The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
mazy651 kaže...

Ekipa trebam mali savjet :)
eto nedavno prekinuo s curom nakon 4 mjsca veze,  onak nisam ju prebolio jos uvijek ju volim jako .. Ona se javlja meni svaki dan i kaze mi da me zeli natrag i sve,. al fora je u tome da ja nju ne zelim natrag..kak da joj to objasnim na lijep nacin ?    Takoder imam frendicu najbolju vec jako dugo vremena, znam sve o njoj, cujemo se svaki dan,  uvijek sam tu za nju i tak to..  e sad mi smo se vec par put nasli i bilo je "akcije" .. kak da ja sad njoj kazem da bi zelio nesto vise s njom ?   

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
Intel&ATI kaže...
mazy651 kaže...

Ekipa trebam mali savjet :)
eto nedavno prekinuo s curom nakon 4 mjsca veze,  onak nisam ju prebolio jos uvijek ju volim jako .. Ona se javlja meni svaki dan i kaze mi da me zeli natrag i sve,. al fora je u tome da ja nju ne zelim natrag..kak da joj to objasnim na lijep nacin ?    Takoder imam frendicu najbolju vec jako dugo vremena, znam sve o njoj, cujemo se svaki dan,  uvijek sam tu za nju i tak to..  e sad mi smo se vec par put nasli i bilo je "akcije" .. kak da ja sad njoj kazem da bi zelio nesto vise s njom ?   

Volim ju jos uvijek jako ... al posto sam skuzio neke stvari kakva je i da me zapravo nije vrijedna ne zelim se pomiriti .. zato trazim vas savjet

16 godina
The Friendzone Club

upravo to joj reci, reci joj volim te, ali to izmedu nas nece uspjet jer nemogu bit s tobom zbog tog i tog(navedes to zasto ne zelis bit s njom opet).

15 godina
The Friendzone Club

Umjesto da malo poradiš na vezi ti odma prekidaš...

Swedish latin super funk.
13 godina
mar123 kaže...

upravo to joj reci, reci joj volim te, ali to izmedu nas nece uspjet jer nemogu bit s tobom zbog tog i tog(navedes to zasto ne zelis bit s njom opet).

Hvala kolega, tako cu i napraviti

15 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Al ovo za friendzone, da, postoji to. Em je mene friendzonalo, em sam ja friendzonao, em sam s nekima u obostranom friendzoneu. Al najgore mi je ipak bilo kad sam friendzoneao žensku koja mi se i sviđala i to čak nesvjesno, završivši u vezi s drugom ženskom. Da bi onda tu drugu žensku prevario s ovom kad sam skužio da mi se ova više sviđa i da se ja njoj sviđam. Naravno, odmah sam prekinuo s tom drugom nakon toga... sa ovom na kraju nikad nisam završio u vezi jer je to bilo taman ljeto prije nego smo ja i ona trebali na fakultet i došli smo do zaključka da je bolje ne uništavat sve s vezom na daljinu. Još smo odlični, još mi je lijepo kad sam s njom u društvu i opet smo friendzoneali jedno drugo međusobno. Tako mi je sa 3 ili 4 ženske s kojima sam bio u ekipi, sa svakom sam završio, ali s nijednom nisam završio u vezi i to mi je ludilo. One mi daju savjete kako uvatit žensku, katkad su wingmani u klubu i usput odlična zajebancija u kojoj ne moraš pazit što ćeš reć. S jednom sam u family zoni, znamo se od rođenja iz rodilišta, doslovno, i kao brat i sestra smo. 

Friendzone je glupost. Normalno da ne budeš s nekim u vezi ako ti se ne sviđa. Ali da bi ti curu koja ti se jako sviđa, koja ti savršeno odgovara, i s kojom ti je ljepše nego s bilo kojom drugom curom, e da bi takvu odbio samo zato jer ti je prijateljica, nema šanse. Vidiš zato friendzone ne postoji. Meni se čini da svi tu misle da je svako muško-žensko prijateljstvo friendzone. E nije. Jer se u prijateljstvo ne ulazi na temelju fizičke privlačnosti i zato jer prema nekome nešto osjećaš, nego zato jer se možeš na nekoga osloniti i jer ti je zabavno s njim. A to opet ne znači da je to netko s kim bi htio biti u vezi. A ako cura veli da vas voli kao prijatelja, to je zato jer nemate ono kaj ona voli kod dečka.

http://makemeasammich.org/2013/05/04/the-friend-zone-is-total-fucking-bullshit/ evo tu sve piše

"The Friend Zone as described by the dudes who whine about it doesn’t exist. In reality, it’s just the place each and every one of us finds ourself when we get our hearts broken. And broken hearts are a global phenomenon. They’re the reason poetry gets written and songs get sung–or one of the big ones anyway. If you’ve got a broken heart, I feel for you. I really do.

But seriously? Quit with the Friend Zone bullshit."

An ideal originated by males to place the blame off of themselves when a woman they desire does not reciprocate their affections and vilify them. - s wikipedie

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako misliš i tvrdiš da Friendzona ne postoji, što ti radiš u temi koja se zove "The Friendzone club"?

12 godina
neaktivan
Gman kaže...

Ako misliš i tvrdiš da Friendzona ne postoji, što ti radiš u temi koja se zove "The Friendzone club"?

bere jaglac

15 godina
piksic kaže...

Friendzone je glupost. Normalno da ne budeš s nekim u vezi ako ti se ne sviđa. Ali da bi ti curu koja ti se jako sviđa, koja ti savršeno odgovara, i s kojom ti je ljepše nego s bilo kojom drugom curom, e da bi takvu odbio samo zato jer ti je prijateljica, nema šanse. Vidiš zato friendzone ne postoji. Meni se čini da svi tu misle da je svako muško-žensko prijateljstvo friendzone. E nije. Jer se u prijateljstvo ne ulazi na temelju fizičke privlačnosti i zato jer prema nekome nešto osjećaš, nego zato jer se možeš na nekoga osloniti i jer ti je zabavno s njim. A to opet ne znači da je to netko s kim bi htio biti u vezi. A ako cura veli da vas voli kao prijatelja, to je zato jer nemate ono kaj ona voli kod dečka.

http://makemeasammich.org/2013/05/04/the-friend-zone-is-total-fucking-bullshit/ evo tu sve piše

"The Friend Zone as described by the dudes who whine about it doesn’t exist. In reality, it’s just the place each and every one of us finds ourself when we get our hearts broken. And broken hearts are a global phenomenon. They’re the reason poetry gets written and songs get sung–or one of the big ones anyway. If you’ve got a broken heart, I feel for you. I really do.

But seriously? Quit with the Friend Zone bullshit."

An ideal originated by males to place the blame off of themselves when a woman they desire does not reciprocate their affections and vilify them. - s wikipedie

0:11 pocinje jbeni YT

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 13:56 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
Kao wikipedija je relevantna. Pa friendzone je prijateljstvo, dvoje ljudi koji su se medusobno friendzoneali nisu neprijatelji... A drugo, ako ti neko pase, za drustvo, zajebanciju i sl, ali ne bi ulazio u vezu s tom osobom nego ostao prijatelj, po mom shvacanju ti si osobu ubacio u friendzone. To je samo naziv za tako nesto... A u vezi onoga ako ti pase, zasto ne bi bia s njom.. kakva je to veza na daljinu. Glupost, imao sam jednu i nikad vise. Cak i na 30km mi je previse, jbg ne odgovara mi to jer volim one random momente, aj za 5 minuta tu, idemo se provozat/prosetat... zato smo odlucili bolje ostat dobri prijatelji, ako bude sto kad se vrati tu, bude, ako ne nista. Istina, katkad se sjetim nje i njenog mirisa, bas ima taj parfem koji me sjeti na nju i lipe uspomene u zivotu. Da smo bili zajedno mozda bi nesto promijenilo to sjecanje i to mozda vise ne bi bile lijepe uspomene, tko zna. Ovako kad se sjetim bijele pjescane plaze, svijetlo plavog mora i nikog osim nas... jednostavno ne zalim za time sto nismo bili zajedno. Mozda bi bilo lijepo, al ne znaci da ne moze opet bit lipo.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
The Friendzone Club

Evo što je friendzone.

Swedish latin super funk.
15 godina
odjavljen
Gman kaže...

daj pročitaj zadnjih 50 stranica, nitko nije bio u friendzoni, jer to ne postoji. postoji dvoje ljudi koji se sviđaju jedno drugome, i postoji dvoje ljudi gdje jedan ima nerealne želje, onda dobije odjeb i onda veli, joj odbila me jer smo prijatelji. prijateljstvo nema veze s tim.

Losing all hope was freedom
14 godina
The Friendzone Club

Nekad je ova tema bila zanimljiva...

16 godina
neaktivan
piksic kaže...
Gman kaže...

daj pročitaj zadnjih 50 stranica, nitko nije bio u friendzoni, jer to ne postoji. postoji dvoje ljudi koji se sviđaju jedno drugome, i postoji dvoje ljudi gdje jedan ima nerealne želje, onda dobije odjeb i onda veli, joj odbila me jer smo prijatelji. prijateljstvo nema veze s tim.

Pa to je friendzone!

Znači jedna strana je zaljubljena,a druga ga ne vidi kao opciju za vezu, ali ostaju prijatelji, prva strana je u tom slucaju friendzonana.

Prođi ti ljepo taj prvi razred,onda dođi ovdje i pročitaj te postove još jednom...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
11 godina
protjeran
piksic kaže...
Gman kaže...

Jel znaš ti uopće što znači friendzone? Ajde reci što to znači pa onda napiši da ne postoji i probaj da se pritom ne po*ereš po ovome što si gore rekao.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ovaj crveni križić na dnu profila je čudo......

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Friendzona ili Brotherzona je vrlo gadna stvar i oni koji pristanu ostati u friendzoni su idioti. Ona se vjerojatno jebe sa nekim tamo XY a vama dolazi plakat a vi ste kao papucar i udovoljavate svim njezinim zahtjevima slušate njezine probleme itd. Kad vidite da ste u friendzoni bježite što dalje.

EDIT: Najlakše vam je ako vidite da vas hoće strpat u friendzonu dat ulitmatum na kraju hoćeš ili nećeć i naravno ako ne dobijete pozitivan odgovor odmah bježite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 18:26 (zeroname).
16 godina
Keops kaže...

A onda se piksic pojavio

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ja sam prestao čitati dok ne dođu bolja vremena.

17 godina
The Friendzone Club

meni bas sad jos zanimljiva kad citam kolegu piksica !

edit: upravo vidio da je suspediran tj. ima crveni karton {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 20:02 (4mal).
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

meni bas sad jos zanimljiva kad citam kolegu piksica !

edit: upravo vidio da je suspediran tj. ima crveni karton {#}

Očito je netko izginuo zbog njegovog savjeta, pa su ga suspendirali na državnoj razini.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja mislim da on nije čist.

Imali smo raspravu preko PP-a i dobio sam dojam da je umišljen, ali ne zato što je kreten, nego mu fali koja letva u glavi.

Ja mislim da bi ga trebalo djelomično ignorirati. Bez TD-ova, ako nekome nešto napiše, neka odgovor bude "Hvala", a taj netko neka čeka bolji odgovor.

I ne želim nikoga diskriminirati nego ga mi vrijeđamo, a ovaj ne kuži...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
Aj fala bogu da je piksic suspendiran (egoista). Sad ce tema zivnut.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

On odoše...i sad se svi možete vratiti u svoje friend zone...

{#}{#}{#}{#}{#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
moderator
The Friendzone Club

Bilo bi dosta rasprave o njemu, vratite se na temu.

@piksic

Ako se vratiš u temu, ponašaj se normalno. Ako nemožeš, izbjegavaj ju.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
godo kaže...

On odoše...i sad se svi možete vratiti u svoje friend zone...

{#}{#}{#}{#}{#}

Rado bih mijenjao njegove komentare u zamjenu za svoju friend zonu {#} znaš koliko je sati , u toj fazi sam da joj dodjem ko dečko ,jedina razlika sto ju ne ljubim u usta matere mi

Semper Fidelis
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo mene opet, trebam savjet.

Danas me izludila Optima s internetom. Sav živčan sjeo na bicikl, stavio slušalice i krenuo do parka na Dravi pored varaždinske dvorane. Taman je počela padati kiša, polako. Sjeo sam na klupu, upalio cigaretu i oko minutu sam bio sam u parku. Došla je neka cura ko naručena, sa psom i pustila ga s uzice. Pas je došao do mene i pošnjofao me po koljenu. Došla cura i maknula ga. Ja, budala, buljim u mob i samo se nasmijem. Mislio sam započeti razgovor, ali nisamo znao kak započeti. Bili su još koju minutu u parku i otišli. Poslije sam se tukao po glavi {#}.

Recite za drugi put što učiniti.

Axtross_Hr - Origin
15 godina
Tinča14 kaže...

Evo mene opet, trebam savjet.

Danas me izludila Optima s internetom. Sav živčan sjeo na bicikl, stavio slušalice i krenuo do parka na Dravi pored varaždinske dvorane. Taman je počela padati kiša, polako. Sjeo sam na klupu, upalio cigaretu i oko minutu sam bio sam u parku. Došla je neka cura ko naručena, sa psom i pustila ga s uzice. Pas je došao do mene i pošnjofao me po koljenu. Došla cura i maknula ga. Ja, budala, buljim u mob i samo se nasmijem. Mislio sam započeti razgovor, ali nisamo znao kak započeti. Bili su još koju minutu u parku i otišli. Poslije sam se tukao po glavi {#}.

a jaoooo

pa kazes psu onako ko reterdirane cure "ma dici mi ti, (podragas ga po glavi)" bacis komentar kako je sladak, a onda je pitas kako se zove, pa koja je to pasmina, onda joj naseres kako jako volis  zivotinje ali ih nemas gdje drzati itd itd

onda joj kazes inace ja sam piksic i veoma sam privlacan,  marko drago mi je, zatim kroz razgovor, dali inace tu dolazis ili si prvi put pa bla bla bla, gdje zivis bla bla i ako dolazi tu cesto, kazes joj da zelis biti u formi i kao trcis tuda cesto pa je pitas da dovede psa i sljedeci put da se igras s njim

GG, za 3 tjedna ste na kavi, a za mjesec dana ko zna gdje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:59 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ak imaš psa možeš ga šetat s njom :P

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
Tinča14 kaže...

....

zaboravih rec da nece bit drugog puta {#} tako to bude u zivotu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice