliko manje bitno... skroz nebitno, to su sve samo igračke i alati da te služe i zabave. Ništa sta te cini stvarno sretnim. I kad ljudi to shvate kasno u zivotu osijecaju se grozno jer su bacili godine... familija, zena i djeca ili u nasim godinama kvalitetna veza su jedine stvari koje te mogu ucinit stvarno sretnim. Neki su prosli jako bolne stvari pa se boje trazit dalje da im se nebi opet desilo al u strahu od rizika nebi trebao niko živit. Tako nema smisla ic dalje. Zivot tako nema smisla. I oni koji shvate koliko im prava cura moze znacit u zivotu vecinom prestanu posjecivat ovu temu jer se ovde uglavnom prica o igricama na koje nezrele curice skacu ko ribice. A meni je to vise postalo gadljivo... i da nemam curu, kad napravim nesto odbojno, kad se nezainterensirano ne javim nekoj 2 dana, kad te napastuju nakon prekida. Sve te teske gluposti... odma mi se zeludac okrene i dosa bi joj u facu sta "sta oces" stavom. Jer mi je vise gadljiva ljudska nedirektnost. I šteta je šta dosta ljudi nije direktno po pitanju emocija samo radi straha... a time ne samo da odugovlace stvari i rade ono sta nema smisla... nego se i ubace u friendzonu. Ljudi nemojte igrat igrice privlacnosti, to ce vam samo donit jeftinu curicu koja ce vas ostavit kad prvi iduci zaigra bolje nego ste vi.

Budite brutalno direktni i recite sto vam dođe kao da razgovarate o bilo kakvoj prosjecnoj temi. Nemojte odugovlacit i bojat se kako ce ispast jer nema smisla. Ne zelite da se svidite curi zbog "superkul muževnog" načina na koji ste joj rekli da vam se sviđa nego radi onoga sta jeste i sta ste bili dok ste se najnormalnije ponasali u nijenom drustvu. Ako nije tako samo bacate vrijeme... jer se ne temelji na nicemu kvalitetnome. Sve sta vam treba za izbjec zenski podsvjesni problem emotivnog blokiranja zvanog friendzone je ne odugovlacit, bit brz i direktan. Tj kad vam nesto dođe kazat to odma. A ne 2 mjeseca kasnije radi straha... 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 11:14 (athlon64).
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Čovjek koji je na smrti mari za to da ga se netko sjeća?

Materijalno ne daje ljepotu životu? Šta sve ne možeš uraditi s 0 Kuna na računu:

• Otići na koncert
  • Otići van države
  • Vidjeti Tokio
  • Voziti auto
  • Otići na večeru
  • Kupovati poklone
  • Lijepo se oblačiti
  • Posjetiti kazalište
  • Obići rođake

Pare daju ljepotu u životu. 

15 godina
The Friendzone Club

Ti bi to sve sam radio i bio sretan? Sam s prijateljima i parama bi se drza zadovoljnim i bija bi ispunjen? Pare daju ljepotu zivotu ali neznam kako to stavit na prvo mjesto. Od pustog materjalnog zadovoljavanja pocnu umirat jedine strasti koje imas u sebi. Sad cu si kupit novu plocu, sad cu si kupit novi cpu, sad cu stavit ovaj onaj hladnjak na njega. Pa cu ga clockat, pa cu si kupit geforce titana, pa cu si sredit periferiju. I onda jedan dan pogledas taj stol koji si doveo do savrsenstva a trebalo je muke i para jer kad postanes cjepidlaka jedan ne-sleevani kabel napajanja ti neda spavat. I onda kad je sve savrseno pogledas taj stol i pomislis... jeb-ote, pa to je samo stol, za 4 godina ce sva ova oprema bit u smecu a jedina kvaliteta koju mi je dala zivotu su bolji radni uvjeti. Jeb_ote sta sam ucinija od sebe. Alat, događaj te moze privremeno usrecit... ako si prazan to je sve kratkotrajno. Ako su prave zivotne kvalitete ispunjene. Onda se i te strasti vrate i cine te zadovoljnijim. Jer ti ne fali ono sta je bitno. 

15 godina
odjavljen

lijepo je ići u tokio. a još je ljepše ako imaš s kim ići. da, lijepo je imati novce. ali to su papiri s kojima kupuješ lažnu sreću. kupiš si auto, ideš u tokio bla bla bla. a onda na kraju pogledaš natrag i vidiš da nisi ništa ostavio u naslijeđe svijetu, i shvatiš da je sve bilo uzalud. i umreš tužan.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudi što vam je? Budite ludi, gubite glupi, budite mladi. 

14 godina
The Friendzone Club

Nitko nije rekao da su novci na prvom mjestu, ali svakako su bitni ako zivis u danasnjoj civilizaciji. Tesko je opisati osjecaj kada se ne moras brinuti o prihodima i da li ces na kraju mjeseca imati dovoljno da poplacas sve racune i rezije. Kad to postignes, odmah je sve drugo lijepse.

EDIT: Da ne spomenem onaj osjecaj kada mozes drugome pomoci.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 12:55 (OriginalEXE).
15 godina
OriginalEXE kaže...

Nitko nije rekao da su novci na prvom mjestu, ali svakako su bitni ako zivis u danasnjoj civilizaciji. Tesko je opisati osjecaj kada se ne moras brinuti o prihodima i da li ces na kraju mjeseca imati dovoljno da poplacas sve racune i rezije. Kad to postignes, odmah je sve drugo lijepse.

To se podrazumijeva... materjalno je neophodno danas. Ali nismo bas o tome raspravljali. Nego o ispunjavanju materjalnim. Razlika je. Stvar prioriteta.

13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

To, to, to, to.

Rekao sam gore da su pare važne, odmah dva posta koja se samo isprazno hvaljenje neke lažne emocionalnosti. Nisam siguran jesam li pogrešno shvatio ono o stolu, mislim, može biti metafora (ako jest, ispričavam se), ali ako nije onda rofl.

Ako imaš para, možeš i sebi i curi i prijateljima kupiti kartu. Nisam nigdje rekao ništa o tome koliko ljudi treba povesti.

athlon64 kaže...

To se podrazumijeva... materjalno je neophodno danas. Ali nismo bas o tome raspravljali. Nego o ispunjavanju materjalnim. Razlika je. Stvar prioriteta.

Baš smo o tome raspravljali. Ustvari, nemamo o tome ništa raspravljati. Zašto raspravljati o istini?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 13:10 (Onjegin).
15 godina
Onjegin kaže...
piksic kaže...

Čovjek koji je na smrti mari za to da ga se netko sjeća?

a pogotovo nakon smrti.

Potpis!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice